Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi

kezdõk figyelem.
privi nekem ha valaki így akar kinézni, olyan 3-6 hét alatt elérjük, tõled függ.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
értem én, csak nincs igazad😊
bejön egy arc és ezt kérdezi:
sziasztok, elolvastam az alapismereteket és annyi kérdésem lenne, hogy bla-bla-bla. a válasz segítésg lesz. pláne ha nem baromságot kérdez.

VAGY

bejön az arc, és baszik az info-ra, helyette kell kitalálni mit akar, jöna szokásos 15000szer is baromsággal, pl nem kell tápszer, meg ilyen poros izékkel, meg kox, meg 4 hét alatt ryan reynolds (jó esetben berakja róla a szokásos fürdõnacis képet😊), hát persze hogy nem fogadja atöbbség szívesen.
és hogy miért nem engedik/engedjük el a fülünk mellett?
mert amúgy nem tanul rendet
nem látja hogy nem helyes amit tesz
megérdemli
talán legközelebb használja a szemét és a kicsi buksiját.

csuszi
jesszum de sok hsz. szokásos?😊
ezt mire elolvasom mind. nem kellene annyit sc-ézni és nem maradnék így le, de franc gondolta, hogy több hsz. lesz itt mint ott😊

Különc
Nézd, megpróbálok akkor írni valamit hogy jó legyen: hiába mutatunk neked képet, olyan nem leszel, a legtöbb képen versenyzõk vannak vagy olyan emberek, akiknek ez a munkájuk, modellek és a fénykép/verseny vagy egyéb anyámkínja kedvéért le van hajtva róla a víz, fel van töltve szénhidráttal és nagyon durván le van diétázva. Ez az állapot nem vagy nagyon nehezen tartható fent ergo: Te, én vagy bárki a topikból, akárhonnan NEM fog úgy kinézni.

Az alkatodat a genetikád, edzésmúltad, edzés minõséged fogja meghatározni, nem pedig az elhatározásod. Edzeni, enni kell (ésszel bár cél kérdése) és kész, többit intézi a szervezeted. Én pl. úgy szeretnék kinézni, mint a Vékony Zoltán a 2004es IFBB EBn. Én is nézegetem a képet, de nem fogok így kinézni.

"Szóval tudnál/tok mondani olyan edzéstervet, amivel tényleg hihetetlenül gyorsan meglehet izmosodni?" = NINCS ilyen edzésterv, NINCS nem volt és nem is lesz, türelem kell.

Vékony Zoltán

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Semmi gond. Én is bocs. Aztán, ha találsz még ilyen képeket azt felrakhatnád. Fõleg ilyen kategóriába, hogy atletikus kezdõ, középhaladó, haladó, mester, brutális (akár photoshoppolt is😊 kategóriába belehetne rakni a képeket. Szóval tudnál/tok mondani olyan edzéstervet, amivel tényleg hihetetlenül gyorsan meglehet izmosodni? Nem tudom, hogy meglehet-e úgy csinálni, hogy írjátok, hogy kezdõként, ezt és ezt csináld, ennyi hétig, és, ha mindent jól csinálsz, akkor így nézhetsz ki. És ilyen kategóriákba szedni az edzéstervet. Tudom, kicsit bonyolult. Azt is tudom, hogy lehet, hogy én nem úgy fogok izmosodni, mint a képen, de igazából, ha láthatnák az emberek amikor elkezdik, hogy 10 hét után, akár iylen külsõd is lehet, akkor szerintem, sokkal kevesebben adnák fel, és lehetne egy cél. Aztán, ha eléri azt a külsõt, akkor nem folytatja az edzéstervet, hanem ott annál marad. De, ha még nagyobb izmoakt akar, akkor meg folytatja az edzéstervet. Tehát lehet egy iylen edzéstervet, amiben amennyire gyorsan lehet, és megengedi a test, olyan gyorsan izmosodhatok. És az edzéstervet, fokozatosan leírni, hogy kezdésként ezeket csináld, és, ha minden jól megy, akkor 5-10 hét alatt ekkora lehetsz, és ha neked jó, akkor megállsz, de ha nagyobb izmokra vágysz, akkor tovább folytatod ezt a brutális sebességû edzéstervet😊
jazzy
Vagy turmixgépbe belevágod és ugyanaz a hatás 😄
poruljartal
mellesleg itt jó lenne egy házi bajnokság, vagy akár egy hall of fame, ilyen volt képpel indulnátok egy év lenne a futamidõ(bannerban akár jelezni) és ez is lehetne egy jobb fórumért kezdeményezés, meg motivációs dolog

én is szeretnék képeket látni fõleg a nagy hangulat keltõktõl

Vaxi
Elnézésed kérem, nem állt szándékomban megbántani téged..
http://virtual.builder.hu/ ezen a linken találsz jópár fotót, talán meg is találhatod benne a "fokozatokat", és ha megnézed, legtöbb helyen le van írva, hogy hány éves, hány éve edz stb.
http://www.olympiawinners.com/ itt pedig az igazi nagyok képeit láthatod, ezekbõl is válogathatsz. 😊

szerk: http://body.builder.hu/starprofile.htm4 itt is találsz egy rakat képet

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Nem tudom, hogy mért kell ezt ennyire túlreagálni. Nem kell neked eldönteni, hogy milyen testem legyen. Én csak annyit kérdeztem, hogy szerintetek milyen test a legideálisabb. Én szeretnék testépíteni, de a barátnõm azt mondta, hogy inkább atletikus legyek, kockahas meg ilyesmi. ÉS ezt lehet keverni-e. Hogy testépítõ nagyságú izmaim lennének, de mégis, úgy nézzen ki az izmom, mintha atletikus lennék. És, igen valami olyasmit szeretnék, int a képen. De neki nincsen kockahasa. Az, hogy kidülledt a hasa, és látszik pár kocka, az attól még ne kockahas. Én, olyasmit testet szeretnék, amin tényleg kevés a zsír. Tudom, hogy a testépítéshez elengedhetetlen, de valahogy úgy akarom megvalósítani, hogy ne legyen túl sok háj rajtam. Amúgy meg elolvastam az alapismereteket, de azt tényleg sehol sem tárgyalja, hogy ez hogy legyen meg. Meg kérdezni sem lehet tõle. Amúgy meg az is igaz, hogyha lehet akkor én is inkább 1 hónapot keményen végig edzek, minthogy gyengébben edzek és 1 év kell, hogy ugyanúgy nézzek ki. Szóval szeretném megnézni, hogy ti milyen testalkatot javasoltok. És nem ti döntitek el, hogy hogy nézzek ki. Hanem segítség, aki ebben sokkal okosabb nálam, és õ válaszolja meg ésszerûbben, hogy milyen alkatom legyen. Tehát tudnátok berakni pár képet, ilyesmiben, és leírnátok mellé, hogy ti ezt ezért javasoljátok, mert... . Vagy tudnátok berakni képeket, nagyság szerint, hogy milyen "fõbb" fokozatok vannak? Kezdõ, haladó, mester testépítõk, stb. És, tudnátok akkor majd írni, egy olyan edzéstervet, amitõl nem kell 1 évet edzenem, hanem elég 1 hónap, és ugyanúgy nézek ki, mintha addig csináltam volna? Tudom, hogy ez nem megy ilyen gyorsan meg ilyesmi, le van írva az alapismeretekben. Hanem, annyira gyors edzést, amivel a határokon belül a lehetõ leghamarabb felpumpálhatom az izmaim. ÉS nem fõleg szteroidokkal. És légyszi segítségetek. Nem akarom, hogy kiröhögjetek. Elolvastam az alapismereteket, De erre nincs válasz.
Tyler1
én ilyet nem ígértem, kikérem magamnak<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
köszönöm, hogy szóltál, sajnálom, hogy mind a két hozzászólásom, amit csuszihoz intéztem, megzavarta a lelki békédet. én kérek elnézést

Vaxi
nem is fognak eltûnni, ha 10 nap alatt -10 kilót ígérsz mozgás nélkül, mindig lesz rá vevõ 😊

Tyler1
hát amíg ilyen szennyekkel lesz tele a média meg a net, h pár hét alatt ilyen test, ilyen géppel olyan has, stb nem is csodálkozom, hogy sokan el is hiszik. elég nagy befolyásoló szerepe van a reklámoknak, meg a marketingnek, nekik a lóvé a lényeg, az emberek meg naívak átlátni az ilyenen.

inter: vízzel a leghatásosabb. ízesített tea, azonbelül a citromlé de a koffein is, roncsolja a kreatint. meleg vízet ajánlok, de nekem sem oldódott teljesen néha még abban sem. 1 grammhoz 1 dl víz kell kb.

izmos13
Vaxi , Különc és társai : nem kell csuszi picsáját nyalni állandóan elég lesz már belõle, kicsit unalmas.

http://testepites.lap.hu/ SZÉTVERLEK!! EGYSZER ÚGYIS ELKAPLAK!!

SeanJRRussel
Nem kell azt kevergetni...Benyomod a szádba az adagot és leöblíted vízzel,ennyi.Nem kell itt kavargatni kutyulgatni.És így tuti h minden kis apró szemcse benend lesz nem veszik kárba és ennyi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

plck
A válasz egyszerû, õk a koxosok:S

Roger6
Szerintem meg botmixer + 30 mp, és kész a habos fehérje-ital. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MEdievil
Kreatin monohidráttal nincs tapasztalatom de azt ami nehezen oldódik és csomósodik egy egyszerû módszerrel könnyen fel lehet oldani:
Kell hozzá egy pohár meg egy kanál az hogy teában vagy vízben oldod fel nem nagyon számít szerintem. Nagyon kevés vízzel kezded kevergetni majd kapsz egy ilyen tészta szerû masszát amihez óvatosan adagolod a vizet ha kell akár cseppenként és közben kevergeted egészen míg el nem éred a kívánt eredményt. Leírva bonyolultabb mint megcsinálni.

F

Igazad lehet de akkor ok mondanak marhasagot, h mit szednek 😄

Vaxi
hiába van divatos neve a proteinnek, az fehérje.
sem attól, sem a kreatintól (ami például a marhahúsban is megtalálható) nem puffadsz fel, ez hihetetlen nagy tévhit.
valószínûleg van olyan szer, amitõl 1 hónap alatt meg lehet nõni, de az nem a fehérje. de sajnos akad jópár olyan, akirõl beszélsz 😄

Vaxi
nem tartom életformámnak az edzést, nem is tarthatnám, nem csinálom olyan régóta. mindenesetre nagyon szeretem csinálni, és a bicajozással karöltve ennek volt egyedüli késztetõ ereje arra, hogy lerakjam a cigit és kicsit egészségesebben éljek.
sajnos az általad említett díszgyerekek mindenhol megtalálhatók :|

Itt mostanaban az a szokas , h lejon a 16-19 kozotti gyerek valami protein vagy kreatin vegyitekkel. 1 honap alatt hihetetlenul felpuffad vagy tudja a fene, h mi de 1 - 2 honap alatt hihetetlenul megno a gyerek. Oszt tobbet nem is jon az edzoterem kozelebe, de a piszakfagyerekbol lett egy nagydarab pali. 😄 ez nagyon erdekes. En meg tobb mint 1 eve huzom az edzest es nem nezek ki ugy mint aki hipp hopp 2 honap alatt megemberesedett...

inter94
Hi!
vki tudna tanácsot adni h hogyan oldjam el rendesen a kreatin monohidrátot?mert vízben nem akar el oldódni :S...olvastam h meleg vízben vagy esetleg teával is lehet próbálkozni....és most a teát fogom kipróbálni...és még 1 kérdés?hány dcl teában oldjam el?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Roger6
Ezért kell elmondani az ide bolyongó, tévhitben élõ embereknek, hogy kétszer is gondolják meg, bele akarnak-e kezdeni, mert sok csalódásban lehet részük, ha nem megfelelõen csinálnak bizonyos dolgokat.

Másrészt, én örülnék neki, ha lehetne 6 hét alatt Brad Pitt body-t nyomni, mert eltûnne a sok kretén nagyképû faszkalap a terembõl, és a normálisabbja maradna ott. Akik ezt egy életformának tartják, akik esetleg azért járnak le, mert egészséges, és nem azért, hogy az utcára is edzõkesztyûben rohangáljanak kifele a terembõl mutatva a díszes utcalakóknak, hogy õ bizony most kurvára edzésen volt. Hányingerem van tõlük...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Minnyá írunk egyet<#mf2><#eljen>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Különc
Szerintem te ráleltél a manna receptjére, ám írd le mit tapasztaltál 1 kúra után <#idiota>

Vaxi
sg tetején volt reklám link
"
1 Azonnal megszûnteti az éhséget
2 Elégeti a kalóriákat
3 Leállítja a cukrokat
4 Könnyebbé teszi a táplálékokat
5 Eltünteti a zsírokat
6 Megsemmisíti a narancsbõrt
7 Levezeti és tisztítja a vért
8 Eltávolítja a vízfelesleget
9 Kitisztítja a zsírszöveteket
10 Újra kifeszíti és feszessé teszi a bõr
"

azigenbazdmeg még el is mosogat!
Ééééés a ráadás:
"
1 - nem kell semmilyen erõfeszítést tennie
2 - nem kell fogyókúráznia
3 - egyetlen szokását sem kell megváltoztatnia
4 - és minél többet eszik, annál jobban fogy
"

Tyler1
az a baj, h az alapismeretekben nincsen "6 hét alatt Brad Pitt body" rész<#shakehead>

Vaxi
kiderül <#idiota> de a kérdezel után tegyél már egy vesszõt <#idiota><#idiota><#idiota>

Roger6
Én meg annyit mondok, hogy ha nem tudsz/akarsz segíteni neki, akkor nem kell ilyen modorban válaszolnod (nem hiába lett törölve a hsz-ed szerintem...), nem hiányzik ebbe a topicba ez a viselkedés. Hülyeség szerinted? Hagyd rá, ne foglalkozz vele. Ennyi.

Különc
Ezután ez lesz figyeld meg:

"Elolvastam az alapismereteket, de nem találtam benne hogy "

jazzy
így elég nagy lesz? <#idiota>
SeanJRRussel
19200-as hozzászólást nézd meg (kicsit lentebb görgetsz itt van ezen a lapon).Nah olyan legyél.Szálkás is,kocka a hasa,hatalmas izmai vannak.15 év után várjuk a képeket.

Különc
Ez nem alapismeretek vagy kezdõ, nem kezdõ kérdés, nem tudja milyen alkata legyen... Eleve milyen kérdés már ez? Ez nem Mátrix, hogy bemész a gardróbba és most felveszem C.Ronaldo testét... ja,nem nekem testépítõ kell,megvan: Molnár Péter. JÁJJ de nekem BRUTÁLIS kell, legyen Rühl.
Biológia, ált. iskola 6. osztály + kis sütnivaló és talpraesettség + olvasáskészség. Kicsit érdekli a téma nem kérdez ilyen ótvar baromságot.

OFF

Vaxi
Én nem leszólni akartam, csak meglepett a kérdés, illetõleg feltettem neki 2 kérdést 😊

Roger6
#19226, | #19225 - szerintem kicsit túlreagáltátok a dolgot. Nem illik így kezdeni egy sporttal ismerkedõvel, ebbõl jön az, hogy hülye buta gyúrósok... Relax. 😊

Szóval BlueDragon!

A banner alatt találsz egy "Alapismeretek - Mielõtt kérdezel olvasd el!" piros feliratot, ott elég sok dolgot meg tudsz a testépítésrõl. Ha valamit nem értenél ezek után sem, nyugodtan írj ide, vagy privátba, megpróbálok/unk segíteni, letisztázni dolgokat. Fontos, hogy az alapismeretek elolvasd, és megértsd. Talán azért reagáltak ilyen hevesen a kérdésedre, mert van pár olyan alap dolog, amit nem akarnak újból, hétrõl-hétre elmondani.

Üdv!

Vaxi
Az igen. Tehát te most az várod el tõlünk, hogy eldöntsük, hogy te hogyan szeretnél kinézni, és mi legyen a célod?

"Tehát, nagy izom, de kevés zsír kockahas, és az izmok jól elkülönülten látszódnak."
Igen, õk a profi testépítõk, nézd meg a - jajj nem írom, hogy lufiember, mert komolyan veszed - a csávót a bannerben. Szerinted õ zsíros?

Javaslom az alapismeretes linkek erõteljes tanulmányozását..

Hy!!
Én most kezdenék el testépítéssel foglalkozni. A gond csak az, hogy nem tudom eldönteni, hogy végül milyen alkatot szeretnék. Atletikus, testépítõ, brutális testépítõ 😊 Szóval, valaki elmondaná, hogy milyen fõbb alkatok vannak a testépítésben? Tudom, kicsit hülye kérdés, de egyáltalán nem tudom, hogy milyen alkatom legyen, mivel én nagy izmokra gondolta, testépítõ nagyságú izmokra. De a barátnõm, pedig inkább atletikus, kockahas, kevés zsír, minden izom külön látszódik. Lehet, ezt a kettõt keverni? Tehát, nagy izom, de kevés zsír kockahas, és az izmok jól elkülönülten látszódnak. Szóval, ilyen képeket tudnátok berakni, meg, hogy milyen "fõbb" testépítés alkatok vannak, és ahhoz is tudnátok képeket berakni? És ti melyik mellett érveltek? Szerintetek melyik a legideálisabb méret,
oliwwer
A deltoid izmot.
Vaxi

Fülüke
Üdv! Ez a súlyzó emelõ mozdulat melyik izmot növeli?

De k*rvajó géped van istenem....

Vaxi

szerk: érdemes a kommentekbe is belenézni, megy ott is a szakértés 😄

plck
Mivel hogy csak addig kisbabák<#nyes>

De addig nagyon <#taps>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Különc
Azok is csak addig aranyosak míg meg nem nõnek <#eplus2>

ÁÁááááá de aranyos 😄😄😄:😄D Imádom a kisbabákat! 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

plck

XDD

MEdievil
Már bocs de nem csak csuszi alanyi joga lekezelõnek lenni 😊. De ha neked van kedved válaszolni nagyobb lelkesedéssel 245214. alkalommal senki nem tart vissza.

F

Különc
Én segítek azzal ha azt mondom hagyd a fenébe?

dragon11
Ez a sport a kitartásról szól..😊 2-3év edzés helyes étrenddel és olyan alakod lesz..😛
Viszont ha nõni is akarsz, akkor drága is.😊

de még mindig jobb. El lehet szórni a pénzt partyzással, meg minden hülyeséggel, de lehet csirkét is venni.