Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McKenny
képet<#hehe>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

McKenny
<#idiota>

Super Saiyan
Help pls. Meghülyült az érrendszerem. Ha elkezdek edzeni a kezembe kijön a 28as karimra 5db 2 centi vastag ér... Nem fog ez szétrobbanni, vagymi? xD Mert azt vettem észre, h fél éve edzek, és 28asnál megállt a kezem, de az ereim nõnek. Na ezt hogy lehetne megfordítani? xD

>:C

Vaxi
na igen, bár nem kell letölteni semmit, a teljes cikk elérhetõ regi után, egyértelmû, hogy regisztrációhoz kötik az egészet, teljesen érthetõ okok miatt. :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tyler1
én csak youtube-on követem figyelemmel, nem szeretem az ilyen "regeljél hogy letölthesd" oldalakat :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
én megértettem a szöveg elolvasása után. el is mondja kb. minden videóban, hogy olvasd el a szöveges részt. :)

Tyler1
ja, nagyon szakszerûen próbálja elmagyarázni, ami nem biztos h baj, de Bunny ezt 3 mondatba paraszt módon elmagyarázza a leghülyébbnek is. amúgy szimpatikus a csávó, mert látszik h tudja is h mirõl beszél, csak ha egy kezdõ megnézi, tényleg lóf*szt se fog leszûrni belõle.

McKenny
én múlthéten nyomtattam ki egyszerre a 10.ig,jó cucc.

Vaxi
ott van az írásos anyag, abban mindent elmagyaráz. én eddig a 6.-ig olvastam el, és nagyon sokat megtudtam belõle :)

McKenny
utána tudsz olvasni

SeanJRRussel
Ezzel a gyerekkel az a baj h nagyon én se értem h mirõl beszél nem hogy egy amatõr.Hétköznapi nyelven kéne nyomni nem ilyen hiper szupr szaknyelven.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Az rendben van^^
De baz nem hiszem el, hogy ezt le lehet nyelni egészben, ráadásul ugye egymás után 3-at, bár lehet hogy csak megszokás kérdése:D
Az ST 2300-at is próbáltad?
Roger6
Én nem próbáltam sok féle aminosavat, de amiket próbáltam, az mindegyik bazi nagy. Bár nem volt probléma a lenyelésével. Kajád rendben van-e? <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tudna valaki nekem olyan aminosavat ajánlani amit viszonylag kisméretû tablettában/kapszulában lehet bevenni?
Most vettem egy Biotech Amino ST 2300-at, de akkorák ezek a tabletták, hogy egyben le se merem nyelni, félbevágva meg nagyon vág az éle<#szomoru1>
Roger6
Érdekes dolgokat mond szerintem:
http://www.youtube.com/v/VWxSAn5VUG0&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Ha nem lenne jó a videó: link

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

McKenny
majdnem<#hehe>

SeanJRRussel
Akkor kin?<#idiota>Szomszéd asszonyon??

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

McKenny
eddig igy csináltam ahogy mondod....nem rajtam mulik.

jazzy
Ha teheted egyél többet, az étrendkiegészítõ nevében is benne van, hogy kiegészít, a fele-fele az már nem teljesen kiegészítés.
70-30 már jobb arány ha tudsz 1 étkezést rakj be 1 turmixot vegyél ki.
Eagle16
Én mindig azt olvastam mindenhol, hogy max. a felét lehet bevinni kiegészítõkbõl.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

McKenny
Van vmi szabály\elõirás azzal kapcsoltaba hogy a fehérjebevitelnek hány százalékát szabad étrendkiegészítõvel bevinni?
Mostanába közel a felét abból viszem be, van ezzel vmi gond?

SeanJRRussel
* NO-Xplode

SeanJRRussel
No-explode nak nézz utána bsn termék.

Sziasztok.
Keresek NO ellátást biztosító újféle anyagot, Hot Blood és Big Bang kipróbálva, most valami újat szeretnék. Jó volna ha mind egy designer creatin, mind egy NO forrás szerepét betöltené, lehetõleg carnitin nel. Létezik ilyen? Hogy "üt" is és hosszan is tart, "megizzaszt"? Vagy jelenleg Big Bang ebbõl a legfejlettebb? Csak közismert gyártók terméke érdekelne.
Roger6
Én meg gyõri vagyok, és nem vidéki. Ennyi.

Vaxi
nemtudom, hogy jól csinálom-e, de én edzés után mindig olyan szintû megérdemelt fáradtságot érzek, hogy hihetetlen. gyakorlatok között elõfordul, hogy üvöltök, annyira "fáj" [ pl. tricepsz letolásnál ], de az a kellemes fájdalom utána, és az érzés, hogy feszülnek az "izmok": megfizethetetlen. hasonlót érzek egy kiadós bringázás után is.
ilyenkor érzem igazán, hogy szánalmas voltam, amíg kifogásokat kerestem, és cigiztem. lehet, hogy rosszul csinálom, amit csinálok, hiszen zöldfülû vagyok, de lelkesnek lelkes vagyok =)

Kövesdi A
Meg jegyzem , én is vidéki vagyok ,bár már városban élek

Kövesdi A
Mint ahogy az ország jó rész
Magyarországon mindenki aki nem budapesti , mind vidéki <#eplus2>
Nekem váll edzés útán ,szoktak ilyen kis piros csíkok , keletkezni a vállamon
De úgy tûnnek el ahogy jönnek , nálam inkább a mell és a váll közt lévõ területnél látszódnak nagyon ezek a bõr szakadások ( nem tudom a hivatalos nevét az izomnak ) Ezeket mivel lehet vissza szorítani ?
Hallottam már olyat hogy nivea-val vagy más testápoló krémmel érdemes kenegetni
Ez a modsszer menyire használ ?

dragon11
dettó és én még mindig vidéki vagyok:D:D:D

plck
Hát akkor te nem edzesz elég keményen hidd el.
Én 16 évig vidéki voltam(most17vagyok) és én is végeztem rengeteg fizikai munkát és hozzá vagyok szokva a terheléshez de azért eléggé be szoktam szarni edzésen utána pedig egy élõ hulla vagyok

plck
Nem egy napon.És igen én is erre gondoltam elõszõr hogy rosszul csinálom:(

redbull0304
Hát pedig ez elég nagy gond... Hacsak nem egy napon csinálod a mellezést és a bicepszezést! Tényleg hajszálrepedésnek tûnik, nekem is ilyen szokott lenni a hátam egy hardcore hátazás után. Mellezésnél nem szabadna ilyen terhelést kapnia a bicepszednek, azaz valószínû NAGYON szabálytalanul csinálod a gyakorlatokat, és rengeteget dolgozol bicepszbõl.

FlyHigh
Én ezen a kitartáson mindig röhögök, komolyan mondom én nem is mertem ennek a teljes mélységében belegondolni, hogy milyen lecsó emberek vannak. Itt napi egy óráról van szó, nem szénbányában kell dolgozni félhomályban, rossz levegõben. Bár én vidéki vagyok és mindig kellett végezzek valami fizikai munkát is, szóval nekem ez csak egy dolog, hogy nyúzom magamat egy órán keresztül, ennyitõl nem szarom össze magamat. A fejlõdés meg amúgy is ösztönöz, nekem nem kell más.

Thrash \'Till Death

iko
kiakasztani is lehet, de a hátad mögött fogod úgy, hogy egy kéz lent, egy kéz fent akkor, az sem kell. Mint a nyak mögül egy kezes tricepsz úgy mûködik. Ha meg ki tudod akasztani rendesen, szinte az összes csigás gyakorlatot meg lehet csinálni vele. Na majd piacra dobom az Expander 2000 edzéstervet és jó sokat keresek vele :D.

spam. sry

dragon11
Sztem ha konditerembe jársz jobban jársz, már maga a feeling is jó, meg a kitartásod is szinten tartja.:D

FlyHigh
Ha be tudod akasztani, stb, megfelelõen stimulálod az izmokat és eszel mellé rendesen, akkor pedig növekszik az izom. Nem feltétlenül kellenek milliós gépek, persze egyszerûbb, meg kötöttebb, meg kényelmesebb azokon edzeni. Gondolkodom rajta, hogy beruházok egy pár cuccra és kész, itthon nincsenek cigányok, meg hányinger szagú 2 ajtós szekrények.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Vaxi
ha be tudod akasztani az egyik végét, akkor mint a köteles nyújtás :DDD

Tyler1
bemelegítésnek nagyon jó, én is szoktam használni. bár tricepszre nem tudom h lehet vele dolgozni, de mell és váll melegítésre nagyon jó nekem súlyok elött :)

plck
Anyukádnak van egy lépcsõzõ gépe talán?Nembiztos?<#bee1><#ravasz1>

iko
Ott azért genetika inkább számít. Fehér ember így nem néz ki csak játszótéri edzéssel.

spam. sry

SeanJRRussel
Ott vannak a gettó gyúrós fekák,azok se nagyon láttak termet eddig és elég jól néznek ki.Persze van benne genetika is de azé nah...

iko
Elõvettem egy régi expandert, és meglepõen sok gyakorlatot tudtam elvégezni vele különbözõ izomcsoportokra. Nem mondom, hogy ettõl tud nõni ez ember de ha rendesen csinálja egész jól megmozgatja az izmokat és erõsít is szerintem. Pl. tricepszre olyat csináltam ami talán még a súlyzós edzésnél is jobban éreztem. Szal ha nincs semmi és nem tudsz terembe menni, egy expander és a saját testsúlyos gyakorlatokkal elég jól karban lehet tartani az izomzatot.

spam. sry

Vaxi
bicajozni legalább annyira jó érzés, mint edzeni :)

jazzy
Vagy csak simán sétálj napi 1 órát és diétázz.
FlyHigh
Akkor már inkább igazi bringát, fõleg ha van a közelben normális levegõ.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Zsírégetésre aerobot végzünk, nem kardiót.És szerntem nem jó, vegyél egy szobabiciklit vagy egy ellipszis trénert.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

UltraZord
jónapot

itthon szoktam edzegetni és a hasamra nem gondoltam eddig, pocakos vagyok

anyámnak van egy lépcsõzõ gépe (talán), taposgatni kell vele

ez jó kardiónak hasra ?(nem a kockákért hanem hogy csökkenjen)

jazzy
Akkor korrigálom. Jobb kezes vagyok és a jobb kezemen nagyobb az izom.
Roger6
Nem az erõrõl volt szó, hanem az izom formájáról. Nekem a bal erõsebb (bal kezes vagyok), mégis a jobb bicepszem nagyobb.

jazzy
Nekem pont fordítva. Jobb kezes vagyok és a bal kezem gyengébb.