Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazságszerint nem tudok sok mindent hozzáfûzni a folgokhoz amiket most visszaolvastam de tény h szinte minden hónapra jut egy "freak" aki felpörgeti a topikot és agyilag kicsinál pár embert.Az a baj,nagy álltalánosságba,hogy a hülyét nem lehet semmivel se meggyõzni hagyni kell hogy csinálja a saját hülyeségét.Nálunk terembe is lejön fogpiszkáló gyerek 1. edzése,a gyakorlatok még csak nem is hasonlítottak azokhoz amiket ismerek és ikor odamegyek hogy "Heló,ez milyen gyakorlat?Nem kell egy kis segítség?-Ez van írva ezt kell csinálni!-Ok,CSá!" Mindig minket fognak hülyének nézni mert jobban tudnak mindent és persze ha nem fejlõdnek nem nõnek rögtön sírnak és mennek anyagozni,csak az abaj h az alapokkalse vannak tisztában.
Hálistennek 3 éve hogy edzem és semmi nagyképûség nélkül mondom hogy talán a legnagyobb tekintélyem nekem van a teremben mert igen,én feltudtam mutatni 3 év alatt egy formát,súlyokkal dolgozok és mindig fejlõdök.Annyira jól esik mikor a normálisabja oda jön,kikéri a véleményem,esetleg kéri h mutassam be neki a gyakorlatot hogyan kell szabályosan végezni vagy csak régen nem látott és megdicsér hogy apám te megint nõttél.Nem tudom hogy mért nem lehet itt is ezt csinálni ez a pár .... és aki betéved ide lássa már be hogy van tapasztalatunk és tudásunk a sportal kapcsolatban és nem árt ha megfogadja amiket mondunk,ha meg nem akkor ne pattogjon hanem húzzon a rákba innen.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem vitatkoztak az emberek.
És én sem baszogattam senkit, nem voltam fasz geci, meg én is megpróbáltam segíteni. Habár, szart sem értek a body-hoz, az se tudom miaz, életembe nem hallottam róla, de lehet, hogy néha véletlenül adtam jó tanácsot is.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
MJ rulz Pink Team The Only One
De jobb is hogy eljöttem. Nem vagyok közétek való.
Gyúrjatok inkább homlokra, aztán majd én lemérem a körméretet, hogy kinek nagyobb a feje.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
flame az van, edzésemrõl meg egy szó se:):)
És tudtam, hogy nem lesz annyi vér a pucádban...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
már csak Jamirofannak kéne visszatérnie, aki heti 2x elkezd gyúrni 1 hónapos szünetekkel, ill. mindig ugyanazoknak a faszságoknak a megkérdezésével, könnyeb utak keresésével! :D
György
Legyen tiéd az utolsó szó.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Idejössz, sértegetsz, beszólsz, aztán még te rohansz a modi topicba sírni, és még a modik is rád szólnak. Aztán megint beszólsz, immáron már többen szólnak (modi is megmondta, hogy kicsit gondolkozz a saját hozzászólásaidon - töröltetni meg azért akartad, mert ha valaki elolvassa, látja milyen ember vagy - ugye látod, hogy semmilyen jelzõt nem írtam, mint pl. nyomornc, ahogy te rám), és még mindig én vagyok (szerinted) a lol. Értem én, hogy az ember küzd, meg a maga igazát akarja bizonyítani, de legyen benned annyi büszkeség, hogy bocsánatot merj kérni, ne legyél gyáva féreg. Ennyit írtam. Erre megint jött a beszólás. Nincs mirõl beszélnünk.
Egy bocsánatkéréssel el lehetne intézned az egészet, és nem lenne itt semmi gond. Én meg tudnám tenni fordított helyzetben, a kérdés az, neked van-e elég a gatyádban hozzá... Gyanítom nincs.
A legnagyobb lol itt az TE vagy kedves barátom.
most látom milyen hosszú hsz.t írtam, ha ez elszállt volna, biztos megmarom magam:)
de a vége a lényeg, sokkal jobb a mellnek egy elõfárasztós sorozat, mint egy balfaszkodás 130-al 140-el. leszakad a csöcsöm hétfõi melledzés:
bem. bem. bem. bem. bem. (nagy súly átka, mire felérek este van:)) 130x6
110x amennyi megy
tárogatás fekve 30xamennyi megy rögtön utána pihenõ nélkül 90xbe amennyi megy
tárogatás fekve 30xamennyi megy rögtön utána pihenõ nélkül 90xbe amennyi megy
tárogatás fekve 30x8 rögtön utána pihenõ nélkül 90xbe amennyi megy
kereszthúzás 45xamennyi megy, vetkõzõ sorozat rögtön 35xamennyi megy, rögtön futás fekvenyomópad 80xamennyi megy (ez így már triszett)
kereszthúzás 45xamennyi megy, vetkõzõ sorozat rögtön 35xamennyi megy, rögtön futás fekvenyomópad 80xamennyi megy (ez így már triszett)
ferde bem. bem. bem. bem. peck deck-el ugyanaz mint a fekvénél. 3szor
vége:)
másik héten ferdével kezdek, és ott van szett, aztán triszett, magyarul az kapja jobban. a szetteket, triszetteket lehet kombinálni, tolódzkodás, peckdeck, tárogatás, kereszthúzás, két pad között fekvõtámasz.
figyelem: ez intenzív edzés, csak haladóknak, komoly túledzettség lehet a vége. a súlyokat visszavenni, illetve eleinte csak megkóstolni, 1-2 gyakorlat erejéig. nekem az ilyen trükkök miatt van a mai napig izomlázam minden egyes edzés után 10 év után is. folyamatosan fejlõdnie kell az edzésnek az emberrel együtt. szerintem:)
amúgy érdekes hogy nekiestetek frayernek, én nem akartam - azt hittem egyedül vagyok, de nekem úgy rémlett, hogy csak "én láttam át rajta" annak idején, hogy egy kényszeres hazudozó, nagyotmondó. roger jól megfogalmazta frayer. ez van, oltári baromságokat szoktál mondani, amit az olvasók egy része bekajál:
- edzõterem nekünk free
- milliós tömörítõ progi, kurva gazdag leszel
- kajak téma
- többször azt sugalltad, nagy király gyúrós vagy
- de máshol is olvastam tõled: nulla munka, és mégis kurvára gazdag vagy, hülyére keresed magad a semmivel
a rendszerellenes hsz.id se gyengék:) meg stb stb stb
de engem nem zavar, az életben mindenki ismer ilyen embereket, engem az zavar, hogy van egy idióta réteg, akik bekajálják, és amilyen balfaszok, ennek ismeretében cselekednek a jövõben.
Szerintem inkább ne írj ide, mert rossz vége lesz.:(
Nade, kamugép. Ami gyorsan eszembe jut, és szerintem kamu:
1 - spamkirály vagy, az isten a spam-ek között (erre remélem emlékeztek)
2 - te NAPI 4 milliót tudsz keresni valamilyen üzlettel (igen, ez valószínûleg a legigazabb dolog, amit valaha leírtál)
3 - kox-os dolgoaid
4 - kenu - ennyi vagy vazzeg, menj szépen homokórát építeni.
Bocs, meló közben vagyok, nincs idõm visszakeresni, de ezek a dolgok megragadtak bennem. De a végére csak ismételni tudom magam:
Idézlek: "Ne is hallgassatok rám. Csak be akartam köszönni."
Idézem magam: "Nem hallgatunk, viszlát!" a VISZLÁT-on nagyon nagy hangsúly van.
amiket én leírtam, azt már leírta valaki más, én csak átvettem, olvastam...
Na jó..a kenus dolog saját agyszülemény volt.<#heureka>#heureka>
<#smile>#smile>
Aszittem tárt karokkal fogadjátok a megkerült bárányt...erre meg le akarjátok vágni. <#wilting>#wilting>
L Ú Z E R - nyugodtan tetováltathatsz a homlokodra egy kurva nagy "L" betût. Szerintem ingyen megcsinálják neked. Vagy fizetem én.
Én sem voltam soha 100 kilo.
Az igaz, hogy régen edzettem, és az is igaz, hogy soha nem is akartam olyan nagy lenni. Nem hazudtam ebben semmit.
Azért hagytam abba mert le akartam fogyni.
Nincs szükségem arra, hogy többet mondjak magamról. Régen lehet, hogy volt ilyen, amíg el nem fogadtam magam olyannak amilyen vagyok.
Megmondom simán, nem kell hazudnom. 60 kilo körül vagyok, és a testzsír meg kiveri a plafont. És?? Nemizgat. lehet röhögni
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Én az emberek 90%-val megtalálom a közös hangnemet. Frayer papa pont abba a 10%-ba tartozik, aki a hülye idióta faszságaival kivívta azt, hogy oda tartozzon, ahová sorolom. Ignorálom. Ez lesz megint a megoldás, ahogy Különc bácsival tettem, akinek muszáj volt belém kötni mindenáron, aztán panaszkodni a modi topicban (és még õt szólták le a modik - az mekkora volt <#hehe>#hehe>)
Végülis, amíg egy Savior klón nincs közöttünk (vagy leszármazott), addig nincs világvége. Remélem nem festettem az ördögöt a falra...
Na OFF vége, jöhetnek a képek, ki hogyan néz ki így a nyári szezonra, és kinek mik a tervei a jövõre nézve.
Nem folytatom tovább. Látod, összeszedtem pár okos gondolatodat, és máris jön egy modi, aki fenyeget. Ennyi. Ki leszek vágva SG-rõl, mert oltári baromságokat mondasz (a spam-es cuccod is karcol azért elég durván - akit érdekel, keressen rá), én meg összeszedem egy szép nagy csokorba. De rövid leszek még a felkiáltójelem elõtt:
Idézlek: "Ne is hallgassatok rám. Csak be akartam köszönni."
Idézem magam: "Nem hallgatunk, viszlát!"
Tisztára felbaszod az agyam még így, egy év után is te kenukirály. És nem ez a durva, még duplázod a hülyeséged is így ennyi után is, és pofátlanul ezt magyarázod az aranyérmeseknek: mostani hsz-ed idézem "a kenusok is tudnának értelmes dolgokat átvenni..de meg se próbálják."
Téged az életbõl kéne bannolni...
Befejeztem, többet nem szólok, ha ez egy felkiáltójelet ért, akkor is le kellett írnom.
Mire akarsz kilyukadni?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Értelmetlen. Én sem mondom, hogy 100 kiló szín izom vagyok, azt sem, hogy atomfizikus, mégsem vagyok ettõl kevesebb.
Van nekem is ilyen ismerõsöm, Vaxinak is. Sajnos idõvel meg kellett szakítani többnyire a kapcsolatot emiatt, mert egyszerûen túl sok, nem lehet bírni idegekkel a folytonos hazugságokat, történeteket.
Roger6: <#ejnye1>#ejnye1>
<#gonosz1>#gonosz1>
Egy kis nosztalgia..
Talán igazad van. Egy segg vagyok. Én is írtam elég sok faszságot, elismerem. De amúgy, komolyan, nem akartam én itt bántani senkit, és ahogy tudtam, próbáltam segíteni mindenkit. Legalábbis ez volt a szándékom. Na..mindegy, lehet elbasztam..
De úgy emléxem, hogy voltak itt békés napok is..és elég soxor meg is jegyeztem, hogy szeretek ide járkálni, mert ebben a tocsikban :) nincs széthúzás, nem megy a flame mint a többibe, és egy elég szép kis közösség alakult ki, amire még büszke is voltam.
Többségében nem volt jellemzõ a háborúzás. 2-3 ilyen eset volt tõlem, az egyik az a kenusok edzése..
Mert amikor megnéztem a válogatott csapat edzéstervét, feltünt, hogy ugyan azokat a dolgokat csinálják, minden féle progresszivitás nélkül. De ugyanez a focistáknál is..nem nagyon jellemzõek azok a adaptív és re-senzitiváló metódusok amikre a testépítõk már ezer éve rájöttek.
Ez lenne az igazi cross fitt, ha a focisták, és a kenusok is tudnának értelmes dolgokat átvenni..de meg se próbálják.
Ezért volt az egész kirohanásom..de már bánom. =(
Már nem akarok beleszólni semmibe.
Ne is hallgassatok rám. Csak be akartam köszönni.
- #11045 - ez a legkirályabb. (hát pl. ezért is vagyok bunkó, de ez csak egy a sok közül).
- #11042 - ugyanaz a téma.
- #11023 - várgyá-várgyá - ekkor már mindenkit elküldtél a halálba, de még volt valaki, akit nem - na ezt most megtetted.
- #11016 - ezt csak azért, mert te a kibebaszott összes kenusunknál is jobban tudod, mi kell nekik (persze õk aranyakat hoznak, de te aztán tudod)
Nálam a "kenus válogatottabbat jobban edzeném" szövegnél már egy lúzer voltál. Ja, és bocs, most a kox-díleres hsz-ed nem találtam meg, tudod, a rendes ember kajál, melózik, kajál-kajál-kajál, és elmegy edzeni. Nincs ideje az ilyen idióta emberekre, és a hozzászólásinak keresésére. (de rohadjak meg, megkeresem neked hétvégén, hála SG-nek, az ÖSSZES okosságod logolva van, ne izgulj.)
Remélem szeretsz azért így is szeretsz EMO kölök.
Sry mindenkitõl, ez most nagyon kijött....
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Én is elég sokat letettem ezen a topikon, hogy ezt nem érdemlem tõled.
=(
szerk: bár ez is egy cél, mindenki azért is csinálja, hogy azt lássa a tükörben, amit szeretne. csakhát valószínûsítem, hogy az ilyen emberek az elsõk a balhé kezdeményezésében :(
Kicsit visszanéztem, mi van veletek..éltek e még?
De úgy látom megvagytok, és még mindig megmaradt a topik drogmentesnek, amiért az elején is harcoltunk.
De a topik logót még mindig nem cseréltétek le újabbra?
Na..fasza visszapillantani :DDDD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.