Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>:C
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
De baz nem hiszem el, hogy ezt le lehet nyelni egészben, ráadásul ugye egymás után 3-at, bár lehet hogy csak megszokás kérdése:D
Az ST 2300-at is próbáltad?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Most vettem egy Biotech Amino ST 2300-at, de akkorák ezek a tabletták, hogy egyben le se merem nyelni, félbevágva meg nagyon vág az éle<#szomoru1>#szomoru1>
Ha nem lenne jó a videó: link
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
70-30 már jobb arány ha tudsz 1 étkezést rakj be 1 turmixot vegyél ki.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mostanába közel a felét abból viszem be, van ezzel vmi gond?
Keresek NO ellátást biztosító újféle anyagot, Hot Blood és Big Bang kipróbálva, most valami újat szeretnék. Jó volna ha mind egy designer creatin, mind egy NO forrás szerepét betöltené, lehetõleg carnitin nel. Létezik ilyen? Hogy "üt" is és hosszan is tart, "megizzaszt"? Vagy jelenleg Big Bang ebbõl a legfejlettebb? Csak közismert gyártók terméke érdekelne.
ilyenkor érzem igazán, hogy szánalmas voltam, amíg kifogásokat kerestem, és cigiztem. lehet, hogy rosszul csinálom, amit csinálok, hiszen zöldfülû vagyok, de lelkesnek lelkes vagyok =)
Magyarországon mindenki aki nem budapesti , mind vidéki <#eplus2>#eplus2>
Nekem váll edzés útán ,szoktak ilyen kis piros csíkok , keletkezni a vállamon
De úgy tûnnek el ahogy jönnek , nálam inkább a mell és a váll közt lévõ területnél látszódnak nagyon ezek a bõr szakadások ( nem tudom a hivatalos nevét az izomnak ) Ezeket mivel lehet vissza szorítani ?
Hallottam már olyat hogy nivea-val vagy más testápoló krémmel érdemes kenegetni
Ez a modsszer menyire használ ?
Én 16 évig vidéki voltam(most17vagyok) és én is végeztem rengeteg fizikai munkát és hozzá vagyok szokva a terheléshez de azért eléggé be szoktam szarni edzésen utána pedig egy élõ hulla vagyok
Thrash \'Till Death
spam. sry
Thrash \'Till Death
spam. sry
spam. sry
Thrash \'Till Death
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
itthon szoktam edzegetni és a hasamra nem gondoltam eddig, pocakos vagyok
anyámnak van egy lépcsõzõ gépe (talán), taposgatni kell vele
ez jó kardiónak hasra ?(nem a kockákért hanem hogy csökkenjen)