Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
indíték nélkül a szájukba tudnék dobni egy 50 kilós tárcsát.
na ezek az emberek azok akik semmit nem tudnak az egészrõl, de látszani akarnak vhogy, ezért kokszolnak!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nálunk van egy oylan csapat 3-4 en szoktak lejárni sztem 15-17 évesek lehetnek.Õk edzés közben kimenne elszívnak 1-2 szál cigit majd vissza jönnek és folytatják tovább az edzést.Ennél nagyobb ökörséget nem is láttam/hallottam még hogy edzés közben vki kimennyen pippantani...Hozzá teszem hogy az edzésük egy kalap szart nem ér de pláne így...szabálytalanul végzett gyakorlatok,minden mozgásnál csak dobálják a sólyokat, nem is értem hogy az ilyen minek jár le egyáltalán csak foglalja a gépeket...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha van kedved az edzésükról is írhatnál valami kis sztorit :D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Kedd délután, 6 óra körül járhatott az idõ akkortájt. Újságszerkesztés kész, a végét kicsit összecsaptam ugyan, mert szívem szerint már réges-régen a vasakat emelgettem volna, mint idióta képeket retusálok, és hülye PR cikkeket tördelek. De mint tudjuk, a fizetésemet nem a konditeremben kapom, így be is fejeztem a panaszkodást.
Amint kiléptem - természetesen - utolsóként az irodából, szomorúan konstatáltam, hogy elkezdett szemerkélni az esõ. Méla undorral feljebb húztam a cipzárt fekete bõrdzsekimen, majd fejembe húztam a sapkámat. Utálom ezt az idõt, és utálom az esõt. Közben ismerõsöm hívott, s sûrû bocsánatkérés közepette közölte velem, hogy nem ma fog elkezdeni együtt edzeni velem, mert ilyen az idõ. Miért? úgy értem miért kér bocsánatot? Ezt a dolgot én magamért csinálom, mert jól érzem magam a teremben, mert mozgok közben, mert egészséges... mert szeretem egyszerûen. Ezt kéne felfogni sokaknak. Majd a havernak is elmagyarázom, hogy ha nem jön, az nem nekem szar, mert én eddig is egyedül edzettem, és tökéletesen jól voltam.
A telefonhívás utáni elmélkedésem közben látótávba került a terem. Feltûnõen sok ember állt elõtte, majd pár méterrel közelebbrõl már a hangjukat is lehetett hallani. Valami buliról, meg gólyatáborról beszélhettek. Ja igen, szeptember, végre itt az egyetem...
Azért vannak közöttük fura szerzetek. Már a terem elõtt rajta a kesztyû, amit majd edzésen fog használni, bár gyaníthatóan már a koleszos szobáját is ebben zárta be. Nagyon fontos ezeknél az egyéneknél - megfigyeléseim szerint - a kesztyûvel azonos márkájú póló / trikó, a shaker, valamint az öv feldobva vállukra. Ez valami presztízs dolog lehet. Ja igen, és persze az elmaradhatatlan csuklószorító. Az fontos is nekik.
Amikor melléjük értem köszöntem nekik egy hangosat, no nem azért, hogy ezzel mutassam bármilyen nemû testi fölényem, esetlegesen alfa-hím mivoltomat, hanem azért, mert a józan paraszti illendõség ezt diktálta. Az egyik srác visszaköszönt, én lepõdtem meg a legjobban! És nem volt rajta sem edzõkesztyû, sem másmilyen megkülönböztetõ jelzés - biztos véletlenül keveredett oda szegény.
Felérve beballagtam az öltözõbe, itt már kicsit felgyorsult a szívverésem, éreztem, hogy egy nagyon jó edzés elébe nézek, ma HC leszek de frankón (amennyire tõlem telik). Pár másodperc múlva megérkeztek az igazi gyúrósok az egyetemrõl, akik az elõbb köszönni sem voltak hajlandók. Aztán az egyik leült mellém, és valami jópofa meg menõ szöveget akart nyomni. Hát nem jött össze annyira. Észrevette õ is, elkezdett vetkõzni, kibontani a cipõjét, persze mindezt az elmaradhatatlan edzõkesztyûben, amin látszott, hogy kb. tegnap vehette meg, és életében nem emelt meg semmit benne. Ez végülis nem is nagy gond még, õ tudja...
Aztán egyikõjük elõvett egy zacskó szõlõcukrot, feltartva feje mellé kérdezte: na kik kér lúzerek? Persze erre az összes haverja mintha egy istenre néztek volna, majdhogynem lábat csókolva tartották a kezüket, hogy a szent szõlõcukorból egy falatnyit kapjanak. Én úgy döntöttem, hogy a fáslit a térdemre inkább odakint szerkesztem fel, mert ha elröhögöm magam, még nekem esnek ezek itt 10-en...
Az edzésük megért volna egy külön bibliát, teleírva true story-kal. Másfél órát lábaztam, és volt olyan, aki a fekvenyomásban még csak a második szériát kezdte...
Szóval ez a szeptember. Szar idõ, szar emberekkel a konditeremben, de edzés után rosszalló mosollyal néztem rájuk, s közben magamban mondtam: kíváncsi vagyok, melyikõtöket látlak itt 2 hónap múlva is...
Na sry a hosszú post-ért, de hát úgysem olvassák el a legtöbben. <#ravasz1>#ravasz1>
Triathlon for life
mov ah,4ch int 21h end
Gondolom miután rájött, hogy 20 ropiért vett fröccsöntött mûanyag lapokat :D
spam. sry
A tesco kontakt grillt, 1600 helyett 1200!!!! forintért :D
így lett kontakt grillem is <#taps>#taps>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Már évek óta edzek, de nem nagyon sikerül hízni, inkább csak szálkás vagyok. Erõben persze nagyon sokat fejlõdtem, viszont alig lettem pár kilóval nehezebb az évek során. Sajnos nincs pénzem táplálékkiegészítõkre. Tudnátok mondani valami jó házi módszert a tömegnövelésre? :)
180cm / 63kg - ez elég kevés... :(
a webáruházat csak azért linkeltem, hogy onnan is tudsz venni, ha véletlenül nem találnál.
Triathlon for life
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Triathlon for life
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Innen rendelni is tudsz. Pontosan ilyet vettem, és nagyon sokáig elég. Még mindig van belõle, pedig nem most vettem már :D
Akkor végülis hogy legyen elosztva?:S
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A haspréses vádlis példa pedig nagyon rossz, a két gyakorlat közel sem azonos energiakifejtésre, sem izmok mozgatásában. Hasprést tudok úgy, hogy más izom nem feszül meg, de csináld meg lábtolásnál, amikor televágtad pár 20 kilós tárcsával mindkét oldalát. Ha ott nem használsz hasizmot a kitolásnál, akkor soha.
Nem azért mert "nem a lábaddal csinálod" hanem mert nincs energiád, nem bírod. Lehet nálad nincs így, nálam is volt már ilyen, nem mindig.
Egy kérdés: elmondanád, milyen egy KOMOLY hasprés?<#conf>#conf>