Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert különben? Na nézd milyen jószívû vagyok. Kezdésnek ajánlott megtanulni olvasni ha ezzel megvagy akkor a topik fejlécében vagy egy nagy vörös felirat. Amennyiben rákattintasz egy csomó hasznos linket kapsz amin elkezdheted az alapismeretek tanulmányozását. És mire a végére érsz talán rájössz hogy ez nem 2 nap alatt megy így vagy van türelmed évekig (évtizedekig) ûzni a sportot vagy jobb ha bele sem kezdesz mert ez nem megy kitartás és akaraterõ nélkül.
F
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
F
Helló!
Én is edzek, de nekem nem sikerült közel sem ilyen gyorsan megnövelni az izmaim méretét. Én valami ilyesmi alakot szeretnék, fél éve kezdtem el a testépítést, úgyhogy még sok nem látszik meg. Ilyen szeretnék lenni:
http://cdn3.ioffer.com/img/item/102/489/203/ybxcE8G3Z7y77IS.jpg
ÉS szóval, valaki valami edzéstervet tud mondani, amitõl ilyen gyorsan izmosodhatok:
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images01/54/l_b3a9faea005883f0b2056ebf9da72c83.jpg
Azt mondták nem szedett semmi szteroidot. Hanem õ is neten kért segítséget, meg edzõtõl. ÉS különleges edzéstervet végzett. Valaki tudna ilyen edzéstervet mondani, amitõl ilyen gyorsan lehet megerõsödni? ÉS csak az válaszoljon aki tényleg segít. A fotó igazi, nem retusált!!
Csak az válaszoljon aki tényleg segít.
Ha, lehet, akkor még iylen képeket raknátok be? Ami némely híres testépítõrõl ad elõtte utána, fejlõdés képeket? Amúgy kinek mi az ideális testépítõ méret?
csak tudnám, hogy hogy a faszomba eszik húst... vagyis igazából BÁRMIT 😄DDD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
tolom a tömegnövelést rendesen, ahogy illik, nemrég kezdtem komolyan, 60 kg vagyok. Étrend rendben (fõleg csirkemell és rizs + zöldségféle), heti 3 edzés megvan, + tolom a Jumbo!-t is finoman. (kb. 3 hete csinálom, és már van látszat! 😛 )
A kérdésem az lenne, hogy csirkemell helyett a hal és a csirkecomb is van olyan jó táplálék? És mi a véleményetek, csirkezúzát, szívét és máját ehetek, vagy az már "szemét" kaja?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
😊

Egy ilyen kinézettel már megelégednék: /Sean William Scott/

Btw én se akarok 130kg szálkás kolosszus lenni egy Vin Diesel forma megfelelne.

hasonlítás
és az ilyen csini alak a tetszetõs:
Frank
frank
MJ rulz Pink Team The Only One
minden élsport megkívánja az áldozatokat, és nekem akkor is szilárd véleményem, hogy az élsport bizony elég egészségtelen dolog. 😊

Vagyis most burkoltan lelufiembereztem õket <#vigyor3>#vigyor3>
mov ah,4ch int 21h end
várom a megkövezést, és a hurrogást 😄
Pontosabban nem minden héten hanem 1.héten ezt, 2. héten azt, 3. héten amazt és így tovább.