Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Ha egy beszólással kezdesz, ne is várj építõ jellegû kritikát. Ahogy látom, mások sem fognak adni neked. Fontos az elsõ benyomás. Ha úgy jön ide valaki, hogy srácok, eddig ezt meg ezt csináltam, látom magamon a fejlõdést, de kéne pár tanács, akkor nagyon szívesen segít neki bárki. De amikor valaki idejön, elmondja az edzéstervét, amire azt mondom, olvasson a témában, erre beszól, az ne várjon semmit. De szerintem mutasd meg a teremben az edzésterved egy edzõnek, hátha kibírja röhögés nélkül (csak el ne felejts neki is beszólni utána, merazafontos-e).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Hihetetlenül szánalmas vagy....5kg-t felszedni majd azt szinten tartani???Az a baj h sokan nem értik ezt a sporot nincsenek tisztában alapvetõ dolgokkal.Nem tudom minek oltod itt a népet,mikor semmit nem tettél le az asztalra testépítés terén.Csak nyafogtok,nem csináltok semmit,bõven találok iylen magadfajta idiótákat a terembe,lejönnek,õk a fasza gyerekek és feszítenek h most õk lejárnak a terembe és miylen kemények.Persze csak leugattok ha az ember segítene...Hatalmas tudásod van ha az általad ismert gyakorlatokat összeraktad,húú gratulálok hozzá csak fingod sincs melyik gyakorlat mire mi elõtt vagy után jó vagy érdemes csinálni az optimális fejlõdés érdekében.Megsúgom szart nem fogsz hízni ha nincs normális téplálkozásod,de ne menjünk bele me kétlem h flfogod meg a gyökerek amúgy se fõznek magukra és nincs erejük a megfelelõ étkezéshez...egy nagyképû nyomorék buzi vagy,kezet foghatnál emoboyal meg még néhány okossal aki ide betévedt.Ennyit rólad.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jazzy
Látom sok beszólást ismersz és ezt be is fejezheted most, nem a gumiban vagy és ez különcre is vonatkozik, ne viselkedj fogyatékosként, tudom, hogy gumis vagy, itt nem az a divat.

Csodálkozol, hogy leoltanak?

Összefoglalom neked, ne vedd sértésnek, ezek a nyers tények, nem személyed ellen szól.

Az edzésterv egy kalap szart nem ér. Logikátlan, butaság, nincs elég pihenõidõ, minden nap guggolás? Na ne viccelj már, talán ez a legnagyobb marhaság az egészben.
Hiába oltasz itt másokat, legalább ötmilliószor jobban és többet tudnak errõl a sportról, jobban tennéd ha nem a kis idióta csigaházadban lennél, hanem segítséget kérnél, ez nem a minél nagyobb baromságot csinálok attól leszek jobb arc sport. Csináld, meg akarod nyomorítani a tested? Csináld ha akarod. De ne itt osszad az észt.

Nem fogsz kapni konstruktív választ ha idióta módon flamelsz és támadsz, tõled idézek "De még mindig nem láttam tõled építõ jellegû hsz-t, látom nincs is ötleted, csak ugatsz mint egy kétnapos kis kölyök pincsi ". Ezzel ne érvelj, ha én nyakonbaszlak nem fogok utána kérni tõled ötletet hogy rendezzem be a lakásomat, de utána még le is ugatlak, hogy még konstruktív ötletet nem adtál, nc.

Örültem, szia.
slime001
Szerintem õ savior! NEM TIPP!😄

AVIRA - \"More than security.\"

yugoslave
cukik vagytok, hogy elhittétek magatokról...
hogy tényleg pont két vajköpülõ alamizsnájára vagyok rászorulva

<#nyes>

csuszi
én inkább megyek sc-ézni ala kocka, majd segít neked valaki, ha meg nem, rá se ránts, jó az neked, nem vita tárgya, hatékony meg minden.

üdv:
margarin

MJ rulz Pink Team The Only One

yugoslave
látom te is kemény vagy, mint a napon érlelt teavaj
Mellesleg: az edzéstervem nem szedtem sehonnan sem, gyakorlatokat ismerek, ezeket egymás mellé raktam. Ennyi.
De még mindig nem láttam tõled építõ jellegû hsz-t, látom nincs is ötleted, csak ugatsz mint egy kétnapos kis kölyök pincsi <#vigyor3>

Roger6
De azért be kellett szólni nem?! #18927, #18932, #18947 Mert azt aztán kurvára kell mindig, hogy mutasd, te vagy a fasza gyerek.

Node. Elmondod az edzésterved, 5 napos. ok. Aztán LINKELED a body.builder.hu-t, hogy megnézhetjük a gyakorlatokat, ha esetleg nem tudnánk mi hogyan néz ki. Jó fej vagy meg minden, de aki ilyen edzéstervvel áll elém, számomra világos, hogy egy dekát nem olvasott el az ottani edzéstervekbõl. Ugye? Amikor megemlítem, hogy talán olvasnod kéne még pár oldalt ott, akkor közlöd, hogy maradjak a számítógépnél inkább. Tehát SZERINTED az edzésterved rendben van, és az, hogy ha valaki játszik szabadidejében, az már akkora kocka, hogy jujj... Ehhez külön szeretnék gratulálni, remek logika. És amikor leírják neked, hogy talán olvasni kéne, meg mi a gond az edzéssel, jön a beszólásod. Most meg azt kéred, hogy írjunk edzéstervet? Vagyis szívesen fogadnád? Na elmész ám valahova...

Ahonnan ezt a szép edzéstervedet szedted, ott találsz milliószor értelmesebbeket is, csak olvasd is el õket.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

yugoslave
Ácsi! Egy pillanatig sem állítottam, hogy értek hozzá! Valaki megkérdezte, hogy titkos e az edzéstervem, ill megkért, hogy írjam le, megtettem. Ti unatkoztok. Én leírtam, nem azért mert vita tárgyává akartam tenni. 5 kg-ot akarok az eddigi 4en felül felszedni, eddig 82 kg vagyok és 188 cm. Nincsenek annyira hosszútávú terveim, mint pl csuszi értelmezte, max szinten tartás a késõbbiekben.
Egyébként:
szívesen fogadnám ha leírnátok az általatok javasolt edzéstervet, a minél hamarabbi 5kg felszedéséhez, ill az utána kezdõdõ szinten tartáshoz
Köszi!

Roger6
Minden hónapban van valami idióta, aki betéved ide????!!! És mindent jobban tud mindenkinél. Itt Magyarországon a focihoz, és testépítéshez mindenki ért, és mindenki jobban tud mindent a másiknál, aki esetlegesen mûveli azt a sportot. Még az is, aki egy deka vasat nem emelt fel életében, még az is megmondja, hogy mit hogyan kellene csinálnom. Hihetetlen.<#sniffles>

És akkor még nekik áll feljebb, meg beszólogatnak...

csuszi
jaj egyem a szíved. ha annyi 10ft-osom lenne ahány ilyen balfaszt láttam teremben bénázni - saját konditermem lenne, és röhögök ahogy 1 év múlva ugyanolyan balfaszok vagytok. de fõ hogy biztos vagy magadban😊 hááát bazdmeg fejlõõõdddssszzzzzzz!!!!!!! kurva jó az edzésterved. edzõnek ne mutasd meg, de amúgy jó.

feszülni az olyanokon mint te? 😊 edzett vagyok belõletek/általatok.

Különc
<#idiota><#idiota><#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

yugoslave
érzed látom, ez a lényeg, feszülsz mint a tavaszi lepkefing

csuszi
majd biztos gyõzködöm. szarom le, tõlem ott kúrja el ahol akarja. az ilyen butuskáknak nem esik le az alábbi logikai bukfenc?:
elkezdesz edzeni, 100m futsz 15 sec alatt. fél év múlva 14 sec. biztos kurva jól csinálom, fejlõdök mint az állat.
- lehet hogy fejlõdhettél volna 2 secet is? 3at?
- lehet hogy ez az edzés csak egy ideig tûrhetõ?
- lehet hogy egy kibaszott öngólt rúgsz magadnak? ki nem szarja le:
NEM VITA TÁRGYA.

erre csak ennyit tudok mondani:
😊

Roger6
Képet rólad, és csusziról. Majd a kép beszél.

yugoslave
nem kívánok vitatkozni a semmirõl
edzek ahogy jól esik, nõttem is, erõsödtem is tõle rendesen, nem fáj semmim, nekem ennyi pont elég. Szerintem eddzen mindenki hatékonyan és ahogy neki jól esik. Én szerintem eleget tettem mindkét pontnak. <#vigyor>
Kérdezte valaki, leírtam, csak ezért mert Jazzy megkért... neki címeztem elsõsorban, a legkevésbé sem mozgat meg, hogy te mit gondolsz, szerintem a tények beszélnek helyetted <#eljen> Nem azért írtam, hogy megvitassuk, mert részemrõl a lejjebb említett tényekbõl kifolyólag már a legelejétõl kezdve sem volt vita tárgya, az hogy mikor hogy, mennyivel és mit csinálok edzés közben.

Roger6
Ha képes vagy elolvasni az aláírásom, ajánlom az adatlapomon a hobby részt is, hátha az is eljut az agyadig. És a lényeget emeld majd ki magadnak, ha fel bírod fogni.

Vaxi
<#ejnye1>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Különc
Azt mondd inkább melyik teremben verjelek meg <#idiota>

Vaxi
ugye segítség nélkül is felfedezed a különbséget? mellesleg te sem panaszkodhatsz ilyen téren 😊

csuszi
ha van porom keverek, ha nem akkor jó az így is. direkt eszem, mert finom és egészséges, túl profin kezelitek a dolgot. túrót csak este mert lassan szívódik? kurvára leszarom. este amúgy húst eszem, mert akkor adja😉
mindjárt lökök fel képet a tegnapi vacsiról.

Különc
Szóld le topikban te folyamat mûveled, shop builder fan <#idiota>

Vaxi
szokjunk már le az ilyen óvodás oltásokról <#szomoru1>

csuszi
felesleges, nem mr o itt senki. amúgy nem egy gyakkal van a baj, de ha csak egy gyak, akkor nem ezt írom le:
mell csuklya bicepsz
mert ebbõl az jön le, hogy azt a csuklyát úgy megdolgozom, hogy csak na.
de még mindig tartom, felesleges. olyan mintha valakit koncentrált bicepszezni látok 45-ös kar alatt. meg csúcsosítsunk nem? vagy a faszi aki kérdezte a teremben mutogatva egy kibaszott centis izomra a teremben lévõ anatómiai képre ezt hogy kell edzeni srácok? nézd erõsen, nõ magától...

Különc
Direkt eszel reggelire kazeint? Nem keversz bele tejsavót?

slime001
Egyébként a külön csuklyával mi bajod van? Hátedzésnél egy külön gyakorlatot én is hozzádobok.

AVIRA - \"More than security.\"

csuszi
"4*8 pont annyi súllyal amit az utolsó sorban még ki bírok" - hogyne
"lábazok, kétszer is leírtam 😄" ? ki írta hogy nem? én arra utaltam hogy BAZDMEG MINDEN NAP????
"regenerálódásnak ott van a hétvég pl" biztos elég
"lóverseny a lovin van" - lefordítom nagytudású: ez a sport években mérhetõ, nem hetekben. szerintem változtass hetente, vagy naponta. vagy akár minden órában. úgy jobb lesz.
"kb 2 órán át edzek egy nap, nem 3" - ergo testrészekre jut 45perc. és elárulom, az 1 óra is sok. vagy nem hajtod meg. az ilyen okostniknak szívesen levezényelnék egy röpke 1 órásat, aztán közölném vele, hogy van még 1 órád, bírod, hisz eddig is bírtad.
"alkart nem, nyakat sem" - pedig ha van külön csuklya, szerintem ne habozz, toljad ezeket is.
"vádlizni nem szoktam" - nem baj, erre jó a nadrág.
"olvass vissza, hogy kiderítsd" - persze, le ne szopjalak?

reggelire túrót ettem zabbal és lenmaggal. 50g fehérje, tizengramm ch tizengramm zsír. 😉

én ezért értem meg bunny-t miért is idegbeteg állandóan...

yugoslave
te keményítõt reggelizel?!
4*8 pont annyi súllyal amit az utolsó sorban még ki bírok
ez gondolom nem újdonság neked sem
lábazok, kétszer is leírtam 😄
regenerálódásnak ott van a hétvég pl, és igen változtatom a súlyokat
lóverseny a lovin van
kb 2 órán át edzek egy nap, nem 3
alkart nem, nyakat sem
vádlizni nem szoktam
elég sokat röpizek és futballozom ill ha olvastad minden nap kb 40 percet cangázom
szerintem az hogy mennyire hatásos EDDIG az edzéstervem, elég ha megnézem mennyit erõsödtem és hány kg jött fel rám, hozzátenném, hogy rém igen nehezen jönnek fel a kilók
olvass vissza, hogy kiderítsd

Különc
<#eljen>

csuszi
én meg sc-zek, sc2-zök, codozok, cb szinten, eu ranglista, sc2 platina liga. kocka vagyok oszt? akkor már nem is sportolhatok? hát hülye vagy barátom?

Különc
Srácok, igaz ez nem új keletû, de most hogy kevesebb rajtam a zsír, nagyon feltûnõen nagyobb a jobb hátrészem mint a bal. Azt tudni kell, hogy van egy szép S kanyar a gerincemben, nem tudom hogy ez mennyire befolyásolhatja ezt?
A probléma igazából csak elsõ dupla bicepsz pózban látszik, de mell-hasnál már nem annyira, lehet hogy csak szimplán nem tudok pózolni. Szerintetek lehet korrigálni ha több 1 kezes evezést, fûrészelést csinálok vagy gyógytorna? Mármint az asszimetriát.

csuszi
kapsz 3 percet, és ez hidd el jó fej tõlem, lévén hogy:
1. nem te vagy az elsõ de nem is a századik, aki baszik olvasni
2. szánj te is idõt az edzésedre, ha már a te edzésed.

- 1nap edzed a testrészt, 1 nap szünet, megint edzed, 4 nap szünet.
logikus
- 4x8. értem én, és akkor az elsõ sorozatban nem fáradsz el? megy a 8, de ha kövre is megy a 8, sõt 4-re is, akkor mi a faszom történt az elsõ 3nál? csak akkor lenne igazad, ha a súlyt változtatnád egész edzés alatt, azt viszont le merem fogadni, hogy statikus. de még ha változtatnád a szériák között a súlyt, akkor is: minden nap ugyanannyira vagy erõs? és minden testrészed ugyanazt az impulzust igényli? és mindegy hogy tárogatsz vagy fekvenyomsz vagy bicepszezel?
- minden nap guggolsz és hasazol? a lábad nem igényli a regenerálódást? és a hasad? túledzettség?
- 2 hetente változtatod? mi ez lóverseny?
- 3 tetsrész 1 napra? mennyi ideig edzed? 3 órán át?
- hetente mi a fasznak 2szer egy testrész?
- csuklya???? alkart nem akarsz külön? meg nyakat?
- vádli?
letelt a 3perc.

yugoslave
"TDU, Counter Strike-Source nick: Grabowszki"
szerintem maradj a gépnél inkább 😄

Roger6
Te atya ég...<#idiota> Huhh. Olvass inkább kicsit utána szerintem, ez így nagyon nem jó.

yugoslave
ill http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=983474819&no=18921
valamilyen szinten ez is lábazás

Különc
#18920 Maradok ennél

yugoslave
a lábam sokkal erõsebb a felsõtestemnél egyenlõre
de mint írtam minden nap guggolok

Különc
Az még hagyján hogy (nekem) ez túl sok, 1 napra is a 3 izomcsoport fõleg, de hogy 2 naponta edzed meg ugyanazokat az izmokat szerintem felesleges.
4*8-al sem értek egyet, fõleg minden szériára.
Ráadásul a lábad a szél hordja majd össze?

yugoslave
ja és emellett minden nap egy 30-40 percet cangázok, azzal járok melóba és terembe is
kb ennyi

csuszi
na ezzel aztán lesz dolga akinek van ingerenciája javítani.

yugoslave
hétvégén általában
vasárnap mindig, mert akkor nincs nyitva a terem <#buck>

yugoslave
sokan azt vallják, hogy érdemes a kart egy nap edzeni, nekem nem vállt be, de szerintem edzés terén nem lehet általánosítani, minden szervezet más és más

yugoslave
nem titok szívesen leírom
1. nap: váll, hát, tricepsz
2. nap: mell, csuklya, bicepsz
3. nap: váll, hát, tricepsz
4. nap: mell, csuklya, bicepsz
5. nap: minden izomcsoportra csinálok egy-egy gyakorlatot

Minden nap hasazok és guggolok(4*8)
a 4*8 nagy általánosságban az összes szériára igaz.
A gyakorlatokat 2 hetente megváltoztatom, tehát ezt most nem részletezem, de szerintem itt nagyjából felvilágosíthatod magad, ha nem ismersz elég gyakorlatot>
http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4

SeanJRRussel
Végre már egy magyar.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vaxi
Az igeen! <#merges2>

jazzy
Nem tudom olvastatok-e róla, mindenképpen hatalmas hír és kell róla beszélni, Németh István a Tampa Bay Pro versenyen 202 font alattiak kategóriájában 2. helyezést ért el és ezzel kvalifikálta magát a Mr. Olympiára ami Las Vegasban lesz Szeptember 24-25.

Sok sikert neki!

Csak 2009-es képet találtam róla.

Azért ez nem adatik meg mindenkinek 😊
Vaxi
és esélyes a bbtv-s link?😄D

Vaxi
hú na kíváncsi leszek rá. köszi 😊

jazzy
Elkéstem na nem baj.

Szerk: Úgy látom tyler linkjébõl, hogy ez a zsírégetõ állapot amit írtam a gyakorlatban nem vált be, csak mintha valahol olvastam volna róla.
plck
Azért neked is köszi (: