Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MJ rulz Pink Team The Only One
a robotzsaruban az is benne van, aki csak szimplán tanú volt valaha bármiben. ;) ezért fail az egész rendszer, mert azt már nem tudja a drága, hogy te tanú voltál vagy gyanúsított vagy bûnös. csak ott vagy, és annyi:)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
heti 3x csinálom "pihenõnapokon" vagyis mikor semmi mást nem kell edzenem aznap.
Abból Te mennyit tudsz csinálni? mármint milyen széria és mennyit..
nem kötekedés :)
a teljes felülést én nem csípem annyira. :)
többször is meg fogom próbálni, köszi szépen.
Jah még annyit, hogy heti hányszor eddzem a hasam?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A haspréssel semmi bajom, de a lábemelést EGYÁLTALÁN Nem tudom csinálni illetve a felülést de oldalra mozdulást egyáltalán nem bírom.
Így hogy erõsítsem a hasizomzatom?
Pl. amikor a kocsihoz viszi a személyid, akkor is csak azt nézi hogy sáros vagy-e ha nem adod oda, soha a büdös életben nem tudja meg ki vagy, max ha bevisznek, mert ugye bevihetnek, hiszen aki nem tudja igazolni magát, azt kötelesek, de hát ki a tököm akar veszõdni egy bliccelõvel, kiröhögnék õket...
csak neked árulnám cicus:)
amúgy létezik elévülés is a világon, olyan 4-5 év, de tuti nem 8..., úgyhogy marad a hobbiból testárulás, majd jelentkezem diéta után, csak a tied vagyok csak a tied vagyok pomopompompom.
de nem is vitatkozni akarok, h ki okos ki buta, csak furcs h pár ember egy székben gép elõtt milyen okos tud lenni, de kiváncsi lennék vajon élesben is így eszeskedne-e a jogokkal...azt már nem hiszem :)
velem meg többször fordult elõ (kb 5-6szor), hogy na akkor elõállítjuk (villanyos, busz) mondom ok, ez van, sajnálom... na fiatalember elõ a személyit, mondom ember otthon hagytam ez van, vigyenek be. najó, mondja a nevét, de kiderül ha sumákol...mondom ok.
mielõtt valaki gyökérkedne, 10 év alatt volt ennyi, nem vagyok egy nagy bliccelõ...
hol élsz te? 24 jack bauer?:) örülj ha tudják a rendszám alapján hogy lopott-e!!! ugyanis néha ez se megy...
hiába, újat mindig tanul az ember :)
my gracious god...
más hogy biciklin elkapnak, mert épp 6 óra kocsiban ülés után unalomból rászállnak a bicajosokra, de mikor hívják õket, akk már készülnek rá, h egy kötekedõ köcsögöt szopassanak.
gecire érdekes, ezzel eddig egy rendõr se tudott mit kezdeni. megkérdezték hogy akkor is otthon felejtettem ha ezért megbüntetnek és elõállítanak? válasz igen. najó akkor mondja az adatait. úgyis blöffölnek, szerinted van kedvük egy faszkalap miatt veszõdni az elõállítással?
De legyen vége az OFF-nak. <#zavart1>#zavart1>
Egyébként meg pont lefosom az egészet, én veszek bérletet, vagy kapok a sulitól, oszt csók.