Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha valaki érez magában erõt és szeretne csinálni bannert örömmel venném! Páran jelezték, hogy a banner régi és cserére szorulna lassan. Hajrá!
+1
zseniális. kibaszottul epic.
teljesen új dolgokat hoztak be az rts mûfajba, mind a single mind a multi részbe.
csak pár dolog (tényleg pár, rengeteg van):
single:
fejlõdés, pénzt keresel.> zsoldosokat vehetsz fel, rengeteg fajtát, fejlesztések, armory-ban upgrade, laboratory, nincs fõ szál, sokfelé mehetsz. mellékszálak. achievmentek, érte jutalmak. kibaszott epic story.
multit le se írom, rengeteg cucc😊
de azért reggel toltam az edzést😊 nem is kicsit.
MJ rulz Pink Team The Only One
mivel nagyon új vagyok én is, ezért a lista természetesen hiányos lehet, de én ezeket olvastam át sokszor, és azt hiszem ezek elég jó írások.
ha ki akarod tenni a bannerbe jazz, akkor a tested! után írd be ezt:
<br /><a href="http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=983474819&no=19040" target="_blank"><b>valami szöveg, hogy olvasdelbazdmeg vagy amit akarsz</b></a>
ha meg nemkell, akkor töröld a csipába 😊
Edzésprogram összeállítása
Étrend
Táplálékkiegészítõk
Gyakran feltett kérdések
Edzõ válaszol
Edzés, gyakorlatok, izomcsoportok
http://shop.builder.hu/enciklopedia_abc.htm4-Enciklopédia,avagy mi micsoda.-
http://shop.builder.hu/cikkek.htm4-Olvasnivaló.-
http://www.sportika.eu/ 12 hét Online Tréning - az írásos anyaghoz tartozó videók a Galériában találhatók
1. rész: Programépítés és végrehajtás alapjai
2. rész: Energiaszükséglet
3. rész: Fehérjebevitel
4. rész: Zsírbevitel
5. rész: Szénhidrátbevitel
6. rész: Tápanyagválasztás és idõzítés
7. rész: Táplálékkiegészítés
8. rész: Bemelegítés
9. rész: Nyújtás
10. rész: Edzéselmélet I.
11. rész: Edzéselmélet II.
12. rész: Edzéselmélet III.
A témához tartozó néhány könyv
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sztereotípiát meg nem kell erõsíteni, volt, van és lesz, ha nem tetszik nem edzel, leszarom más mit gondol.
corában vettük. egyik fele köves, a másik teflon. alul peddig 8 "kanál" fér el, abba lehet tenni tojást, sajtot, paradicsomot stb.
alapismeretek
sportika 12 hetes edzés. regelj az oldalra, ott a videó anyagot is elérheted 😊
szerk: a címben cserélednõ az 1-es szám, a 10-es számnál azt hiszem 10_resz(1).pfd a vége
már el sem várhatom, hogy elolvassa valaki az alapismereteket, ahogyan én is tettem néhány hónapja...
igazad van, én kérek elnézést, és ettõl a pillanattól fogva elhiszem, hogy csuszi egy felfújt kokszos köcsög.
Nyilván azért írtad, mert te kevésnek érzed magad, és/vagy a csuszi felpuffadt háta mögüll kuncogva akarod hallgatni a választ ahogy keményed oda mondja majd azt, ahelyett, hogy helyibaszdszájbáskodás helyett félretenné a kis önérzetét és segítene a kezdõnek aki ide tévedt.
azért én néha nézegetem a topikot, és ez a jellemzõ sajnos, elképesztõ sztereotípiákat erõsítetek meg mint pl a gyúrósok buták(+erõszakosak)
na lehet erre valami okasat írni fõleg csuszi légyszi kérlek nyalomaszádat!!!!!
(a srácnak meg egy normálisat csuszi kérlek!!!)
könyörgöm neked!!! légy szíves!!
akkor leszl szálkás ha diétázol. ahhoz hogy ne egy girnyó legyél hanem legyen formád is a diéta elõtt tömegelni kell. Na akkor leszel úgymond "felfújt lufi" Persze abból is van ezer féle, ebbe nem mennék bele.
Az hogy mennyire bírod az edzést, a kajálástól függ. Mondok egy példát. Reggelente bicajjal járok melóba. 6km nem túl nagy táv. Átlag idõ 20 perc és megy simán a dolog. Mára nem volt idõm elkészíteni a kajámat, így átmentem a kisboltba mikor már éheztem és pár zsemlét vettem délutánra. Mikor indultam haza 1 km után meg voltam halva a bringán. És ezt a kevés ch-nak tudtam be.
pár dologra lennék kiváncsi
Mitõl függ az, hogy valaki ilyen óriási felfújt lufiember lesz, vagy szálkás? Mert én inkább szálkás szeretnék lenni és bár pár hónapja edzek csak teremben, semmi másra nem figyelek oda.. táplálék kiegészítõ stb.-re gondolok.
Veletek van olyan, hogy nincs erõtök edzeni? Nem mondanám, hogy túlzásba viszem, de azért szeretek,másfél 2 órát mindig elbaszkodni a teremben, minden izomcsoportot megmozgatok úgy érzem a felsõtestemen. És ez az erõforma nekem nagyon változó, és már edzés elején eldõl, hogy milyen lesz az aznapi formám.
Hogy tudom ezt befolyásolni? (napi 8 óra alvás, heti 2 nap pihit tartok általában, és nem szeretnék szedni enni-inni semmit hozzá).
Még valami, hogy mikor soványabb voltam jópár éve, nagyon simán ment a húzódzkodás, most nem. Mivel tudok rá edzeni, ill melyik izmokat kell erõltessem?
elõre is kösz
Zöldséget szintén pl cukkini rárakod grillezed, isteni, de bármilyen zöldséget paradicsom paprikát is szoktam.
MaRee: 2 naponta 50-60 méter az valóban nagyon kevés, de a lényeg mindennél az, hogy csináld. Ha csinálod és élvezed lesz az több is. Csak kíváncsi lennék a többiek mikor úsztak utoljára és mennyit bírnának ki ( mondjuk ez függ úszásnemtõl is ). Én Régebben vizilabdáztam 4-5 évig, akkor napi 2-3km-eket úsztunk és utána következett még maga a játék, utána abbahagytam és bizony jócskán lecsökkent az a táv amit egyhuzamban le tudtam úszni (pedig edzettem mást).