Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
legirritálóbb mikor haveri társaság lemegy vadulni. csillámszöveges trikóba meg veszlisznájpsz hajjal hülyéskednek, meg néha vmelyik gépnél "na na na te mennyit bírsz"-ot játsznak.
indíték nélkül a szájukba tudnék dobni egy 50 kilós tárcsát.

na ezek az emberek azok akik semmit nem tudnak az egészrõl, de látszani akarnak vhogy, ezért kokszolnak!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ennél már cska az rosszabb mikor egyik ismerõsöm tablettás bort ivott edzés közben :DDDDD Gondoltam hallotta hogy szedni kell valami tablettákat, úgy gondolta jó lesz ez is:D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
"edzés közben kimenne elszívnak 1-2 szál cigit" - hááhhhhhhhh!!!<#hehe><#hehe><#nyes><#zavart1> az igen, az a komoly. Meg egy medve, az is komoly. <#zavart1> Hát ilyet még nem hallottam, edzés közben elpippantanak egy cigit. Na ehhez kell ám ész! <#eplus2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Én is egyetemista vagyok mostmár<#ejnye1><#hehe>

Nálunk van egy oylan csapat 3-4 en szoktak lejárni sztem 15-17 évesek lehetnek.Õk edzés közben kimenne elszívnak 1-2 szál cigit majd vissza jönnek és folytatják tovább az edzést.Ennél nagyobb ökörséget nem is láttam/hallottam még hogy edzés közben vki kimennyen pippantani...Hozzá teszem hogy az edzésük egy kalap szart nem ér de pláne így...szabálytalanul végzett gyakorlatok,minden mozgásnál csak dobálják a sólyokat, nem is értem hogy az ilyen minek jár le egyáltalán csak foglalja a gépeket...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Köszi mindenkinek! Csak félre ne értsétek. Nem az egyetemistákkal van gondom, van közöttük olyan, akit egész évben láttam tavaly is, és mindent frankón csinál, de a legtöbbje... Szóval szánalmas. Persze mindenhol megtalálhatók ilyenek, csak most éppen õket néztem ki. <#vigyor5> Kíváncsi vagyok, ma lesznek-e. <#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Király volt az írás:D <#eljen> Szívembõl szóltál:) Még jöhet ilyen több is, ha lesz hozzá hangulatod...

Tibi7
2 hónap múlva?? 2 hét múlva...

Ha van kedved az edzésükról is írhatnál valami kis sztorit :D
Tibi7
Igen nekem folyékony kellett, a kaiserben találtam is, és reggel fogyasztom én is :)
Vaxi
<#eljen> jó kis hangulatjelentés volt. még! :D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
No hát igen, kéremszépen itt van a csodás szeptember. Sztori.

Kedd délután, 6 óra körül járhatott az idõ akkortájt. Újságszerkesztés kész, a végét kicsit összecsaptam ugyan, mert szívem szerint már réges-régen a vasakat emelgettem volna, mint idióta képeket retusálok, és hülye PR cikkeket tördelek. De mint tudjuk, a fizetésemet nem a konditeremben kapom, így be is fejeztem a panaszkodást.

Amint kiléptem - természetesen - utolsóként az irodából, szomorúan konstatáltam, hogy elkezdett szemerkélni az esõ. Méla undorral feljebb húztam a cipzárt fekete bõrdzsekimen, majd fejembe húztam a sapkámat. Utálom ezt az idõt, és utálom az esõt. Közben ismerõsöm hívott, s sûrû bocsánatkérés közepette közölte velem, hogy nem ma fog elkezdeni együtt edzeni velem, mert ilyen az idõ. Miért? úgy értem miért kér bocsánatot? Ezt a dolgot én magamért csinálom, mert jól érzem magam a teremben, mert mozgok közben, mert egészséges... mert szeretem egyszerûen. Ezt kéne felfogni sokaknak. Majd a havernak is elmagyarázom, hogy ha nem jön, az nem nekem szar, mert én eddig is egyedül edzettem, és tökéletesen jól voltam.

A telefonhívás utáni elmélkedésem közben látótávba került a terem. Feltûnõen sok ember állt elõtte, majd pár méterrel közelebbrõl már a hangjukat is lehetett hallani. Valami buliról, meg gólyatáborról beszélhettek. Ja igen, szeptember, végre itt az egyetem...

Azért vannak közöttük fura szerzetek. Már a terem elõtt rajta a kesztyû, amit majd edzésen fog használni, bár gyaníthatóan már a koleszos szobáját is ebben zárta be. Nagyon fontos ezeknél az egyéneknél - megfigyeléseim szerint - a kesztyûvel azonos márkájú póló / trikó, a shaker, valamint az öv feldobva vállukra. Ez valami presztízs dolog lehet. Ja igen, és persze az elmaradhatatlan csuklószorító. Az fontos is nekik.

Amikor melléjük értem köszöntem nekik egy hangosat, no nem azért, hogy ezzel mutassam bármilyen nemû testi fölényem, esetlegesen alfa-hím mivoltomat, hanem azért, mert a józan paraszti illendõség ezt diktálta. Az egyik srác visszaköszönt, én lepõdtem meg a legjobban! És nem volt rajta sem edzõkesztyû, sem másmilyen megkülönböztetõ jelzés - biztos véletlenül keveredett oda szegény.

Felérve beballagtam az öltözõbe, itt már kicsit felgyorsult a szívverésem, éreztem, hogy egy nagyon jó edzés elébe nézek, ma HC leszek de frankón (amennyire tõlem telik). Pár másodperc múlva megérkeztek az igazi gyúrósok az egyetemrõl, akik az elõbb köszönni sem voltak hajlandók. Aztán az egyik leült mellém, és valami jópofa meg menõ szöveget akart nyomni. Hát nem jött össze annyira. Észrevette õ is, elkezdett vetkõzni, kibontani a cipõjét, persze mindezt az elmaradhatatlan edzõkesztyûben, amin látszott, hogy kb. tegnap vehette meg, és életében nem emelt meg semmit benne. Ez végülis nem is nagy gond még, õ tudja...

Aztán egyikõjük elõvett egy zacskó szõlõcukrot, feltartva feje mellé kérdezte: na kik kér lúzerek? Persze erre az összes haverja mintha egy istenre néztek volna, majdhogynem lábat csókolva tartották a kezüket, hogy a szent szõlõcukorból egy falatnyit kapjanak. Én úgy döntöttem, hogy a fáslit a térdemre inkább odakint szerkesztem fel, mert ha elröhögöm magam, még nekem esnek ezek itt 10-en...

Az edzésük megért volna egy külön bibliát, teleírva true story-kal. Másfél órát lábaztam, és volt olyan, aki a fekvenyomásban még csak a második szériát kezdte...

Szóval ez a szeptember. Szar idõ, szar emberekkel a konditeremben, de edzés után rosszalló mosollyal néztem rájuk, s közben magamban mondtam: kíváncsi vagyok, melyikõtöket látlak itt 2 hónap múlva is...

Na sry a hosszú post-ért, de hát úgysem olvassák el a legtöbben. <#ravasz1>

Ezer bocsánat,én azt hittem a folyékony olajra gondolsz,azért írtam a Kayser áruházat:) Abból én minden reggel egy evõkanállal iszom.

Triathlon for life

Panzermeyer
Az ókori Egyiptomban, illetve a Maja Birodalomban sokáig építettek piramisokat. Nekik bevált.<#nyes>

mov ah,4ch int 21h end

iko
"Volt akinél a több évtizedes 100 alatti vérnyomást az EnergiaSpirál 4 hónapi használat 13o-ra emelte"

Gondolom miután rájött, hogy 20 ropiért vett fröccsöntött mûanyag lapokat :D

spam. sry

iko
De jónak hangzik <#idiota>

spam. sry

iko
Tyler1
piramisról kinek mi a véleménye? ki alkalmazza, mennyire vált be, stb?

Vaxi
Érdekes cikk, szerintem sok embert érint

Tibi7
Thax
Vaxi

Tibi7
Na van már lenolaj, 500 volt egy üveg. Viszont mikor és mennyit érdemes ebbõl egy nap fogyasztani?
Tibi7
Amilyen elkeseredetten kerestem nekem már mindegy hogy honnan csak legyen :D
plck
<#eljen>

Vaxi
Hahh, voltam a tescoban, és mit láttam?
A tesco kontakt grillt, 1600 helyett 1200!!!! forintért :D
így lett kontakt grillem is <#taps>

A Kaszas
megvan.genesis

Egyél.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hello!

Már évek óta edzek, de nem nagyon sikerül hízni, inkább csak szálkás vagyok. Erõben persze nagyon sokat fejlõdtem, viszont alig lettem pár kilóval nehezebb az évek során. Sajnos nincs pénzem táplálékkiegészítõkre. Tudnátok mondani valami jó házi módszert a tömegnövelésre? :)

180cm / 63kg - ez elég kevés... :(
A Kaszas
nagyon ismerõs nekem.miaz eredeti?

Vaxi
hát persze, hogy onnan vegyél :D
a webáruházat csak azért linkeltem, hogy onnan is tudsz venni, ha véletlenül nem találnál.

Ez legalább olyan jó,mint az eredeti. Talán még jobb is.

Triathlon for life

A Kaszas
thx

A Kaszas
végén az elõadó szám címét tudod?

SeanJRRussel
Azért egy picit más a film témája mint csak dont do this,amúgy pár éves film nekem meg is van és egyszer tuti érdemes megnézni inkább a 2. fele az érdekes.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
elsõ félórát megnéztem, szokásos "don't do this" maszlagot nyomatják, de ez inkább a jenkiknek való, mert ott virágzik a fociõrület és a szteroidozás a középsuliban, na meg ott tekintenek fel ilyen példaképekre mint Hulk Hogan.

Tibi7
Vaxi kössz neked is, de maradok a kerepesin. Tényleg kösz a gyors választ!
Kerepesi út 73. kaiser áruház.200 ml. 530.-

Triathlon for life

Különc
Engem nem érint, az hogy ki használ szteroidokat meg nem érdekel, innen fogva a film sem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

poruljartal

Vaxi
Én szegeden vettem, 200 ml 530 ft.
Innen rendelni is tudsz. Pontosan ilyet vettem, és nagyon sokáig elég. Még mindig van belõle, pedig nem most vettem már :D

Tibi7
Srácok segítsetek! Tegnap bejártam a keleti 4km-es körzetét, a lábam lejártam, de nem találtam sehol sem lenolajat, még bioboltban sem találtam. Tudnátok mondani egy helyet Pesten ahol tuti van? Meg hogy mennyi szokott lenni az ára és milyen kiszerelésben kapható. Köszi!
oliwwer
Úgy, hogyha nincs rajta zsír, akkor látszanak a kockák :D
sapkafej
hogy jön a hasazáshoz hogy mekkora pocakod van?

György

dragon11
Én azt olvastam 1hét regenerációs idõ kell az izomoknak.:)

Akkor végülis hogy legyen elosztva?:S

Különc
LoL lábazz már egy normálisat pls

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Roger6
A lábtolásnál MINDEN izmod megfeszül! Neszórakozz már! Fogom azt a két vas kart, szorítom mint a picsa, minden izmom összerándul, a nyakamon, karjaimon pumpálnak az erek, a szívem ezerrel ver, és tolom a súlyt! Semmi köze a hashoz? Dehogynem, nagyon is sok.
A haspréses vádlis példa pedig nagyon rossz, a két gyakorlat közel sem azonos energiakifejtésre, sem izmok mozgatásában. Hasprést tudok úgy, hogy más izom nem feszül meg, de csináld meg lábtolásnál, amikor televágtad pár 20 kilós tárcsával mindkét oldalát. Ha ott nem használsz hasizmot a kitolásnál, akkor soha.

jazzy
Azért mert 1 kibaszott durva lábazás után a földön mászni is csak 2 ember segítségével tudsz?

Nem azért mert "nem a lábaddal csinálod" hanem mert nincs energiád, nem bírod. Lehet nálad nincs így, nálam is volt már ilyen, nem mindig.
SeanJRRussel
Lábazás elõtt pláne nem hasaznék mivel nem fogsz tudni akkora erõt kifejteni mint alapból és ha pl begörcsöl a hasad gugolás közbe akko az igen kellemetlen.Meg amúgy is hülyeség az edzés elõtt hasazás,edzés után kell mikor már végeztél mindennel,ha van rá erõd akko csinálod,ha nincs akko nem.Nem kell ezt túl dramatizálni.Azt se nagyon értem h mért nem bír vki lábazás után hasazni mikor semmi köze a kettõnek egymáshoz de mind1.Me ugyebár hasprést vagy egyéb gyakorlatot se combból vagy vádliból végzünk...

Roger6
"Írjál jobbat neki akkor, ez egy alapismeretekbõl szedett edzésterv. " - ha figyelmesen elolvasod - nem kell hozzá nagy tudás - akkor észreveszed, hogy azt írtam, az edzésterv nem rossz. <#eplus2>

Egy kérdés: elmondanád, milyen egy KOMOLY hasprés?<#conf>

oliwwer
Ha figyelmesen elolvasod - nem kell hozzá nagy tudás, akkor észreveszed majd, hogy lábazás ELÕTT van a hasprés. Nekem elég egy komoly hasprés a hasazáshoz, mivel semmi pocakom nincs. Ne higgyem hogy bunkózni akarsz, de igy fejezed be a mondandód, hogy "én vagyok a csíra..". Írjál jobbat neki akkor, ez egy alapismeretekbõl szedett edzésterv.