33479
-
#22924 Legtöbb a szójában.
Szója powaaaa!
-
IXEMGabeo #22923 fúú ja, étkezésre azóta nagyon oda kell figyelni:D ezt a bodybuilder lapot olvasgatom, lesem a hasznos tanácsokat, bár különösebb probléma nem lehet az étkezésemmel, ha így természetesen is fejlődik az izom, és mellette nem szedek semmit se:D, mázlim van a muterom istenien főz és megeszem a vasszeget is:) jól tudom a veteménybabban sok a fehérje nemde?:) -
#22922 :D na ilyen egy igazi csocsos ferfi duma :D -
#22921 De holnap cici nap van és majd egy negatív nyomás + tolóckodás után megnézem majd mondjuk az 5. sorozatra hogy mennyi megy a testsúlyomba mert addigra már jól be lesz melegedve a csecshús :D -
#22920 kb hasonló a helyzet nálam is. sok bablevest le kell még nyomnom :D -
#22919 jol van az gyerekek, a fejlodes a lenyeg, semmi mas. ami nalam ugye negativ :D -
#22918 nekem 24 a rekordom ha jol emlekszem 90 korul, lehet 25 fasz se emlekszik mar. most 95 vagyok, de csak 18, nagyon kesz van ujra a vallam, kellene kis meleg idojaras neki, buzi angliaban fazok junius vegen... -
Retsu #22917 104el, súlyommal még kicsit sok lenne. Múltkor 80ba nyomtam 4et+ugye a kivétel, mivel no segítő, vagy erőkeret. -
#22916 jo sok lettel... -
#22915 :D:D -
mjanika #22914 88-90 vagyok, ingadozok :)
90-ből 8-9 megy... -
IXEMGabeo #22913 dettó én 73 kg vagyok, de mégcsak 2x sikerült kinyomnom a 70-et totál szabályosan...ahhoz képest, hogy februárban 20 kg-ot alig bírtam csak fejlődtem vmit:D -
#22912 85 vagyok, ennyivel megy a tíz széles fogásban.
Száz kilóba tisztán csak négy megy, aztán jöhet a mentő és a pacalfutár.
-
#22911 106kg vagyok talán 1 vagy 2 ha menne bele. -
#22910 85-be... gyökér vagyok, 6-8 max. -
#22909 egyet sem. több vagyok, mint 130. 110-el még megy max 3-4, de 130 az még egyelőre nagyon sok. -
MaRee #22908 Mármint hányszor nyomom ki a salyát testsúlyom? Hát én 72 vagyok... 70-be olyan 8-10 megy. -
#22907 nagyon porog a topik :)
ki mennyit nyom fekve sajat testsulyaba? -
#22906 Szűk mellre? -
#22905 6-8 hét -
#22904 Ti amúgy egy adott, elképzelt, pontosan leírt, eltervezett edzéstervet meddig toljátok? Pl. hogy ha mellre eltervezitek, hogy toltok 45, szűk, 45 táró, toló, akkor az mennyi időn keresztül csináljátok?
Én sose, vagy alig 2-3 edzés erejéig maradok ugyanannál a tervezetnél. Mégha csak kicsit is, de mindig változtatok rajta... -
#22903 nekem iis :( régi aszfaltos focizás rendesen, életem végéig kitartóan kinyírta a térdemet :@ akurvaanyját..
Neked mitől haláálak? -
#22902 Fúha... Engem nem zavar, ha kihagyjuk a topicból az ilyen gyerekes dolgokat, és az értelmesebbje marad pl. -
#22901 a francba mekkora take lehetett volna... -
#22900 Tegnap találtam Youtube-on egy olyan csapatot, akik óriásiakat tudnak zabálni. Az elkészítést és az igazán különleges (!!!!) ételek elfogyasztását pedig videóra veszik.
Itt van egy testépítős kaja is
Maximum Protein Experience - Epic Meal Time
Szerintem érdemes megnézni a többiből is, mert én amellett, hogy nagyokat nevettem, eléggé el is szörnyülködtem. Angolul jól tudóknak extra poénok :) -
#22899 fú nekem ahhoz muszáj :DD
berakom a kemény zenéimet aztán gyerünk.. amikor fáradok, léptetek egyet valami kemény metálra, máris van kedvem tovább futni :)
egyébként nem szoktam sokat futni, mert gyenge vagyok, ~30 percet, ami ~5km. ettől kifáradok rendesen :)
mondjuk 1,5 éve 100 métert nem bírtam lefutni fulladás nélkül -
#22898 synthollal -
#22897 milyen edzésektől? intenzív edzésektől, meg helyesen végrehajtott GYAKORLATOKTÓL, és normális táplálkozástól fejlődik.
gyakorlatok -
#22896 Minden izmodat eddzed mellé, és táplálkozz helyesen + alapismeretek. -
#22895 Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a bicepsz milyen edzésektől alakul a legjobban ugy mond? Szoktam francia rúddal, kézi súlyzókkal, scott padon is edzeni. Tud valaki mondani vmi okosat?
Előre is köszönöm. -
#22894 sosem értettem, hogy lehet zenét hallgatni futás közben :D mert hogy még a 4 fal között futópadon oké, vagy a betondzsungel mélyén, de kint a természet lágy ölén...
persze lehet én vagyok túl szentimentális, de engem még nyugtat is a madárcsicsergős csend a szabadban :D -
#22893 zene :D
+ azon fut a cardiotrainer :DDD -
#22892 telefon minek a futáshoz?:D -
#22891 Nekem meg egy új térd + boka, hogy tudjak futni. -
#22890 na igen, ahhoz nem a legjobb :D
itt szegeden viszont élmény futkározni a szabadban :)
csak kéne valami fasza kényelmes futócipő, meg valami karpánt, hogy ne kelljen a telefont fognom végig...
kurva sportolás de sokba van basszus :DDDD -
xxxpaulxxx #22889 Elliptikus trénerhez/ futószalaghoz sajna nem:D -
#22888 Ezt olvasta mar valaki? velemenyek rola? :D
sok igazsag van benne szerintem :) -
#22887 azaz!! :)
másik: találtam egy nagyon jó kis programot androidra, a neve cardiotrainer.
info róla
most próbáltam először, okos kis progi :)
lemaradt, hogy futáshoz jó :D -
#22886 ez?
-
#22885 jaja, sajnos pihennie is kell.. pedig tolnám.
Sóval mi a helyzet? Valahol azt olvastam, hogy kell, hogy megmaradjon valamilyen szinten az izmok kereksége, me am laposodás ígérkezik, ha elhagyjuk. Viszont, akkor meg nem lesz szárazság nem? Vagy trükk?