Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért van az a tévhit, h az utóedzés hatására nem lesz izomláz, ami igaz is, de ez egyértelmûen negatív hatással van az izomzatra, és gátolja a regenerálódást.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
>:C
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
www.smart-bus.hu
szóval egyáltalán nem rosszabb, mint a csirke
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
#20264: kindertojásmadártejjjel 😄DDDD
8 hónapja edzek.Ezen a szinten melyik a jobb edzés mód: a piramis módszer vagy 4*8 ismétlés ugyanazon súllyal?
( logó ultra gáz!! 😄 )
www.smart-bus.hu
Más:
Szerdán voltam mellezni, tegnap meg [ fél év után újra ] úszni.
Hajnal 4kor arra ébredtem, hogy összeszarom magam úgy fáj a csöcsi, tehát mellezés után nem megyek többet úszni 😄DD
Egyébként volt már valakinek ilyen? [ ki is hagytam a mai edzést ]
ez az only csirkemell dolog egy gyökér szokás, mindenki ezt nyomja, mintha másban nem lenne fehérje. lehet csirkemellel is szarul fehérjét bevinni, meg lehet tojással normálisan, szóval nem baj ha mást is eszel nem csak csirkemellet.
Szal eszedbe ne jusson nyersen enni
És az se baj ha nem bírod felhúzni magad, húzogass bele kicsiket amennyiket bírsz 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amúgy nincs rá szerintem külön gyakorlat, ha feltudod húzni magad akár csak 2* (én pl egy ideje már edzek és elég szép a hátam is, mégis csak 4-5* bírom magam max felhúzni) akkor csináld.Egyébként meg nyak mögé meg elé húzás, meg próbálhatod még szûken fogva is ha széles fogással nem megy, csak vigyázz ne segítsen sokat a bicepszed.
Így gondolom.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
én csak a klasszikus magos mûzliket veszem, meg a zabpelyhet. aldiba vannak ilyen névtelen de keci finom mûzlik. múltkor áfonyásat vettem, hát majdnem orgazmusom volt evés közben 😄 az 1 napig tartott, mert ránéztem és már fájt a szívem, h elmegy a zamata 😄
mondjuk itt nem a csokapikre és társaira gondolok...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Triathlon for life