Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdõk figyelem.
privi nekem ha valaki így akar kinézni, olyan 3-6 hét alatt elérjük, tõled függ.
MJ rulz Pink Team The Only One
bejön egy arc és ezt kérdezi:
sziasztok, elolvastam az alapismereteket és annyi kérdésem lenne, hogy bla-bla-bla. a válasz segítésg lesz. pláne ha nem baromságot kérdez.
VAGY
bejön az arc, és baszik az info-ra, helyette kell kitalálni mit akar, jöna szokásos 15000szer is baromsággal, pl nem kell tápszer, meg ilyen poros izékkel, meg kox, meg 4 hét alatt ryan reynolds (jó esetben berakja róla a szokásos fürdõnacis képet😊), hát persze hogy nem fogadja atöbbség szívesen.
és hogy miért nem engedik/engedjük el a fülünk mellett?
mert amúgy nem tanul rendet
nem látja hogy nem helyes amit tesz
megérdemli
talán legközelebb használja a szemét és a kicsi buksiját.
ezt mire elolvasom mind. nem kellene annyit sc-ézni és nem maradnék így le, de franc gondolta, hogy több hsz. lesz itt mint ott😊
Az alkatodat a genetikád, edzésmúltad, edzés minõséged fogja meghatározni, nem pedig az elhatározásod. Edzeni, enni kell (ésszel bár cél kérdése) és kész, többit intézi a szervezeted. Én pl. úgy szeretnék kinézni, mint a Vékony Zoltán a 2004es IFBB EBn. Én is nézegetem a képet, de nem fogok így kinézni.
"Szóval tudnál/tok mondani olyan edzéstervet, amivel tényleg hihetetlenül gyorsan meglehet izmosodni?" = NINCS ilyen edzésterv, NINCS nem volt és nem is lesz, türelem kell.
Vékony Zoltán
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
én is szeretnék képeket látni fõleg a nagy hangulat keltõktõl
http://virtual.builder.hu/ ezen a linken találsz jópár fotót, talán meg is találhatod benne a "fokozatokat", és ha megnézed, legtöbb helyen le van írva, hogy hány éves, hány éve edz stb.
http://www.olympiawinners.com/ itt pedig az igazi nagyok képeit láthatod, ezekbõl is válogathatsz. 😊
szerk: http://body.builder.hu/starprofile.htm4 itt is találsz egy rakat képet
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
inter: vízzel a leghatásosabb. ízesített tea, azonbelül a citromlé de a koffein is, roncsolja a kreatint. meleg vízet ajánlok, de nekem sem oldódott teljesen néha még abban sem. 1 grammhoz 1 dl víz kell kb.
http://testepites.lap.hu/ SZÉTVERLEK!! EGYSZER ÚGYIS ELKAPLAK!!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kell hozzá egy pohár meg egy kanál az hogy teában vagy vízben oldod fel nem nagyon számít szerintem. Nagyon kevés vízzel kezded kevergetni majd kapsz egy ilyen tészta szerû masszát amihez óvatosan adagolod a vizet ha kell akár cseppenként és közben kevergeted egészen míg el nem éred a kívánt eredményt. Leírva bonyolultabb mint megcsinálni.
F
sem attól, sem a kreatintól (ami például a marhahúsban is megtalálható) nem puffadsz fel, ez hihetetlen nagy tévhit.
valószínûleg van olyan szer, amitõl 1 hónap alatt meg lehet nõni, de az nem a fehérje. de sajnos akad jópár olyan, akirõl beszélsz 😄
sajnos az általad említett díszgyerekek mindenhol megtalálhatók :|
vki tudna tanácsot adni h hogyan oldjam el rendesen a kreatin monohidrátot?mert vízben nem akar el oldódni :S...olvastam h meleg vízben vagy esetleg teával is lehet próbálkozni....és most a teát fogom kipróbálni...és még 1 kérdés?hány dcl teában oldjam el?
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Másrészt, én örülnék neki, ha lehetne 6 hét alatt Brad Pitt body-t nyomni, mert eltûnne a sok kretén nagyképû faszkalap a terembõl, és a normálisabbja maradna ott. Akik ezt egy életformának tartják, akik esetleg azért járnak le, mert egészséges, és nem azért, hogy az utcára is edzõkesztyûben rohangáljanak kifele a terembõl mutatva a díszes utcalakóknak, hogy õ bizony most kurvára edzésen volt. Hányingerem van tõlük...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
"
1 Azonnal megszûnteti az éhséget
2 Elégeti a kalóriákat
3 Leállítja a cukrokat
4 Könnyebbé teszi a táplálékokat
5 Eltünteti a zsírokat
6 Megsemmisíti a narancsbõrt
7 Levezeti és tisztítja a vért
8 Eltávolítja a vízfelesleget
9 Kitisztítja a zsírszöveteket
10 Újra kifeszíti és feszessé teszi a bõr
"
azigenbazdmeg még el is mosogat!
Ééééés a ráadás:
"
1 - nem kell semmilyen erõfeszítést tennie
2 - nem kell fogyókúráznia
3 - egyetlen szokását sem kell megváltoztatnia
4 - és minél többet eszik, annál jobban fogy
"
"Elolvastam az alapismereteket, de nem találtam benne hogy
Biológia, ált. iskola 6. osztály + kis sütnivaló és talpraesettség + olvasáskészség. Kicsit érdekli a téma nem kérdez ilyen ótvar baromságot.
OFF
Szóval BlueDragon!
A banner alatt találsz egy "Alapismeretek - Mielõtt kérdezel olvasd el!" piros feliratot, ott elég sok dolgot meg tudsz a testépítésrõl. Ha valamit nem értenél ezek után sem, nyugodtan írj ide, vagy privátba, megpróbálok/unk segíteni, letisztázni dolgokat. Fontos, hogy az alapismeretek elolvasd, és megértsd. Talán azért reagáltak ilyen hevesen a kérdésedre, mert van pár olyan alap dolog, amit nem akarnak újból, hétrõl-hétre elmondani.
Üdv!
"Tehát, nagy izom, de kevés zsír kockahas, és az izmok jól elkülönülten látszódnak."
Igen, õk a profi testépítõk, nézd meg a - jajj nem írom, hogy lufiember, mert komolyan veszed - a csávót a bannerben. Szerinted õ zsíros?
Javaslom az alapismeretes linkek erõteljes tanulmányozását..
Én most kezdenék el testépítéssel foglalkozni. A gond csak az, hogy nem tudom eldönteni, hogy végül milyen alkatot szeretnék. Atletikus, testépítõ, brutális testépítõ 😊 Szóval, valaki elmondaná, hogy milyen fõbb alkatok vannak a testépítésben? Tudom, kicsit hülye kérdés, de egyáltalán nem tudom, hogy milyen alkatom legyen, mivel én nagy izmokra gondolta, testépítõ nagyságú izmokra. De a barátnõm, pedig inkább atletikus, kockahas, kevés zsír, minden izom külön látszódik. Lehet, ezt a kettõt keverni? Tehát, nagy izom, de kevés zsír kockahas, és az izmok jól elkülönülten látszódnak. Szóval, ilyen képeket tudnátok berakni, meg, hogy milyen "fõbb" testépítés alkatok vannak, és ahhoz is tudnátok képeket berakni? És ti melyik mellett érveltek? Szerintetek melyik a legideálisabb méret,
szerk: érdemes a kommentekbe is belenézni, megy ott is a szakértés 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
F