Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomásom szerint könnyen emészthetõ, gyors energiát ad ha szükséges, illetve növeli az elégetett kalóriák számát diétában mert ennek hatására a test hamarabb eléri a zsírégetõ állapotot.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
5 napos edzést meg marhaságnak tartom egy szint alatt. Nem kell meggyõzni, csinálja aki akarja, már a 4 nap is pont elég. Egyébként sem értem 4 edzésre faszán szét lehet bontani de 5-re? Persze, meg lehet oldani ha az ember akarja, profi szinten..
Pl. 1.nap: Bicepsz-vádli(vagy láb néha, ez kedvtõl függ mert sajnos nagyon fáj a derekam lábazás után/közben)
2.nap: mell- tricepsz ez azért jó együtt mert mellezésnél már eléggé bemelegedik a könyök és a tricepsz, mire elkezded a tricepsz edzést
3.nap: hát - váll
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
bár ez egyén kérdése, van aki érzékenyebb a fehérjékre, van akinek a hormonszintjét baszogatja, van aki meg immunis a pattanásokra.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
NE hidd hogy ez instant izom, jó kiegészítõ, de rendes étkezés és edzés nélkül semmit nem ér... <#ejnye1>#ejnye1>
mi a véleményetek a Jumbo étrendkiegészitõrõl?hízás a elsõszámu célpont...
vagy ilyen árkategoriában van jobb is?
Jumbo
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
10kg 25000-,
Milyen marketing ez? <#idiota>#idiota>
Valaki használta már? Szerintetk megbízható?
___@_/``
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Persze külföldrõl és messze nem egy myprotein<#mf2>#mf2>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Mit javasoltok edzés végére levezetõnek,amitõl lehet szélesedni és minden eddzésnél elvégezhetõ?
Szteroidtartalmu tapkiegek MO-n ...
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473