Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bõven elég a sima rá. jó csöcs titka: sima, ferde, tárogat. ennyi.
kereszthúzás, trükközés, tolódzkodás az más lépcsõ. versenylépcsõ😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Egyébként nem kell szentírásnak venni sem az arnold-féle könyvet
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
kösz <#vigyor2>#vigyor2>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nekem pl teljesen véletlenül derült ki, hogy az egyik ismerõsöm felesége halas... azóta jó áron tudok jó minõségû harcsa filét szerezni... normál áron eszembe nem jutna a harcsa...
www.smart-bus.hu
Már egy jó ideje nem edzettem, mikor májusban elkezdtem. Elsõ edzésemre rá egy 2-3 hétre volt egy kis balesetem. Elszakadt az ínszalag a bal vállamban, ami a ehhez vezetett, itt is "szerencsére" a III fokú ficamhoz. Szóval nem gyengén estem vissza :/ Úgy egy hete kezdtem újra. Így néz ki jelenleg a heti edzéstervem:
Hétfõ: Mell, bicepsz
Kedd: Láb has
Szerda: Hát, tricepsz
Csütörtök: Váll
Szerintetek mennyire korrekt ez így? Muszáj vagyok összesûríteni, mert pénteken megyek haza, és otthon jelenleg nem tudok komolyabb edzést csinálni. Remélem ez nem negatív. Sajnos a vállam miatt még most se tudok húzódzkodni, tolódzkodni és még van egy-két gyakorlat, aminél adja még egy kicsit. Remélem csak el fog múlni, de nem úgy néz ki..
A mell alsó részére a negatív nyomáson kívül nem tudnátok valami más gyakorlatot mondani? Ti mennyi folyadékot szoktatok napi szinten meginni, mennyire figyeltek erre?
100%-ban tökéletesen tiszta és egészséges kaja valóban nincs! Csak nagyon nem mindegy, hogy amit megeszünk az mennyire nem egészséges... kicsit, vagy nagyon... sok szart zabált mielõtt mi megzabáltuk, vagy keveset...
Fõleg azért lényeges ez, mert ugye itt igencsak emelt adagokról beszélünk...
Senki zsebében nem akarok turkálni, és nyilván mindenki azt eszik amit akar! Viszont én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy honnan tudnám valahogy elõteremteni azt a havi kb plusz tízezer forintot arra, hogy normális minõségû húst egyek... ezek olyan dolgok, aminek a káros hatása nem azonnal, és nem is pár hónap múlva jelentkezik...
www.smart-bus.hu
Csirkés dologgal meg csak annyit h ennyi erõvel éhen dögölhetnénk mert bátran kimerem mondani h nincs egészséges kaja a világon.Vmi mesterséges szar tuti van mndegyikben ha meg iylen bio olyan bio kitudja mit szívott az fel a drága jó talajból...
Sajna iylen világot élünk h ott basznak át ahol csak tudnak és nyúzzák rólunk a lóvét.Nekem megfelel a tescos sparos pennys akár milyen hús mert még mindig több mint a semmi és nincs pénzem csirkét nelevlni maszekba.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amúgy teljesen egyetértek veled.
Az viszont megint egy más(off) téma, hogy mind az x milliárd embernek hol lehetne elõállítani annyi kaját, ami ilyen körülmények között nõ fel.
© Panzermeyer a válasz gombot is kitalálták már, amúgy sztem alreget felesleges csinálni...
/ részemrõl off vége /
mov ah,4ch int 21h end
Az íze viszont más. Az ilyen "sárgásító" adalék meg nem hiszem, hogy Mariska néni profilja, ergo egy érvvel több, hogy ipari mennyiségben csirkét nevelõ üzembõl állatot venni ( élelmiszer ipari multikon keresztül ) nem szabad.
"A csirketáp nagy rész kukorica"
És az a maradék kicsi az mi? Mondjuk melamin? Aminek a nagy része kukorica, azt mi kukorica darának hívjuk. Raktak bele darált csalánt, és leforrázták... ez a táplálék, nem a táp!
"Amit a piacon veszel, azzal is ugyanolyan tápot etetnek ( tény, hogy jobb körülmények között, és jobb esetben tényleg kap még füvet is )."
Csak nem mindegy mennyit!
"A tényleg házilag tartott állatot, ha fõzöd, ugyanúgy szürke habos lesz a víz teteje, kérdezd meg öreganyád."
Sajnos már egyik sem él, de a saját tapasztalatom az, hogy nem ugyanolyan! Eleve a tápos csirkének a húsából sokkal több ilyen dzsuva fõ ki, plusz még a szaga is totál más...
"A hús színe nagymértékben függ a feldolgozástól is."
Ha voltál már ilyen feldolgozóban, akkor gondolom egyetértesz velem abban, hogy inkább a házilag feldolgozott állatra szavazok...
"Érdemes olyan helyet keresni, ahova tényleg frissen jön az áru."
Érdemes ismerõsön keresztül valahonnan vidékrõl húst beszerezni. Nekem szerencsém van, mert édesanyám jó forrást tud. Ott kapirgálnak a szomszédban a csirkék, szólok, hogy kell, õ szól a szomszédnak, és másnap már kevesebb szerencsétlen kapirgál...
( Volt egy ilyen tojás menetes idõszak, amikor valamiért nem tojtak a tyúkok... reggel bolti tojásból kaptam rántottát. Azonnal észrevettem a különbséget... szagra, ízre, állagra... No nem azért, mert ilyen zseni vagyok, hanem mert akkora a különbség )
www.smart-bus.hu