Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Nekem is így van, csak én meg bal kezes vagyok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

plck
zárójelbezárva:@

plck
perszehogynem...midnig koncentrálok mindenre😊(próbálok<#vigyor>

jazzy
Igen valamilyen szinten segít de meg kell próbálni minél inkább érezni a mellizmodat ez nagyon fontos, nem mondtam hogy emiatt van, de nem vesztesz vele semmit ha esetleg még jobban megpróbálsz koncentrálni a mellizmodra.
sapkafej
ééés kezdõdik!

György

Tyler1
nehezen? 😄 nézz meg pár kútfúró telepen, vagy bányákban dolgozó embereket, kezünk 45 alatt nem létezik 😊 aztán ott megy a sör meg a "leszarom a fehérje mennyiséget" kaja.
mondjuk hozzájárul, h az ilyenek nem nagyon zsirosodnak a napi 8 óra megfeszített munkába.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

plck
oké de most vegyük példának a tárogatást ülve gépen.na most azt nemlehet ugy csinálni szerintem hogy ne feszítsem be a bicepszzem😄

FlyHigh
Nálatok is úgy van, hogy amelyik kezetekkel nyúltok mindenért azon kicsit kisebb az izomzat? Jobb kezes vagyok és kicsit vékonykább az izomzatom rajta, pedig egyformán edzem.

Thrash \'Till Death

Nem tudom mennyit eszik, de nem eszik extra adagokat semmibõl, emellé még le is issza magát minden héten, mégis fejlõdik.Mocskos jó genetikája van, irigylem is érte 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

FlyHigh
Õ pl akkor 3-4X-es fehérjét eszik a 2X-es helyett?

Thrash \'Till Death

Nehezen, de tudnak.Van egy haverom õ egy kõtelepen dolgozik, napi több tonnát kell lapátolnia, és emelett edz, de jól néz ki 😊 Végülis emberfüggõ, én biztos nem bírnék.

FlyHigh
A nehéz fizikai munkát végzõk tudnak testet építeni?

Thrash \'Till Death

jazzy
Ez jó jele lehet annak, hogy mellbõl kell dolgozni nem karból
plck
okéoké de beszarás hogy mellezésnél jön ki mindig😄

SeanJRRussel
Megerõlteted nagyon és azért kijön,nekem némely bicepsz gyakorlatnál volt iylen az alkarom teteje,a véna környékén.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

dragon11
Bakker..

jó hogy elmondtad, én sem tudtam!

wá, tudatlan vagyok.😞

Tyler1
váá hogy lehet ilyen csöcsökkel élni...<#ijedt> van 18-20 éves a srác ránézésre és már szétbaszta magát.
amúgy jót röhögtem a táncon, azért az kemény 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Ezt a videót már régebben is láttam, hát akkor is...<#kuss><#violent> De a hsz-ek. A legjobb. És tényleg mindenki ért ehhez a sporthoz, ahogy kiderül.

Sajnos (nem a videóhoz tartozik) lassan már ott tartok, hogy a C-Vitamint sem merem elõvenni a táskából... De a legjobb a vitaminpakk, mivel abban van egy csomó vitamin, és amikor ránézett a dobozra egyik srác a teremben: "te is kokszolsz?". Igen, hülyegyerek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

iko
Nem az a kérdés, hogy mi a baj a testével, hanem, hogy a szemével mi van. Nem látja, hogy röhejesen néz ki?

spam. sry

Vaxi
na megvan a best!!!!
"Kox + táplálékkiegészítõ = 1 napiszar poszt"

tehát táplálékkiegészítõ = instant izom!
eddig nem tudtam!<#idiota>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
jah, van pár ember, aki felhozza azt is, hogy aki edz, az biztos tanulatlan. általában az elsõs kis gyökerek defektje ez, akik egész nap pizzát zabálnak [ persze apuci pénzén ], gépeznek, és basznak tanulni, de a pofájuk nagy, hogy õk bizony egyetemisták (pedig nem egy nagy dolog annak lenni, sokat kell ugyan teljesíteni, de megoldható).

csuszi
sok okos hsz. megint adja. nem hiszem hogy van még sport amihez ennyire mindenki ért, és mindenki hülye. legalább a focihoz minimálisan ért az átlagparaszt...

MJ rulz Pink Team The Only One

Vaxi
synthol

Smicy2
kicsit off, de muszáj megosztanom:

http://www.napiszar.com/video/2010/06/14/napi-kocsog-12/

<#zavart2>

Charade GTti

Fülüke
Köszönöm!

De k*rvajó géped van istenem....

dragon11
Kezdetnek nem rossz!😊

Én 14vagyok, 65kg és 32es a karom.😄

plck
Én nem tudom hányas a karom esetleg képet tudnék berakni de nem akarok.
<#vigyor2>
17 éves vagyok és 8-9hónapja edzek(pontosan nem tudom)
DE vehetjük úgy is hogy csak 2 hónapja mivel addig csak hobbiszint volt néha lejártam stb...+ a kaja sem volt rendben ettem összevissza minden szart<#zavart1><#zavart1>

plck
Tudom hogy elmúlik ez már vagy a 10. és nem is félek meg semmi csak kiváncsi lennék hogy mitõl jön elõ😄

SeanJRRussel
Semmi bajod nem lesz tõle,szimpla véraláfutás el si múlik 1-2 nap alatt..

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

dragon11
Egy kicsit hülye kérdés, de pörögne a topik.;p

Mondja meg mindenki hanyas a karja az életkora és a testsúlya mellett.:-) +mióta edz.

Eagle16
Szerintem is véraláfutás, ha nem fáj, vagy viszket, akkor semmi gond, elmúlik, ártalmatlan.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez véraláfutásnak tûnik, nekem a vállamon szokott lenni.

Panzermeyer
Viszketéssel vagy kellemetlen égõ érzéssel nem jár?

mov ah,4ch int 21h end

plck
Srácok, lehet hogy ezt már felhoztam de általában melledzésen ilyen foltok jelennek meg a bicepszemen:
Tehát mitõl lehet ez?Elõfordulhat hogy vaalmit rosszul csinálok?<#zavart1><#zavart2>

FlyHigh
most 119-es a mellbõségem, hogy konkrétan az izmot csak tapintani lehet rajta, no nembaj.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Hát nekem 40-es a karom, de pálcikának tûnik, nagy mellkasom van és hátam, mármint csontozatra értem. kb nekem az 50cm-es lenne az arányos, kibaszott sokat kell még dolgozzak, hogy egyáltalán ezt a kezdõ formámat utolérjem karral. Profin ha akarnám se tudnám csinálni, olyan vastag lennék amilyen széles.

Thrash \'Till Death

iko
Mi ez a bicepsz fétis egyeseknél, attól hogy röhejesen nagy lesz a bicepszed csak aránytalan leszel. tessék egész testre edzeni 1 évig aztán nézni, hogy mi van lemaradva és arra külön figyelni.

spam. sry

SeanJRRussel
ez leginkább bicepsz másodsorban hát,ha rendesen szembõl fogsz rúdra nem 2 különállóra mint a képen akkor elsõdleges hát másodlagos bicepsz.Ebbe semmi mell nincs.

Vaxi
😄DDDD

Vaxi

pedig nem volt nehéz megtalálni õket..

jazzy
Ezek a rajzok marha jól illusztrálnak de ezt neked kéne eldöntened hogy széles vagy nem a fogás..
De a felhúzás alapjában véve nem mellizomgyakorlat.
jazzy
Fülüke
Nemhiszem, hogy szélesfogású húzódzkodás,(bár ha mégis az, akkor elnézést a tudatlanságomért) mert ez nem egy rúdon való húzódzkodás, hanem kettõ egymással párhuzamosan álló rúd és az között van az ember. Készítettem egy "jobb" rajzot. Szóval a kérdésem még mindig él.

sziasztok. valakitudna nekem gyakorlatokat esetleg képeket mutatni arra hogy rövid idõ alatt minnél nagyobb bicepszem legyen?

Eagle16
Nyújtja, de gondolom a kérdése arra irányult, hogy építi-e az adott izmot.
Amúgy én is így szoktam nyújtani melledzés végén, lógok egy kis ideig.

csuszi
nyújtja. ideális szettbe építve fekvenyomással.

dragon11
jóó, képletesen értve.. csak lehagytam animét..

télleg félreérthetõ volt, bocsesz.

Eagle16
Ez széles fogású húzódzkodás akar lenni? Mert ha igen, akkor a válasz nem, ez fõleg a széles hátizmot építi, a mellhez nincs köze.

Fülüke
Üdv!

Lenne egy kérdésem. Az ilyenfajta testmozgás, húzódzkodás, hatással van a mellizomra?

csuszi
vagy x-men