Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új diéta van napirenden:)
felemeltem a húst 1kg-ra, túró fél kg, lenmag 100g. és ennyi:) ez elég sok protein, elegendõ perfekt zsír, elég kevés ch:) ha bírom lelkileg, miért ne? rost van a lenmagban ezermillió. nyami grill, nyami nyami.
MJ rulz Pink Team The Only One
oliwwwer: igen, van íztelen táplálékkiegészítõ, de amikor azt írja, hogy:"Nincs is jobb íz annál, mikor megiszod a turmixod" - nekem logikus, hogy nem íztelen... Tévednék?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
REAL MADRID
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vágd magad alatt tovább a fát, barátom
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
-nem érdekel
-attól még ugyanúgy le édes szaroztad a turmixot holott fogalmad sincs mit ittam
-attól még hogy neked ezek az "édes szarok" a kezdõk és a hozzá nem értõk tartozékai, nem kell nyomorékul viselkedni
Értelmetlen, öntelt, nagyképû megfogalmazása a semminek a postod
ON
Köszönöm szépen kedves Különc, hogy megkérsz arra, hogy ne látogassam ezt a topikot többet, de azért hadd érveljek kicsit mégis magam mellett. Nos, elõször másfél-két évvel ezelõtt jöttem ide ebbe a topicba, hogy magamba szívjam azt a rengeteg tudást, amit az itt író, és élõ emberek felhalmoztak az idõk során. Rengeteg segítséget kaptam itt, és sokan még mindig itt vannak a régiek közül (bár Csuszi kicsit inaktív mostanában, de ez talán a nyárnak is betudható - pedig kíváncsi lennék, hol tart a diétájába <#wave>#wave>). Legfõképpen táplálkozás terén szorultam tanácsokra / segítségre, és meg is kaptam ezeket. Ennek eredménye lett, hogy az elsõ évben közel tíz kiló tömeget szedtem fel (nem izom, mint ahogy azt sokan gondolják a tömegnövekedéstõl...), mert betartottam a tanácsokat, amit adtak. Közben utánaolvastam egy-két dolognak, bújtam a netet (munkám során akad rá idõ néha), és sokat tanultam errõl a sportról, és mostanában veszem a bátorságot, és néha segítek is embereknek, bízva abban, hogy jót, s jól cselekszem. û
Van itt szerintem pár régi motoros, aki láthatta, hogy mennyit fejlõdtem "tudás" szintjén az elmúlt idõszakban, és bizonyíthatja, hogy nem beszélek hülyeségeket.
Nos, szerintem maradok a topicban, ha nem bántom meg õfelségedet. Megbeszéltük? Köszi.
A másik dolog. Minden tömegnövelõnek és fehérjének ÉDES az íze. Attól, hogy nagyon buta embernek nevezel, még így van. És én kurvára nem vagyok édesszájú, ezért írtam, hogy nekem pl. nem finom sem a tömegnövelõ, sem a fehérje. Nem a magnumfagyidról beszélt itt senki, hanem az édes táplálékkiegészítõkrõl. Látom, ez nem jött át, bízom benne, hogy nem az intelligencia hányadosod alacsony mivolta miatt, hanem egyszerûen tegyük fel: elolvastad, vagy nem gondoltad át.
És a harmadik dolog. A régiek tudják, hogy én szikla szilárdan vallom azt, hogy amíg nincs rendben a kajád 90%-ban, teljesen felesleges táplálékkiegészítõt fogyasztani. Tudom, a teremben, meg a haveroknak jó mutogatni a különféle cégek által kreált modernebbnél modernebb külsejû, és designos shaker-t, de azért megkérdezném tõled is? Kajával hogy állsz? Persze, tudom. 100%. Mindenki ezt mondja, és bevág egy turmixot...<#shakehead>#shakehead>
THINK ABOUT IT
Te nagyon buta ember vagy, kérlek ne látogasd ezt a topikot többet.
Hmmmmmm, nyami
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
És sztem a könyvét is elolvasom...
Semmi komoly, csak 20 perces, de elalvás elõtt pont jó volt :)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Címe?<#vigyor>#vigyor>
Ja és képzeljétek tegnap pizzáztam<#eplus2>#eplus2>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
tészta és rizs fõzéséhez szoktam a vízbe tenni egy kávéskanállal.
hülyét is kapnék a sok sótól
De ez remélem nem komoly kérdés volt, a só nem jó, minél kevesebb kell belõle.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Köszi szépen
Triathlon for life
Rosszul tudod, a többi része a mondatnak jó
Egyébként így estére nagyon megy vagyok halva, mindenhol olyan izomlázam van mint egy-egy jobb súlyzós edzés után szokott lenni :) Szerintem egy ideig még elleszek ezzel a szabadsúlyos edzéssel, nem hiszem hogy fogok izmot veszíteni, sõt!Most még leerõszakolok 2 adag wheyprót, pedig hánynom kell tõle már .. :D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
5g/tsk vagy több szénhidrát, 2g/tskg fehérje. Minden étkezés teljes étkezés legyen, tartalmazzon minden tápanyagot.