Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként ugyanaz a helyzet, mint a csirkerizzsel. azt is lehet kombózni 😄
bár azt én annyira imádom, hogy sima fõtt csirkén és natúr rizsen is ellennék hetekig 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Asszem hétvégén csinálok ilyet 😄
de másfél hónap az még semmi.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
tányérba túró, rá gyümölcsjoghurt, rá zabpehely, mellé egy alma v other gyümölcs.
ez amúgy desszertnek is kurvajó, ajánlom!
Akkor én a reggelirõl írok pár gondolatot. Elõször is meg kell szokni. Nekem nehezen ment, soha nem reggeliztem, viszont fontos étkezés.
Amit én reggelizni szoktam:
Zabpehely - lidlben 159 forint fél kiló -> tökéletes választás
Földimogyoróval, banánchips-szel, aszalt gyümölccsel, és cerbona mézes mûzlivel dobom fel, hogy le bírjam nyelni 😄
Használhatsz hozzá tejet, ha szereted, és azzal akarod enni. (mielõtt kitörne a háború a tejrõl, ismétlem: ha szereted, és azzal akarod enni)
Viszont jobb megoldás lehet reggeli vizes proteinturmixszal fogyasztani.
Egyébként itt is csak a képzelet és a pénztárca szab határt 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A reggeli meg a nap legfontosabb étkezése(edzés utánit leszámítva), ha bírsz reggel enni(én sajnos egyátalán😞) akkor mehet valami fasza fehérjedús kaja, meg némi szénhidrát, vagy ha nincs idõd akkor egy turmix.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Új vagyok még itt a fórumon (és a gyúrásban is), úgyhogy lesz majd pár kérdésem, remélem tudtok majd segíteni!
Akkor kezdem is eggyel: Ha elkezdek fehérjét szedni, akkor mennyire leszek tõle pattanásos? Valamint mit egyek reggelire? Mit ajánlotok?
Még majd lesz pár kérdésem, de most egyszerre elég ennyi 😊
szvsz nem túl jó ötlet, olyan, mintha a forma1 verseny keretében trabant versenyeket indítanának. jobb lenne neki egy külön verseny.
apropó, ma néztem meg a pumping iront, ha valaki nem látta, hát érdemes megnézni 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
NE NÉZZÉTEK MEG!
www.smart-bus.hu
Én úgy szoktam, hogy az alapgyakorlatoknál az elsõt (12-10-8-6) csinálom, az izolációs gyakorlatoknál meg a másodikhoz hasonlót, csak nem szoktam 8 alá menni.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Mi a véleményetek a piramis módszerrõl?
12-10-8-6 vagy 10-8-6-10 módszer a jobb?
Ez a módszer egész edzés alatt mehet vagy csak pl fekvenyomásnál,vállból nyomásnál stb,tehát ahol kézi súlyzókkal edzek ott is lehet ezt alkalmazni?
Még csak nem is a builderes dolgot vágom be, nehogy én legyek a fasz.
És legalább abban egyetértünk, hogy õt sem érdekli én mit gondolok, engem sem érdekel a továbbiakban a dolog 😊
a többi részéhez no comment
Jelenésed van a humoros topc-ban. Õ mindent tud, te egy senki vagy vazzeg! <#hehe>#hehe><#nezze>#nezze> Ez kész ez a csávó...<#nezze>#nezze><#vigyor>#vigyor>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ugyanugy,vagyis hasonlóan mint a fenil alanint vagy az "édesítõszer" abszartámot...
Csak olvassatok utána,hogy milyen kellemes betegségeket okoz az utóbbi kettõ....
Ja és én rágós vagyok..És keresni akartam olyan rágót amiben sem fenil analin sem abszartám nincs..szerintetek találtam...Nagy pék***t"
És ez nem az edzõ válaszol, hanem a humoros topic 😄