Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Thrash \'Till Death
gondolom erre
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Thrash \'Till Death
Triathlon for life
...nekem ma, szóval félek <#eplus2>#eplus2>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
No. Összeállítottam egy 3 hónapos tervet, durván mellre priorizálva, szem elõtt tartva az arányosságot. 3 hónap múlva jön egy újabb kép, remélem a fejlõdés is látszani fog rajta.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
és nem kell a fórumnak nyalisnak lenni, mindenáron csak pozitívat, abból nem él meg, nem arra vár senki hogy leszopják, jobban jár ha azt mondod neki ami a baja. persze a jó mellett. jó az erezettsége, az alkata, a karja, arányai nem vészesek és nem behízott. és nem kell jobbnak lenni ahhoz hogy véleményt mondj, szeme a most kezdõnek is van, és a dagadt lúzernek is. az étteremben is mondhatod hogy ez szar nem ízlik, pedig kevered a fakanalat a villával, nem kell mesterszakácsnak lenned.
MJ rulz Pink Team The Only One
Jazzy: nyáron biztos lesz kevésbé sötét képem is, de szerintem most jöjjön valaki más a saját képével.
Dragon: 26 éves vagyok.
És mindenkinek köszi, aki eddig is hozzájárult a tanácsaival, segítségével az edzéseimhez, kajálásomhoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
amúgy a melle kicsi!!! az erezettség jó. a zsír is.
kepp goin <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
ja a csukja is lehetne nagyobb. amúgy szerintem arányok rendben vannak, de azért ez a 2 kellene. több fekve több ferde. csukja is nõ tõle nem kell beszarni.
Ilyen testzsírnak már örülnék
Thrash \'Till Death
66-68 kiló voltam kb., jelenleg (mai adat) 80,7 kg-nál járok. Abszolút nem vagyok zsíros, és elég nehezen jönnek rám a kilók, de már pár dekának is tudok örülni, mint a mai nap pl. Persze tudom, hogy ennyit simán ingadozik az ember súlya, de hát a placebo itt is megvan.<#vigyor3>#vigyor3>
Használt kiegészítõk:
C-Vitamin, 1.000 mg
Multi Mineral Complex
Vita Complex
És akkor a kép. (a beállításért, és a fényképért a csajomnál lehet rinyálni, õ készítette...)
Megmondta Õ is, nem kell a legmárkásabbat venni, de nem is a legolcsóbbat vegyék. BB tv-be szokott ajánlani, azok garantáltan dopping mentesek.=)
Thrash \'Till Death
kezdõ tápkiegesek és marketingdumát-ebédelõk meg fõleg!!!!!
link
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
F
tudtok olyanokat ajánlani amik kevésbé "veszélyesek", durva mellékhatások nélkül, zsírégetõ edzés mellé, kiegészítõnek használva.
Thrash \'Till Death
csak olyan elbaszott alkatom van, hogy pl. a hasam felsõ része rendesen kockás, de alsó részén van úszógumi. (amúgy fórumozók fényképei között van rólam kép)
Thrash \'Till Death
na ez így van a kenyérrel krumplival, kólával, mindennel.
Egyél naponta 5-6x kimért adagot (nem tudom a testtömeged meg úgy elég sok mindent nem tudunk rólad xD ), igyál rengeteg vizet, ajánlott egy vitamin csomag (Pl. Multi-X)
Kb ezt tudtam kiötleni, nem érdemes más diétáját másolni, mert úgyis minden ember máshogy reagál rá, neked kell kitapasztalni.
Nem is biztos hogy neked kell méricskélni, egy kis változtatás, egészségesebb étrend már megindítHATja a zsírégetést.
Ha ez mind megvan akkor gondolkozhatsz egy zsírégetõ formulában, de ahhoz aerob mozgást (egyenletes, 110es pulzus körüli séta, elipszis tréner, biciklizés) kell végezni, hogy normális eredményt érhess el és ne kidobott pénz legyen.
Itt egy cikk: http://www.eszcsm.hu/gynecomastia
spam. sry
köszönöm. végülis valami ilyesmire számítottam a pihenõidõvel kapcsolatban!
na és akkor ajánljatok vmi diétát :D
az a baj hogy tényleg sokat eszem, meg gyors az anyagcserém is. de meglátjuk meddig bírom
amúgy most nézem h az elõzõben a "letudtam" az igazából "letudtad" lett volna, késõ volt már.
Thrash \'Till Death