Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
én eddig este edzettem mindig, most szoktam rá a délutánira. az még szarabb volt, h elõtte szóltak mindig h menjek már iszogatni meg stb...
állandóan csúszott minden edzés.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
nem, még mindig nem bírálták el a dolgot, de remélhetõleg jövõhéten már lerendezem ezt a szart. 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jazzy
Sikerült már fizetni?
Vaxi
nekem is elég hülye az órarendem és a beosztásom, de hál'istennek van szombaton meg vasárnap is terem, így meg tudom oldani a heti 3 edzést 😊

Motiváció + kedv hiánya, bulik. <#nemtudom>
Egyetlen gondom hogy sajnos reggel vannak óráim és igy nem lesz valami jó, még soha nem edzettem délután :\ Köszi dragon 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tyler1
sérülés?

dragon11
Sok sikert és sok jó edzést kívánunk, de ügyelj a visszaszokásra!

Na ha minden jól megy holnaptól én is kezdem újra így pár hónap kihagyás után, már nagyon hiányzik.. 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

dragon11
ok, köszi.

kitartóan csinálom😊

Tyler1
fontos az h mennyit nyomsz fekve? a lényeg nem a számokban van, hanem h megfelelõen dolgoztasd az izomzatot.
15 évesen még bõven lesz idõd, h megfelelõ ütemben növeld az erõt, ez nem pár hét, és pár hónap. kitartás kell hozzá.

Vaxi
Sok videóban láttam, hogy úgy nyomnak.
Na majd kipróbálom, köszi.

Különc
Egy bizonyos súlyig nekem mintha a tolóerõm jobb lenne tõle

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

dragon11
Értem. Köszi szépen!!

Én 1hónapja lettem 15 és 30kg+rúddal tudok 3x10es szériát tolni..

ez nagyon gáz?

poruljartal
te, 40 kilóig, kösszcsá

képek a nagyongyúrósoktól még mindig nincsenek

Vaxi
Errõl semmit nem tudok, mi az értelme neki? köszmá

Különc
70 kilóig én

Vaxi
Csinálja valaki a fekvenyomást "madárfogással"?

Tyler1
hát nekem megdolgozza a hasam, de az relatív h kinek milyen sorozat-, és szériaszám jó. neked kell érezned.
ha érzem h ez nem volt elég akk megküldöm még x szériával amig ki nem szakad a belem.

dragon11
Értem.

akkor a pihenõnapokon elég sima mezei 2x25 felülés, 3x25 sima hasprés, 3x10lábemelés és 2x15 térdfelhúzás?

Így a középsõ kockák is dolgoznak?

Tyler1
sima mezei. törzsfordítós felülés a világ legnagyobb faszsága, és a legjobb módszer a gerinc szétkúrására.
csak hasprést kombinálom törzsfordítással.

dragon11
Köszi szépen!!

a felülés rendes felülés, nem törzsfordítós..?

Tyler1
fuck! végig se néztem. nálam így kezdõdnek a rémálmok...

Roger6
Tudod ki halál menne oda ki vazzeg...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Extrém húzódzkodás😊 http://www.youtube.com/watch?v=qxjDWWpYfNI&feature=related

Triathlon for life

jazzy
Szintén bal vállam gyenge, recseg ropog néha fáj
SeanJRRussel
Nekem a balvállamban vannak megnyúlva a szalagok,párszor ki is ment.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Látom sokaknak gyenge a válla. Csatlakozom, nekem is. Ráadásul hétvégén pálinka fesztivál volt, és úgy 5-6 órán keresztül ültünk az esõben pálinkákat kortyolgatva, természetesen megfáztam. Héten az edzés OFF asszem, inkább kipihenem magam, és jövõ héten újult erõvel folytatom majd.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Panzermeyer
Én május óta szenvedek egy vállsérüléssel, most kezd lassan, nagyon lassan gyógyulgatni. Azonnal érdemes kezelni, én ezt sajnos elmulasztottam. Flector, Voltaren, masszírozás, pihentetés, kisebb súlyok.

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
az is lehet, h gyenge a vállad, nem bírja a nagyobb terhelést(nálam ez a helyzet sajnos). vagy az elején még túlterhelted ami most jön ki.

Tyler1
2-3 napot hagyjál ki a mell és váll edzés között. nekem is elõfordul néha, ilyenkor pihentetni kell nincs mese.
egyébként a bemelegítéssel simán elkerülhetõ, nekem is akkor jön elõ mikor szar napokon neki esek lófasz bemelegítéssel.

plck
Tegnap óta fáj a vállam(tárogatásnál fájdult meg):S
Ezért a mai vállazást ki is hagytam mivel majd be szartam mikor elkezdtem.
Mivel tudnám ezt megszüntetni illetve meggyorsítani a megszünést?
Gondolom pihentetni kell egy darabig ami nem is baj mert utálok vállazni
Válaszokat elõre is köszi.

Üdv.

Vaxi
edzõ válaszol elsõ kérdése 😊
"lesõre azt gondolom hogy tökhülye vagy és húzd ki a kezed a bilibõl, másodszorra medig írjuk már le nomrálisan a kurva szex szót, mert sex, xex és társaitól még akkor is behányok, ha a gépelési tudásom elég fogyatékos."

jazzy
Nem kajálsz helyesen ha nem hízol ez ennyire egyszerû. Egyél többet.
jazzy
Válasz?
killer1203
Félig már el olvastam alapismereteket.

Kajálni meg kajálok rendesen, de egyszerûen nem hízok, pedig mindig mondják hogy milyen sokat eszek. Pedig faterom se vékony, nem az a nagyon kigyúrt de van vagy 120kg, szóval csak én vagyok ilyen vékony. Ezért is járok el konditerembe.

Ja és köszönöm a segitségeket.

Vaxi
"Szia D.Bunny :-)) ! Ismét 1 hülye p...csa kérdés.A heti min.3x-i intenziv 2-3 órás xex ,amikor csurog a verejték onnan is ami nincs,és alig kapsz levegõt,aerob edzésnek számitható-e? Vagy jobb ha még + 3x kerékpározom. ui. Én csipem a stilusodat, nem gond válaszollj ahogy elsõre kijön. Ne foggd vissza magad :-) ! üdv. : X.L. cupp. X.L."

😄DDDDD a xex-szen felröhögtem, így még nem láttam leírva 😄DDDDD

Vaxi
Még egy linket javasolnék akár mostanra, akár a késõbbiekre, érdemes tanulmányozni 😊

Vaxi
ja hogy ja! 😄
my bad 😊

Roger6
Szerintem rosszul értelmezted. A teremben nem próbálta ki, MAJD mikor hazament, utánanézett, s most már tudja mi az. 😊

Vaxi
"nem mertem kipróbálni 😄" ebbõl a mondatból megkockáztatom, hogy közel sem olvastad el az alapismereteket 😊 Tedd meg, és máris látni fogod, hogy mirõl van szó.
Egyébként pedig: kreatin

Roger6
180cm és 60kg-nál elég, ha ránézel a kajára, és máris fejlõdsz, "izmosodsz". A kajád rakd rendbe, a kreatin sokadik dolog csak a sorban.

plck
Elsõ sorban szerintem olvasd el az ALAPISMERETEK-et és utána kérdezz ha nem tiszta valami😊

killer1203
Szevasztok!

Hétfõn elkezdtem konditerembe járni, és ajánlottak nekem hogy szedjek kreatint, mondta egyik haverom hogy igyak én is egy "adagot" de én nem mertem kipróbálni 😄 azóta el olvastam róla néhány cikket és úgy gondolom hogy ki is próbálnám, de nem tudom hogy melyik lenne jó, én ezt néztem Kre-Alaklyn | AMX 10db kapszula van egy csomagba 630.-ért, ez jó lenne nekem? Vagy milyen kiegészítõt tudnátok ajánlani ezen kívül ? 180cm és 60kg vagyok :/

Vaxi
Faszom, ha lenne vipem odaírtam volna, hogy nem sértõdés volt, mert tudtam, hogy rákapsz, új posztot meg nem akartam írni 😄DDDD
rohadnálmeg. 😄D

Különc
Azért vagy sértõdõs mert nem volt még meg a mai tribulus adag? <#mf2>

Vaxi
Szerintem amíg van olyan, aki úgy gondolja, hogy a fehérje = koksz, addig minden ilyen link értékes.. Ám ha zavaró, lehet törölni, és nem rakok be többet.

Különc
Köv postod az lesz hogy igazából csak megint értelmetlenül spameltél 8)

Vaxi
Na jó, meg a tejes cikket sem kell szentírásnak venni 😄DDD

Vaxi
a cikkek olvasásakor azért azt vegyük figyelembe, hogy általánosságban beszél a sportokról, így pl. a fehérjeigény nem feltétlenül egyezik a testépítéssel foglalkozó oldalakon leírtakkal 😊

Vaxi
Találtam még egy oldalt, ahol jól össze van szedve minden. Bár a sportika cikkek kicsit részletesebbek, szerintem ez is jól össze van szedve 😊