Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Az meg, hogy te nem tudod megkülönböztetni a cikk nyelvezetét, az üzenetétől, az a te saját sötétségedet igazolja csak. Tanulni kellett volna az isiben, tudod?
De részemről befejeztem a "vitát", mert te a sok éves átlagnál is degeneráltabb vagy a fórumozók között, és nem is rejted véka alá sajnos.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De még egyszer, hogy a birka agyad is megértse: a webmagazin főszerkesztője ugyan Bunny, ezt nagyon jól látod, de a cikk nem a bodybuilderen van, ami ugye nagyon egyszerűen kitalálható abból, hogy a link sem odavisz.
Egy cikknél nincs olyan, hogy "függetlenül a tartalomtól", ez kb. akkora baromság, mint az agyhalottak véleménye, hogy a Die Hard milyen szar lenne Bruce Willis nélkül. Persze, biztos, de vedd ki belőle. Hogy lehetne egy cikknél elvonatkoztatni akár a tartalomtól, akár a stílustól? 😄
Bizonyára kurva fontos ezek után a véleményed, ha ide-oda tulajdonítasz oldalakat és cikkeket, közben a létező legnagyobb pofával vered magad arra, ami a vakok és gyengénlátók számára is világos: hogy a shopbuilder nem a bodybuilder, és Jerk nem Bunny 😄
Bohóc.
De ahogy látom a szövegértelmezéssel és olvasással is súlyos gondjaid lehetnek, mert pont azzal kezdtem az írást, hogy "Függetlenül a tartalomtól", erre felhozod a tartalmi minőséget. Ha valamelyik szót nem tudod értelmezni, nyugodtan rákereshetsz. Még egyszer tehát, a cikk stílusát kifogásoltam, ami nem illik az oldal formátumához. Hogy Bunnyra asszociáltam a stílusból, az talán nem véletlen...
Arról már nem is beszélve, hogy egy kiválóan összeállított, tartalomban bőségesen gazdag cikkről beszélünk, aminek a célcsoportjához valószínűleg ilyen hangnemben érdemes beszélni, mert ezt értik. Vagy te lettél esetleg megszólítva? 😄
Ráadásul az oldal sem az, amire gondolsz, úgyhogy azért vannak bajok 😊
Utoljára szerkesztette: Riddick21, 2015.01.16. 14:04:00
Swedish people are albino monkeys
" Én csak azzal a részével nem értek ,h azzal ne foglalkozzon senki, hogy a példaképeink a versenyzők, a profik stb. hogy cuccolnak és miért.Ők a példaképek a srácok olyanok akarnak lenni és pont ők (is) azt szajkózzák ,hogy ne kokszoljunk közben pedig ők tolják a legkeményebben.Ez olyan mint amikor a dohányos szülő cigivel a szájában oktatja ki a gyereket, h ne dohányozz mer' baj lesz. Nekik szabad "
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mondjuk engem most levert picit a víz a "köszcsi" miatt, de néhány óra, és kiheverem.
Kb másfél hete ráálltam a mérlegre és kicsit lezsibbadtam. 113 kilót mutatott... Úgy, hogy 2 éve még 75-80 között mozogtam. Igaz közte megnősültem, fél éve pedig leraktam a cigit, úgyhogy én ennek tudom be, ami persze faszság.. 😄 Na de, nagy nehezen rászántam magam, hogy kéne valami tenni, és most nem úgy, hogy hirtelen nagy célokat tűzzek ki magam elé, hanem szép lassan, fokozatosan... Az sem érdekel ha jövő karácsonyra érem el a legeslegvégső célt. Csak elérjem. Igaz még mindenbe kezdő vagyok. Mondjuk sokat bújom a fórumokat, tippeket gyűjtök, kérdezek, máskülönben nem megy szerintem. Eddig egész jól bírom. Tudom, nem sok egy hét, de nekem az, főleg, hogy előtte fekve vittem be 5000 kalóriát egy nap. Napi 2L Kóla és hasonlók formájában. A Szép kis feleségemet is rávettem, hogy csinálja velem, vagy legalább segítsen benne. Máskülönben nem menne szerintem. Mondjuk lehet hülyeség, de közre játszik az is, hogy szedek Multi illetve Omega 3 kapszulát. Szerintem. Vagy csak azt hiszem és elhiszem. 😄
Na mindegy. Lehet, hogy fogok még kérdezni és lehet, hogy hülyeséget, de nézzétek el nekem. Köszcsi.
Ilyen "lövök egy képet magamról" amúgy sem nagyon játszik nálam soha, kb. utálom, ha fényképeznek, meg az összes feszengő nyomorultat, aki arra veri magát, hogy mekkora. Tudom, hogy nem erről volt szó, csak leírtam, de a kért képet hozom majd. Február 10-én kezdem a diétát ("nyaralás" után), akkor mérlegelek egyet, kb. pont 100 kg leszek addigra. De amúgy a súlycsökkenés sem érdekel, a tükör majd megmondja, hogy mikor kell abbahagyni, nagyjából 12-15 hétre számítok.
De amikor felülök a szopórollerre és semmi időm semmire, akkor azért valami reggelit intézek magamnak (rántotta 6-7 fehérje 2-3 sárgája), 2 zacskó jázmin vagy basmati rizs (gyakran már előző este lefőzve!), illetve általában úgy csinálom, hogy a napi kb. fél kg csirkémet csak elő kelljen vennem, szóval ha megcsinálok egy adagot, akkor legalább 1 vagy 2 adagot pácolok előre magamnak, úgyis elfogy, hűtőben meg eláll, ha elég lenmagolajat tolsz rá, és ha nulla időm van, akkor reggel kisütök mindent aztán csak eszem, ha azért van egy-egy lopott fél órám, akkor adagonként sütöm ki.
Ez természetesen tömegelés alatt működik így. Diéta alatt SPÁRTA van, nekem csalós napom sincs soha, se csalós kajám, legfeljebb idegösszeomlás előtt. Nem mintha bármi célom lenne ezzel, de szeretem normálisan csinálni a dolgokat.
Ha most kezdesz a kajával foglalkozni, akkor először, néhány hónapig mérj le mindent. 3e forint körül már kapsz grammpontos mérleget, digitálisat, az tökéletes erre. Csak azért, hogy tudd, miből mi mennyi. Utána már nagyjából úgyis tudni fogod!
Meg egy fontos dolog: tömegelés mellett is minimalizáld a "csak rendelek egy csirkerizst ettől az étteremtől, jó nagy adagot hoznak mindig!", mert azt a kaját nem te csinálod, nem tudod, miből milyen minőség van benne. De pl. biztos, hogy valami fos, agyonhasznált olajban sütik, nem úgy, ahogy neked KELL mindent: kókuszolajban/kókuszzsírban! Ez is fontos, és ebből se használj azért sokat.
Ha tényleg most kezded, jó eséllyel el fog baszódni a gyomrod kicsit (nekem és nagyon sok ismerősömnek volt hasonló tapasztalata), mert annyi szart ettél eddig, hogy a tested kicsit nehezen viseli az átállást. Emiatt nem kell aggódni, van rá egy nagyon jó módszer: lenmagolaj! Amúgy is jó, ha tartasz otthon magadnál mindig, de ha nem jó az emésztés és szorulásod van, minden étkezés után (tehát napi 5-6-7 alkalommal!) tolj le egy kanállal. Nincs olyan szar íze és 1-2 nap alatt megoldja a gondjaidat! Ha vidéki vagy, itt egy jó hely, ahonnan lehet rendelni, legalábbis én innen szoktam, de lehet, hogy valaki tud jobbat:
lenmagolaj olcsón!
Amúgy most nézem, hogy valójában recepteket kértél, én meg itt hablatyolok 😄 Bocs, bár talán találsz benne értelmes infót. Mondok akkor egy kurva jó tömegelős kaját, amit én nem bírok megunni: sajtos-diós bundás csirkemell! Kegyetlen finom, ugyanúgy kell csinálni, mint a sima rántott húst, csak a zsemlemorzsa helyett 1/3 sajt (light, ha lehet), 1/3 dió és 1/3 teljes kiőrlésű zsemlemorzsa legyen a bunda! Imádni fogod, nagyon finom! Rizzsel a legjobb, de én néha eszem édesburgonyával, mert nagyon szeretem azt is.
Amúgy meg itt egy oldal, ahol szemezgethetsz:
Cleaneating
Itt van minden, de ki fogod tudni választani a "gyúrós" kajákat!
Még annyit kérhetnék tőletek, hogy leírnátok nekem ki mit szokott általában enni nap mint nap? Független attól, hogy az illető diétázik, vagy tömegel. Csak kíváncsi vagyok, hogy melyik kaja pörög jobban az ilyen általános csirkemellrizstojásfehérjebrokkoli után. 😊
Köszcsi.
Köszi a válaszokat!
bár a carb-f 1kg, kb 1800 Ft, azért ki lehet azt bírni 😄 egy darabig elég...
Mostanában én is zabpelyhet darálok amúgy, és bele a fehérje shake-be, csak gondoltam ad valaki hatékonyabb vagy jobb tippet 😊
A szőlőcukor is por, csak pasztillákba van nyomva 😊 Sőt, sok helyen porként lehet venni. Én egyébként Carb-F-et tolok fehérje mellé.
Sokan pl. ledarálják a zabpelyhet, és azt rakják a fehérje mellé. Mivel a darálás alatt gyakorlatilag finomszemű egyveleget kapsz, így gyorsul a felszívódása is, edzés után ez pedig fontos. Ezt tudom ajánlani, ha mindenáron nem porból akarod.
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2015.01.08. 18:31:22
Swedish people are albino monkeys
viszont fel is merült bennem a kérdés, hogy edzés után ki mit szed? Fehérje oké, arra ott por, de szénhidrátot mivel biztosítjátok? azt már nem akarom minden áron porból. Szőlőcukor? Illetve lehet egybe fogyasztani a fehérjével?
Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol receptek vannak leírva? Olyan érdekelne mint ami bb.hu-n van, csak többfajta.
Köszi.
magyarul 32% kiesik a 4.1%os hibahatarnal!! a maradek is csak a 4.1es hibanak felel meg. 4.1%os szoras az geci sok, ugyanis csalafinta, nem ugy erti, hogy a gep mond 10et es te valojaban 9.6 vagy a gep tevedett 4%ot, LOFASZT, a gep mert 10et, te meg vagy 14%os, akkor az mar pontos. nah az szep... a maradek 32%rol mar nem is beszelek...
MJ rulz Pink Team The Only One
a centi ugy segit izom zsir fogyas kerdesben, hogy mered a pocakod (nem derek), derekad, segged (csipo), es az izomhelyeket. felkar, comb, csecs. en azt szoktam nezni, hogy az elozo dagadt poziknal menjen le, es minel kevesebbet fogyjak az izompontoknal 😄, PLUSZ mennyit gyengulok.