Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
#20427-ben én is leírtam a véleményem.
Különc
Big bang

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Én még pár oldallal ezelõtt írtam róla véleményt, keresd vissza.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
Szép a csomagolása.<#dumcsi>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
mi a velemenyetek a hotbloodrol?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Na nekem meg sikerült venni egy fasza bicajt, kb 2 órát szenvedtem vele mire összeraktam de megérte, egész jó!

Kösz, a jégzselét beszerzem holnap. Hülyeség volt ráedzeni, én is úgy látom..
Vaxi
Szia! Szerintem ne is gondolkozz addig az edzésen, amíg fáj a vállad. Nem hajt a tatár, 1-2 hét pihenésbe nem fogsz belehalni, sõt, még jót is tehet. Jégzselével kenegetheted, nekem az bevált ilyen panaszokra.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Sziasztok, már egy ideje olvasgatlak benneteket, leírnám, h. 1,5 éve edzek,hetente 3x, próbálok figyelni az étkezésre, azért, heti 1-2 alkalommal megy valami gyorséttermi cucc meg csoki is. 89kg vagyok, 174centi. Van még hova fejlõdnöm....Hétfõn megrántottam a vállam, nem igazán javul. Nem is ment jól az edzés, mondjuk igyekeztem kímélni. Nincs valami tippetek, hogy siettessem a gyógyulást?
Vaxi

Különc
Ha ránézek már attól fáj a zacsim <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
nekem jó bicajnak számít a 700 éves hauserem is, mivel még mindig kiszolgál, ha a városban tekerek.
mondjuk szívem csücske akkor is a konám <#szeret>

Nekem nem kell rendes bicikli, van egy eredeti fehér BMW bicajom, kb 3* ültem rajta életemben.Szobabicikli kell, hogy itthon ébredés után egybõl tudjak aerobot végezni.

Tyler1
tecsóba veszel 5ezerért egy simát, egy hegesztõ ugyanennyiért csinál belõle szobásat 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
kinek mi a jó😊
nálam a jó ahol egy középhajtómû drágább mint ez az egész bicaj.

MJ rulz Pink Team The Only One

Vaxi
nagyon jó kis bicaj ez [ a merev villás változata ]. a szobabicikli meg sérti a fülemet, ezért meg én kérek elnézést 😄

csuszi
rendesnek nem hívnám😊

Vaxi
annyi pénzért kapsz egy rendes bicajt, pl. egy ilyet:

Akarok itthonra venni egy szobabiciklit, mert körülményes lenne minden nap eljutni a terembe csak azért hogy tekerjek, van valakinek valami tippje?Olyan 30-40k körül gondoltam, ezt néztem ki egyelõre.

Vaxi
Mivel balfasz voltam, 2 napja úgy fáj a gyomrom, mint az állat :\
bár mostmár jobb 😊

Fúúúúj 😄

Én most zavartam le egy jó adag szecsuánit, ilyen csípõs káposztával 😊

Vaxi
Fõtt krumpli fõtt répával és kefirrel... álmaim kajája..

jazzy
Ezt legkönnyebben úgy lehet kideríteni, hogy ha csak egy topicból hallottál róla és azelõtt soha, illetve nem ismersz senkit és nem is láttál soha senkit csak képen akinek volt, akkor valószínûleg neked sincs.

Ha meg igen, akkor menj el orvoshoz és megmondja.
Egyébként, azt honnan lehet tudni, hogy valakinek gynecomatsiája van, vagy csak a mellénél megtapadt a zsír?

Tyler1
jelentem mai vacsi hamburger volt 😄 néha belefér egy kis lazítás a kajában is 😊

Vaxi
Valamilyen szinten én is, viszont nem fogom magamat pöcsömnél fogva felkötni a fára, ha megeszek egy pizzát mittomén hétvégén 😊 Szerintem semmi bajod nem lesz tõle, persze azért diétában más a helyzet.

Nem, viszont ha már csinálom akkor komolyan szeretném.És az egészséges életmód híve vagyok 😊

Vaxi
szeretnél versenyezni?😊

Félrezabálással hogy álltok?Én most hogy mióta elkezdtem megint edzeni(1 hónapja) próbálok normálisan kajálni, de hetente 1* legalább becsúszik valami bigmek vagy gyros <#shakehead>

SeanJRRussel
dettó ez van itt is.Az állatok is ilyenkor többet esznek,készülnek a hidegre,ugyan ez az ösztzön megvan bennük is.Annyit tudnék enni én si mint a nyavaja csak az a baj hogy én meg a szénhidrátot kívánom nagyon.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vaxi
<#vigyor3><#eljen>

jazzy
Ezzel Vaxi is így volt.. de csak volt.. 😄
Szabi84
nekem is fáj kb egy óráig

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
feszültséget érzek, folyamatosan, de olyan igazi izomlázat, hogy a cipõmet ne tudjam bekötni olyat soha😞

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hát na, különbözõek vagyunk.Nekem nyáron semmi életkedvem a melegtõl, étvágyam meg nuku, azért necces is edzeni.

Tyler1
ilyet se hallottam még 😊

nálam a téi idõszak a leghúzósabb, kurvára eltudja venni a kedvem a -50 fok, meg a hó, a délutáni sötétség meg fõleg.

Nálam is ez van, szerintem az idõ miatt van. Alapból jobban szeretem ha hûvös,esõs,ködös idõ van(a hó meg a kedvencem), ilyenkor az ez edzés kedvem meg az étvágyam is megnõ. Sajnos nyáron ennek pont az ellenkezõje van, most is május elejétõl õszig hagytam az egészet <#nemtudom>

Roger6
Nem, ugyanaz, mint eddig. C vitamin, Multi Mineral Complex. Lehet kevés, de most erre futja. <#miaz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
vitamin beviteled változott?

Roger6
Én nem tudom mi van velem, de megnõtt egy-két hete az étvágyam. Tulajdonképpen örülnöm kéne, de most fél kiló hús helyett kb. napi 80 dekát eszek, + több zöldséget, és mindenféle köretet is. Anyagilag megint nem vágom, hogyan les ez a hónap.<#wow3> Nálatok is tapasztalható ez (a kaja, nem a zseton kérdés <#zavart1>)? Idõjárásnak tudható be? Egész nap tudnék zabálni, alig várom, hogy leteljen a 2-2,5 óra kajálások között. <#kuss>

dragon11
én is egyetértek..

pl kar edzés után fáj az is, ha ki ki kell nyitnom az ajtót..

SeanJRRussel
<#eljen> 3 éves pályafutásom alatt nem nagyon volt olyan edzésem hogy ne lett volna izomlázam edzés után.Sõt mi több akinek nincs az vmit télleg szarul csinál ahogy mondtad mert kizárt hogy egy kemény tárogatás,evezés,felhúzás után ne legyen izomláz a lábazásról már nem is beszélve.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Én csak magamat tudom idézni. <#zavart1>

Egyetértek csuszival, azért ha izomlázat nem is, egy kis feszülést vagy valamit kéne érezned másnap az izomban.

csuszi
majd sokan jönnek azzal hogy nem, mert nem az izomláz a cél. de ezzel ellentétben szerintem gáz...egy jó edzés után egyszerûen kell legyen izomláz, vagy lustálkodsz, vagy a pörgõs fogalmával nem vagy tisztában, esetleg úgy ahogy van az egész edzésterved kuka, rossz az alap vagy valami hasonló.

Szabi84
Az gáz hogy több mit 1 éve edzek és izomlázam még sosem volt. Pedig keményen nyomom, nagyon ritkán lazítok.

dragon11
Akkor fontolóra veszem, hogy a holnapi lábazás elmarad😊

köszi mégegyszer😊

Tyler1
ami nem megy nem kell erõltetni, mert sérülés lesz a vége(ez saját tapasztalat). úgy is átesel ezen a perióduson, úgyhogy felesleges erõlködni, 1 kimaradt edzéstõl még nem mész össze 😊

jazzy
Csak pihenjél ha nem megy hát ötmilliárd oka lehet, front van, hideg van, szar kedved van, ideges vagy, nincs az egészhez kedved, nem aludtál eleget, stresszelsz valamin, stbstbstb.
dragon11
Holnap még megpróbálom, max fszcibálósra veszem az edzést ha úgy van..

köszi