Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Arnold nagyon magasnak számított mikor versenyzett, pedig (most nem nézek utána) olyan 185 körül volt, nem tudok 2m vagy a körüli, ismert, elismert profi testépítõt.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nekem sajnos egyátalán nem jön be a kreatin, pedig próbáltam már vagy 3 fajtát :( Szerintem egy crea-bombbal jobban jársz, ha esetleg a monohidrát nem "mûködne" nálad, abban még van vagy 4 féle.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

oliwwer
Csuszi, srácok, monohidrátot mennyire preferáljátok? Eléggé stagnálok mostanában, gondoltam megdobom magam egy kis plusszal, hátha átlendít ezen a szaron.
FlyHigh
Vannak 2 méter körüli testépítõk is akik indulnak nagy versenyeken? Esetleg kép?

Thrash \'Till Death

Vaxi
http://www.youtube.com/v/C6RU5y2fU6s&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
gondolom erre

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

FlyHigh
Ez a kép tuti meg van piszkálva, amúgy biztos ilyen eres. Nem érezem át, hogy ez miért szép, de ti tudjátok. Valami filmje lesz, tuti gyúrmáz mind a gép.

Thrash \'Till Death

plck
aaaaaaaaaaaaaaah:D

Különc
Ez igen <#eljen>

Nagyon durva:)

Triathlon for life

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Különc
<#eljen>

...nekem ma, szóval félek <#eplus2>

Roger6
Persze, az a legerõsebb testrészem! Bár a guggolást a térdem nem favorizálja, de a lábtolást nagyon szeretem, oda szoktam pakolni kilókat rendesen! Az a legdurvább napom, csütörtök.<#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Különc
Meg lehetne lesni majd a számomra oly kedves lábakat is a következõ képen?

plck
<#eljen>

Roger6
Hát ja, a mell fejlõdik nálam a legnehezebben, pedig arra edzettem idén a legtöbbet. Csüggedni nem fogok, nem az a fajta vagyok, aki ilyen könnyen feladja. Túl sok a munkám benne, és túl sokat el akarok még érni ahhoz, hogy feladjam.

No. Összeállítottam egy 3 hónapos tervet, durván mellre priorizálva, szem elõtt tartva az arányosságot. 3 hónap múlva jön egy újabb kép, remélem a fejlõdés is látszani fog rajta.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
ahogy nézem ez az a típusú mell, amit durván tömegelni kell, mert vékony a "magassága". de ne csüggedj, nekem semmilyen nem volt:) most két cubák van a helyén, durván darabja 3kg:) oda kell figyelni, hogy minden oldal kapja: fekve, ferde, kis tárogatás. fokozatosan jöhet több tárogatás az évek alatt, eleinte nem muszáj. aztán jöhet a többi sallang, kereszthúzás, tolódzkodás - módjával, egy bizonyos mellizom felett szart sem ér, hamarabb fárad a kar. többi mese, poénkodásra való. persze a tárogatás lehet gépi, kézi, fekve, ferdén, nyújtott karú peck deck, hajlított karú peck deck. fekvõtámasz kislány mellnek való, bemelegítésnek jó, esetleg edzés végén elõfárasztásnak, nyújtásnak két pad között.

és nem kell a fórumnak nyalisnak lenni, mindenáron csak pozitívat, abból nem él meg, nem arra vár senki hogy leszopják, jobban jár ha azt mondod neki ami a baja. persze a jó mellett. jó az erezettsége, az alkata, a karja, arányai nem vészesek és nem behízott. és nem kell jobbnak lenni ahhoz hogy véleményt mondj, szeme a most kezdõnek is van, és a dagadt lúzernek is. az étteremben is mondhatod hogy ez szar nem ízlik, pedig kevered a fakanalat a villával, nem kell mesterszakácsnak lenned.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
mindig az arányok helyreállítása, szinten tartása az elsõdleges cél szvsz. aztán a növekedés. teszem azt nekem a mell az elsõdleges, de ha a lábam lenne elmaradt, akkor guggolás lenne hétfõn, és az élvezné a prioritást, a brutal rambo edzést.

Roger6
Köszi mindenkinek, most ez sikerült így nyárra. Talán jövõre jobb formám lesz, csakis a fõnökömön múlik, mennyi csirkét tudok zabálni (meg hogy mennyire szorítom vissza a durva bulikat.) Csöcsre meg ráállok, mint a picsa! :)

Jazzy: nyáron biztos lesz kevésbé sötét képem is, de szerintem most jöjjön valaki más a saját képével.
Dragon: 26 éves vagyok.

És mindenkinek köszi, aki eddig is hozzájárult a tanácsaival, segítségével az edzéseimhez, kajálásomhoz.

jazzy
Csak így tovább, gratulálok. Esetleg ha van kevésbé megvilágított képed, mert ugye sok minden kiemelhet és eltakarhat, de így ez nice.
dragon11
Nagyon klassz.. írnál egy életkort is, kérlek?

köszi :P

SeanJRRussel
nincs ezzel semmi gond 1,5év látszik,leszez még jobb is én ennél jóval zsírosabb vagyok.hajrá<#eljen>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

csuszi
áááááá. csöcs sose nagy.
amúgy a melle kicsi!!! az erezettség jó. a zsír is.
kepp goin <#eljen><#eljen>
ja a csukja is lehetne nagyobb. amúgy szerintem arányok rendben vannak, de azért ez a 2 kellene. több fekve több ferde. csukja is nõ tõle nem kell beszarni.

Különc
<#eljen>

Ilyen testzsírnak már örülnék

FlyHigh
Szerintem aránytalanul nagy a mellizma, ehhez sokkal nagyobb vállak illenének.

Thrash \'Till Death

Roger6
Akkor leszek második. Másfél éve edzem teremben, volt kb. 3 hónap kihagyásom (csajok, összetört szívek, piálás volt ez alatt a kihagyott idõ alatt). Szóval nem éppen az egészség tükrében éltem az életem, le is ment 4-5 kiló rólam akkoriban (ja, ez decemberben volt). A bulik még mindig közrejátszanak, ez biztos visszaveti a fejlõdésemet, talán ezeket vissza kéne fognom kicsit, mindezek mellet a hétköznap maximálisan próbálok figyelni a kajára, az edzésekre, és mindenre, ami segíthet az elõrejutásban.
66-68 kiló voltam kb., jelenleg (mai adat) 80,7 kg-nál járok. Abszolút nem vagyok zsíros, és elég nehezen jönnek rám a kilók, de már pár dekának is tudok örülni, mint a mai nap pl. Persze tudom, hogy ennyit simán ingadozik az ember súlya, de hát a placebo itt is megvan.<#vigyor3>

Használt kiegészítõk:
C-Vitamin, 1.000 mg
Multi Mineral Complex
Vita Complex

És akkor a kép. (a beállításért, és a fényképért a csajomnál lehet rinyálni, õ készítette...)

dragon11
Valóban érdemes meghallgatni.^^

Megmondta Õ is, nem kell a legmárkásabbat venni, de nem is a legolcsóbbat vegyék. BB tv-be szokott ajánlani, azok garantáltan dopping mentesek.=)

FlyHigh
Oda kell figyelni, nagy árat is lehet akár fizetni az izmosságért. Én az MHN-re álltam rá, jó árban van és minõségi is.

Thrash \'Till Death

Tyler1
a mostanában felröppent "koksz a tápkiegben" hírrõl beszél Bunny. kurva érdekes dolgokat mond, úgyhogy hallgassa végig mindenki.
kezdõ tápkiegesek és marketingdumát-ebédelõk meg fõleg!!!!!

link

Meg a kóla se az, és cukorbeteg se leszel tõlük! Nem tudtad?<#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

mert a sültkrumpli szented nem rákkeltõ?

MEdievil
Aerob elõtt L-Carnitin ha a kaja teljesen rendben van de amúgy szvsz normális diéta mellé nem nagyon kell semmi.

F

tigeroo
na és mi a véleményetek a zsírégetõkrõl?

tudtok olyanokat ajánlani amik kevésbé "veszélyesek", durva mellékhatások nélkül, zsírégetõ edzés mellé, kiegészítõnek használva.
FlyHigh
Mondjuk az enyém nem, nekem inkább gyomrom van a sok zabálástól, de hasam annyira nincs. De az a kancsöcs vagy mi a repedt here nekem nincs, de nem is tartom egy katasztrófának. Csajoknál meg úgysem az izom a legfontosabb, van olyan csaj ismerõsöm akinek a legfontosabb a magasság, "legyen kihez nyújtózkodnom".<#vigyor>

Thrash \'Till Death

sapkafej
mindenkinek ilyen a hasa

György

tigeroo
hát barátnõm viccelõdik vele hogy "kancsöcs" stb...de mindíg hozzáteszi hogy izmos vagyok szóval nem gáz:) a pocak meg õt nem zavarja.

csak olyan elbaszott alkatom van, hogy pl. a hasam felsõ része rendesen kockás, de alsó részén van úszógumi. (amúgy fórumozók fényképei között van rólam kép)
FlyHigh
De azért egy nem profinál ez abszolút hanyagolható dolog. Én tuti nem plasztikáztatnék magamon semmit, amíg valami tényleg olyan nincs amivel már nem lehet együtt élni normálisan.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Hát nem a melle a legrondább.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Tyler1
igen az a vicc az ilyen kísérletekben, hogy nem arról van szó, hogy az alanyokat rizzsel etetik x ideig, hanem a rizsben találtható apámfasza anyagot(ami okozhat cukorbetegséget) tolják beléjük akkora dózisokban, hogy 100 év alatt nem eszik ember annyi rizst amennyiben megtalálható.
na ez így van a kenyérrel krumplival, kólával, mindennel.

dragon11
szánalom:D:D

tigeroo
ja, mint pár éve hogy a fehérkenyér, vagy a sültkrumpli meg rákkeltõ :D
Tyler1
kis érdekesség a rizsrõl

(nyílván annyira hiteles mint a mobiltelefon-agydaganat kutatás)

Különc
Õõõ... hát, fogyassz csirkemellet (esetleg felsõ combot de azt csak naponta 1x) halat, tojásfehérjét, tonhal konzervet (törzs) vagy bármilyen más halat, nem olajosat. Szénhidrátnak rizs, barna rizs, basmati rizs, zabpehely, puffasztott rizs.
Egyél naponta 5-6x kimért adagot (nem tudom a testtömeged meg úgy elég sok mindent nem tudunk rólad xD ), igyál rengeteg vizet, ajánlott egy vitamin csomag (Pl. Multi-X)
Kb ezt tudtam kiötleni, nem érdemes más diétáját másolni, mert úgyis minden ember máshogy reagál rá, neked kell kitapasztalni.
Nem is biztos hogy neked kell méricskélni, egy kis változtatás, egészségesebb étrend már megindítHATja a zsírégetést.
Ha ez mind megvan akkor gondolkozhatsz egy zsírégetõ formulában, de ahhoz aerob mozgást (egyenletes, 110es pulzus körüli séta, elipszis tréner, biciklizés) kell végezni, hogy normális eredményt érhess el és ne kidobott pénz legyen.

iko
iko
sajna nem ilyen egyszerû, testépítõknél is látszik néha ha nem plasztikázzák. Nem feltûnõ, de mivel nem zsír, hanem a mirigyállomány növekedett meg, ezért diétával sem tûnik teljesen el.

Itt egy cikk: http://www.eszcsm.hu/gynecomastia

spam. sry

tigeroo
ej...

köszönöm. végülis valami ilyesmire számítottam a pihenõidõvel kapcsolatban!

na és akkor ajánljatok vmi diétát :D
az a baj hogy tényleg sokat eszem, meg gyors az anyagcserém is. de meglátjuk meddig bírom
Tyler1
ja annyira nem lényeg, csak érdekelt mennyiért dobálnak ilyen mûtéteket :)
amúgy most nézem h az elõzõben a "letudtam" az igazából "letudtad" lett volna, késõ volt már.

FlyHigh
Kancsöcs szerintem simán lemegy ha diétázol és alátolod az izmot. Nem lehet az csúcsos, ha hasonló méretû izmot építesz alá mint a fenti képen az emberkének van. Persze ehhez idõ kell, de nem is lenne buli ha le lehetne zavarni az egészet 1 év alatt. Amúgy szerintem ilyen apróságokért nem érdemes sebészhez rohanni, ezeken lehet segíteni, ha meg nem akkor ez van, senki sem tökéletes, szarabb lenne ha az orrod lenne ferde pl.

Thrash \'Till Death

Különc
2003-ban volt, asszem protekcióval 300 ezer volt (13 évesen nem annyira érdekelt, ha pontos kell, megkérdem)

Tyler1
akk azt letudtam volna dolgozni simán is nem? amúgy mennyibe került a plasztika?

Különc
Nekem is volt, de plasztikáztattam, elvileg nem a hormonzavar volt, szimplán az elhízástól.