33479
-
#22518 Anabol-5 Nutrex-ről mi a véleményetek ?vki szedett esetleg? -
#22517 Miért akkor flameltek, mikor nem vagyok itthon? -
#22516 Te egy idióta vagy. Ez meg az én érvrendszerem szerint van. -
#22515 21 új üzenet :O
szerk: miért gondoltam bazdmeg, hogy flém volt :DDD -
#22514 Na és a fekete fehér kép? Ott is látod a különbséget, szakértő úr? :) Nos, én már unom ezt, kiszálltam. Legyen a tiéd az utolsó poszt. Nem tudok mit kezdeni az érvelési rendszereddel. -
#22513 Csak a kedvedért az isten bassza meg az 5 éves érvelést -
#22512 olyan mértékű definiáltság és szárazság különbség van a két kép közt hogy egy laikus is felismerné a különbséget ... -
#22511 Meg persze mindenki akkor legyen ezerrel vízmentesítve. -
#22510 Pl az egyik színpadi világítás, a másik meg egy szobában van... Ennyire ne legyél már együgyű, mert ha ilyen érvrendszerre alapoztad az eddigi állításaidat, akkor az annyit is ér. -
#22509 má mé ne lennének ? a balos kép 98-as natural olympia a másik meg nemrégi magyar SB ...
ennyit nem fejlődött a scitec ... -
#22508 Na jó, ez a vita eléggé meddőnek tűnik. Az a baj az egésszel, hogy nincsenek azonos körülmények között. Úgy derülne csak ki az igazság. -
#22507 keskeny a magyarok vállöve amiről nem tehetnek , de a többi ...
-
#22506 Igen, láttam őket nem szárazon is. De méretre akkor sincsenek ekkorák :) Na akkor már mindenkit lehet növivel gyanúsítgatni szerintem. A növi az azért naturál, mert még nem tudják kimutatni... Bár kimutathatnák már valahogy. -
#22505 nézd meg a két kópé is mekkora ha nem száraz simán kinéznek így mint az usacsávó, meg aztán hallani ezt-azt a natural olímpiaról, a növi az még belefér nekik mi ... -
#22504 Örülnél te, ha ennyire nagyon vizes lennél. Abban az időben még nem kellett magad a halálba vízmentesítened, mint most. Ha csak a szálkásságot nézzük, I.N. és L.L. a nyerők. Ha a méreteket, akkor veszítettek.
Egyébként semmi bajom a két fentebb említett úriemberrel. A hazai testépítő sport kiválóságai. -
#22503 ilyen vizesen superbosy-n norbi és lajos után lenne ... -
#22502 2004 natural olympia top 3:
2004 mr. olympia top 3:
-
Eisenherz #22501 Egy régi idők bodisa: John Hansen -
#22500 linkejjé egyet
-
Eisenherz #22499 Már hogy ne lenne naturál az, aki jobban néz ki, mint Illés Norbi vagy Lénárt Lajos? Csak attól függ milyen és mennyi tápkiegre van pénze, meg mennyi a szorgalma, és nem utolsó sorban milyen a genetikai és fizikai felépítése. -
#22498 nincs írva hogy natural topik, amit meg én írtam az eu-ba online vásárolható hivatalosan recept nélkül ... -
Solt #22497 -
#22496 Mellőzzük a kox témát innen, köszönöm. -
#22495 akkor mit linkeltek fake natural szarságokat ?
te is koxolsz mert naponta megiszol 4-5 KV-t meg beb*szol 3 energiaitalt... -
#22494 nna az ilyen birka hsz-től rettegnek az emberek a kox-tól, még a világ élvonalban szereplők között is kevés az ilyen betegedés több évtizedes használat mellett, akkor majd a kishülye egy 8 -hetes kúra alatt biztos belehal ilyen mindenféle 30-40 éves lófasz kox-októl , max ha valami hamisított pancsot szúr, akkor lehetnek ilyen-olyan fertőzések meg stb. amúgy is a belsőszervi dolog a szájonát szedett szartól van , injekciótól max 2 herével kevesebb lesz a magas fehérjebevitel kox-szal megdobva talán jobban igénybe veszi a belsőségeket
valaki próbálta már a magas hatóanyagú tabis wintrol-t ? -
#22493 Szerintem sokkal durvább dolgokat is bevállalnak a tourosok, diszkószvetők, futók stb mint a testépítők, ez nem csak ebben a sportban van jelen, csak itt a leglátványosabb -
#22492 1:04-nél lévő csávó,aki mellezik kb annyira natúr mint én légiutaskisérő :) -
#22491 persze,van előnye a steroidnak,hamarabb/könnyebben érheti el az ember a kívánt testet,csak ha sokáig tolja magába a szarokat,akkor baszhatja a 45-ös kart meg a nagy hátát ha 10 év múlva meg művese kezelésre kell járnia,vagy jobb esetben nem tud pisálni,meg máj zsugora/nagyobbodása lesz :) persze minden azon múlik,hogy az ember megtalálja-e az egyensúlyt,de én maradok a zabánál -
#22490 ezt most velem írtad vagy ellenem ... -
#22489 profi szinten semmivel nem különb a naturál, mint az igazi hardcore-os testépítők. mindegyik csoportnak más céljaik vannak. de azért ők tudják mit, hogyan, mennyit, miért, mivel, stb...
nem román/ukrán szarokat vesznek az x. spanjuktól, aztán étkezés az nuku, edzés meg csak respektér'. hiába él ez a köztudatban, hogy a szteroid nem jó, meg csak a tudatlan majmok tolják, megfelelő használattal tud az pozitív hatású is lenni(kockázat meg mindenbe benne van).
meg aztán meg bizonyítsa be vki, hogy a nagy "naturál" versenyzők is, csak a csirkemell-rizst tolják halomra.
-
#22488 1. van két közismert liftyle natural bádisunk , tudjuk hogyan néznek és , hogy milyen eredményeik vannak nemzetközi szinten, amiből következik hogy a videon aki náluk sokkal vastagabb volt jó kondícióval az nem lehet natural
2. nem nagyon voltak színesbőrűek a videón, pedig köztudottan nekik a legjobb a genetikájuk meg a struktúrájuk
3.nem kell ám fikázni a kox-ot mert valószínüleg az emberek 99%-a kox-szal se nézne ki úgy , mint egy "tehetséges" versenyző naturálon ... -
#22487 szerintem is ez az a videó amire -
#22486 -
#22485 -
#22484 kis faq a kettlebellről, akit érdekel -
#22483 jógához kifejezetten ajánljuk a jumbo-t mert a jógában szereplő gyakorlatok nagymértékben megnehezítik a különböző záróizmok feszesen tartását így az eddig gázosodásmentesnek ismert kiegészítők eme jótékony hatására is gyakorol némiképp ...
-
xxxpaulxxx #22482 Én ilyen fagyiról hallottam múltkor... és HIÁNYCIKK volt:D -
#22481 Börtönökben már az -
#22480 a következő trend meg az apatej lesz?:D:D:D:D -
#22479 Fehérjeforrásotok