Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
Szerintem hõsünk egyik részhalmaznak sem eleme, ellenkezõ esetben én kérek elnézést.

Nyak edzésnek nekem régen ott volt a hosszú haj és a metál koncert.. 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

MEdievil
+autóversenyzõknek is alap 😊
Bár az tényleg érdekes nap amikor alkar meg nyak van együtt és semmi más de nem hinném hogy akkora hülyeség a nyakizmokat karban tartani mint aminek elsõre hangzik.

F

Különc
Mi a baj a nyak edzéssel? Tudtommal amerikai focisták és ûberkemény testõrök no meg birkózók rendszeresen csinálják

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
Ééééés megvan a nyakazós gyõztesünk:
"Szia Bunny esetleg Team Builder!Az étrendemrõl szeretnélek titeket megkérdezni. 15éves vagyok 100kg 182cm célom a szálkásítás 06:00:6db tojásfehérje közülök 1 sárgája+4dl tej 10:00:Anabolic whey 50g 14:00:300g csirkemmelfilé+50g rízs 18:00:Edzés utáni turmixom Anabolic whey 50g 21:00:200g csirkemellfilé vmi csalamádé csemege ubi csak hogy legyen hozzá valami 22:30:multi pro+30g pro long Ez így jó?Iskolába járok azért nem tudok kajálni napközben normálisat gondoltam a dobozolásra de az az igasság hogy olcsóbban megúszom anabolic wheyel és még 1 kérdés az úgy jó edzésbe hogy: Hétfõ:Mell-Láb Kedd:Bicepsz-Tricepsz Szerda:pihi nem tudom hogy ugyanabban az idõpontban érdemes e meginni a fehérje turmixomat Csütörtök:Has-Törzset merevítõ izmok Péntek:Alkar-Nyak Ez így megfelelne?esetleg változtatnál valamin? szeptember 30 superbody?mennyi a belépõ?😄 Üdv:afedor"

Próbáld meg valahogy jobban bemelegíteni elõtte, vagy csinálj más gyakorlatot, az gáz ha így fáj, nekem is volt ilyen. Túledzés egyik jele is lehet amúgy.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

DarkHorSe
Hello, amikor bicepszezem neha faj az alkarom, mintha belulrol szet akarna szakadni. Foleg amikor francia ruddal csinalom es pont leteszem a sulyt. En csinalom benan vagy tuleroltettem? 😄

Swedish people are albino monkeys

Különc
Általában ekkor szoktam elvágni magam a csajoknál, mikor kérdezik hogy "Szedek-e ilyen porokat?" Én ilyenkor készségesen és õszintén igennel válaszolok, aztán már baszhatom mert elkönyvelnek csoffadt heréjû buzigecinek

A whey pro-t csak reggelre gondoltam... müzlihez...

www.smart-bus.hu

plck
ezen felnevettem😄

"Mennyi ilyen kiscsíra lebzsel nyár elején a Dagályon. 3 hete jár kb edzeni, de a medenceparton kirakja a lepkéit és meglovagolja a passzátszelet... 😄 "

De az, viszont abból fehérje pótláshoz ugye nagyobb mennyiség kéne... szóval a 100 whey-t csak arra használom, hogy reggel meglegyen a kellõ fehérje mennyiség, amikor nincs kedvem tojással bíbelõdni...

A VM35-t meg csak edzés után használom, mert abban ugye benne van minden ami hirtelen kell... pluszba egy órán belül még jön egy csirke + rizs...

Nem jól csinálom?

( Ákos alap! 😉 )

www.smart-bus.hu

plck
Cikkben is van okosság:"marad a zsírtalan tej fehérjeforrásként.."<#wilting><#wow3>

Tyler1
akk neked mikorra kéne a fehérje, reggel-este? mert akk egy lassabb felszívódásúval járnál jól.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
kommentekbõl:
"- Miert nezik mindig magukat a tukorben a sulyok emelese kozben? Valoban nezni kell, hogyan feszul az izom? Mert nekem csak siman rohejesnek tunik.

- Ez a sok szines turmix, amit isznak, nem kurvara karos veletlenul?"

Vaxi

Roger6
Etted? Megszórtad a sült csirkét vele? <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

matthias92
én szilárd kaja mellé ettem a whey prot, és úgy nem ment a hasam 😄

Különc
VM 35 nem kiegészítés? (Ákos aláírásodért 1 pont jár xD )

Anno ( vagy 10éve ) tejjel ittam ( most már tudom, hogy vízzel jobb ), és csodálkoztam, hogy nem marad bennem... ha vízzel is átcsúszik, akkor kipróbálom ezt a hûtõs trükköt, köszi!

www.smart-bus.hu

Na ezt jó tudni... Mondjuk edzés utánra én VM35-t tolok... A csak fehérjét kiegészítõnek használom...

www.smart-bus.hu

oliwwer
Esetleg ha úgy alakulna hogy megiszod a fehérjét és rögtön jön is ki, akkor próbáld meg úgy, hogy edzés elõtt beteszed a hûtõbe. Nálam bevált. Szerintem nem bírja a gyomrom ezt a cytopro-s fehérjét. Ja és még annyi, hogy szerintem a csokisat vedd, az nem okozhat meglepetést. Legalábbis nálam igy van, ha tápkieg, akkor az mindig csokis. Most ez az ananászos vaníliás cítopro /csakilyenvolt/ valami borzalom. Dextrózzal próbálom ihatóbbá tenni.
Tyler1
anabolic gyorsabban szívódik fel, ezért pl. edzés után ez a legjobb, 100% whey meg általános fehérje kiegészítõ.

Mi a különbség az anabolic whey, és a professional közt? Az ízeket én sem vágom... 2kg-s verzió két íz, 920g-s vagy 6 féle íz... :S

www.smart-bus.hu

Tyler1
én anabolic wheyt használok, viszont nem vágom, h abból a nagyobb kiszerelésben miért csak 2 íz van, míg a kicsiben vagy 10 féle :S

Én is ezt néztem ki, köszi! 😉

www.smart-bus.hu

100% whey protein professional, az én tapasztalataim szerint ez a legjobb, nekem évek óta bejön 😊

Más:

Arcok a konditerembõl valaki magára ismer? <#taps>

Urak!

A scitec fehérjék közül melyiket javasoljátok?

www.smart-bus.hu

matthias92
úgyértem, hogy sorozat/szériaszám, gyakorlatok, stb.

matthias92
Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot, de nem szólogatok hozzá. Újraszeretném kezdeni az edzést. Jelen pillanatban 53,5 kiló körül vagyok, alsónadrágban.
Nem a tömeget tartom fontosnak (eddig soha nem bírtam 58-59 kiló fölé menni, a napi 4-5ezer kalória ellenére sem). Az "izomzatom" (amit ti úgysem tartanátok annak - én sem tartom annak) szálkás, és mivel enzimtermelési bajaim vannak, zsírt nemigen emésztek.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy erõ és állóképesség növekedést hogyan, mivel lehet elérni? Az sem zavar, ha tömegnövekedéssel is jár, bár az sajnos elképzelhetetlen nálam. 😞

Roger6
Hát az ízére kíváncsi lennék.. Illetve nem, rosszul mondtam. Szóval abszolút nem vagyok kíváncsi rá, nekem eredeti állagában teljesen megfelel, de majd mondd el a véleményed róla, ha kipróbáltad. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tyler1
igen, de én mondjuk sosem bírtam a 8 órában egy kajálás szabályt. ilyen turmixcuccot meg többet is lehet vinni, gyorsan belököd, azt hiszik iszol 😄
mondjuk aztán melóhelytõl függ, mert ismerõsnél pl. nem volt gond, h többször eszek, de kisdiákként tecsóba mikor felzabáltam az árut, na ott már gáz volt 😄

én tömegelõs idõszakban sovány krémtúrót, vagy reszelt sajtot szoktam még hozzákeverni a rizshez a mûanyag edényben. Alapból zöldséggel egybe fõzöm. Brokkoli+sajt együtt a legkirályabb 😊

plck
köszi😊

oliwwer
Jó lesz ez, de inkábbhanyagold a szar kaját. Próbáld meg turbózni a rizst. Kukoricával, húsleveskockát beleaprítasz, vegeta, sok bors, borsó, répa. Lehet válogatni, és nagyon sokat dob az ízén.
Roger6
Ezért imádom ezt a munkahelyet. Kiveszem a mikróból a megmelegített (otthon elõre elkészített) csirke rizsemet, és nyugiban bezabálom. Számomra fontos, hogy ne kelljen kapkodni, és különben is, imádok enni - bár nem nagyon látszik rajtam. Nem csak csirke rizst, igazából nincs olyan kaja, amit ne ennék meg, bármi jöhet. Sajnos a legzsírosabb cigánypecsenyét is szeretem...<#vigyor5>

plck
had szórakozzak már...😄

Különc
Puszcsi, lávcsi, szivcsi, tömegnövcsit a kis köcsögöknek hagyjuk pls

Összeturmixolt rizsnél nem igazán tudok gusztustalanabb dolgot mondani, én már próbáltam 😄
Tonhal konzerv viszont fogyasztható turmixolva, csak ugye utána olyan büdös az ember hogy ihaj 😄

Tyler1
spektrumon volt ilyen kísérlet, h a sima csirkemell+rizs+zöldség és ugyanez összeturmixolva levessé, milyen hatást fejt ki a gyomorban. és utóbbinál a gyomor sokkal nagyobbra kitágul az állaga miatt, ami könnyebb emésztést mégis nagyobb tápanyag felszívódást jelent.
nem tudom milyen íze lehet, de kipróbálom komolyan. pl. melóhelyre/suliba simán megéri ilyen cuccot vinni mint kistálban a csirkét+rizst, és kb. 3x rövidebb ideig tart megenni.

plck
Hát srácok én úgy döntöttem amint elfogy a tömegnövcsi 😄 meg a kreatin tartok egy kis szünetet, mármint csak kaja szünetet mivel már csurig vagyok, utálom a rizs tésztát mindent!1-2 hétig moslékot eszek...de sokat😄

Helyzetjelentés

Vége😄

Viktorr
Általában negyedjére már vagy nem megy mind a 8, vagy megy,de nem pontosan.
Piramisnál azt nem értem,hogy az utolsó 6 ismétlésnél kb akkora a súly mint a 4*8-nál és mégis ugyanugy kifáradok.
Akkor mégiscsak a piramis a jobb?

csuszi
na logikázzuk ki együtt.
ha 4x8 ugyanannyi súllyal, akkor ha megy elsõre 8 a súlyból, és megy 4.re is, akkor végig leterhelted magad 100%osan? vagy az elsõ 3 pöcsvakarászás volt?

MJ rulz Pink Team The Only One

Viktorr
Valaki hozzáértõ szerint melyik a jobb?
70 kg vagyok,nemtudom ez számít e.

dragon11
Nem baj, hogy ennyit kérdezel, de azért olvasgass is bodybuilder.hu-n.. nem kell Write only módban lenni.😊

Különc
<#mf2>

csuszi
milyen szerencsére????
<#gonosz3>

😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
Nekem jött a válasz gomb

Különc
Szerencsére, ám egyszer írj már a fõregeddel ha már ilyen Jani vagy te itt

SeanJRRussel
Nem tom mi bajod van mikor nem a te hsz-edre mondtam.Eszem megáll...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

poruljartal
nem vagy csuszi :\

Különc
Mint a tested?