Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ilyenkor inkább futottam 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
"mert 2 másodperc alatt ott teremnek a rendõrök, akiknek köteles vagy kiadni a személyes adataidat." - remekül mondtad. Azt tudod, hogy a rendõrnek meg nincs jogában kiadnia az adataidat? Tehát õ hiába kéri el, a kaller nem kaphatja meg a beleegyezésed nélkül. Jog. Ez van.

Egy másik: mi az a pesti stílus? (mint VIDÉKI, kérdezem)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
Ha szegeden jártok, ne próbáljatok meg bliccelni, pláne a pesti stílusban ne, mert 2 másodperc alatt ott teremnek a rendõrök, akiknek köteles vagy kiadni a személyes adataidat. Na meg minden 2. járaton ott az ellenõr
Szóval ha erre jártok, vegyetek jegyet. Ami kurvadrága, 340 ft. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
Itt Gyõrben meg nincs metró, nincs mitõl félnem. <#zavart1> Buszon a kallerek? Mik? Hol? 6 éve élek itt, egyet nem láttam eddig. Nem is bánom. <#fejvakaras>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

plck
Senki sem szart be egybõl...😄

sapkafej
engem is sokszor elkaptak, pl metrónál amikor volt jegyem de 1 megállóval többet mentem véletlenól... sose büntettek meg, nem kell egybõl beszarni

György

plck
Nekem már nem egyszer volt hogy elkaptak, ilyenkor mindig állnevet, állcímet mondok és ennyi...😄😛

Különc
Ó meg elmeséli majd az ismerõseinek hogy mekkora bunkó, kokszos gecit bírságolt meg és hogy tényleg az összes izmos ember egy felfújt, szteroidos butagyerek (ráadásul bliccel mind) <#mf2><#mf2><#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Igazából legszívesebben arcon köptem volna én mint mintapolgár, nagyon ritkán húzom fel magam, de ezt felháborítónak találom.

Mindegy, legyen boldog, kívánom neki, hogy törje ki a nyakát rövidtávon és örüljünk az 5k forintjának. Akár úgy is vehetem, hogy a nyomorult kis életét megsegítettem ennyivel, mert ennél szánalmasabb foglalkozást keresve sem lehet találni.
Tyler1
na igen, 3 kopasz lila sálas fazont már megszólítani se mernek, sõt egybõl mindenkinek a másik irányba van dolga.
engem még metrón basztak el, de 6 kaller szállt rám 5 mp alatt, úgyhogy a többi 1000 embert leszarták.
van gond a rendszerrel.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
Nekem meg eljött az utolsó bsc-s félévem, amit már fizetnem kell. persze van még 6 finanszírozott félévem, de azt "tartalékolják" msc-re. na persze.
Lényeg, hogy 160k-t kéne befizetnem, kértem rá felezési méltányosságit, hogy csak 80-at kelljen. Amíg a tandíjat nem fizetem be, addig nem leszek aktív hallgató. Mivel az összes kifizetésemet hallgatóként utalják ki, nem kapok fizetést sem, meg semmit, amíg nem vagyok aktív. Persze a kérelmemet nem voltak képesek 2 hét alatt elbírálni, így befizetni sem tudom az összeget. A diákhitel igénylés meg 2 nap múlva lejár, én meg még mindig nem tudom mennyit kellene fizetnem, és még pénzt sem kapok.
Felsõoktatás, a kurva anyádat. 😄DDDD

DeerHunter01
cigányokhoz odamenni nem mernek, pedig nekik biztos h nincs bérletük se meg semmi

\"Erről van szó!\"

Vaxi
Az igen 😄

jazzy
Hozzátenném, hogyha nem tudom bemutatni mert otthonfelejtettem, akkor 300 forint "bemutatási" díjat kell fizetnem.. Mondtam a fazonnak, hogy elnézést, otthon hagytam a kitöltöttet, holnap bemutatom, erre közölte, hogy ne nézzem madárnak...
jazzy
Megbasztak a buszon 10ezer forintra, mert NEM VOLT KITÖLTVE A BÉRLETEM!!

Ez a büdös köcsög volán ilyen baromság miatt bírságol hát hihetetlen, ott volt az összes bérletem múlt év júniusig visszamenõen kitöltve, de az õt nem érdekli, ez nincs.

Lealkudtam helyszíni 5ezerre.. szemét banda hát nem hiszem el. Akit kéne nem büntetik mert félnek tõle, aki meg normális adófizetõ polgár azt meg szivatják.
Magyarország, én így szeretlek.
Vaxi
Ettõl függetlenül szerintem inkább menjen el háziorvoshoz is akár, mint hogy "én kemény vagyok, az orvosok meg úgyis hülyék, szarok rá majd meggyógyul" elven késõbb baj legyen 😊

Panzermeyer
Sportorvos persze, hogy többet tud mondani. A háziorvosok... nagyon kevés "normális" lehet.

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
viszont az orvos tudja, h milyen mértékû a sérülés, és a gyógyulás.

sztem sportorvos többet tud mondani mint itt akárki is látatlanba.

Panzermeyer
Az orvos úgyis azt fogja mondani, hogy ne. Ebben valamelyest igaza is van, de mégsem teljesen. Saját tapasztalatról tudok mesélni, mikor még kisiskolás koromban volt egy felkar törésem Judo edzésen, és a javaslatára abba is hagytam, amit utána nagyon megbántam.

Bizonyára lehet kezdeni, azonban ésszel és óvatosan. Nem csupán a csont, de az izomzatod miatt is, mert elszoktál tõle. A multit és a Ca-t szedd, mert szükséged van rá.

Summa summarum: 4 hónap elegendõ ahhoz, hogy egy sima törés esetén óvatosan, kellõ körültekintéssel elkezdj edzeni. Én bizonyára nem bírnám ki 😊

mov ah,4ch int 21h end

Orvost midnenképp kérdezz meg.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Balazs15
császtok

volt május legvégén egy lapocka törésem (nem nem esett rám suly cangával estem😊 ) szerintetek már elkezdhetek ujra kondizni? vagy várjak még?:S

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

jazzy
Veszel 1 kilót, kipróbálod, veszel 1 másikat, kipróbálod, veszel egy harmadikat kipróbálod. Megnézed melyik jött be a legjobban azt veszed voila. Máshogy nem megy.

Nem az a lényeg, hogy a fehérje "jó"-e.. azonos árkategóriában általában ugyanolyan jók, de lehet olyan fajta amitõl te fosol, vagy felfúvódsz, vagy fáj a hasad mert minden ember teste más.
A Kaszas
ezt olvastam énis.

Különc
Itt egy kommentre a válasz ám 60gból 47,5g fehérje, nem tûnik rossznak, de világ életemben scitec termékeket ettem, így nem tudom. Én maradok a scitec anabolicnál

A Kaszas
shop.builderen 15 rongy a 4 kg.

A Kaszas
Különc
Anabolic Whey pro-ra gondolsz? Mert akkor én igen, de tök mindegy milyen fehérjéd van, nem azon fog múlni a Mr. Olympia címed

A Kaszas
na senki nem evett még?😄

Panzermeyer
Fekvenyomáskor a mellizomzatodat erõsíted. Ha pozitív irányba döntöd a padot, akkor a felsõ mellizmot dolgoztatod meg jobban, ha negatív irányba, akkor az alsó részét. Szerintem érdemes mindegyik szöget használni, mert kidolgozottabbá tudod tenni a mellizmodat, de ezt nem feltétlenül kell egy edzésen végigedzeni.

mov ah,4ch int 21h end

Különc
Ha fekve nyomsz rajta akkor mell, ha vállból akkor meg váll, nem bonyolult

SeanJRRussel
+ mell felsõ rése,sima vízszintes a mell egésze de inkább a középsõ részen van a hangsúly, - pedig a mell alsó része.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

bojti
Sziasztok !
Lehet láma a kérdés , de fekvenyomó padon melyik dõlésszöget válasszam ? Melyik beállítás mely izomcsoportot dolgoztatja meg inkább ?
thx in advance

Roger6
Elég komplex a dolog. Legfõképpen a kaja számít, aztán a gyakorlatok minõsége, a pihenés, valamint genetika (meg még ezer dolog). Nem lehet megmondani elõre, minden embernél más. Nekem 2 hónapba telt, mire észrevettem változást magamon, vagyis némi izomfejlõdést. Csak türelem, és meg lesz a kitartó munka gyümölcse. <#eljen>

Különc: te egy állat vagy!<#eplus2><#ravasz1><#nyes>

Különc
3 hét 2 nap 11 óra 39 perc és 55 másodperc múlva onnan számítva amikor az elsõ ismétlés csinálod. Nincs mit

killer1203
Sziasztok!

180cm vagyok és 60Kg szóval elég vékony, sajnos. Hétfõn kezdek el konditerembe járni hogy szerezzek egy kis plusz izomzatot. Kérdésem csak annyi lenne hogy mennyi idõ után lesz eredménye a kondizásnak? Szeretnék legalább heti 4-5 alkalommal elmenni edzeni, kiegészítõt nem szeretnék szedni.

Vaxi
neked mindenáron a flémkeltés a célod?
neked semmi sem jó, mindenki hülye. kezdem azt hinni, hogy valamelyik fogyatékos alregje vagy, mint izmos13...

csuszi
szerintem meg szimplán a töke tele van a sok faszkalaptól.

MJ rulz Pink Team The Only One

A Kaszas
Anabolic Proteint vett már valaki? Tapasztalat?

poruljartal
ez a DRUGS bunny is csak a butagyúrós sztereotípáját erõsíti, kösz, jó példa volt

Tyler1
"Ki ez a Bunny??? KI??? Fel vagyok háborodva a válaszaidon,(...) blablabla, tikpikus közlénykényszeres öntudatpicsa vagyok vagyok, blablabla... Ha esetleg válaszolsz is már elõre röhögnöm kell majd jön a kemény oltogatás Pffff!!! Üdv: Andi

nem kell oltogatni hülyepicsa, olvastad volna el a szabályzatot ami mindenkire nézve kötelezõ - rád is, gyökér! - és a mostani alkalommal nem csináltál volna magadból hülyét."

itt a példa h nem csak sg-n léteznek mindenkinél okosabb emberek 😄

Vaxi

Különc
Garázsom ez

Vaxi
hehe jazzy ismerõs? <#nyes><#nyes>

oliwwer
Edzzél rendesen, majd alakul az. Ha a hátad szélesedik, nõ a felsõtested, nem fog szemet szúrni.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem eléggé széles a csípõm, viszont a tüdõmnek elég kicsi a térfogata, így a felsõ testem eléggé aránytalan, mien gyakorlattal lehet ezt korrigálni ?

plck
HULK😄

jazzy
csináljál gyúrós lufiember zõdszart
Vaxi
Veszek majd vipet valamikor és addig nem akarom törölni a logót 😄 de végülis visszateszem addig az elõzõt

jazzy
Csinálj már logót olyan csúnya vagy 😄
Vaxi
én meg most végzek remélhetõleg 😄
egy cigissel találkoztam én is, bár õ nem edzés közben, hanem utána gyújtott rá. 3 edzést játszott el így, aztán eldöntötte, hogy lerakja a cigit. Azóta nem gyújtott rá. Rólam van szó egyébként 😄D