Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egy másik: mi az a pesti stílus? (mint VIDÉKI, kérdezem)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szóval ha erre jártok, vegyetek jegyet. Ami kurvadrága, 340 ft. 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
György
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mindegy, legyen boldog, kívánom neki, hogy törje ki a nyakát rövidtávon és örüljünk az 5k forintjának. Akár úgy is vehetem, hogy a nyomorult kis életét megsegítettem ennyivel, mert ennél szánalmasabb foglalkozást keresve sem lehet találni.
engem még metrón basztak el, de 6 kaller szállt rám 5 mp alatt, úgyhogy a többi 1000 embert leszarták.
van gond a rendszerrel.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Lényeg, hogy 160k-t kéne befizetnem, kértem rá felezési méltányosságit, hogy csak 80-at kelljen. Amíg a tandíjat nem fizetem be, addig nem leszek aktív hallgató. Mivel az összes kifizetésemet hallgatóként utalják ki, nem kapok fizetést sem, meg semmit, amíg nem vagyok aktív. Persze a kérelmemet nem voltak képesek 2 hét alatt elbírálni, így befizetni sem tudom az összeget. A diákhitel igénylés meg 2 nap múlva lejár, én meg még mindig nem tudom mennyit kellene fizetnem, és még pénzt sem kapok.
Felsõoktatás, a kurva anyádat. 😄DDDD
\"Erről van szó!\"
Ez a büdös köcsög volán ilyen baromság miatt bírságol hát hihetetlen, ott volt az összes bérletem múlt év júniusig visszamenõen kitöltve, de az õt nem érdekli, ez nincs.
Lealkudtam helyszíni 5ezerre.. szemét banda hát nem hiszem el. Akit kéne nem büntetik mert félnek tõle, aki meg normális adófizetõ polgár azt meg szivatják.
Magyarország, én így szeretlek.
mov ah,4ch int 21h end
sztem sportorvos többet tud mondani mint itt akárki is látatlanba.
Bizonyára lehet kezdeni, azonban ésszel és óvatosan. Nem csupán a csont, de az izomzatod miatt is, mert elszoktál tõle. A multit és a Ca-t szedd, mert szükséged van rá.
Summa summarum: 4 hónap elegendõ ahhoz, hogy egy sima törés esetén óvatosan, kellõ körültekintéssel elkezdj edzeni. Én bizonyára nem bírnám ki 😊
mov ah,4ch int 21h end
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
volt május legvégén egy lapocka törésem (nem nem esett rám suly cangával estem😊 ) szerintetek már elkezdhetek ujra kondizni? vagy várjak még?:S
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Nem az a lényeg, hogy a fehérje "jó"-e.. azonos árkategóriában általában ugyanolyan jók, de lehet olyan fajta amitõl te fosol, vagy felfúvódsz, vagy fáj a hasad mert minden ember teste más.
mov ah,4ch int 21h end
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Lehet láma a kérdés , de fekvenyomó padon melyik dõlésszöget válasszam ? Melyik beállítás mely izomcsoportot dolgoztatja meg inkább ?
thx in advance
Különc: te egy állat vagy!<#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes>
180cm vagyok és 60Kg szóval elég vékony, sajnos. Hétfõn kezdek el konditerembe járni hogy szerezzek egy kis plusz izomzatot. Kérdésem csak annyi lenne hogy mennyi idõ után lesz eredménye a kondizásnak? Szeretnék legalább heti 4-5 alkalommal elmenni edzeni, kiegészítõt nem szeretnék szedni.
neked semmi sem jó, mindenki hülye. kezdem azt hinni, hogy valamelyik fogyatékos alregje vagy, mint izmos13...
nem kell oltogatni hülyepicsa, olvastad volna el a szabályzatot ami mindenkire nézve kötelezõ - rád is, gyökér! - és a mostani alkalommal nem csináltál volna magadból hülyét."
itt a példa h nem csak sg-n léteznek mindenkinél okosabb emberek 😄

Az lenne a kérdésem, hogy nekem eléggé széles a csípõm, viszont a tüdõmnek elég kicsi a térfogata, így a felsõ testem eléggé aránytalan, mien gyakorlattal lehet ezt korrigálni ?
egy cigissel találkoztam én is, bár õ nem edzés közben, hanem utána gyújtott rá. 3 edzést játszott el így, aztán eldöntötte, hogy lerakja a cigit. Azóta nem gyújtott rá. Rólam van szó egyébként 😄D