Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
hozzászólásom nem feltétlenül rád vonatkozott, sajnálom, ha megbántottalak vele.
"Figyelj, a táplálékkiegészítõk nem károsak, ha nem hiszed itt a link."
Nem véletlenül van a banner alatt ez:
"Alapismeretek - Mielõtt kérdezel olvasd el!"

A stílusodról és a faszgyúrós beszólásodról pedig nem is beszélnék.
/flame, részemrõl 'önnyi volt.
Ha elolvasod az alapismeretekben található összes linket, meg fogod érteni miért, és mikor kell táplálék kiegészítõket használni.
szépnapot

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ezt nem mondtam, de ugyanakkor jellemzõbb a kondisok nagy részére a nagyképûség. konkrétan pár hete írtam, tök normális válaszokat kaptam, meg is köszöntem õket. beírtam a saját véleményemet és egybõl balfasz, idióta, gyökér, gecibuta és még sorolhatnám mi lettem. Azt hogy ki hova jár azt majd maga eldönti az ember. Nincs problémám innen senkivel, csak nem értem, miért kell leoltani egybõl azt aki nem tud valamit, miért nem lehet elmondani normálisan, semmivel nem tart tovább beírni azt, hogy "Figyelj, a táplálékkiegészítõk nem károsak, ha nem hiszed itt a link."

Most olvasom ezt a hsz-t is, erre annyit mondok: én azokat se szedem, max ha húzósabb idõ jön (nagy hideg esetleg, vagy valami nagyobb influenza, akkor elkezdek vitaminokat szedni).

jazzy
Ezesetben nem kell többé idejönnöd. Mert mi bizony nagyképûek vagyunk és parasztok.
Egyetlen normális válaszoló Solt volt, 2 perccel a 21:57es hozzászólás után egybõl beszóltak... Ha normális válaszok lettek volna akkor lehet nem így válaszoltam volna, mivel ha valaki nem tud valamit akkor normálisan válaszolok neki és nem idiótázom le. Saját véleményem meg lehet, hogy szerintem az étrendkiegészítõ hülyeség, ott van a SZERINTEM, de nem írtam hogy káros meg semmi ilyesmi. Vagy ti már azt is megtiltjátok hogy az embernek saját véleménye legyen? Komolyan mondom már unom a sok nagyképû gyúróst (tisztelet a kivételnek), sulim is tele van ilyen parasztokkal akik verik a mellüket arra, hogy õk sportosztályosak és felsõbbrendûnek tartják magukat. Ismét tisztelet a kivételnek...

MEdievil

:)

F

jazzy
Mert most kedvem van hozzá!
Tyler1
de mééé kell újrakezdeni a flémet???
mindenki jól megmondta a másiknak, kész vége, nem kell olaj a tûzre.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jazzy
Tele a hócipõm vele, hogy néha betalál egy marha aki mindent megmagyaráz, mindent jobban tud lefikáz mindent és aztán közli, hogy mi vagyunk a faszgyúrók.. hihetetlen miket meg nem enged magának egy két szenny ember manapság.
jazzy
Az nem számít, hogy te idejössz és hülye vagy, ha ezt megmondjuk neked mi vagyunk a paraszt gyúrósok, kapjál már a fejedhez a többi idióta elõítéletes zsírzabálóval együtt. Ámen.
Különc
"egyébként az értelmi színvonal is meglátszik, hogy egybõl káromkodtok :) jó gyúrást faszgyúrók (tisztelet a kivételnek)"

Nekem kicsit paradoxon ez a mondat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

A sok kedvenc válaszolónak: tisztába vagyok vele, hogy mi az étrend kiegészítõ.

egyébként az értelmi színvonal is meglátszik, hogy egybõl káromkodtok :) jó gyúrást faszgyúrók (tisztelet a kivételnek)

Vaxi
medvecukóóór :D

jazzy
Akkor érted, hogy a konklúzió az, hogy HÓEMBER!
Vaxi
Persze, én értem :D

jazzy
Azt izmos emberek reklámozzák? Nem. Azt reklámozzák a tvben? Igen. Konklúzió?
Elõbb-utóbb szuper emberek lesznek :)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tyler1
igen, minden ember típusban más gének vannak jobban kifejlõdve. pl. a távol-keletiek, halat, meg rizst esznek, közen csontvékonyak, mégis a világ legfejlettebb népei már több ezer éve :)

itt az a kérdés, h ha az emberiség kitalálja a biztosnságos génmanipulálást, akk annak milyen következményei lesznek az evolúcióra nézve? mert ugye a gének öröklõdnek...

Na igen, de ha jól tudom õk meg genetikailag "butábbak", ezt most nem kell rasszizmusnak venni távol áll tõlem az ilyesmi, de tudomásom szerint a négerek könnyebben izmosodnak és jobb a fizikai teljesítõ képességük, a fehérek pedig inkább a szellemi dolgokban jobbak. Lehet ennek semmi alapja persze, csak én tudom így.

Tyler1
sztem a mi generációnk még nem fogja ennek a hasznát látni.

amúgy a fekákban ez a természetes génmutáció sokkal jobban kimutatható, ezért nõnek náluk ekkorára, és ilyen gyorsan az izomzatok.
Flex Wheeler volt az elsõ akinél bizonyították is, h mutálódik a myostatinja, ezért volt neki extrém gyors növekedési indexe.

Vaxi
egyébként szerintetek ha elmondanánk az embereknek, hogy a például c-vitamin, a rossmannban kapható diétás por, és a kalcium pezsgõtabletta is táplálékkiegészítõ, mit csinálnának? komolyan érdekelne.

Nos rohamosan fejlõdik a tudomány, a világ napról napra sci-fibbé válik :) Nem tartom lehetetlennek hogy az elkövetkezõ 20-30 évben már a gazdagabb emberek számára elérhetõek lesznek az ilyesmik, plusz kibernetikus implantátumok, stb... Nem tudom ezt ki mennyire tartja jó dolognak, elsõsorban én azért edzek mert SZERETEK edzeni, az hogy jobban akarok kinézni csak másodlagos. De ha viszon van valami amivel ezt nagyban meg tudom dobni és jobb eredményeket elérni rövidebb idõn belül, ráadásul még a szervezetemre sem káros, akkor nincs vele semmi problémám. :)

:D:D

@MaRee: Én biztos nem... nálam bármilyen génkezelés már túlmegy egy határon. Egyébként meg a lényegét veszti így el az egész, szerintem...

www.smart-bus.hu

Kérdés: ha nem lenne mellékhatása, melyikõtök próbálná ki? Én biztosan.

Tyler1
visszatérve a Myostatin projekthez, csakhogy ne legyen nagyon szétflémelve a topik, ilyen a génkezelt egér izomzata. azért ez elég durva. ez a Coleman kép itt felül, délutáni matiné lesz, ha ezt embereken sikeresen alkalmazzák :)

Roy Manson

Tyler1
igen ezzel sokan nincsenek tisztában, de ennek van másik oldala is, mert sztem a legtöbb testépítõszer marhaság, és fele semmit nem ér, csak van akire placebo hatást gyakorol.
itt mondjuk pl. az "észak-amazonas vidékén található kéklepke szárnykivonatára" gondolok, amit van aki úgy él meg, h kurvára bedurran tõle, aztán amúgy meg a dunaparton szedett ibolya kiszárítva :D

A Kaszas
:D

sapkafej
láttad már azt a képet, amire az van írva, hogy "te mennyire gecibuta vagy bazdmeg"? képzeld ide, mer most nem találom a linkjét

György

Idéznék: :)

"Táplálékkiegészítõk

A táplálék kiegészítõk nem "izomnövelõ szerek". A táplálékkiegészítõk nem alkalmasak arra önmagukban, hogy izomtömeg növelést okozzanak. Csak az egészen idióták képzelik azt, hogy táplálékkiegészítõk szedésével automatikusan izmosak lesznek. A táplálék kiegészítõ nem instant izom, amit ha megeszel izommá válik. A táplálék kiegészítõk –mint azt a nevük is mutatja- TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTÕK, vagyis koncentrált élelmiszerek, ugyanolyan kaja, mint a többi."

Ettõl még full natural az edzés szerintem... annyiban segít, hogy könnyebben viszem be azt az amúgy horrorisztikus táplálék mennyiséget...

www.smart-bus.hu

Tyler1
az naturál :)
nem lesz benne semmi káros dolog, mint ahogyan a rahedli testépítõ szer is naturál.

Ne foglalkozzatok Neoncsovessel, csak a szokásos heti idióta aki ide talált.

A cikkre visszatérve köszi szépen ez egy nagyon érdekes cikk, kíváncsi leszek mi fog kisülni ebbõl! Kéne valami ami felváltja a szteroidokat és nem bassza szét teljesen a szervezetet( mielõtt belém kötnétek, én VM35-ön és 100% whey proteinen kívül soha semmit nem "szedtem" még, és nem is tervezem!).

Igaz az nem akkora marhaság mint a szteroid meg ezek, de ettõl függetlenül szerintem az sem a legjobb... lehet nem túl hatásos a fullnatúr edzés, de valakinek az jön be :) (pl. nekem)

:D:D

Jó éjt...

www.smart-bus.hu

Az étrend kiegészítõ miért marhaság?

www.smart-bus.hu

jazzy
flame on, holnap jövök jóéjt
miért csökkenne nullára? ettõl függetlenül még mindig lesznek akik tisztán akarják az izmot felszedni... nekem is van haverom aki bogyózik meg étrendkiegészítõzik, de van aki natúrba nyomja minden szer nélkül... pl. én se fogok a kondizás miatt étrendkiegészítõket meg ilyen marhaságokat szedni.

Tyler1
ez lenne a testépítés jövõje? a szteroidok után a génmanipuláció jelentené a testépítés, és élsportolás újabb lépcsõfokát? ez nem egy túlközeli jövõkép, de ha megvalósul, akk gyakorlatilag a konditermek jelentõssége nullára csökken.
cikk

Úgy nem annyira tömény! :D Próbálgattam sokféleképpen, de ez az egyetlen, hogy nem pofázik vissza! :S Megváltoztatja a zabpehely ízét, de nem olyan durván... meg ugye nyakon öntöm fehérje turmix-l, az meg jó csokis... :)

www.smart-bus.hu

A Kaszas
jazzy
Ha átissza a zabpelyhet a lenmagolaj íze? Hallode különleges ízlésed van :D
:)) A reggeli zabpelyhet mérem, és közben teszem rá a lenmagolajat... innen tudom, hány gramm. :) Kanállal simán képtelen vagyok lenyelni, mert órákig visszabüfög... ha a zabpehely átissza, úgy jobb...

www.smart-bus.hu

Vaxi
én egyszer mértem le, felespohár kb. félig öntve az 15-20 gramm.
felhörpintem oszt csók. :D

jazzy
Ki a fene méregeti a lenmagolajat grammra, kapjál be egy evõkanállal aztán viszontlátásra
No akkor még faggatom az okosokat! :)) A 2 grammot is órákig büfögöm vissza... :D

www.smart-bus.hu

Na igen, csak a többi kiegészítõ még ahhoz is kell... és így már kurva drága egy hónap... :S

www.smart-bus.hu

Vaxi
jah, bár nekem az picit drága, de tényleg az a legjobb :)

A Kaszas
ha vitamin akkor multi pro

Vaxi
Nem tudom, hogy mennyire helyettesíti az omega3-at. Egyébként a 2-3 grammot nyugodtan megemelheted akár 20-ig is szerintem. Az már elég lehet :)

A Daily One, meg a Daily-Vitamin kb egy kategória ahogy látom...

C vitaminból csipkebogyó alapút néztem ki, annak folyamatos a felszívódása. Napi 1000mg elég gondolom... a Kalcium + Magnézium is meglesz. A korom miatt meg azt hiszem elkél az a Q10... bár ez elég drága, ezen még rágódom.

A lenmagolaj az megy a reggelihez, kb 2-3 gram. Ehhez kell még az omega3 szerinted?

JointX helyett meg az Arthroxon-t javasolták annak, aki nem megelõzni akar, hanem már vannak nyûgök...

www.smart-bus.hu