Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
MCT az annyit jelent, hogy medium-chain triglycerides, tehát közepesen hosszú szénláncú triglicerid, ez egyfajta zsírsav.

Tudomásom szerint könnyen emészthetõ, gyors energiát ad ha szükséges, illetve növeli az elégetett kalóriák számát diétában mert ennek hatására a test hamarabb eléri a zsírégetõ állapotot.
plck
Köszi.Csak azért érdekel mert kapok egy üveggel ingyen és azért tudjam már miez😄

Tyler1
link

nem a pontos termék, csakhogy mi is az MCT.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

plck
Srácok valaki nem tudja hogy EZ mit tud?

oliwwer
Fasza csuklótámaszos. Nekem is ilyen kéne, mert nagyon ropog a csuklóm fekvenyomáskor. Ezért külön csukló szorítót szoktam feltenni.
jazzy
oliwwer
Én is amellett döntöttem. Köszi
Vaxi
linket kérnék a kesztyûdrõl 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jazzy
Én a dailyt venném.
5 napos edzést meg marhaságnak tartom egy szint alatt. Nem kell meggyõzni, csinálja aki akarja, már a 4 nap is pont elég. Egyébként sem értem 4 edzésre faszán szét lehet bontani de 5-re? Persze, meg lehet oldani ha az ember akarja, profi szinten..
Viktorr
Köszi !

Tapasztalatom szerint két nagy izmot nem érdemes együtt edzeni, én egy nap egy nagyot egy kicsivel edzek, vagy kicsit kicsivel.
Pl. 1.nap: Bicepsz-vádli(vagy láb néha, ez kedvtõl függ mert sajnos nagyon fáj a derekam lábazás után/közben)
2.nap: mell- tricepsz ez azért jó együtt mert mellezésnél már eléggé bemelegedik a könyök és a tricepsz, mire elkezded a tricepsz edzést
3.nap: hát - váll

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Viktorr
Tudtok tippet adni,hogy mikor mit érdemes edzeni pl lehet e a mellet a háttal egynap edzeni vagy a bicepszet a tricepsszel?Nem fáradok-e el a bicepszezésben és a tricepszre már nem jut energia?

Vaxi
100%-os fehérje viszont nincs 😊

Tyler1
fehérje minõségétõl és mennyiségétõl is függ. egy olcsóbb tömegnövelõ, amiben pár % csak a fehérje, nem okoz annyit, mint egy 100%-os.
bár ez egyén kérdése, van aki érzékenyebb a fehérjékre, van akinek a hormonszintjét baszogatja, van aki meg immunis a pattanásokra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Szerintem így nyáron teljesen jó a "kevésbé" minõség is, én tél elején szoktam durvább vitaminokat vásárolni (most itt a mennyiséget és minõséget értem a durvább alatt). Persze ha anyagiak engedik, inkább a minõség fele hajlanék (azért feltételes mód, mert az anyagiak jelenleg szinte semmibõl sem engedik meg számomra a minõséget).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Különc
Multi

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

oliwwer
Most nem tudom, hogy Daily Vita-Min-t vegyek 3000ft-ért 75 napra, kevésbé minõség, vagy multi pro pack 4600ft-ért 30napra jóminõség. Nem vagyok benne biztos, hogy egy hónap alatt tejsavó mellett félretudok tenni ennyit, a hiánya meg rossz lesz. Szerintetek?
oliwwer
Kifekszel a napra és eltûnnek. Higgy nekem, olyan pattanásos arcom volt, hogy eszméletlen. Szedtem roaccutan-t de az sem vitte le, pedig az egyik legdurvább hormontartalmú gyógyszer, nem mellesleg buzi drága. Eljött a nyár, és mind eltûnt. Azóta sincs. Csak sokat kell napon lenni. Télen meg 2 hetente egy 10 perc szolárium. tudom szar a bõrnek, meg minden, de muszáj volt, mert bevált.
inter94
hát most pont olyan korban is vagyok,h kjönnek a pattanások😄 de nekem az elõzõ proteintõl inkább eltüntek,minthhogy még több kijött volna xD

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Különc
Nálam nem minimum, de szinte kezdõkorom óta heti 5 van, minden testrész 1x + szombat vasárnap kis aerob ha kedv/idõ van rá

Roger6
Leírnád az öt napos edzéstervedet? Kíváncsi vagyok rá, persze csak ha nem titok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
heti 5 minimum? Mikor pihensz? szökõévben februárban?
yugoslave
Ebbõl veszünk haverral egy 8800 g-os kivitelt azt hiszem, most második hónapja lassan, hogy esszük és feljött 4kg rám, bár én a kajára is nagyon odafigyelek, ill a heti 5 edzés nálam a minimum. Tudom ajánlani, bár tény, hogy eszméletlenül kipatogott tõle a bõröm, nem csak a fejem, de még az olyan bõrterületek is, ahol egyébként sosincs pattanásom (pl váll, hát) Ez kicsi kellemetlen, ill. nekem az íze nem jön be (csokis) és kicsit szemcsés az állaga (kb mint a rostos üdítõ) akármilyen shakerben is mixelem.
NE hidd hogy ez instant izom, jó kiegészítõ, de rendes étkezés és edzés nélkül semmit nem ér... <#ejnye1>

Különc
Hízni lehet a töltött káposztától vagy a magyaros pizzától is, de gondolom nem úgy értetted <#smile>

oliwwer
Ez tökéletes lesz, de edzzél és kajálj mellette rendesen.
Vaxi
100% whey prof + CH szvsz tökéletes tömegnövelõ, de a nagyon megvétóznak, ha nincs igazam

inter94
Hi.
mi a véleményetek a Jumbo étrendkiegészitõrõl?hízás a elsõszámu célpont...
vagy ilyen árkategoriában van jobb is?
Jumbo

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Különc
1kg 2500-,
10kg 25000-,

Milyen marketing ez? <#idiota>

csumkox007
http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_alapanyag.htm

Valaki használta már? Szerintetk megbízható?

___@_/``

SeanJRRussel
Apropó aki olcsóbban akar jó fehérjét,most a biotechben az egyik fehérjéük 9990 2,25 ös zsák és jófajta tejsavó az is.Sajna a nevét elfelejtettem de ma nyomtam be az utolsó adagot és jó a minõsége.Készlet erejéig van most ez a rendkívüli akció mert utána vissza megy 15e -re mert vmi új ízeket hoznak be és emiatt...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Most hoztak VPX SYNERGIX-et 80% os fehérje,tejsavó.9e volt a 2,25kg....
Persze külföldrõl és messze nem egy myprotein<#mf2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Különc
Annyira sem átlátszó, hogy az aláírása is az... <#hehe>

Frayer
=)

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Vaxi
a te mixedet semmi nem veri 😄DD

sapkafej
kicsit sem átlátszóan
😄

György

oliwwer
Szerintem meg valamilyen módon kapcsolatban áll a céggel, és reklámozott kicsit.
Szerintem poénból írta a választ, lévén hogy a kérdés is faszság.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ezen az oldalon már 12x szerepel az a bizonyos márka <#wow3>

Roger6
Ööö... Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de egy hivatalos levélben nem fura a konditerem szó? Szóval ott nem szokták rövidíteni a dolgokat. Kondicionáló terem.

jazzy
Csak nem tett olyan jót az a myprotein, lehet adagonként van benne 10g marketing <#idiota>
Roger6
Jujjj... <#zavart2>

slime001
Õ valami gyakorlatra gondolt😊

AVIRA - \"More than security.\"

Ebbol egy adagot ...
Eddzes utanni levezeto...
vagy egy ilyet :
myprotein

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Viktorr
Sziasztok!
Mit javasoltok edzés végére levezetõnek,amitõl lehet szélesedni és minden eddzésnél elvégezhetõ?

Ha mar volt akkor bocs...
Szteroidtartalmu tapkiegek MO-n ...

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

plck
Az durva.Én most ittam meg az elsõ adagot.Ez gecire habzódik, az egész cucc habból állt😄

Megszokás kérdése. Én amikor kezdtem unni akkor váltottam. Elején finom volt nagyon, aztán két év után már nagyon nem ízlett... Igaz én mindenhez ezt használtam, pl. tömegnöveléskor tejbedarába ezt raktam kakaó helyett, rendes 35 gramm fehérjés tejbedarát szoktam enni. Meg palacsintát is ezzel ettem kakaó helyett.

plck
És neked nincs tejpor íze?😄

Szia! Nem értem mi a probléma? Hiszen mindkettõhöz odaírtad zárójelben, hogy 47 gramm. Tehát 47 grammot kell bevinni, ennyi. Ez egy adag. Az részletkérdés, hogy ez a 47 gramm 2 EVÕKANÁL, vagy 5 ADAGOLÓKANÁL ami benne van a dobozban... A 3 kilós dobozban amit szoktam venni, mindig van adagoló kanál, igaz elég pici, azzal kell asszem 5-ször merni.

oliwwer
Ha úgy érzed, hogy nincs meg a 2g/tskg fehérjébõl akkor kell.
Én is szoktam inni ha úgy érzem nem volt meg a napi fehérjebevitelem, még ha nem is edzettem aznap.