Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a stílusán látszott, hogy kicsit ilyen nagyképű. Kornél mért nem volt ilyen? Merthogy ő is ott edz, és versenyre készült ugye.
Aztán lehet, hogy nem kéne ezekből következtetéseket levonni, de nekem, meg az edzőtársamnak is ez volt a véleményünk róla.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem műmájer, nem arcoskodik, nem játssza meg a jófejt és közben faszfej.
Szerintem az sokat mondd, hogy közel 20 év testépítés után ment el élete első versenyére.
Manapság a buzeráns kategóriában (jóesetben) 1-2 év "edzés" után indulnak.
Ha tényleg ennyire unszimpatikus, akkor te nem ismered őt eléggé.
Javaslom, hogy nézd meg az új bbtv elejét.
Ez minden versenyzőnél megfigyelhető
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
". A sportolónak 850-900 kilóval végzett lábtolás közben nyílt sípcsonttörése keletkezett mindkét lábában.
– Öt éve történt, gyakorlat közben apró pattanásokat éreztem a lábamban, de nem gondoltam, hogy ilyen komoly lesz a baj. Gondoltam, nyomok még kettőt, ám hirtelen mindkét lábam oldalra eltörött. "
Csak érdekességképpen, úgysincs sok értelmes dolog mostanában itt.
Swedish people are albino monkeys
Eddig füzetbe vezettem milyen edzéshetem van, testsúlyt, gyakorlatokat, használt súlyokat stb. A füzetet kiváltandó gondoltam a lentebb említett dologra, ugyanis a papír alapú cuccot sokszor otthon hagytam, volt hogy elhagytam. Szóval ilyenre gondoltam.
Én meg azt hittem a múltkori Kathi Béla ügy kapcsán volt a balhé.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tudja valaki, hogy kiről lehet szó?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szerencsére ebből is arra asszociálnak majd a szülők, hogy a táplálékkiegészítők rosszak és egyenlőek a szteroidokkal. <#rinya>#rinya>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A lényeg, hogy megosztó személyiség legyen, mert akkor beszélnek róla. Aki meg felkapott, az eladható.
Akárki akármit mond, erre sajnos igény van. Hiába mondják, hogy "jajj de gyökér ez a pali", "adócsaló", "hányadék" mert sajnos így is rengetegen megnézik. És ezért nem hibáztatom, hiszen neki is valamiből meg kell élnie.
Ez olyan mint a barátok közt. Elvileg az emberek 90% utálja, és elmondja mindennek, de közben pedig este leül megnézni.
Egyszerűen erre van igény. És nem azt mondom, hogy nem lenne többre, de ha az emberek kevesebbel is beérik akkor ez van.
Utoljára szerkesztette: Dizson, 2014.10.24. 11:04:31
Tehát ő sem mutat rosszabb példát bármelyik testépítőnél, mert ha mindenki ilyen egysíkúan tekintene erre a sportra, akkor nem is találna pozitív példát.
Ez az ember a "testépítés" szégyene. Igaz nem is testépítő volt, hanem valami buzi fizik kategóriába indult, az pedig nyilván való, hogy a buzik kategóriája. Nem hiszem, hogy bárki is példaképként tekint rá. 😊
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Arnold is használt már kémiát 16 évesen, de attól még nem kell, hogy ez példa legyen bármely fiatalnak.
Utoljára szerkesztette: Smithie, 2014.10.21. 15:43:22
Befejezte a testépítő történetet, nem lett volna értelme maradni a cuccokon. Igazából szar genetikája volt ehhez a sporthoz, ezért ennyire drasztikus a visszaesés.