Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát most az a gondotok hogy kevés, hát sajnos én ennyit bírok, nekem már ez is valami, évek óta csak kocsiba ki és beszállás valamint a reggel lemegyek edzeni volt a napi mozgásom :( :)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Különc
Nekem az a poén hogy vagy nem vagy tisztában mennyi 50 méter, vagy elírtad vagy nagyon hamar elfáradsz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Még mindig nem értem a lényeget <#wilting><#help>

Különc
2 naponta 50-60 méter? <#idiota>

Nem tudom ebben most mi a poén, van egy kb 8 méter hosszú medencénk, abban szoktam oda-vissza úszkálni.

SeanJRRussel
1-2 hosszt?<#idiota><#banplz>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Én mindenképp jó ötletnek tartom, nekünk is volt régen :) Nem néztem hogy percre pontosan mennyi idõ alatt sül meg a csirke, de 10percnél tuti kevesebb.Ha elköltözöm tuti beszerzek egyet megint, imádom a grillezett kajákat <#vigyor>

Úszni szokott amúgy valaki?Én most egy ideje mióta nem edzem(folyamatos éjszakázások meg a meleg miatt) 2 naponta úszok 50-60 métert, nagyon jól átmozgat :)

köszi, beszerzek egyet.
más. használ valaki elektromos grill sütût? támadás 1.2-ben láttam Vörös Zoliét, ami elég méretes darab volt. És ha tényleg 3-4 perc alatt sül meg benne a csirke akkor pikk-pakk elkészíthetném a 2 napi csirkémet ^^ vélemények, tapasztalatok?

jazzy
Használj gurtnit
SeanJRRussel
gyenge az alkarod

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Skacok, olyan gondom van, hogy döntött törzsû evezésnél, vagy pl állig húzásnál a hátam/vállam még bírná a súlyt. De nem bírom tartani a rudat. Nem szoktam szorítani a rudat, a "kampókéz" módszert használom. Az alkarom mocskosul bedurran. Erõsíteni kellen aaz alkaromat? mit lehet ilyenkor tenni?

plck
<#nyes>

Roger6
<#vigyor3><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Különc
Szórakozzatok már <#idiota> FRANCIA RÚD, megvan xD

Roger6
Ferde rúd??? <#wow1><#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Különc
Ferde rúd, scott pad, köszi az észrevételt

SeanJRRussel
scott rúd<#wow1><#idiota>

Különc
Szerintem nem kell hanyagolnod, változatosan és keményen eddzed, kevés pihenõvel, ráfeszítéssel, kalapács, 1 kezes, scott rúd, letolás, fordított fogású egykezes triceps csigán, kötél stb.

plck
Ezt mondom én is, nem számottevõ!!!!!!!!!!!!

Helló ! Lenne egy kérdésem? Kezdésre bicepszre, tricepszre milyen gyakorlatot ajánlotok? Még nincs 45ös karom, akkor hanyagolhatom a koncentrált bicepszet... Köszi

Különc
Nem ezen fog múlni az Olympiára való felkészülésed

plck
Hiába gúnyolódsz Bunny is meg mondta a válaszban hogy igen befolyásolja a teljesítményed de nem számot tevõ(:

Tyler1
discoveryn volt egy mûsorban, hogy megvizsgálták azt a legendát, h a focistáknak nem szabad szexelni egy meccs elõtt, mert sok energiát emészt fel. a fél csapatot elküldték félidõben kúrni, a másik meg csak pihent. és lásscsodát a frissen farkaltaknak több erejük volt, és jobban koncentráltak a meccsre :D

de ez amúgy is elég nagy butaság, nincs benne semmi ráció. mint ahogy abban sem, h szaros gatyában 10 kilóval többet nyomsz fekve :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
így van, soha többet nem szabad nemi életet élni, a pöcsödhöz még pisáláskor sem szabad hozzányúlni, különben nem tudod felemelni többet a karod!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

plck
A második nem hülyeség, tényleg van benne valami.

Na de milyen áron:))

Triathlon for life

Különc
Ezeket te tetted fel neki? <#idiota>

Vaxi
/off
a milupásat nem találom, de a köhögõs eredeije itt van:D
ez meg egy bónusz
/on

Vaxi
sajnos ezeket idéztem, nem én találtam ki. tehát vannak ilyen okos emberek.

tigeroo
:)

(nagyrészt read only vagyok, de ezen most felröhögtem... jól jött a napom végére, köszönöm)
jazzy
Te meg inkább lennél büszke arra, hogy egy honfitársad kijutott a legnagyobb testépítõ versenyre ami létezik..

Nem semmi az amit elért annak függvényében ugye, hogy otthagyta a scitecet, ne részletezzük hogyan és miért, kiment és ott épített karriert, most pedig képviselheti kis hazánkat elsõként.
jazzy
Nem véletlen töröltem a hszed. Ne rémiszgesd már szerencsétlent látatlanban, ismeretlenül ilyen marhaságokkal, hogy ilyen meg olyan betegsége "lehet".
plck
muhahahhahahhaa<#ravasz1>

Tyler1
mindenhol van ellenállás. ez esetben a girnyóságért és a free fat-ért tüntetnek. az ellenállás vezetõje: Mr. "fogadd el hogy hikomat vagy" Frayer!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
<#hehe> De gonosz vagy! <#ravasz1>

Különc
1 túrórudi reggel 1 este, de 6 után már ne egyél<#idiota>

Vaxi
köhögéssel lehet hasizmot erõsíteni?
ha megeszek napi két túrórudit, és megiszok este egy kanál milupát, akkor az elég? <#idiota>

Vaxi
<#idiota>

Roger6
Fuck Yeah! Akkor azért talált ide ennyi barom...<#zavart1>

csuszi
top listások vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D

MJ rulz Pink Team The Only One

slime001
Minek foglalkoztok ezekkel a fogyatékosokkal? Nem válaszol nekik senki, nem reagáltok és megunják ennyi.

AVIRA - \"More than security.\"

Roger6
Áhh! És ismét egy mûkedvelõ.

Nem értem az embereket. Nem szeretem a diszkó zenét --> nem megyek diszkóba. Nem szereted a testépítést --> nem jössz testépítõ topicba.

Keroz1n
Gecirondak..>S

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

slime001
Az sem lehetetlen, hogy ginekomasztiád van. Ha szerencséd van és nincsen akkor egy sima diétával le fog menni a melledrõl is a felesleg. Jó lenne tudni hány kg vagy, ahhoz ki lehetne számolni, hogy mennyi ch-t és fehérjét kéne bevinned diéta alatt, már ha komolyan gondolod ezt az egészet. Sima edzéssel az nem fog eltûnni onnan csak ha lement rólad minden zsír.

AVIRA - \"More than security.\"

Vaxi
csak mellbõl nem fogsz fogyni, helyi zsírégetés sajnos nem létezik

sapkafej
á, srácok! ti csak azért oltjátok yugo-t, mert irigyek vagytok rá hogy neki ennyi ereje és kitartása van minden nap edzeni, ez a srác egy igazi harcos!
<#ravasz1>

György

Különc
"mi erre a leghatékonyabb gyakorlat?"

A diéta nevû gyakorlat

Szevasztok!
Kérdésem a következõ: Mellbõl hogyan lehet fogyni? Nem vagyok túlsúlyos, de nem is mondhatom magam vékonynak, szóval van rajtam felesleg, és ez leginkább a mellemen zavaró. Tehát a formájával/méretével nem vagyok megelégedve, mi erre a leghatékonyabb gyakorlat?
Köszönöm a válaszokat!

hoy ehh

dragon11
lol

yugoslave
a hízáson már túl vagyok, olvass kicsit vissza
és akkor azt is látni fogod, hogy nem én kezdtem a beszólogatást...