Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Szia Bunny! 15 éves vagyok,2hete gyúrok tisztán.173cm 81 kg vagyok,(2 hét alatt 8 kg ot fogytam).Szeretnék elkezdeni komolyban gyúrni,esetleg kreatint,napozim-t vagy valami mást szedhetek? Ha igen mit ajánlasz? Köszönöm!"
Válasz:
"elmeorvost elsõsorban! nincs mit!"
"szia sztereo, én normál izmokkal vagyok megáldva ami nem is látszik szeretnék ugy kinézni mint Scott Adkins a vitathatatlan 3-ban mit tudnál nekem ajánlani ami nem tul hosszu idõ alatt nem mü hanem igazi izmokat fejleszt és árban is megfizethetõ ja és azt hallottam hogy a szteroidtól kihullik a haj ez igaz-e? válaszodat elóre is köszönöm. "
Válasz:
"a fogyatékos kurvaistenit! menj már el utólagos abortuszra, szánalom!"
😄D
Amugy nem, nem a kiegeszitore mondom a szereket 😊
Epp ezert lenne szuksegem, h mit talaljak most ki, h kezdjen a sulyom gyarapodni.
1 - edzésterv egy év után nem árt. De inkább jobban szólva: hasznos. Eléggé hasznos. Szóval oszd el a heted, és találd ki, melyik nap mit edzel.
2 - azt írtad, rendesen táplálkozol. Ezt kifejtenéd bõvebben is?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy picivel tobb mint egy eve edzek folyamatosan. De edzestervem az soha nem volt hanem ugy, hogy egyik nap mell, masnap hat es igy tovabb. Na most viszont, ugy erzem , h nem fejlodok tovabb. Ez normalis ? Amugy nem szedek semmi szert hanem normalisan taplalkozok. De a sulyom egy ideje sehogyan nem akar novekedni ...csinaljak edzestervet esetleg es akkor lenne valtozas?, mert igy ez nagyon idegesito :S
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1. - hagytál ki 3 hetet. Fél évente én is kihagyok 2 hetet, ez teljesen jó hatással van a fejlõdésre. Ennyi kell is.
2. - nem a megszokott gyakorlatokat végezted, hanem valami "újat" a tested számára. Edzésterven minden hónapban változtatni kell, így elkerülhetõ, hogy hozzászokj a gyakorlatokhoz. Rengeteg gyakorlat van, variálni kell õket, és máris egy lépéssel közelebb vagy a célodhoz.
Trükkök, kicsik, de hasznosak... nem is gondolná az ember mennyire.
Én a mai lábedzéstõl parázok. Múlt héten strandon voltam, aztán ugráltunk be a medence szélérõl, mint a hülyegyerekek. Egyszer vissza kellett lépnem a dobbantóról (talán a sör + nap erõsebb nálam), és a térdemnek nem esett túl jól, egybõl összerogytam, mint egy bábu. Az emberek meg csak ennyit mondtak: "nah, ez meg milyen részeg". Nem tagadom, volt benne igazság, de ha már érzem, hogy fáj a lábam, akkor mégsem ihattam annyit. Szóval ma csak óvatosan szabad lábaznom. Érdekes, hogy lábtolásnál abszolút nem érzem a fájdalmat, guggolásnál viszont elõjön (legrosszabb a futás, 10 méter nem tudok fásli nélkül futni). Sportorvos meg elkergetett tavaly, hogy nincs semmi bajom, menjek be nyugodtan dolgozni. Ok öreg...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Thrash \'Till Death
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
hogy a faszba sétálnál be különben az iskolába reggel?
György
___@_/``
\"Here we are,and God take girls somewhere\"
"Lehet-e ennek az edzéstervnek vmi komolyabb eredménye ami izomtömegbõl való súlygyarapodást eredményezhet belátható idõn belül"
nem, nem leszel augusztusra Brad Pitt 😊
De azért kérdeztem rá mert nem tudtam hogy hülyeség-e😄
Ezek szerint elvetendõ az ötletem??😛
MJ rulz Pink Team The Only One
Csak ha gondolod😄
body.builder.hu alapismeretek részét javaslom többszöri átolvasásra!
és szerintem amig el nem olvastad, hanyagold az edzést. 😊
Most kezdtem el a a testépítést 15 évesen otthon.
A lenti edzésterv otthoni részét használva.Az edzések közötti 1-1 nap pihenõvel.(Tehát 1 nap edzés,1 nap pihi,1nap edzés,1nap pihi...)
edzésterv
Lehet-e ennek az edzéstervnek vmi komolyabb eredménye ami izomtömegbõl való súlygyarapodást eredményezhet belátható idõn belül.Az étrendembe renget fehérje dús ételt pakoltam.
Illetve egy fontos kérdés:
Olvastam hogy érdemes fogyasztani a különféle instant fehérjeporokat és aminósav tablettákat.De ezek elég drágák.
Viszont a közértbe lehet olyat kapni hogy "tejpor".A lenti linkben van errõl egy kimutatás és igen sok fehérjét tartalmaz.
http://tejpor.hu/wpc80.html
Lehet annak eredménye ha inkább ezt "tömném magamba" és nem a fehérjeport mert több ezer forint a különbség.(Ez pár 100 forint).
Ja és a másik kérdés:
Az edzések elég húzósak és 25-30 perc alatt fullra lefáradok.Nem baj hogy ez ilyen rövid idõ alatt történik meg???Másnapra igen rendes izomláz is jelentkezik.(Ez ugye azt jelenti hogy az izomban idézõjeles sérülést okoztam=hatékony volt az edzés)-Vki szóljon ha rosszul tudom.
Csak ha betartom a pihit is akkor fél óra edzés nem kevés 2 napra???
Triathlon for life
Csuszi ne akarj kisebb lenne...ne felejtsd el hogy ezér keményen megdolgoztál😊
Komolyra fordítva a szót próbálj ki egy kisebb kiszerelést és ha beválik veszel nagyobbat ha nem nem. Kinek melyik jön be jobban, vegyél több fajtából kisebbet próbálni.
2008-06-02
na szevasztok nagyon jó cuc 14 évesen keztem ell gyurni 3 éve ezt veszem meg és 45 karom van most 16 éves koromba és abba hagytam me 1 hónapra elmentem nyaralni és nem estem össze semmi
* A véleményezõ még nem vásárolt nálunk a termékbõl, ezt kérjük figyelembe venni a vélemény olvasásakor
😄DDDDDD
várjunk csak 14+3.. 😄
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
egyébként millió verzióba lehet azt enni, én pl. nagyon nem szeretem már a sima szárazra sütöttet.
én egyébként "nyákosan" szeretem a rizst, tehát mindig tovább fõzöm, és akkor nem fojtós. 😊
A csirkemellre öntsek joghurtot?Ezt te se gondolhatod komolyan<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
Hát nem tudom... jó láttam, hogy nézel ki, és lehet teljesen máshogyan mûködsz, de mondjuk az inzulin, mint anabolikus hormon, nem jutott eszedbe? Több evés, több inzulin, több növekedés. Természetesen ha hízol nagyon, akkor nem azt mondom, hogy egyél még rá, de nem termelõdök több inzulin, ha ugyanazt a mennyiséget osztanád 4 felé? Bocsánat, ha okoskodom, csak elképedtem a háromszori étkezésen, még ha egyszerre sokat is eszel 😊
mov ah,4ch int 21h end
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403