Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
minek rá golyóálló mellény?:O létezik fegyver ami átlõ azokon az izomcsöveken?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
bárki félrelöki ezt a lufit <#idiota>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
<#hehe><#hehe><#hehe><#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
lófaszt, tegnap láttam a villamoson, jegyeket bérleteket bla bla...

MJ rulz Pink Team The Only One

Vaxi
:DD

jazzy
Ilyenkor te is mekkora hirónak érzed magad amikor egy ekkora ember mellett a nagy kemény bûnözõk nyuszikák.
jazzy
csuszi
:D:D
amúgy valami rendõr vagy kaller nemtom.

Vaxi

jazzy
Nem hagyja abba. Ez a kép ami a bannerban van nem edzés közbeni. Õ így néz ki civilben. Mindenhova így jár.
Vaxi
A négerre gondoltam. Fogadok, hogy ha abbahagyja az edzést úgy 20 évre, akkor összemegy.

jazzy
Valami csaj, nem tudom a nevét
Vaxi
Ki ez a lufiember a bannerban?

jazzy
Nekem is megmondták 20an, hogy mit kellett volna csinálnom :) Több félét, hogy õk ezt meg azt csinálták volna. Én meg leszarom. Így döntöttem ott hirtelen, nem jutott jobb eszembe. Azért hidd el, akármennyire is kemény vagy a jogaiddal, egy rendõr meg tud szopatni ha meg akar. Már csak azért is, mert te egyedül vagy, õk meg többen, és amit õk állítanak az lesz az igaz, nem pedig amit te.. HIÁBA mondogatod el 500x, ha te igenis kapálóztál és hasraestél a betonon azért tört be az orrod az úgy lesz és kész ha 3an mondják.
csuszi
nem nem tévedsz különc:)
a robotzsaruban az is benne van, aki csak szimplán tanú volt valaha bármiben. ;) ezért fail az egész rendszer, mert azt már nem tudja a drága, hogy te tanú voltál vagy gyanúsított vagy bûnös. csak ott vagy, és annyi:)

Roger6
" vajon élesben is így eszeskedne-e a jogokkal...azt már nem hiszem :)" - a jog van, megillet, nem kell eszeskedni vele. Ha nem élsz vele, buta vagy. És ha kiállsz a jogaid mellett, az nem menõ, az nem királyság, meg rajság, meg faszomtuggyamiafaszomaz, hanem az a TERMÉSZETES. És most utálhatsz nyugodtan.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tyler1
felülés 2x25, kombinált hasprés 3x20, lábemelés 3x10, térdfelhúzás 2x15.
heti 3x csinálom "pihenõnapokon" vagyis mikor semmi mást nem kell edzenem aznap.

dragon11
Hasizomról volt szó végig. Köszi a felvilágosítást!

Abból Te mennyit tudsz csinálni? mármint milyen széria és mennyit..

Tyler1
törzsfordításnak hívják, és igen annak van szerepe a hasizmok igénybevételhez, de a fejnek semmi.
nem kötekedés :)

dragon11
fordulsz*

dragon11
Akkor oldalra hajolsz, kötekedj.

Tyler1
igen, az oldalra nézés kurva fontos egy hasizom gyakorlatnál nehogy a bicepsz vegye át az energiát.

dragon11
De a középsõ "kockákat" is edzened kell, azt pedig csak úgy tudod, hogy a térdedig húzod föl magad, viszont oldalra nézel.. nem tudom jobban elmagyarázni:S

Vaxi
lábemelés és hasprés.
a teljes felülést én nem csípem annyira. :)

dragon11
Rendben, megemberelem magam.

többször is meg fogom próbálni, köszi szépen.

Jah még annyit, hogy heti hányszor eddzem a hasam?

Különc
Pedig erõltesd meg magad, mert nekem is ugyanez a problémám volt/van és nagyon lemaradt a hasam erõben és méretben is!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

dragon11
Most lehet ugatni, de valahogy nem bírom a felüléseket.

A haspréssel semmi bajom, de a lábemelést EGYÁLTALÁN Nem tudom csinálni illetve a felülést de oldalra mozdulást egyáltalán nem bírom.

Így hogy erõsítsem a hasizomzatom?

Különc
Rendõröknek azon személyek adatai vannak meg, akik ellen eljárás-nyomozás folyik, körözés van kiadva a ami elévül x év után. (balhédtól függ) és kikerülsz belõle. Robotzsarunak hívják a rendszert egyébként. (Vagy Netzsaru)
Pl. amikor a kocsihoz viszi a személyid, akkor is csak azt nézi hogy sáros vagy-e ha nem adod oda, soha a büdös életben nem tudja meg ki vagy, max ha bevisznek, mert ugye bevihetnek, hiszen aki nem tudja igazolni magát, azt kötelesek, de hát ki a tököm akar veszõdni egy bliccelõvel, kiröhögnék õket...

DaemoonHunter
Na 75 rõl most 60 ra sikerült lemenni, kicsit elégedetlen voltam a hassal, pontosabban a tehéngyomorral, szóval most szép lassan megint a 75 a cél, legalább is egyenlõre. /miniblog off/

csuszi
feljöjjön a kabát:D:D

plck
Egyszer volt hogy elkaptak minket mert átugráltunk a kerítéseken hogy elérjük a vonatot.Persze nálam nem volt semmi, de egyáltalán nem szemétkedtek.Megkérdezték a nevem a többit meg lekérték a központból azt ennyi:D

jazzy
Minek diéta? Tél jön eltakarja a kabát!
csuszi
most lettem szerelmes, akkor diéta se kell. repülök.

jazzy

http://www.youtube.com/v/DZIoWOwXYtw&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>
csuszi
:D
csak neked árulnám cicus:)
amúgy létezik elévülés is a világon, olyan 4-5 év, de tuti nem 8..., úgyhogy marad a hobbiból testárulás, majd jelentkezem diéta után, csak a tied vagyok csak a tied vagyok pomopompompom.

jazzy
Majd megkapod a csekket, hogy elmaradási díjjal együtt 5millát kell fizetned aztán majd árulhatod a tested
csuszi
én semmi joggal nem eszeskedtem, csak tudtam hogy blöffölnek. az adatbázis meg scifi. van/volt egy 35ezres radar büntetésem, 8 éves, azt képtelenek voltak behajtani, szerintem már el is évült...

Tyler1
lehet a rendõrök megtévesztésében az vagyok, nem sokat gyakoroltam életem során :)
de nem is vitatkozni akarok, h ki okos ki buta, csak furcs h pár ember egy székben gép elõtt milyen okos tud lenni, de kiváncsi lennék vajon élesben is így eszeskedne-e a jogokkal...azt már nem hiszem :)

csuszi
nagyon naív vagy:) engem már basztattak rendõrök és a zseniális adatbázisuk szernt ott laktam ahol sose laktam, és benne voltam a rendszerben mint...és ezt nem tudták miért:) mikor kérdeztem hogy ez azseniális adatbázis mégis mi merre, akkor csak röhögtek, hogy egy kalap szart sem ér.
velem meg többször fordult elõ (kb 5-6szor), hogy na akkor elõállítjuk (villanyos, busz) mondom ok, ez van, sajnálom... na fiatalember elõ a személyit, mondom ember otthon hagytam ez van, vigyenek be. najó, mondja a nevét, de kiderül ha sumákol...mondom ok.
mielõtt valaki gyökérkedne, 10 év alatt volt ennyi, nem vagyok egy nagy bliccelõ...
hol élsz te? 24 jack bauer?:) örülj ha tudják a rendszám alapján hogy lopott-e!!! ugyanis néha ez se megy...

Roger6
Jaja, semmi gond, hétvégente én is mindig a rendõrség KÖZPONTI SZÁMÍTÓGÉPÉ-be szoktam belépni, ott játszadozom passziánszt meg aknakeresõt, hiszen mindenki számára elérhetõ a gép, meg az adatok rajta... <#idiota>

Tyler1
sry elfelejtettem h a rendõrség még papiruszt és libatollat használ adattárolásra.
hiába, újat mindig tanul az ember :)

my gracious god...

Roger6
"bekerül a központi szám.gépbe" - mi? Milyen központi számítógép? C64? Vagy mi? Hagyjad már...

Tyler1
hidd el, ha lehetõség van az emberbõl pénzt csapolni, akk megteszik. rendõrökrõl meg annyit, h lehet van 1-2 hülye akit le lehet szerelni az otthonhagytam dumával, de mifelénk bebasznak a kocsiba és azt mondják h "oké akk elkisérjük hazáig". ez konkrétan velem elõfordult.

más hogy biciklin elkapnak, mert épp 6 óra kocsiban ülés után unalomból rászállnak a bicajosokra, de mikor hívják õket, akk már készülnek rá, h egy kötekedõ köcsögöt szopassanak.

csuszi
hogyne, ez a mese:) én ugyan 99%ban cangázok, de ha elkaptak mindig jött ez a duma, én meg mondtam boci szemekkel hogy tudom, elhiszem, sajnálom, de akkor sincs nálam. és felírták az adataim. meg olyan dumával hogy 1 sec alatt kiderül ha hazudik, lekérjük a bmbõl az adatait fiatalember. mondom oké. meg fbi nem?:) bioscan van?:) hagyjuk már, azt se tudnák ha én lennék oszama bin laden.

csuszi
otthon felejtetted.
gecire érdekes, ezzel eddig egy rendõr se tudott mit kezdeni. megkérdezték hogy akkor is otthon felejtettem ha ezért megbüntetnek és elõállítanak? válasz igen. najó akkor mondja az adatait. úgyis blöffölnek, szerinted van kedvük egy faszkalap miatt veszõdni az elõállítással?

Tyler1
kallernak nincs, de mivel szabálysértés szépen felírják az adadaidat, bekerül a központi szám.gépbe, onnan meg lekérheti a máv, volán, akárki. aztán azonkívül h faszán megmondtad a zsaruknak még direkt geciznek majd pár órát veled az õrsön, a csekk meg szépen kimegy házhoz így is úgy is.

Különc
Elzárást mindkettõtöknek, rohadékok <#mf2>

Vaxi
<#eljen><#eljen>

Roger6
"valszeg nem jut eszedbe májerkodni, hogy neked jogaid vannak :D" - hát hogy a picsába ne jutna eszembe! Félre ne érts, nem májerkodok, bérletet is veszek mindig, de lehet ott 100 rendõr is, jogaim bizony vannak. És hidd el, õket is kötelezik a jogok, nagyon jól tudják...

De legyen vége az OFF-nak. <#zavart1>

Vaxi
Én is vidéki vagyok, pesti stílus az az, hogy közlöd az ellenõrrel, hogy nem vagy köteles megmutatni neki az igazolványaidat, mert nem hivatalos személy. Na ott nem hívnak zsarut, itt igen. És gyorsan odaérnek :D Láttam már ilyet, és amikor 3 zsaru les rád, valszeg nem jut eszedbe májerkodni, hogy neked jogaid vannak :D
Egyébként meg pont lefosom az egészet, én veszek bérletet, vagy kapok a sulitól, oszt csók.