33479
-
#22078 Mit szedsz? -
#22077 Nekem 20 évesen (19 és 3/4) 48 as karom van.Nah az jó??????
-
#22076 Képet inkább dagadtak, uncsi a fika -
#22075 Én azt nem értem, hogy miért félnek az emberek a sporttól, a mozgástól? Felső szomszédom élettársa is vett L-Carnitint meg mittudoménmit, hogy fogyni akar. Aztán mondom étrend? Sport? Áhh, ő nem fog mozogni, hát mit képzelek én! Kaja? Neki ne mondja meg senki, mikor mit egyen. OK, sok sikert a fogyáshoz, 1 hónap múlva majd számolj be az eredményről. -
A faszomnak pöcsöltök itt diétával, meg mozgással, a pinának sikerült tortazabálás mellett mozgás nélkül 16 kilót leadni! Hülyék vagytok egytől egyig. -
#22073 egyébként nem kell megsértődni, mögé kell látni a dolgoknak, el kell olvasni az alapismereteket, bringázni kell és nyomni a vasat. Egyébként én 14 évesen kb 40 kiló voltam vasággyal, szóval hozzám képest kurva jól állsz. -
#22072 sajnos az izomzatod növeléséhez szükséged van a szürkeállományra, hiszen fel kell fogni azokat a tényeket, amiket alapismeretek címszó alatt összegyűjtöttünk. :) -
#22071 Okés, te tudsz ész nélkül is, értem. Te értesz magadhoz. Remek, megkaptad amit akartál, mehetsz verekedni, kész vagy! Ezt akartad hallani? Mert a véleményem már elmondtam, de ahogy látom, pont nem érdekel. Akkor mi a halálnak kérdezed meg, ha szarsz rá? -
#22070 Nemállok le vitázni, te jobban értessz hozzá mint én.
Pusztán véleményre lettem volna kiváncsi, de ezek szerint sok a modortalan ember.
-
#22069 Ha verekedni akarsz, sportot tévesztettél öreg. Mennyé kung-fuzni, vagy akármi, de a testépítés nem tanít meg verekedni. És az izomzatod növeléséhez bizony sok észre van szükséged. Ész nélkül nem megy. -
#22068 kösz a véleményt sapkafej :D
Előszőr is, ahoz hogy hogyan szeretném az izomzatom növelni, sem a szürkeállományomnak,sem másnak nincs köze hozzá.
Ha belém kötnek az utcán akkor majd kimatekozom magam?:)
-
#22067 Ifjú Padavanovicskova!
Még sokat kell tanulnod. Először a szürkeállományod növeld tanulással, aztán a karod ahogy akarod. Ha elég erős leszel majd idővel fejben, rájössz mekkora hülyeséget kérdeztél.
Az ész.. izé... erő legyen veled! -
#22066 Most,ha neked valamiről nicns fogalmad,akkor te is megkérdezed,nem barátom? -
#22065 nem, szar vagy -
#22064 Fiúk a 30 as kar jónak számit?
14éves 166 52kg. Jó arány?:)
Amikor tudok csinálgatom a súlyzós edzést, bringa:)
-
#22063 amilyen régóta írogatsz ide hogy így meg úgy edzel, már rég nem kéne ilyen faszságokat kérdezned -
#22062 pojjéén volt :) azért messze vagyok én attól, hogy ennyire komolyan vegyem, attól meg fényévekre, h Arnie múltjába akármilyen lyukat is keressek. -
#22061 Egy adaggal több csirkerizst egyél; esetleg egy turmix utána és semmi izmot nem vesztesz. -
#22060 Ja jól mondod,gondoltam ,hogy hülyeség az egész,csak kíváncsi voltam ti mit szoltok hozzá:) -
#22059 Rosszul mondták neked, előbb az agyat fogyasztja el -
#22058 Nem kitalálta, úgy HALLOTTA! És ez a színvonal magyarba, rohadjak meg! Ha úgy hallasz valamit, akkor az tuti úgy van. Utánanézni, meg ilyenek nem kell, mer a haverom mondta, akkor frankón igaz. -
MaRee #22057 Jajjjj ki talál már megint ki ilyeneket hogy a VÁLLAT fogyasztja a futás?
Amúgy olvass vissza, pont kb 1 hónapja volt ez a téma.. Én is futok heti 3* kb 4-5 km-t, de azóta csak jobban fejlődök. -
#22056 Szevasztok kondis társak :)
Elkezdtem futni,hogy kicsit növeljem az állóképességem,persze mellette edzem is heti 3-szor.Az lenne a kérdésem,hogy mennyi futás fér bele így edzés mellett,ami még nem kezdi el bontani az izmokat,mert azt hallottam,hog a sok futás először a vállat fogyazstja? -
#22055 nem kell annyira felfújni a dolgot,cigi közben is lehet izmosodni,csak persze minden tápanyagból,minden vitaminból többet kell megenni,szedni mint egy nem dohányzó embernek. az már más kérdés ha valaki koxol,meg közben cigizik is...az már szög a koporsón -
#22054 köszönöm bár soha nem voltam erős dohányos, de azért csak szívtam 6 évig -
#22053 Ahhoz képest amennyit Vaxi szívott előtte le a kalappal hogy megváltozott :) Amikor én találkoztam vele még a körülötte dohányzó 5-6 ember sem érdekelte, pedig akkor nem olyan régóta szokott le. -
#22052 Én nem tudok rá haragudni, ő is volt fiatal és volt élete és ha láncdohány mellett csinálta volna amit, az sem számított volna -
#22051 micsoda? szálanként 2 köhögés +1 kocka a hason. mit gondolsz Svajcenégör hogyan edzette? majd biztos hasprés meg a dijéta mi?
-
#22050 -
#22049 Vaxi, az Alföld Marküs Rühlje -
#22048 az mínusz 3 darab izom -
#22047 :D néhány szállal elszívtam azóta :) mondjuk egy fél évig nem mertem rágyújtani, nehogy visszaszokjak.. aztán egy hosszú 5sörös éjszakán elszívtam egyet :D azóta kb. 7-8 alkalommal toltam el egy-egy blázt :DD
+ szentestén 2 szivart a haverokkal. -
#22046 azóta szokatlanul szívja, minden edzés után -
#22045 "...utolsó (szokásból szívott) cigaretta..."
huhú, köntörfalat érzek én itt, na pakolj csak ki! -
Solt #22044 Na de ez úgy jön le egy zárt terembe edzeni, hogy közvetlenül előtte dohányzik... dől belőle a nikotin szag! :D Persze lehet, hogy csak az én orrom túl érzékeny... soha nem dohányoztam, még csak ki sem próbáltam, így extra érzékeny vagyok a füst szagra... "kilométerekről" megérzem! :D -
#22043 Első edzésem után még én is gyújtottam :D
Pont ma egy éves az első edzés és az utolsó (szokásból szívott) cigaretta is :D -
Solt #22042 Én már semmin nem csodálkozom... a múltkor lejött egy hegyomlás talaj részegen edzeni... a másikból meg dől a nikotin szag... Ha ilyen ütemben amortizálódik a hely, néznem kell másik termet. :S -
#22041 Ahova én szoktam menni, ott általában rendesen elpakol mindenki maga után. De akad néha 1-2 trehány, akit 1-2 alkalommal látni csak a teremben. És amikor kérdezem tőle, hogy dolgozik-e még a padon, közli, hogy nem, már végeztem :D Le sem esik neki, hogy miért kérdezi az ember :) -
MaRee #22040 Szépen meg kell mondani hogy rakjál el, nálunk ha ilyen van addig nem megy le a lépcsőn a delikvens, amíg el nem pakolt maga után :) -
Solt #22039 Sajnos ahova én járok, ott nem ritka a súlyok otthagyása... ez főleg akkor idegesítő, amikor a földön hagyják a 100+ kilóra felpakolt rudat... ilyen tahónak születni kell, magától senki nem lesz ilyen.