Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
negatív nyomás baromság. vagyis nem baromság, hanem felesleges😊
bõven elég a sima rá. jó csöcs titka: sima, ferde, tárogat. ennyi.

kereszthúzás, trükközés, tolódzkodás az más lépcsõ. versenylépcsõ😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Vaxi
Szerintem te félreértetted, bunnynak nem az arnold nyomással volt baja, hanem ahogy az emberek többsége csinálja. Pl. szolnokon ahol jazzyvel edzettünk, konkrétan egy teremben dolgozó tanácsadó csajszi csinálta szarul.
Egyébként nem kell szentírásnak venni sem az arnold-féle könyvet , és azt sem amit bunny mond. =)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Nekem rémlik, ha jól emlékszem a 2 videó között évek teltek el.Ha egyre gondolunk.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

jazzy
Nem rémlik
Tyler1
azért Bunny is érdekes, mert Arnold nyomást egyik videójában leoltja, h minek húzzák be a mellkasukhoz a hülyék, mert az csak szétbassza a vállat, egy másikban, meg egy vállgyakorlatnál magyarázza el, h õ külön behúzza Arnoldba mert az fasza. lehet a 2 videó köött megvilágosodott, mindenesetre nem készpénz amit tõle olvasol, hallasz, v látsz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nos nem tudom melyik könyvre gondolsz, ha a Testépítés Nagy Enciklopéiája címûre, akkor megnyugtatlak, hogy abban azért vannak nagy baromságok is írva.

Brolly
Akkor végülis Arnold is faszságot írt a könyvében... Bunny a fõ okostojás.. nah mindegy, akkor mégis mit tud ajánlani alsó mellre?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

jazzy
Nem rossz de fölösleges, ne csináld, majd csináld 3 év múlva. Legyen hozzá társad ha normálisan akarod csinálni. Kell.
Bunny azt írta róla edzõválaszolban hogy fasssság. Én még nem próbáltam, annyira nem is vonz.Elszédülnék😊

oliwwer
Nekem bejött. Jobban adta mellre. Én rúddal nyomtam és mindig 5kg-mal többel tudtam csinálni, mint egyenes padon. Ha már régóta nyomogatsz egyenes padon, próbázd be. Kell a változatosság.
Vaxi
véleménye bocs

Vaxi
Negatív padon nyomásról kinek mi a tapasztalata? Érdemes / nem érdemes, rúddal / súlyzóval stb.?
kösz <#vigyor2>

dragon11
Erre válaszoltunk..

Viktorr
Na szóval pl 4*8 ismétlés,ugye van 4 széria és 1-1 széria között mennyit érdemes pihenni?😊

SeanJRRussel
Ismétlések között hogy a picsába lehet pihenni????Az folyamatos mozgás....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

dragon11
Sztem még kezdõ, és ismétlés alatt a szériát értette.😉

plck
De õ azt kérdezte hogy ismétlések között mennyit pihentek nem sorozatok között<#vigyor>

dragon11
Minél intenzívebb az edzés, annál hatékonyabb.. de azért ne halj meg szívinfarktusban..

SeanJRRussel
Marhára nem mind1 a pihenõ idõ.Minnél kevesebb annál jobb.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vaxi
pl. lábazásnál azért jobb, ha többet pihensz 😊

Viktorr
Értem,akkor végülis mindegy,hogy 30 másodpercet vagy 2 percet pihenek,fejlõdni ugyanugy fejlõdik az ember nem?

SeanJRRussel
30mp körül,szeretek pörögni,felhúzásnál/fekvenyomásnál/gugolásnál 1,5-2

oliwwer
Ahogy érzed. Nekem pl fekvenyomásnál az jön be, ha kevesebbet pihenek, így jobban beadja, persze kevesebb súllyal is megy. A többi gyakorlatnál pedig érezni szoktam, hogy megy-e már Olyan egy percet kb.
Viktorr
Srácok ,edzés közben mennyit szoktatok pihenni 1-1 ismétlés között?

jazzy
Megélni senki nem tud belõle.

Tudod szokták mondani, hogy élni kevés, éhenhalni sok..
Ez magyarország 😞 Mindíg is csodáltam azokat akik meg tudnak élni minimálbérbõl, én nem tudnék.

SeanJRRussel
Tévedés.Nem az én keresetem 120 hanem muter minimálbére+gyerektartás+amit odatudok neki adni mivel szórakozó helyen dolgozom 40 et kapok 1 hónapra.És ezzel kifújt az income.

Viktorr
Én most oylat csináltam,hogy oldalemelés, elõreemelés és a végén a mellrõl nyomás.

Brolly
Nem, ülve nyomd mellrõl, mert ha 45 fokban nyomod, az felsõ mellre megy elsõsorban, nem pedig vállra. Én mellrõl nyomással kezdem, oldalemelés döntött törzzsel, oldalaemelés és arnold-nyomással fejezem be ülve. Bár szoktam csuklyázni is a legvégén.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Viktorr
kb 45 fokban döntötten mellrõl?Tehát nem teljesen fekve,mert akkor az mellbõl megy?

Vaxi
A nyak mögül nyomást nem ajánlom, elég váll gyilkos. Mellrõl nyomj.

Viktorr
Hello!

Váll edzésre melyik a 3 legfontosabb edzés?Nyakmögül nyomás,elõre emelés,oldalemelés?

Roger6
Örülnék, ha lenne 50 rongyom kajára. 5 és fél éve dolgozom a cégnél, és az elmúlt másfél évben kirúgták a munkatársamat (közel 2-szer annyi meló van), megfelezõdött a fizetésem. Na ezt rakjátok össze!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
Nekem 160-ba kerül egy félév. Költséges dolog ez.

Tyler1
minek tanulsz amiért megéri a 135 félévente?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Brolly
Gondoltam, hogy vannak kiadásai... csak furcsa, hogy még ilyen kereset mellett is nehezen tudja megoldani az étkezést. Nah de mindegy, nem az én dolgom.

Nekem havi max 50bõl megvan a kaja, 75kg körül vagyok.

dragon11
Gondolom vannak kiadásai és spórol az egyetemre..

Brolly
Havi 120-ból nem tudod megtrükközni a kaját? Hány kg vagy ? 😄

Ezért mondtam, hogy nem turkálok senki zsebébe! Viszont attól, hogy szûkös a keret, még van különbség az élelmiszerek minõsége közt! Annyit akartam kihámozni, hogy ne áltasd magad... inkább nézz körül, hogy mi lehet a megoldás...

Nekem pl teljesen véletlenül derült ki, hogy az egyik ismerõsöm felesége halas... azóta jó áron tudok jó minõségû harcsa filét szerezni... normál áron eszembe nem jutna a harcsa...

www.smart-bus.hu

SeanJRRussel
Nem cigizek,nem iszom,nem járok szórakozni és pluszba nyögöm muterommal a tandíjat ami 135k félévente.Havi 120e Ft-ból nem igen telik kobe marhára....

Brolly
Hali!
Már egy jó ideje nem edzettem, mikor májusban elkezdtem. Elsõ edzésemre rá egy 2-3 hétre volt egy kis balesetem. Elszakadt az ínszalag a bal vállamban, ami a ehhez vezetett, itt is "szerencsére" a III fokú ficamhoz. Szóval nem gyengén estem vissza :/ Úgy egy hete kezdtem újra. Így néz ki jelenleg a heti edzéstervem:
Hétfõ: Mell, bicepsz
Kedd: Láb has
Szerda: Hát, tricepsz
Csütörtök: Váll
Szerintetek mennyire korrekt ez így? Muszáj vagyok összesûríteni, mert pénteken megyek haza, és otthon jelenleg nem tudok komolyabb edzést csinálni. Remélem ez nem negatív. Sajnos a vállam miatt még most se tudok húzódzkodni, tolódzkodni és még van egy-két gyakorlat, aminél adja még egy kicsit. Remélem csak el fog múlni, de nem úgy néz ki..
A mell alsó részére a negatív nyomáson kívül nem tudnátok valami más gyakorlatot mondani? Ti mennyi folyadékot szoktatok napi szinten meginni, mennyire figyeltek erre?

A világért sem akarlak megbántani, de ez tudod mi? Önámítás! Nincs rá pénzed, ezért azzal nyugtatod magad, hogy nincs egészséges kaja a világon...

100%-ban tökéletesen tiszta és egészséges kaja valóban nincs! Csak nagyon nem mindegy, hogy amit megeszünk az mennyire nem egészséges... kicsit, vagy nagyon... sok szart zabált mielõtt mi megzabáltuk, vagy keveset...

Fõleg azért lényeges ez, mert ugye itt igencsak emelt adagokról beszélünk...

Senki zsebében nem akarok turkálni, és nyilván mindenki azt eszik amit akar! Viszont én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy honnan tudnám valahogy elõteremteni azt a havi kb plusz tízezer forintot arra, hogy normális minõségû húst egyek... ezek olyan dolgok, aminek a káros hatása nem azonnal, és nem is pár hónap múlva jelentkezik...

www.smart-bus.hu

SeanJRRussel
Én minden éjjel arra kelek hogy váltól lefele zsibbad a karomk és nem érzem...Nincs ezzel semmi.
Csirkés dologgal meg csak annyit h ennyi erõvel éhen dögölhetnénk mert bátran kimerem mondani h nincs egészséges kaja a világon.Vmi mesterséges szar tuti van mndegyikben ha meg iylen bio olyan bio kitudja mit szívott az fel a drága jó talajból...
Sajna iylen világot élünk h ott basznak át ahol csak tudnak és nyúzzák rólunk a lóvét.Nekem megfelel a tescos sparos pennys akár milyen hús mert még mindig több mint a semmi és nincs pénzem csirkét nelevlni maszekba.

Elfekszed valószinüleg vagy olyan szögben tartod hogy nem tud a vér áramlani benne normálisan.

Szabi84
Csá! Mitõl lehet hogy alváskor a mindig elzsibbad a kezem, de csak az egyik!?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

plck
Hmmmm... mekkora felháborodásokat keltett A CSIRKEEEEEE<#ravasz1><#idiota>

Így azért már nincs annyira kisarkítva a dolog, mint a #19957-ben volt 😊
Amúgy teljesen egyetértek veled.
Az viszont megint egy más(off) téma, hogy mind az x milliárd embernek hol lehetne elõállítani annyi kaját, ami ilyen körülmények között nõ fel.

© Panzermeyer a válasz gombot is kitalálták már, amúgy sztem alreget felesleges csinálni...

/ részemrõl off vége /

Panzermeyer
Nekem is volt ilyen. Elmentem egy új henteshez, mert olcsóbb volt, mint a régi, gondoltam négytételes vásárlásnál azért az a pár ezer Ft pluszban, jól fog jönni valahol. A harmadik büdös húsnál hagytam ott a csudába. A réginél büdös, átmosdatott, nyálkás húst még nem kaptam.

mov ah,4ch int 21h end

"A tyúkokkal olyan cuccot is etetnek, amitõl szép sárga lesz a tojás sárgája."

Az íze viszont más. Az ilyen "sárgásító" adalék meg nem hiszem, hogy Mariska néni profilja, ergo egy érvvel több, hogy ipari mennyiségben csirkét nevelõ üzembõl állatot venni ( élelmiszer ipari multikon keresztül ) nem szabad.

"A csirketáp nagy rész kukorica"

És az a maradék kicsi az mi? Mondjuk melamin? Aminek a nagy része kukorica, azt mi kukorica darának hívjuk. Raktak bele darált csalánt, és leforrázták... ez a táplálék, nem a táp!

"Amit a piacon veszel, azzal is ugyanolyan tápot etetnek ( tény, hogy jobb körülmények között, és jobb esetben tényleg kap még füvet is )."

Csak nem mindegy mennyit!

"A tényleg házilag tartott állatot, ha fõzöd, ugyanúgy szürke habos lesz a víz teteje, kérdezd meg öreganyád."

Sajnos már egyik sem él, de a saját tapasztalatom az, hogy nem ugyanolyan! Eleve a tápos csirkének a húsából sokkal több ilyen dzsuva fõ ki, plusz még a szaga is totál más...

"A hús színe nagymértékben függ a feldolgozástól is."

Ha voltál már ilyen feldolgozóban, akkor gondolom egyetértesz velem abban, hogy inkább a házilag feldolgozott állatra szavazok...

"Érdemes olyan helyet keresni, ahova tényleg frissen jön az áru."

Érdemes ismerõsön keresztül valahonnan vidékrõl húst beszerezni. Nekem szerencsém van, mert édesanyám jó forrást tud. Ott kapirgálnak a szomszédban a csirkék, szólok, hogy kell, õ szól a szomszédnak, és másnap már kevesebb szerencsétlen kapirgál...

( Volt egy ilyen tojás menetes idõszak, amikor valamiért nem tojtak a tyúkok... reggel bolti tojásból kaptam rántottát. Azonnal észrevettem a különbséget... szagra, ízre, állagra... No nem azért, mert ilyen zseni vagyok, hanem mert akkora a különbség )

www.smart-bus.hu