Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Már egy hónapja nem aerobozom, és a diéta sem olyan komoly már. Ez kb a szolid tömegelés esete. pengébb formához sajnos komolyabb diéta meg aerob edzés kell. Tán majd legközelebb sikerül a kockás has...
spam. sry
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
mivel az eredeti Hannibál 1994-ben meghalt tüdõgyulladásban (!!!), a régi négyest már nem lehetett volna összehozni, ráadásul a maradék 3 ember sem mai csirke 😄 sztem azt a filmet is jól eltalálták, nekem pozitív csalódás volt =)
300: háhh errõl mindig az jut eszembe, hogy haver közölte, hogy az szar film, mert tuti nem így volt, meg nem voltak ilyen lények régen. mondtam neki, hogy egy képregénybõl készült a film, erre: jaaaaaaaaa... óóóóóóóó 😄DDD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
300 beszt of beszt 😉
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mellesleg filmeket nem azért szoktam nézni, hogy motiváljon az edzésben 😄D
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
a másik nagyon jó film a szupercsapat lett!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nos a helyzet úgy néz ki, hogy nem akarom, hogy a bannernél is nagyobb legyen a piros szöveg.
Aki azt állítja, hogy elolvasta az alapismereteket, amiket azért linkeltünk ki, hogy ti, kérdezõk okosabbak legyetek és ne papucsban menjetek le edzeni, és utána ilyet kérdez, hogy szerintetek testépítõ legyek, vagy atléta, vagy vadakat terelõ juhász az hazudik.
HOGY lehet ekkora baromságot kérdezni? Nem vagyok az anyád, nem vagyok az apád, de még csak te sem vagyok, hogy megmondjam hogy nézz ki. Ezt neked kell eldöntened. Ha ezt sem tudod eldönteni, menj legózni. Ez most igen gúnyos mondat volt jól látod, ha ezt sértõnek érezted javaslom a következõ sort:
AZ EDZÉS NEM KISLÁNYOKNAK VALÓ! Ha megsértõdsz a kritikán, menj legózni. A kritika azért van, hogy te tudd, mikor kérdeztél baromságot és máskor ezt ne tedd meg. Kérdezhetsz természetesen, azért vagyunk itt, hogy segítsünk (már aki, aki folyton szemétkedik, mert van sajnos ilyen, azzal pedig nem kell foglalkozni, tudod, nem írsz neki és ennyi).
Edzéstervben szivesen segítünk neked, alap dolgokban, milyen gyakorlatot javaslunk és nem.
AZ EDZÉSTERVEDET AZONBAN NEKED KELL ÖSSZEÁLLÍTANOD. Hogy miért? Azért, mert erre épül egy szakma, amit FIZETNEK. Akármilyen hihetetlen mi itt nem azért vagyunk, hogy ingyen elvégezzük ezt a munkát. Adok számlaszámot, amint érkezik rá pénz grammra idõpontra étkezésre szériára ismétlésre lebontva összeállítok neked olyan étrendet és edzéstervet amitõl nõni / fogyni fogsz.
Nem leszel 1 hét alatt Ronnie Coleman, sõt, soha nem leszel olyan. Nyugodj meg, te, aki úgy jössz be ide, hogy nem akarok akkora lenni, nem leszel. Ez nem úgy megy. Nagyanyám sem akart akkora lenni és nem lett, hidd el, sose láttam még olyan embert, aki vadul ordított, hogy nem akarok ekkora lenni, de mégis az lett.
El sem tudjátok képzelni mekkora munka van ebben. Azt sem tudjátok elhinni egyes emberek fejében itt a fórumon ( KINÉZETTÕL FÜGGETLENÜL!!!! ) mennyi tudás van, amiknek utánaolvastak hosszú órákon napokon heteken hónapokon ÉVEKEN keresztül. Gondoltatok már arra, hogy valaki tudhat nagyon sokat attól a testépítésrõl, hogy önmaga csak hobbiszinten csinálja? Még nem? Ha nincs 60as karja nem fogadod meg a tanácsát? Ne tedd. Én leszarom.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha az elejérõl a végére ugrottál és már voltál leugatva a topicban hülye kérdésed miatt, akkor AZONNAL HÚZZÁL VISSZA AZ ELEJÉRE ÉS OLVASD VÉGIG VAGY NE POSTOLJ IDE TÖBBET.
Köszönöm.
srácok, ideje feladni a harcot és beismerni hogy van titkos szerzetes brad pitt top secret edzésmódszer. de a kurva életbe, azért titkos, mert senkinek se mondhatjuk el. úgyhogy én tartom a szám. aki kiállja a próbát, annak elmondjuk. másnak nem. próbák elrejtve a piros bannerban.
MJ rulz Pink Team The Only One
-Nem használsz papucsot, NEM ha mondom!
-Protein, fehérje hívd ahogy akarod (bár tudnád mi az) LÉTFONTOSSÁGÚ eleme a szervezetednek, az hogy fosszínû por alakban van, a felszívódást és a fogyasztást segíti. Nem, nem kakaó.
-Nincsenek lufiemberek. Egy van, az gumiabroncsot árul, de nem testépít. Az izom nem levegõbõl van. Igen, "kokszosoknak" sem. (bár tudnád mit jelent)
-Edzéstervet nem írunk neked. ha igen, az a sajátunk, neked NEM fog vagy NEM VALÓSZíNÛ hogy be fog válni. Nem, nem leszel Ryan Reynolds egy edzéstervtõl sem. Brad Pitt sem. Szívás.
-323523523 felüléstõl NEM lesz kockás a hasad. MONDOM NEM! Diétától lesz "kockás" a hasad.
-"Úgy szeretnék kinézni, mint XY a képen, hogyan lehetséges?" NEM fogsz úgy kinézni soha, mert õ több évet, évtizedet beleölt, türelmes, szorgos munkával hogy olyan legyen ill. a fotozás kedvéért víztelenítve van, fel van töltve szénhidráttal és le van diétázva.
-Nem, tej NEM jó. NEM jó, fagylaltba, kakaóba, milupába jó, testépítésben nem. Ám tény, h azzal iszod a proteined (lásd feljebb) amivel akarod, mert NEM érdekel minket.
-Hidd el, a testépítõ nem szinonímája a "buta" szónak, tényleg NEM.
-A testépítõknek nincs elsorvadva, lerohadva, összemenve a heréje, NEM a nem naturáloknak sem. Hiába látod kisebbnek, olyan lábak között mint a versenyzõknek van a Rocco Siffredi fasza is Törperõsével ér fel.
-Edzeni 1 órát kell. Nem, nem 2-õt, 3-at, egyet. Na jó, talán 1 óra 5 perc és 45 másodpercet, de 1 másodperccel túlléped, katabolizmus* fog beállni a testedben. (Bár tudnád mi az)
-Nincs fogyasztószer, pontosabban van, de a Tiszában való ciánt többre tartom azoknál a szaroknál. Szerinted mér van annyi elhízott szar?
-Az étel mennyiséget SZÁMOLNI kell. Konyhai mérleg ajánlott, de próbálhatod centivel is. Mérés nélkül pofon vagy a szarnak. "Nem számolom mégis "jól" nézek ki." Tény, hogy lehetséges csak nem vezet sehova.
-NINCS olyan hogy gyúrás. Gyúrni a mami szokott otthon, mikor süti neked a pitét. Vagy talán a Csillag Börtönben, ott talán gyúrnak, mi NEM. Mi edzünk.
-Lábazz. Házat is úgy építesz, hogy a tetõvel kezded? Hogy néznél ki 2 pipaszár lábbal egy normális alakú segg nélkül? Csajoknak nem biztos hogy csak a 10-es csõkarod fog bejönni.
-NEM, nõni nem fogsz instant, NEM az edzéstõl nõsz. Ha 1 hónapig edzel és LÁTSZATra nem történt semmi az elõfordulhat, ez nem Forma1.
Nõni alvás közben fogsz, akkor a legmagasabb a növekedési hormon szinted, ezért fontos a pihenés.
Egyelõre ennyi jutott eszembe, kérlek titeket hogy segítsétek a munkámat, és egészítsétek/javítsátok ki és ha lehet valamilyen formában kerüljön ki. Ennél többet tényleg nemtok tenni.
*Mikor a szervezeted KÜLSÕLEG bevitt tápanyag hiányában a gyorsan elérhetõ energiaforrásokhoz vagyis az izmaidhoz nyúl, kvázi leépíti magát. NEM, nem a zsírra gondoltam.
Szerk: Mindjárt postolok egy epic postot, amibe belesegíthetnétek ti is, mindjárt jön.
("És, tudnátok akkor majd írni, egy olyan edzéstervet, amitõl nem kell 1 évet edzenem, hanem elég 1 hónap, és ugyanúgy nézek ki, mintha addig csináltam volna?+- nah ez verte ki nálam a biztosítékot.Ne is haragudj de egy idióta vagy...)Igen kérlek szépen, ha elolvastad volna az egészet rájönnél, hogy ezt nem én írtam. És ezt egy poénnak írtam, hogy jaj de jó is lenne.
Másik:
"azért azt kétlem, hogy õket is telenyomják évekig vízhajtóval, hogy jobban nézzenek ki. Igaz, hogy napi 3-4 órát biztos, hogy az edzõteremben vannak, de, nekem is van ennyi idõm."
Azt írtátok, hogy olyan ember aki a képeken van, azokat elõször vízhatóval meg ilyesmivel kisajtolják, hogy izmosabbnak tûnjön. Én, erre csak azt írtam, hogy nem valószínû, hogy azok a testépítõk, akiknek tényleg kockahasuk van és egész életüket felrakják a netre, több évet, azoknak, minden egyes nap adnak mûsor elõtt egy vízhatót, hogy kockásabbnak látsszon a hasa. Amúgy meg, tudom, hogy nem kell 3-4 órát egy nap alatt edzeni. Én csak azt írtam, hogy van 3-4 órám az egészre. Táplálkozás, testépítés, minden egyébre, összességében. Úgyhogy mielõtt megpróbáltok leszólni valaki, inkább olvassátok végig azt amit írtam.
az alapismeretes linkben - ha az alapismereteket és edzéses linkeket elolvastad - olvasd el a sportika-féle írásokat. Hosszúak igaz, néhol száraznak és unalmasnak tûnhet, de rendesen körüljárja a témát, és sokat tanulhatsz belõle.
villogjon, legyen nagy, és szagos. meg hangos.
számon kérhetem rajtad mostantól 20.ra? <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor2>#vigyor2>
az edzés pedig max 1 órás.
Légyszíves gtfo and take your fail with you
De leírom megint, hátha megy: Azért nem adunk, írunk, linkelünk, küldünk, lopunk, hazudunk neked ilyen edzéstervet mert... dobszoló... NINCS
és ha ezt napi 3 ember rendszeresen megkérdezi, mert elõbb kérdez, mint ahogy utána olvasna, akk lehet, h pár embernél kiborul a bili. ez nem azért van, mert hülye kokszos 130 kilós tesztoszteronagyú köcsögök vagyunk, hanem egyszerû emberek, akik az arcukat tépik le mikor megint hasonló kérdés jön, mint amire negyed oldallal lejjebb válaszoltak.
mindennek van elméleti része, amit megkell tanulni mielõtt a gyakorlatban alkalmaznád. nem leszel autószerelõ anélkül, h tudnád az autó részeit és mechanikáját, nem leszel doktor anélkül, h tudnád az anatómiát, nem leszel testépítõ anélkül, h tudnád hogy mûködik a test és a testépítés.
ezt kéne megértenetek, és akk mi is máshképp állnánk hozzá 😊
Lemész a terembe, elsõ nap mell és kar edzés. Minden nap elsõ gyakorlata egy hasazás. Ne menj 30 fölé, inkább használj súlyt. Mell: fekvenyomsz, szériánként növeled a súlyt, elõször 10-et, majd 8at, majd 6ot nyomsz. Tárogatsz 3x10. Majd 30, 45°-ban nyomsz rúddal, vagy egykezessel. Levezetésnek tolódzkodhatsz. Jön a kar edzés. Bicepsz franciarúddal 3x10, ülvebicepsz 3x10. Tricepsz kötéllel 3x10, fejmögé engedés 3x10. De terheld le magad mint állat. Pihensz egy napot, majd lábedzés. Ebben nem vagyok jártas, én guggolok, kitörést csinálok, és lábhajlítok. Nekem ez vált be. Pihensz egy napot, a regenerálódás céljából, alszol faszán, eleget. Majd jön a váll hát edzés. Vállra nyomhatsz egy arnold nyomást, 3x10, tárogatsz állva, és döntött törzzsel, ugyancsak 3x10. Ezután hátazol, hát nagy izom, sok gyakorlatot végzel rá. Nyak mögé húzol, fûrészelsz, húzódkodsz, nyakhoz húzol, stb. Terembõl hazamész, fél órán belül benyomod a tápot, majd eszel egyet, egy óra mulva. Remélem tiszta minden. Ez csak az én edzéstervem, nekem bevált, egyénfüggõ kinek mi fekszik. Teremben úgyis segítenek majd, ha látják hogy baromságot csinálsz. Melegíts be minden gyakorlat elõtt, és nyújtsál. Ha nem akarsz izomlázat, meleg vízzel tusolj le edzés után. Nekem bevált. Használj nagy súlyokat, de akkorát, hogy szabályosan el tudd végezni az adott gyakorlatot. Ennyi. egyszerû.
lásd uiztu:
"azért azt kétlem, hogy õket is telenyomják évekig vízhajtóval, hogy jobban nézzenek ki. Igaz, hogy napi 3-4 órát biztos, hogy az edzõteremben vannak, de, nekem is van ennyi idõm."
2 állítás, 2 baromság.
úgy már menni fog😊
OFF
na asszem ez már biztos kicsapja a biztosítékot pár humortalannál.😊 ryan reynolds vajon sc-ézik? amúgy bunny gyúros haverjával már toltam párat, a srác sg-és, nem hiszem hogy jár ide, 46-os a bickója, és sc-ézik mint az állat😊 te tudod ki az különc, antgecc.
hm...tiszta house 😊. jazzy meg cuddy
vaxi, sapkafej camreon és chase
wolf meg foreman
ki legyen wilson (te nem lehetsz)?
amúgy nem nyalja senki a seggem...
várj magam mögé nézek.
nem, nincs itt senki. 😞
most akkor mi nem is leszünk barátok??