Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
Lassan olyan lesz mint a gyakorikérdések 😄
Vaxi
"Szia bunny! azt szeretném kérdezni hogy köhögéssel lehet e fejleszteni a hasizmot? csak mert köhögés közbe feszül eléggé. arra gondoltam hogy átálnék a napi 100hasprésröl köhögésre. ez mennyire lesz hatásos???"

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
Bocsi, de ezek hatalmasak:
"Szia Bunny! 15 éves vagyok,2hete gyúrok tisztán.173cm 81 kg vagyok,(2 hét alatt 8 kg ot fogytam).Szeretnék elkezdeni komolyban gyúrni,esetleg kreatint,napozim-t vagy valami mást szedhetek? Ha igen mit ajánlasz? Köszönöm!"
Válasz:
"elmeorvost elsõsorban! nincs mit!"

"szia sztereo, én normál izmokkal vagyok megáldva ami nem is látszik szeretnék ugy kinézni mint Scott Adkins a vitathatatlan 3-ban mit tudnál nekem ajánlani ami nem tul hosszu idõ alatt nem mü hanem igazi izmokat fejleszt és árban is megfizethetõ ja és azt hallottam hogy a szteroidtól kihullik a haj ez igaz-e? válaszodat elóre is köszönöm. "
Válasz:
"a fogyatékos kurvaistenit! menj már el utólagos abortuszra, szánalom!"

😄D

Napi 4 szer taplalkozom es arra torekszem, h azt egyem amit olvastam a body oldalon minel tobb szenhidrat meg feherje stb...ezzel nincs baj mert mar elmondtak, h ezen sok minden mulik es hogy napi 4-5 szor kell enni.
Amugy nem, nem a kiegeszitore mondom a szereket 😊
Epp ezert lenne szuksegem, h mit talaljak most ki, h kezdjen a sulyom gyarapodni.

oliwwer
Szerintem is a "rendes" táplálkozással lesz a gond.
Roger6
"Amugy nem szedek semmi szert hanem normalisan taplalkozok" - remélem nem egy táplálékkiegészítõre mondod, hogy szer, ezzel ki tudtok idegelni.<#szomoru2>

1 - edzésterv egy év után nem árt. De inkább jobban szólva: hasznos. Eléggé hasznos. Szóval oszd el a heted, és találd ki, melyik nap mit edzel.

2 - azt írtad, rendesen táplálkozol. Ezt kifejtenéd bõvebben is?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hello!
Egy picivel tobb mint egy eve edzek folyamatosan. De edzestervem az soha nem volt hanem ugy, hogy egyik nap mell, masnap hat es igy tovabb. Na most viszont, ugy erzem , h nem fejlodok tovabb. Ez normalis ? Amugy nem szedek semmi szert hanem normalisan taplalkozok. De a sulyom egy ideje sehogyan nem akar novekedni ...csinaljak edzestervet esetleg es akkor lenne valtozas?, mert igy ez nagyon idegesito :S

Tyler1
Svárci is a mezõn kezdte, és bevallása szerint is, sokkal energikusabb edzéseket lehet szabadban végezni, mint a nyomott légterû termekben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Hát én edzeni a teremben fogok ezentúl is, és tudod miért reagált így a szervezeted? 2 ok:
1. - hagytál ki 3 hetet. Fél évente én is kihagyok 2 hetet, ez teljesen jó hatással van a fejlõdésre. Ennyi kell is.
2. - nem a megszokott gyakorlatokat végezted, hanem valami "újat" a tested számára. Edzésterven minden hónapban változtatni kell, így elkerülhetõ, hogy hozzászokj a gyakorlatokhoz. Rengeteg gyakorlat van, variálni kell õket, és máris egy lépéssel közelebb vagy a célodhoz.

Trükkök, kicsik, de hasznosak... nem is gondolná az ember mennyire.

Én a mai lábedzéstõl parázok. Múlt héten strandon voltam, aztán ugráltunk be a medence szélérõl, mint a hülyegyerekek. Egyszer vissza kellett lépnem a dobbantóról (talán a sör + nap erõsebb nálam), és a térdemnek nem esett túl jól, egybõl összerogytam, mint egy bábu. Az emberek meg csak ennyit mondtak: "nah, ez meg milyen részeg". Nem tagadom, volt benne igazság, de ha már érzem, hogy fáj a lábam, akkor mégsem ihattam annyit. Szóval ma csak óvatosan szabad lábaznom. Érdekes, hogy lábtolásnál abszolút nem érzem a fájdalmat, guggolásnál viszont elõjön (legrosszabb a futás, 10 méter nem tudok fásli nélkül futni). Sportorvos meg elkergetett tavaly, hogy nincs semmi bajom, menjek be nyugodtan dolgozni. Ok öreg...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

FlyHigh
Kb mennyi idõ után kezdi el a szervezet lebontani az izomzatot ha nem edzel de eszel rendesen?

Thrash \'Till Death

Mostanában nagyon el vagyok tunyulva, semmi motivációm nincs az edzésre :\ A bérletem is lejárt már vagy 3 hete, de ma erõt vettem magamon és elmentem az itteni erdei tornapályára edzeni, hát bazzeg, meghalok! 😄 Nem nagyon csináltam eddig saját súlyos gyakorlatokat, úgyhogy rendesen megszenvedtem, de remélem ez most meghozza a rég várt fejlõdést nálam, mert így 2 év után elértem egy holtpontot, hogy szinte bármit csináltam, se erõben, se izomzatban nem nõttem az utóbbi idõben.Akinek van ilyen lehetõsége az szerintem mindenképp próbálja ki az ilyen edzést legalább pár alkalommal, legalább kint vagyunk a szabad levegõn nem bent a terembe szagolom más izzadtságát meg hallgatom a papucsban lent ülõ madarak értekezését a danabolról 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

sapkafej
még jó hogy van rajtad egy kis izomtömeg
hogy a faszba sétálnál be különben az iskolába reggel?

György

csumkox007
egyébként amit belinkelt az nem tejpor monmdjuk completta amit anyád rak a t kávéba, hanem "fehérjepor" h a te szavaiddal éljek

___@_/``

Vaxi

csumkox007
Hol van az írásos anyag😄?

___@_/``

Tyler1
én pl. nem értem mit akarsz kérdezni. azt írtad többször elolvastad az alapismereteket. többet mi sem fogunk mondani, mint amit egy ezzel foglalkozó weblap, kezdõknek szánt cikkben leírt.

Figyelj lehet hogy a mindenonnan összeszedett kicsike tudásom így összefoglalva nektek "profiknak" viccesnek tûnhet😄.Egyébként nem is akarok egy Bred Pitt lenni és tudom hogy ez hónapok alatt ne mérhetõ el.Csak hogy hosszútávon érdemes-e az elõbbi edzéstervet folytatni.Egyébként azért kell a súlygyarapodás mert 180 cm-ez vagyok 62 kg ami szerintem elég kevés😊.Egyébként van rajtam némi izomtömeg.Illetve a testzsír szintem is lent van mert a kockák jól láthatók.Remélem érted😄

\"Here we are,and God take girls somewhere\"

Tyler1
egyél szépen sok csirkehusit, rizsecskét, túrómúrót, zabpelyhikét, tojásocskát és hagyd a tejport meg a kiegészítõket 😊

"Lehet-e ennek az edzéstervnek vmi komolyabb eredménye ami izomtömegbõl való súlygyarapodást eredményezhet belátható idõn belül"

nem, nem leszel augusztusra Brad Pitt 😊

Úgy hogy sok fehérje(protein) van benne.És olcsó 😊
De azért kérdeztem rá mert nem tudtam hogy hülyeség-e😄
Ezek szerint elvetendõ az ötletem??😛

csuszi
mondjuk ezt az msn dolgot szerintem bunny-nak kellene elõvezetnie. 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
olvasás =/= megértés nála.

Roger6
Ha elolvastad többször is (kétlem), hogy a jó francba jutottál el a tejporhoz???<#idiota>

Többszöri elolvás már múltkor megtörtént,most is végigmentem rajta de nem lettem sokkal okosabb.Egyébként ha úgy érzed van elég energiád rám akkor msn-en elmondhatnád hogy szerinted mit hogy kéne csinálnom😊
Csak ha gondolod😄

Vaxi
szia.
body.builder.hu alapismeretek részét javaslom többszöri átolvasásra!
és szerintem amig el nem olvastad, hanyagold az edzést. 😊

Üdv Hölgyeknek/Uraknak meg mindenkiknek!!!
Most kezdtem el a a testépítést 15 évesen otthon.
A lenti edzésterv otthoni részét használva.Az edzések közötti 1-1 nap pihenõvel.(Tehát 1 nap edzés,1 nap pihi,1nap edzés,1nap pihi...)
edzésterv
Lehet-e ennek az edzéstervnek vmi komolyabb eredménye ami izomtömegbõl való súlygyarapodást eredményezhet belátható idõn belül.Az étrendembe renget fehérje dús ételt pakoltam.
Illetve egy fontos kérdés:
Olvastam hogy érdemes fogyasztani a különféle instant fehérjeporokat és aminósav tablettákat.De ezek elég drágák.
Viszont a közértbe lehet olyat kapni hogy "tejpor".A lenti linkben van errõl egy kimutatás és igen sok fehérjét tartalmaz.
http://tejpor.hu/wpc80.html
Lehet annak eredménye ha inkább ezt "tömném magamba" és nem a fehérjeport mert több ezer forint a különbség.(Ez pár 100 forint).
Ja és a másik kérdés:
Az edzések elég húzósak és 25-30 perc alatt fullra lefáradok.Nem baj hogy ez ilyen rövid idõ alatt történik meg???Másnapra igen rendes izomláz is jelentkezik.(Ez ugye azt jelenti hogy az izomban idézõjeles sérülést okoztam=hatékony volt az edzés)-Vki szóljon ha rosszul tudom.
Csak ha betartom a pihit is akkor fél óra edzés nem kevés 2 napra???

plck
végülis...

Azért is meg fog😊

Triathlon for life

plck
Most éppen folyik az edzés utáni evés=HÁNYINGEEER<#levele>
Csuszi ne akarj kisebb lenne...ne felejtsd el hogy ezér keményen megdolgoztál😊

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD fail

jazzy
Én nem venném meg ha 3 év alatt 45 karom lenne tõle😄

Komolyra fordítva a szót próbálj ki egy kisebb kiszerelést és ha beválik veszel nagyobbat ha nem nem. Kinek melyik jön be jobban, vegyél több fajtából kisebbet próbálni.
jazzy
masket
2008-06-02
na szevasztok nagyon jó cuc 14 évesen keztem ell gyurni 3 éve ezt veszem meg és 45 karom van most 16 éves koromba és abba hagytam me 1 hónapra elmentem nyaralni és nem estem össze semmi

* A véleményezõ még nem vásárolt nálunk a termékbõl, ezt kérjük figyelembe venni a vélemény olvasásakor

😄DDDDDD

várjunk csak 14+3.. 😄
inter94
HI all
kell vmi jó étrendkiegészítõ....errõl mit gondoltok?
iiiii

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

plck
Senki nem gondolta hogy nyersen...

Én ezt ettem Müzli,és jól bevállt.

Triathlon for life

Vaxi
gondolhatod 😄 egyébként audio üzenetben kapott választ 😄

sziasztok, reggeli ügyben kérdeznélek benneteket, szóval zsírégetést próbálok elérni és az lenne a kérdésem, hogy nézelõdtem a metróban a mûzlik terén és megdöbbentem, hogy pl a cerbonás kevert bigyókba, amikbe vannak magvak stb több kalória van mint mondjuk egy csokis zabpehelyben, szóval az lenne a kérdésem, hogy mennyi a lenne a normalis reggeli fogyasztas ebbõl? es elõször is, hogy mibõl? melyik a legjobb ? vagy egyáltalán számít-e ?

jazzy
válasz?
Vaxi
"Hali Bunny. Sokan mondták, lehet hülyeség meg minden, de rákérdezek. Bocs a csunya kifejezésért, de nem tudom jobban kifejezni magam. Ha edzés elõtt kivered a farkad, akkor tényleg nehezebb lesz az edzés? a tesztoszteron miatt😊 Vagy mittomén reggel kivered, aztán már délbe mész edzeni, minthogy nem utána vernéd ki😛 Remélem nem gond a kérdés😊 Üdv: Bercy U.i.: Jobbulást a válladnak😉"

Tyler1
nyilván nem nyersen gondolta. a tejszínes csirkemell sem olyan, h nyers tejszínt ráb*sszák a csirkemellre.
egyébként millió verzióba lehet azt enni, én pl. nagyon nem szeretem már a sima szárazra sütöttet.

csuszi
én tudom hogy lehetne jobb, de nem vagyok versenyzõ, és a hasam is szeretem. egyszer fogadásból 7 adag éttermi kaját ettem meg, egy don pepe családi pizza nem téma - ennyit az iszonyat étvágyamról. és ráadásul nem is akarok nagyobb lenni😊 sõt jelenleg kisebbítek, 46-os a binyó, és nagyjából minden ehhez arányos. lentebb megyek, súlyban, méretben. remélhetõleg iszonyat szálkásra, napi 60deka csirkecici, 100-130g ch, 50deka túró, 50deka zöldség, kis zab, kis lenmag.

Vaxi
rizsre gondolta szerintem.
én egyébként "nyákosan" szeretem a rizst, tehát mindig tovább fõzöm, és akkor nem fojtós. 😊

plck
Igen fehérjére + ch.!
A csirkemellre öntsek joghurtot?Ezt te se gondolhatod komolyan<#ravasz1><#vigyor>

Panzermeyer
Csuszi! Csak 3x? 😊
Hát nem tudom... jó láttam, hogy nézel ki, és lehet teljesen máshogyan mûködsz, de mondjuk az inzulin, mint anabolikus hormon, nem jutott eszedbe? Több evés, több inzulin, több növekedés. Természetesen ha hízol nagyon, akkor nem azt mondom, hogy egyél még rá, de nem termelõdök több inzulin, ha ugyanazt a mennyiséget osztanád 4 felé? Bocsánat, ha okoskodom, csak elképedtem a háromszori étkezésen, még ha egyszerre sokat is eszel 😊

mov ah,4ch int 21h end

Különc
Úgy próbáld megfõzni h ne legyen csont száraz, vagy önts rá egy kis natúr yoghurtot, nekem bevált

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
fehérjére gondolsz?
plck
Én úgy vagyok a tömegnövelõvel hogy csak edzés után iszom, mivel képtelen vagyok lenyomni a rizst+csirkét edzés után, már az elsõ falattól hányingerem van:S

csuszi
én pl ebben nagyon rossz vagyok, csak napi 3szor kajálok, mert különben elhíznék, borzalmas étvágyam van, inkább eszem többet 3szor. de az ideális olyan 5-6. talán egyszer ha nagy leszek eljutok 4ig😊

csuszi
nagyon jó az az 1kg hús, toljad, egészséges, finom, nem hízol el tõle, legjobb fehérje, a legkirályabb prémium márkánál is jobb. csak elosztva, napi 3-4 kajára. plusz 2-3 kaja legyen egyéb: túró, cottage, tojás, sov.sajt.

Én sajnos meg pont fordítva vagyok, reggel nem tudok enni mert ébradés után vagy 2 óráig nem vagyok éhes 😊

Roger6
Egy reggeli összedobása (szerintem) nem nyûgös, idõigényes dolog. De hát ti tudjátok, nekem mindegy. Felkelés után rögtön egy adag turmix OK, mert éhezett a tested x óráig, de azért ne helyettesítsük a szilárd halmazállapotú reggelit vele. Persze ez saját vélemény. Én reggelente kajak éhes vagyok, ha megiszok egy turmixot, az nem segít ezen, ezért én mindig eszek reggelit.