Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Figyelj, a táplálékkiegészítõk nem károsak, ha nem hiszed itt a link."
Nem véletlenül van a banner alatt ez:
"Alapismeretek - Mielõtt kérdezel olvasd el!"
A stílusodról és a faszgyúrós beszólásodról pedig nem is beszélnék.
/flame, részemrõl 'önnyi volt.
Ha elolvasod az alapismeretekben található összes linket, meg fogod érteni miért, és mikor kell táplálék kiegészítõket használni.
szépnapot
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
mindenki jól megmondta a másiknak, kész vége, nem kell olaj a tûzre.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nekem kicsit paradoxon ez a mondat
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
egyébként az értelmi színvonal is meglátszik, hogy egybõl káromkodtok :) jó gyúrást faszgyúrók (tisztelet a kivételnek)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
itt az a kérdés, h ha az emberiség kitalálja a biztosnságos génmanipulálást, akk annak milyen következményei lesznek az evolúcióra nézve? mert ugye a gének öröklõdnek...
amúgy a fekákban ez a természetes génmutáció sokkal jobban kimutatható, ezért nõnek náluk ekkorára, és ilyen gyorsan az izomzatok.
Flex Wheeler volt az elsõ akinél bizonyították is, h mutálódik a myostatinja, ezért volt neki extrém gyors növekedési indexe.
@MaRee: Én biztos nem... nálam bármilyen génkezelés már túlmegy egy határon. Egyébként meg a lényegét veszti így el az egész, szerintem...
www.smart-bus.hu
itt mondjuk pl. az "észak-amazonas vidékén található kéklepke szárnykivonatára" gondolok, amit van aki úgy él meg, h kurvára bedurran tõle, aztán amúgy meg a dunaparton szedett ibolya kiszárítva :D
György
"Táplálékkiegészítõk
A táplálék kiegészítõk nem "izomnövelõ szerek". A táplálékkiegészítõk nem alkalmasak arra önmagukban, hogy izomtömeg növelést okozzanak. Csak az egészen idióták képzelik azt, hogy táplálékkiegészítõk szedésével automatikusan izmosak lesznek. A táplálék kiegészítõ nem instant izom, amit ha megeszel izommá válik. A táplálék kiegészítõk –mint azt a nevük is mutatja- TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTÕK, vagyis koncentrált élelmiszerek, ugyanolyan kaja, mint a többi."
Ettõl még full natural az edzés szerintem... annyiban segít, hogy könnyebben viszem be azt az amúgy horrorisztikus táplálék mennyiséget...
www.smart-bus.hu
nem lesz benne semmi káros dolog, mint ahogyan a rahedli testépítõ szer is naturál.
A cikkre visszatérve köszi szépen ez egy nagyon érdekes cikk, kíváncsi leszek mi fog kisülni ebbõl! Kéne valami ami felváltja a szteroidokat és nem bassza szét teljesen a szervezetet( mielõtt belém kötnétek, én VM35-ön és 100% whey proteinen kívül soha semmit nem "szedtem" még, és nem is tervezem!).
Jó éjt...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
cikk
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
felhörpintem oszt csók. :D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
C vitaminból csipkebogyó alapút néztem ki, annak folyamatos a felszívódása. Napi 1000mg elég gondolom... a Kalcium + Magnézium is meglesz. A korom miatt meg azt hiszem elkél az a Q10... bár ez elég drága, ezen még rágódom.
A lenmagolaj az megy a reggelihez, kb 2-3 gram. Ehhez kell még az omega3 szerinted?
JointX helyett meg az Arthroxon-t javasolták annak, aki nem megelõzni akar, hanem már vannak nyûgök...
www.smart-bus.hu