Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nem mondtam hogy nem tetszik amit dzséjkátlör csinál
azt sem hogy nem tetszik a topik
szal akkor maradjunk ebben
György
Fel kell fognia, hogy valaki versenyszerûen csinálja -igazi testépítés-, vagy csak testformálás a strandra..
www.smart-bus.hu
viszont amit itt a topik 99%-a csinál az testformálás max, mert nem hiszem, h itt akárkinek is lenne verseny ambíciója.
tényleg szarul fejezte ki magát, de rosszabb, h itt egybõl mindenki úgy ugrott, mintha személyesen õt fikázták volna le, annak ellenére h egyesek talán ha másféléve vannak benne ebben a dologban.
szólás-, és véleményszabadság van, úgyhogy mindenki tekerje szépen alapra a procit, a másik félnek meg több tiszteletet egy sportember iránt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A srác úgy fogalmazott, hogy "EZ", vagyis a testépítésnek ez a HC színvonala sok már neki... ettõl még a testépítés nem ennyire durva változata miért ne érdekelhetné?
Más kérdés, hogy nem valami szerencsésen fogalmazott... viszont bocsánatot kért...
Ez a szint már nekem sem tetszik, viszont tiszteletre méltó a teljesítmény.
www.smart-bus.hu
még az is eredetibb lenne ha beírnád hogy kurvaanyád
György
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Teljes név: Tony Yaa
Egyébként van egy ilyen Dombóvári poén is 😄
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
És nem, az nem számít.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
képhez: csávóra rákell nézni, ilyen csajokálma-macsóknak nem lehet festeni a testét, muszáj h meglegyen a 6 kocka, meg a szálkás mell.

fél-off:
Mr. Olympia webcast link hajnal 4kor lesz, asszem kihagyom az élõ közvetítést 😄D
vagy halasszak?
"Szia! Van egy számomra furcsa kérdésem, ami elsõre hülyén hangozhat. Azt tudom (remélem jól), hogy az izom feszítése edzi az izmokat akkor is, ha súlyt nem használnak. Azt nem tudom, hogy ez az edzés az izmot milyen szempontból edzi. De nem is ez a kérdésem. Ha az izom görcsbe van, akkor asszem feszül is egyben. Na most az ilyen folyamatos görcs edzi-e az izmot? Ezt csak azért kérdezem, mert a vádlimat akár mikor be tudom göröcsöltetni, és kibírom. Szóval ha idõnként begörcsöltetem a vádlimat és úgy haqyom, az ezdi e a vádlit. Az elmúlt 4 hónapban nagyon nagy fejlõdésnek idult a vádlim, és ezt a görcsöltetést is kb azóta csinálom. Igaz, felhúzást is fél éve végzek, lehet, hogy annak hatására nõtt meg."
Edzés elõtt kb egy félórával ittam meg egy 3/4 tasakkal (nem mertem elsõre az egészet, nehogy rosszul legyek mint egyik ismerõsöm), elõször semmit nem érzékeltem, majd oylan 10 perc után enyhe szédülés kezdõdött, de szerencsére el is múlt.
Bemelegítés után már éreztem hogy itt valami most más, aztán úgy a 3-4. sorozat után már határozottan jobban éreztem magam és nagyot dobott a kedvemen a cucc.Mivel hónapokig semmit nem csináltam nem akartam megerõltetni magam(mint tegnap😄) így csak 3 gyakorlatot csináltam mellre és jöttem is haza.Sajnos erõben nagyon sokat estem vissza(legjobb formámban ilyen 85 kilóval nyomkodtam fekve, most a 60 is alig ment), de viszont a hot blood rengeteget dobott a tegnaphoz képest, még most sem vagyok fáradt, legszívesebben visszamennék még szaggatni a súlyokat 😊
Tehát nekem így elsõre bejött, mindenképp megéri a pénzét, nekem most újra motivációt adott az edzéshez 😊
Ja, és már így bemelegedev a karom se fáj 😊
Milyen kreatin-t ajánlotok mostanság? Úgy gondoltam elkezdem szedni most, de nem vagyok otthon a tápkiegekben.
Csak tapasztalattal rendelkezõtõl kérnék tanácsot, aki már használta, milyen hatást gyakorolt rá, stb.
Köszi😊