Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plck
igencukorral miért baj?😄DD

Vaxi
nem, én nem eszem minden reggel sajnos, többek között lustaság miatt, vagy késõn kelek esetleg, ha megtehetem 😄 de igyekszem.
egyébként ugyanaz a helyzet, mint a csirkerizzsel. azt is lehet kombózni 😄
bár azt én annyira imádom, hogy sima fõtt csirkén és natúr rizsen is ellennék hetekig 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tibi7
Ha valahogy ki akarunk nézni, akkor meg kell szenvedni érte😄D
kösz a segítséget... müzli minden reggel? nem unjátok meg?:S

Vaxi

Asszem hétvégén csinálok ilyet 😄

Reggelim. müzli

Triathlon for life

Tyler1
a stagnálás elkerülhetetlen, ha a test hozzászokik a szokásos tápanyag felvételhez. ez olyan, h elkezded x súllyal az edzést, aztán egy idõ után ha megszokja az izom, akk nem fejlõdik tovább. ekkor szépen felpakolsz még több súlyt. kajánál is ez van, ha eddig 2 milupát ittál meg ezentúl igyál meg hármat.
de másfél hónap az még semmi.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tibi7
azt, hogy tömegelek, és másfél hónapja stagnál a súlyom, pedig ennyit még sosem kajáltam (és persze minõségi kaját). Az elmúlt egy évben viszont 5 kilót szedtem fel, nagyrészt izmot, most pedig egy kicsit kétségbe vagyok esve, hogy miért stagnálok...:S
Tyler1
mit jelent egyátalán, h nem fejlõdsz?

Tibi7
Na ez rendben van, de alszom eleget, kajámmal sincs gond, az biztos, egy edzésem általában 1,5 órás, heti 3 alkalommal... ezért érdekes :S nem tudom mit kellene változtanom... 😞
Vaxi
cukorral?😄

plck
én csak simán zabpelyhet tolok cukorral 😄DD

Tyler1
reggelim 1,5 perces elkészítése:
tányérba túró, rá gyümölcsjoghurt, rá zabpehely, mellé egy alma v other gyümölcs.

ez amúgy desszertnek is kurvajó, ajánlom!

3 darab homlok pattanás és 5-6 hát patttanás fog jelentkezni,hajnali 5 fele!

Vaxi
Szia!
Akkor én a reggelirõl írok pár gondolatot. Elõször is meg kell szokni. Nekem nehezen ment, soha nem reggeliztem, viszont fontos étkezés.
Amit én reggelizni szoktam:
Zabpehely - lidlben 159 forint fél kiló -> tökéletes választás
Földimogyoróval, banánchips-szel, aszalt gyümölccsel, és cerbona mézes mûzlivel dobom fel, hogy le bírjam nyelni 😄
Használhatsz hozzá tejet, ha szereted, és azzal akarod enni. (mielõtt kitörne a háború a tejrõl, ismétlem: ha szereted, és azzal akarod enni)
Viszont jobb megoldás lehet reggeli vizes proteinturmixszal fogyasztani.
Egyébként itt is csak a képzelet és a pénztárca szab határt 😊

Igen, létezik túledzettség.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nos a fehérjés kérdés szerintem emberfüggõ, lehet elsõre hülyeségnek tûnik, de régebben én is eléggé kipattogzottam a fehérje portól, fõleg a hátamon.Addig próbálkozz szerintem amíg nem találsz olyat amitõl nem pattogzol ki, nálam ez az új 100% whey pro professional.

A reggeli meg a nap legfontosabb étkezése(edzés utánit leszámítva), ha bírsz reggel enni(én sajnos egyátalán😞) akkor mehet valami fasza fehérjedús kaja, meg némi szénhidrát, vagy ha nincs idõd akkor egy turmix.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sziasztok!

Új vagyok még itt a fórumon (és a gyúrásban is), úgyhogy lesz majd pár kérdésem, remélem tudtok majd segíteni!

Akkor kezdem is eggyel: Ha elkezdek fehérjét szedni, akkor mennyire leszek tõle pattanásos? Valamint mit egyek reggelire? Mit ajánlotok?

Még majd lesz pár kérdésem, de most egyszerre elég ennyi 😊

Tibi7
Sziasztok. A túl intenzív edzés okozhatja azt, hogy nem fogok fejlõdni, vagy visszatart abban??? Gondolok itt arra, hogy lehet-e hogy több sorozatot csinálok mint kellene, vagy túl nagy súlyt használok, és emiatt nem igazán fejlõdöm?
Vaxi
Na tessék, már nem csak a lufiembereké az olympia.
szvsz nem túl jó ötlet, olyan, mintha a forma1 verseny keretében trabant versenyeket indítanának. jobb lenne neki egy külön verseny.

apropó, ma néztem meg a pumping iront, ha valaki nem látta, hát érdemes megnézni 😊

Vaxi
Nyíradony kupa , cikk a haon-on. 😊

plck
😄

De már elzsibbadtam!

www.smart-bus.hu

csuszi
ülsz

MJ rulz Pink Team The Only One

Azóta sem merek megmozdulni! 😄

www.smart-bus.hu

az már más kérdés,hogy valóban letölthetõ volt a fájl 😊

Vaxi
aztakurva 😄DD

oliwwer
Bejött valami kisgyerek, reklámmal, Solti leoltotta, majd kapott egy ilyen választ hogy "ülsz". 😄
Vaxi
engem is érdekelne 😊

plck
Valaki avasson már be..Mit történt?😄

csuszi
😊
kreténke szegény...

MJ rulz Pink Team The Only One

Tyler1
még aszongya ülsz xDD aztakurvaeget mik vannak ezen a fórumon...

Jazzy, légy szíves...

www.smart-bus.hu

Takarodj!

NE NÉZZÉTEK MEG!

www.smart-bus.hu

Viktorr
Jólvan akkor,jövõhéttõl akarom ezt elkezdeni!
Köszi a tippet!

Brolly
Minden gyakorlatnál mehet, az a lényeg, hogy minden egyes ismétlés után emeld a súlyt. Ez a legfontosabb.
Én úgy szoktam, hogy az alapgyakorlatoknál az elsõt (12-10-8-6) csinálom, az izolációs gyakorlatoknál meg a másodikhoz hasonlót, csak nem szoktam 8 alá menni.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Viktorr
Hello

Mi a véleményetek a piramis módszerrõl?

12-10-8-6 vagy 10-8-6-10 módszer a jobb?

Ez a módszer egész edzés alatt mehet vagy csak pl fekvenyomásnál,vállból nyomásnál stb,tehát ahol kézi súlyzókkal edzek ott is lehet ezt alkalmazni?

Vaxi
Ha valakit érdekelne, amirõl beszélt.
Még csak nem is a builderes dolgot vágom be, nehogy én legyek a fasz.

Vaxi
én nem értek hozzá, mivel csak annyit tudok elmondani, amit olvastam.
És legalább abban egyetértünk, hogy õt sem érdekli én mit gondolok, engem sem érdekel a továbbiakban a dolog 😊

Tyler1
meglepõ, én ezt a Spektrumon hallottam. vmi ilyen gyilkosságos cucc volt, amiben találtak egy halottat meglepõen jó állapotban, és nem tudták, h van x idõ után ennyire "egyben", és ott mondta egy igaszságügyi orvosszakértõ, h ez bizony a 21. század mellékhatása.

a többi részéhez no comment

Roger6
Vaxi!

Jelenésed van a humoros topc-ban. Õ mindent tud, te egy senki vagy vazzeg! <#hehe><#nezze> Ez kész ez a csávó...<#nezze><#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Reggel van, mindenre nem figyelhetek. <#vigyor5> És az a durva, hogy azóta sem keltem fel, 11 óra van már, össze-vissza gépelek mindent. <#hehe><#nemtudom>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
Én azért a "fenil analin"-on is meglepõdtem.

Roger6
Óbameg, tényleg. Sry, még reggel van. <#zavart1>

Palinko
másolta a humoros aranyosból, csak nem vetted figyelembe az idézõjeleket 😊
Roger6
abszartám? Esetleg aszpartám-ra gondoltál? Érdekes, ma te vagy a második ezen a fórumon (Sg.hu), aki abszartám-nak mondja... Valami nincs rendben ma... <#ticking>

Vaxi
"Én azt is hallottam,hogy annyi tartósítószert eszünk meg,hogyha nem hamvasztanak el,akkor a tested akár évekig is "elhalálozási állapotában" marad fent.Mivel felszivja a szervezet a tartósítószert és elraktározza.
Ugyanugy,vagyis hasonlóan mint a fenil alanint vagy az "édesítõszer" abszartámot...
Csak olvassatok utána,hogy milyen kellemes betegségeket okoz az utóbbi kettõ....
Ja és én rágós vagyok..És keresni akartam olyan rágót amiben sem fenil analin sem abszartám nincs..szerintetek találtam...Nagy pék***t"
És ez nem az edzõ válaszol, hanem a humoros topic 😄

sapkafej
direkt nagy betûvel írtam hogy ne tûnjek tényleg parasztnak 😊

György

Keroz1n
Ja..még nem hallottam.Csak kÓbászt😄.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Tyler1
nem más kategória, mivel mindkettõ a tájnyelvjárásban volt használatos. latin nevébõl ered egyes nyelvekben a rizsa szó, amit inkább itt a szomszédos nyelvek hoztak be a magyarba.