Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyak edzésnek nekem régen ott volt a hosszú haj és a metál koncert.. 😄DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Bár az tényleg érdekes nap amikor alkar meg nyak van együtt és semmi más de nem hinném hogy akkora hülyeség a nyakizmokat karban tartani mint aminek elsõre hangzik.
F
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Szia Bunny esetleg Team Builder!Az étrendemrõl szeretnélek titeket megkérdezni. 15éves vagyok 100kg 182cm célom a szálkásítás 06:00:6db tojásfehérje közülök 1 sárgája+4dl tej 10:00:Anabolic whey 50g 14:00:300g csirkemmelfilé+50g rízs 18:00:Edzés utáni turmixom Anabolic whey 50g 21:00:200g csirkemellfilé vmi csalamádé csemege ubi csak hogy legyen hozzá valami 22:30:multi pro+30g pro long Ez így jó?Iskolába járok azért nem tudok kajálni napközben normálisat gondoltam a dobozolásra de az az igasság hogy olcsóbban megúszom anabolic wheyel és még 1 kérdés az úgy jó edzésbe hogy: Hétfõ:Mell-Láb Kedd:Bicepsz-Tricepsz Szerda:pihi nem tudom hogy ugyanabban az idõpontban érdemes e meginni a fehérje turmixomat Csütörtök:Has-Törzset merevítõ izmok Péntek:Alkar-Nyak Ez így megfelelne?esetleg változtatnál valamin? szeptember 30 superbody?mennyi a belépõ?😄 Üdv:afedor"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Swedish people are albino monkeys
www.smart-bus.hu
"Mennyi ilyen kiscsíra lebzsel nyár elején a Dagályon. 3 hete jár kb edzeni, de a medenceparton kirakja a lepkéit és meglovagolja a passzátszelet... 😄 "
A VM35-t meg csak edzés után használom, mert abban ugye benne van minden ami hirtelen kell... pluszba egy órán belül még jön egy csirke + rizs...
Nem jól csinálom?
( Ákos alap! 😉 )
www.smart-bus.hu
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"- Miert nezik mindig magukat a tukorben a sulyok emelese kozben? Valoban nezni kell, hogyan feszul az izom? Mert nekem csak siman rohejesnek tunik.
- Ez a sok szines turmix, amit isznak, nem kurvara karos veletlenul?"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Más:
Arcok a konditerembõl valaki magára ismer? <#taps>#taps>
A scitec fehérjék közül melyiket javasoljátok?
www.smart-bus.hu
Régóta olvasom a fórumot, de nem szólogatok hozzá. Újraszeretném kezdeni az edzést. Jelen pillanatban 53,5 kiló körül vagyok, alsónadrágban.
Nem a tömeget tartom fontosnak (eddig soha nem bírtam 58-59 kiló fölé menni, a napi 4-5ezer kalória ellenére sem). Az "izomzatom" (amit ti úgysem tartanátok annak - én sem tartom annak) szálkás, és mivel enzimtermelési bajaim vannak, zsírt nemigen emésztek.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy erõ és állóképesség növekedést hogyan, mivel lehet elérni? Az sem zavar, ha tömegnövekedéssel is jár, bár az sajnos elképzelhetetlen nálam. 😞
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mondjuk aztán melóhelytõl függ, mert ismerõsnél pl. nem volt gond, h többször eszek, de kisdiákként tecsóba mikor felzabáltam az árut, na ott már gáz volt 😄
Tonhal konzerv viszont fogyasztható turmixolva, csak ugye utána olyan büdös az ember hogy ihaj 😄
nem tudom milyen íze lehet, de kipróbálom komolyan. pl. melóhelyre/suliba simán megéri ilyen cuccot vinni mint kistálban a csirkét+rizst, és kb. 3x rövidebb ideig tart megenni.
Helyzetjelentés
Vége😄
Piramisnál azt nem értem,hogy az utolsó 6 ismétlésnél kb akkora a súly mint a 4*8-nál és mégis ugyanugy kifáradok.
Akkor mégiscsak a piramis a jobb?
ha 4x8 ugyanannyi súllyal, akkor ha megy elsõre 8 a súlyból, és megy 4.re is, akkor végig leterhelted magad 100%osan? vagy az elsõ 3 pöcsvakarászás volt?
MJ rulz Pink Team The Only One
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb