Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Hát igen, egyszer majd talán én is olyan menõ leszek, hogy kurvaanyázzak, meg beszólogassak, mint te.<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sapkafej
ezért írtam feltételes módban és nem felszólítóban ("lenne")
egyre jobb vagy 😊))

György

Roger6
"még az is eredetibb lenne ha beírnád hogy kurvaanyád" - erre írtam. Te nekem nem fogod megmondani, hogy mikor mit írjak, vili? És akkor rendben is lennénk.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sapkafej
ezt miért is nekem írtad?
nem mondtam hogy nem tetszik amit dzséjkátlör csinál
azt sem hogy nem tetszik a topik

szal akkor maradjunk ebben

György

dragon11
Egyetértek, de aki ebbe öli bele az életét, mert versenyszerûen csinálja és világ legjobbjai közé tartozik az szerintem nem érdemli meg azt, hogy azt mondja rá, amit.

Fel kell fognia, hogy valaki versenyszerûen csinálja -igazi testépítés-, vagy csak testformálás a strandra..

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Tyler1
adom. magát a versenyszerû testépítést én sem szeretem, mert nem látom a szépségét az ilyen, már nem természetes módon történõ abnormális izomnövelésnek. de ez a testépítés, aki csinálja annak ez a cél. tisztelek is sok testépítõt, mert geci kemény munka ezt elérni.
viszont amit itt a topik 99%-a csinál az testformálás max, mert nem hiszem, h itt akárkinek is lenne verseny ambíciója.
tényleg szarul fejezte ki magát, de rosszabb, h itt egybõl mindenki úgy ugrott, mintha személyesen õt fikázták volna le, annak ellenére h egyesek talán ha másféléve vannak benne ebben a dologban.

szólás-, és véleményszabadság van, úgyhogy mindenki tekerje szépen alapra a procit, a másik félnek meg több tiszteletet egy sportember iránt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Õõõ... még mielõtt eldurvul a vita, szerintem túlreagáljátok...

A srác úgy fogalmazott, hogy "EZ", vagyis a testépítésnek ez a HC színvonala sok már neki... ettõl még a testépítés nem ennyire durva változata miért ne érdekelhetné?

Más kérdés, hogy nem valami szerencsésen fogalmazott... viszont bocsánatot kért...

Ez a szint már nekem sem tetszik, viszont tiszteletre méltó a teljesítmény.

www.smart-bus.hu

Roger6
Talán mert nem vagyok akkora paraszt, mint te? Leszarom, hogy neked menyire hányinger ez, ha olyan hülye vagy, hogy bemész olyan helyre, amit nem szeretsz, akkor magadra vess. És ha szólnak emiatt, akkor kuss van. Vágod? Na azé'!

sapkafej
nekem már ez a negyereide ha nem tetszik kezd hányinger lenni
még az is eredetibb lenne ha beírnád hogy kurvaanyád

György

Különc
Legközelebb hányd ki magad, CSENDBEN

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

dragon11
nem baj, Te ne félj attól hogy olyan leszel<#wink>

Roger6
Tudod nem értem az embereket. Én utálom a sóskát pl. Magamnak nem fogok soha a büdös életben fõzni, mert nem vagyok hülye. Kezded érteni? Ha neked hányinger, ne gyere ide, minek írtál ide, minek jöttél? Most kiderült, mennyire hülye is vagy, köszönömszépenviszonhallásra!

Ez mar a hanyinger kategoria. Bocs , h ezt mondom...

jazzy
Hajrá Branch remélem meglesz a Mr. O. hamarosan!
plck
<#eljen>

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
<#gonosz1>

The Protector
😊tényleg elbasztam a kérdõjelet.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tyler1

Vaxi

Tyler1
sztem csak nem tud még elég jól magyarul.
Teljes név: Tony Yaa

Vaxi
nem, csak rávilágítottam, hogy egyetlen elbaszott mondatvégi írásjellel poén helyett értelmetlen faszságot kaptunk 😊
Egyébként van egy ilyen Dombóvári poén is 😄

A Kaszas
😄D

Tyler1
mennyit gondolkodhatott a poénon, és még ezt is elbassza. de hát aki a buta gyúrosoknak még egy viccet sem tud leírni, az magára vessen.

Különc
Szerintem te most befaileltél egy fail viccet

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
Az elsõ kérdésedet nem értem, mi nem ismerjük a haverod "kondibiciklizési" szokásait, a választ Neked kell tudnod.
És nem, az nem számít.

The Protector
Egyik haverom ha elfárad a kondibiciklin akkor leszáll róla és tolja tovább?Az számít?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dragon11
Rendben, köszi.

akkor ezt csinálom.😊

csak elég kevés ismétlésszám van mindenbõl, nem ?

Tyler1
el lehet érni, bár értelmét nem látom 1-2 gyakorlatnak. de a lényeg, h a 6 kocka alacsony testzsír mellett lesz látható, ami tömegelésnél elég ritka.

Tyler1
juj azt nem szeretem, miután az egyik részben meghalt a kamerák elõtt a kapitány 😞

Legközelebb menj rákhalászni 😊))))

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tyler1
kajálás meg volt mint atom, de fuckyou fakitermelés, rájöttem h a discovery nem viccelt, ez tényleg szar meló 😊 na de letoltam utána a maradék edzést, öröm volt a sima fémet tapintani.

képhez: csávóra rákell nézni, ilyen csajokálma-macsóknak nem lehet festeni a testét, muszáj h meglegyen a 6 kocka, meg a szálkás mell.

dragon11
sovány helyett használjuk inkább a szálkás kifejezést.😊

Nem lehet sehogy "kiugrasztani", godnolom neki genetikailag ilyen "sovány", meg úgy látom épp összenyomja a lapockáit.

Engem a hata fogott meg 😛😛 Ilyen hatat hogy lehet? 😄 tudom hulye kerdes. Nade milyen gyakorlatokkal lehet ennyire kiugrasztani? Remelem ertitek mire gondolok 😄

dragon11
a sose hátrálj meg címû filmben feltûnt a srác kondija, szerintetek festék vagy edzés eredménye?

Vaxi
Szerintem nem, sõt, lehet, hogy jobban is jársz vele. Csak a kajálni tudj rendesen 😊
fél-off:
Mr. Olympia webcast link hajnal 4kor lesz, asszem kihagyom az élõ közvetítést 😄D

Tyler1
az nagy gáz lenne ha a napi edzést 2 részben oldanám meg? egyik izmot délután, a másikat meg késõbb, közötte van egy melóm, úgyhogy egybe nem jön össze sehogy.
vagy halasszak?

Roger6
Vagy inkább nem... :S

Tyler1
ja ezek ilyen mazoista faszok, azt szeretik ha Bunny kiakad és leoltja õket a gecibe 😄

dragon11
Hát, ennyire hülye azért csak nem lehet..

plck
szerintem csak poénkodni akart😄

Vaxi
"Hi bunny! Az jo, hogyha a zsirbevitelt ugy oldom meg, hogy az edzés utáni turmixomat viz helyett lenmagolajjal oldom fel ? Köszi a válaszodat elõre is. dybo"

jazzy
😄DDDDDDDDDDD
Vaxi
Áhá! Megvan a köhögõs hasazó testvére:
"Szia! Van egy számomra furcsa kérdésem, ami elsõre hülyén hangozhat. Azt tudom (remélem jól), hogy az izom feszítése edzi az izmokat akkor is, ha súlyt nem használnak. Azt nem tudom, hogy ez az edzés az izmot milyen szempontból edzi. De nem is ez a kérdésem. Ha az izom görcsbe van, akkor asszem feszül is egyben. Na most az ilyen folyamatos görcs edzi-e az izmot? Ezt csak azért kérdezem, mert a vádlimat akár mikor be tudom göröcsöltetni, és kibírom. Szóval ha idõnként begörcsöltetem a vádlimat és úgy haqyom, az ezdi e a vádlit. Az elmúlt 4 hónapban nagyon nagy fejlõdésnek idult a vádlim, és ezt a görcsöltetést is kb azóta csinálom. Igaz, felhúzást is fél éve végzek, lehet, hogy annak hatására nõtt meg."

Na, Hot Blood élménybeszámoló:

Edzés elõtt kb egy félórával ittam meg egy 3/4 tasakkal (nem mertem elsõre az egészet, nehogy rosszul legyek mint egyik ismerõsöm), elõször semmit nem érzékeltem, majd oylan 10 perc után enyhe szédülés kezdõdött, de szerencsére el is múlt.
Bemelegítés után már éreztem hogy itt valami most más, aztán úgy a 3-4. sorozat után már határozottan jobban éreztem magam és nagyot dobott a kedvemen a cucc.Mivel hónapokig semmit nem csináltam nem akartam megerõltetni magam(mint tegnap😄) így csak 3 gyakorlatot csináltam mellre és jöttem is haza.Sajnos erõben nagyon sokat estem vissza(legjobb formámban ilyen 85 kilóval nyomkodtam fekve, most a 60 is alig ment), de viszont a hot blood rengeteget dobott a tegnaphoz képest, még most sem vagyok fáradt, legszívesebben visszamennék még szaggatni a súlyokat 😊

Tehát nekem így elsõre bejött, mindenképp megéri a pénzét, nekem most újra motivációt adott az edzéshez 😊

Ja, és már így bemelegedev a karom se fáj 😊

TVelvet
Hali!

Milyen kreatin-t ajánlotok mostanság? Úgy gondoltam elkezdem szedni most, de nem vagyok otthon a tápkiegekben.

Csak tapasztalattal rendelkezõtõl kérnék tanácsot, aki már használta, milyen hatást gyakorolt rá, stb.

Köszi😊
Fáj.