Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vadak.. amikor az étteremben voltam gyakorlaton, fõztünk borókás szarvaspörköltet, hát az beszarás milyen finom..
tengerközeli helyeken, kikötõkben, piacokon kurva olcsó és nagyon nagyon nagyon finom húsa van lehet itthon is kapni, de a fagyasztott kiengedve kocsonyásodik és a benne lévõ fagyott víz ahogy kienged teljesen elbassza. a fagyasztott az mindig szar ez van, egy szaros csirkemellnél is.
én speciel pörölyfejût ettem. de ezzel is van baj, eléggé kihalóban lévõk a cápafajták is. marad a csirke 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
www.smart-bus.hu
bár a cápát és a tonhalat szeretem
tonhal drága és delfinbarát is vagyok - nem hiszem el az emblémát
cápa csak helyben jó, ezek a fagyasztottak kurva szarok.
jelen vagyok folyamatosan amúgy😊
a vadhús jobb minden másnál kivétel a hal, azt semmi nem veri le.
hal
vad
szárnyas melle
szárnyas más
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A szarvast viszont megkóstolnám 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
nekem azt mondták hogy a vadon élõ állatnak a húsában kevesebb a zsír de nagyobb a fehérjetartalma, mint a háziállatoké.
mert nekünk van 1 csomó fácánhusi, az egészséges nem? jókis száraz soványhús...
amúgy mostanában a szójára álltam rá, próbálom így "rotálni" az étrendem, a sok csirkemelltõl már kivagyok 😄
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
és ha szedem? ti milyen gyümölcsöket szedtek még? meg húsokat? én ma sajtaltöltött csirkét szedtem meg rizst is szedtem hozzá.
www.smart-bus.hu
Problémám ott kezdõdik hogy egy ideje a jobb oldalam szinte teljesen használhatatlan, alig tudok fekvenyomni, állig húzni gyakorlatilag az egész jobb oldali hát,váll,kar részem annyira legyengült, hogy szinte ellehetetlenítette az edzésem, azóta nem is edzem.
Nem fáj, nincs méretbeli különbség (legalábbis még), egyszerûen nem bírom felemelni/kinyomni az eddig használt súlyokat vele (pl féloldalasan nyomok fekve úgy, hogy a bal már fent van a jobb pedig segítség nélkül csak ilyen nyomorult "lökésekkel" megy fel vagy pedig abszolút csak segítséggel)
Kértem mutert hogy kérjen nekem idõpontot, hogy derítsük ki nem a gerincferdülésemhez lehet-e köze,de azóta jegelve van a dolog. Félek hogy akár idegi probléma is lehet.
(3 hónapja nem edzettem intenzíven, pihentetve is volt/van nem keveset és nem változott a helyzet)
Aki végigolvasta, véleményt pls
egyébként értem én, hogy mi a problémád vele 😄
kezdetnek szerintem elég az, h pl. a fekvenyomás a csöcseidet edzi, és nem a "miofibrilláris hipertrófiát" 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tyler: igaz, hogy a sportika cikkek tudományosabb stílusban íródtak, de attól, hogy 1 ilyen mondatod kiragadtál belõle, amibõl kb. csak a névelõket értem, még értelmezhetõ a leírás nagy része. Engem például érdekelt, hogy mi miért történik. Többször el kell olvasni, persze a többség baszik akár egyszer is elolvasni, de megérthetõ 😊
A második problémát nem teljesen értem. Tehát úgy edzel hogy elsõ nap kar, második nap hát-váll, harmadik nap mell.Ezután két nap pihenõ következik, tehát ha hétfõ-kedd-szerda edzettél akkor péntekig pihensz, és szombat vasárnap ismét edzel.Ha szombaton és vasárnap már alig bírod, akkor hagyd a francba, egyelõre elég bõven heti három edzés nap, az elején még nem kell egy héten többször megedzened egy izmot.Csütörtökre rakj be inkább egy lábazást, tudom hogy szar és nincs kedved, nekem sincs, másnak sincs, de hidd el az is kell az optimális fejlõdés érdekében, nem szabad elhanyagolni!
És mivel most kezdtem olyan napi 30-40 perc egyelõre de nem is ez a gond hanem mikor bicep-re vagy tricepsz-re gyúrok simán megy a 20 kilo de mikor kiesik ügye ez a 1-2 nap és utána folytatom akkor egyszerûen elvannak lustulva vagy erõtlenedve a kezeim csak egypárszor tudom csak meg emelni a 20 kilo-t és vissza kell vennem 15-re és vagy 2 nap mire újra megszokják a súlyzókat és újra mehet a 20 kilo-s súly.
Ez miért van intenzívebben kéne edzeni vagy mi?<#conf>#conf>
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
kurvajók ezek a sportika cikkek. videókat végignéztem, ott se voltak gyenge beszólások, gondoltam beleolvasok az írásos anyagokba is: "Az elõzõ részben végigmentünk az elsõ ponton, és láttuk az izomnövekedés folyamatát, a hipertrófia erõnövekedéssel összefüggõ un. miofibrilláris típusát, és a kontrakciós erõtõl "elváló" szarkoplazma hipertrófiát, emellett foglalkoztunk a hiperpláziával is."
ezt komolyan kezdõknek szánták? mert ezt kb. sporttudományi karon tanítják anatómiából. és görgetek le, végig ilyen szaknyelven írják le az edzéselméletet, de ki a célközönség? mert aki ezt megérti, az amúgy is tudja, az kezdõk meg a büdös életben nem fogják ezt megérteni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
www.smart-bus.hu