Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez olyan mint a bicikliversenyek, én is eltekergetem mert fasza dolog, na de mikor 1000 birka egymás nyakában teker 500 km-en keresztül, és ezt élõben adják...hát inkább az akasztás mint egy olyat végig nézni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
GP abszolút
6. Kovács Attila
5. Jenei István
4. Dudás Antal
3. Nagy Hunor Szabolcs
2. Varga Attila
1. Szalma Attila
Majd kérünk ám ilyen before-after képet! 😊
Btw elkezdõdött a tömegelés,kerekedek elég szépen 110kg lenne a cél évvége felé.Most vagyok 100.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha meg te eljutottál 3 év alatt a saját genetikai határodra, ahhoz külön gratulálok. Mennyi jött fel a 3 év alatt, és hányszor csináltál diétát ebben az idõszakban?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
aki meg esetleg profi akar lenni, az nem azzal kezdi amatõr létére, h agyon cuccozza magát, h minél elõbb nagyobb legyen, mert õk pontosan tisztába vannak azzal, h milyen utat kell kitaposni ahhoz, h egy Vörös Zoli legyen belõlük.
ezt te is tudnád a sok éves tapasztalatoddal, ami elég gyenge lábakon ál, de reklámozni az jól tudsz, inkább a marketing pályával próbálkozz.
nem baj ha megkérdõjelezem a hozzáértésed?
MJ rulz Pink Team The Only One
#20353: ha sárosan hoznám fel a szobába a bicajt asszony kivágna vele mint macskát szarni 😄D a pincébe meg nem hagyom lent télre. :/
mindegy, legalább most ilyen szar idõben nem a pöcsömet fogom verni, mint tavaly. 😊
-nincs reklám az esgén-
régen lassítanom kellett ha komolyabban diétáztam, most van olyan hét, hogy 7 helyes nap után is hullámvölgy van...sose legyetek 32 évesek😊
azt hozzá kell tennem, hogy nem futok, és nem használok semmi anyagcsere pörgetést lépcsõ meg változó intenzitású aerob-ot aminek nem jut eszembe a normál neve😊 havi 250-300km bringa, most ennyi van kraftban.
de persze nem vagy te hülye, tudod te ezt jól, csak jól jött volna egy kis klientúrabõvítés.
Ez még akár jogos is lehet. De kinek a képét kellene kitenni ilyenkor? 😊
"Gondolom ti se hiszitek el, hogy a helyes táplálkozás elég egy profi szinthez"
Gondolom, hogy nem elég hozzá, viszont úgy hiszem, hogy itt nem nagyon fordulnak meg profik. ( egyelõre, mert van itt akinek van olyan ambíciója 😉 )
Talán kicsit erõs volt a többiek megnyilvánulása, viszont valamilyen szinten érthetõ. Ismerd el, hogy a kokszot a legnagyobb százalékban a lusta hülyegyerekek használják, így ha valaki szteroidokról kezd beszélni, nem az élsport fog eszünkbe jutni. Plusz ezen a fórumon kurva sok az értelmetlen reklámozó, akinek köze nincs a dolgokhoz, csak beböfög valami idióta linket. Ezért lehetett ez a reakció.
Általában nem szokás normál körülmények között reklámozni. 😊
amúgy sry ha el kell keserítselek, 90 vagyok diéta után...nekem bõven elég. profikat meg ne itt keress, ahogy ha van topic ahol fociról van szó, linkelnek messuói vagy kaka, vagy pelé vagy tököm tudja kit, nem jelenti azt hogy ne lennének a realitás talaján és ne tudnák hogy bizony a barca elég messze van pilisvörösvártól.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
lool. 1:25-nél micsoda dobja van a srácnak 😄DDDDDD
Térden állva kúsztam el a fürdõbe vizet engedni!! 😄
www.smart-bus.hu
Remélem a forróvizes fürdõ segít picit...
www.smart-bus.hu
ú tényleg akartam mondani, hogy feltették a sátrat az uszodára, és diákigazolvánnyal az esti úszás ingyenes. hétköznap 21-23 hétvégén asszem 20-22-ig. 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mov ah,4ch int 21h end
Igazából nem tudom mások mit csinálnak nyakra, ha szoktak egyáltalán, de régebben kitaláltam még azt, hogy hanyatt fekszel, felemeled a fejed, hogy a nyak vízszintes legyen és ezt a pózt tartod, ameddig csak tudod.
Amióta edzem, azóta nem gyakorlatoztam nyakra, de így is elég vastag, 46-os ing az kell. Már egy ideje törpölök rajta, hogy heti egyszer pár percet talán megérdemelne ez az izom is egy kicsit a jóból 😊
mov ah,4ch int 21h end