Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem akarok hatalmas szörny lenni, csak valahogy ki akarok nézni."
nem kötekedés céljából írom, nehogy félre értsd, de abban azért egyezünk meg, hogy mindenkinek van valami célja azzal, hogy edz :)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egyébként kiváncsi lennék a fórumozók fizikumára, úgyhogy aki nem szégyenlõs, az nyomjon egy képet :D Kezdem én
Ilyen vagyok jelenleg nagyjából másfél év elég komolytalan(folyamatos félrezabálások, iszogatások, néha 1-2 hónap kihagyás) edzés után. Nagyjából elégedett vagyok magammal, sajnos olyan képet ami azelõtt készült mielõtt elkezdtem edzeni nem találtam, de akkor voltam kb 55 kiló, most 77 vagyok, tehát szerintem elég szép fejlõdés még így is, az ektomorf alkatomhoz képest.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ryan Reynolds-os témához: annyi zsetonért én is kihagytam volna pár hónapig a bulikat, és edzettem volna éjjel-nappal személyi edzõvel, stb-stb... Neki minden feltétele megvolt ahhoz, hogy elérje ezt annyi idõ alatt, ez azért nagyon kevés embernek adatik meg.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én akkor akarok lenni amekkorát emberi testbõl ki lehet hozni.Soha nem lesz olyan hogy elég nagy vagyok.
Ui.:Átmentem<#vigyor>#vigyor>
Ha már célnál tartunk, talán ilyen külsõt akarok elérni egyszer. Ez a testépítõk számára persze nem izmos, de én nem is akarok hatalmas állat lenni. Ez pont megfelelne nekem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
<#vigyor3>#vigyor3>
persze az emberek nagy része csak nyafog, hogy nincs megelégedve magával, de amikor tenni kell azért valamit, hogy elérje a célt, jönnek a kifogások: fogadd el magad. holott az esetek nagy százalékában csak a lustaság áll az ember, és a kitûzött cél közé.
nem, én nem fogadom el magam (a kinézetemet) mindaddig, amíg nem azt látom, amit én szeretnék.
sokunknak nem célja ez, amire te gondolsz :) ( úgy értve, hogy én speciel pite lennék akaraterõben egy olyan kemény edzés/diéta párhoz, mint egy profi, de persze van itt olyan, aki nagyon fegyelmezett )
Az otthoni edzés nagyon jó, sok izomcsoportot meg tudsz dolgoztatni, és saját testsúlyod elegendõ lehet egy darabig.
Fekvõtámasz, tolódzkodás, lábemelés, guggolás, húzódzkodás stb.
a futás pedig kardiónak jó :)
Késõbb, viszont érdemes lehet terembe menni, persze ha lesz rá keret.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
matyi0323
Írtad, hogy nincs lé terembe járáshoz, illetve nem akarsz izomember lenni. Fekvõtámasz otthoni edzésre (kezdésnek) jó, és a felülés is, viszont a futást én hanyagolnám, ha "nagyobb" akarsz lenni. Otthon pl. lehet kiválóan bicepszezni is --> felmosóvödör, bele pedig víz, amennyivel jónak látod, és hajrá. Egy felmosóvödör csodákra képes, el lehet pár gyakorlatot végezni vele.
Viszont ha kicsit nagyobb kezeket akarsz, akkor kell enned is. Persze nem úgy, mint egy testépítõ, de gyanítom, hogy az étkezésedet is kicsit meg kéne reformálnod. Tegyél az étrendedbe sok fehérjét (legjobb a csirkemell), illetve szénhidrátot (rizs). Ha rendesen végzed a gyakorlatokat, és rendesen kajálsz is (mármint eleget eszel), akkor nagyon hamar meg fog látszódni rajtad az edzés.
igen is mozogjon vmit, sportoljon, és ne álljon hikomat girnyókból a társadalom.
persze van aki az inteligenciát is izomerõben méri
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Egyenlõre most az a célom, hogy valamennyire "szunyogkarjaimon:D:D ", észrevegyek valami változást..
Csakhogy amit az elõbbi hsz-ben leírtam, az segít-e valamennyire, vagy felesleges?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Tehát azt kérdezném, hogy: szerintetek az használna valamit, látszana-e, ha itthon minden nap megcsinálnék x fekvõtámaszt, x felülést, futnék x km-t?
Vagy ez hülyeség, nem segítene semmit?? ( direkt kérdezem ezt, nem pedig a gyúrást, különbözõ PÉNZÜGYI dolgok miatt... remélem értitek mire gondolok.. :/ )
Egyébként egy teljesen vékony, magas testalkatú emberke vagyok. :)
Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
na én meg vmi fõzõs embert kérdeznék, hogy olajjal hogy kell bánni? pl. sütésnél. oliva vs. sima? csak mert eddig kerültem mindig, de most terjeszkednék kaja téren, h ne mindig a szokásos legyen :)
Na Üdv.
<#wave>#wave>
egyébként hogy vagy?:D
kezd lapulni az oldalam, 20.-án megyek pestre megnézik...
addig marad a váll kar mell láb :\
Ezaz hogy nem ismersz.
Bevallom, hogy igaz, az, hogy megjátszottam magam sok dologban. Ez az egész kondizás is arról szólt nekem, hogy elbújjak önmagamtól.
De amíg csináltam tisztességesen csináltam.
De elbújni önmagamtól nem sikerült. Úgyhogy bocsi mindenért.
Az én természetes személyiségem, eléggé alárendelt, és ezt szerettem volna kompenzálni, színjátékkal, azzal, hogy erõsebb akartam lenni, fiúsabb, stb
szar az egész... de már nem vagyok olyan, vagyis nem akarok olyan lenni mint régen... ha akartok, bántsatok.
Ha meg vállalom önmagamat, most már az sem jó..mindenki cseszeget.
by csuszi:)
keress tõlem, ha sikerül, adom a pacsit.
MJ rulz Pink Team The Only One
Köszönjük, hogy benéztél, megy a vonat, zár a kocsma, le ne késd! Jövõre várunk. Kellemes nyaralást!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Miért utállak? Nem utállak. Tudod, a hazug embereket gyûlölöm, nem utálom. Egyszer remélem az élet seggen töröl a hazugságaid miatt egy 80-as csiszolópapírral.
És még viccelõdni is próbálsz. Igazán szánalmas vagy. Egy igazi lúzer.
Többet nem írok neked, elég a flémbõl számomra. Ismételten bebizonyítottad emberi (?) mivoltod. Lassan edzés, úgy érzem jól fog menni ma.<#ravasz1>#ravasz1>
inkább arra adjál magyarázatot, hogy hová tüntetted el a tamagocsikat :D
Amit savior tett fel kérdést neked még 08 ban
Tagadod, hogy te tüntetted el õket? <#vigyor>#vigyor>
Egyáltalán miért útálsz most ennyire?
A sok tesztoszteron elvette az eszedet.
Fasza hogy volt kitartásod, és nem hagytad abba.
<#eljen>#eljen>