Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. példa
2. példa
3. példa
4. példa
Nincs kedvem tovább linkelgetni. Érdekes, mindegyikben ott a Teljes kiõrlésû kenyér. Pedig a 60 kg-os tömegnövelõ étrend, az biza kezdõknek való. Sehol egy meki, vagy pizza. Na de no offense, csak nem akartam, hogy összezavarodjon, itt vannak a példák az megfelelõ étrendre, innen puskázhat.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Persze, hetente egyszer becsúszhat ilyen kaja, csak te ezt nem írtad oda, ez a szegény pára meg majd azt hiszi, mekis kaján kell élnie, abból is minél többet.
De te pl. honnan tudod, hogy nem hízékony alkat? Hát életében nem evett normálisan, talán kéne adni neki egy esély, vagyis saját magának, és a normális, egészséges kajának, nem gondolod? Aztán ha rendesen eszik, és nem fejlõdik, akkor mehet orvoshoz, mert ilyen nem létezik...
Egy fontos dolog a szénhidráttal kapcsolatban: "minden cukor szénhidrát, de nem minden szénhidrát cukor!" - remélem érted, mire írtam ezt.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én csak annyit mondok, hogy van egy link a banner alatt (szép nagy, piros betûkkel), ott megtalálsz minden, táplálkozással kapcsolatos dolgot, csak olvasni kell. De röviden - szénhidrát: rizs, krumpli, durumtészta pl, fehérje: csirkemell, -comb. Ezek a legjobbak. Szénhidrátból rengeteg kell a tömegnövelési idõszakban, az, hogy benyomsz kenyeret meg péksütit, édeskevés. Ráadásul kuka, hacsak nem teljes kiõrlésû. Olvasd el, neked rengeteget kell még tanulnod az étkezésrõl. Bár felõlem ott dobod ki a pénzt, ahol akarod.
Volt itt is pár ember már, akinek magyaráztuk, hogy kaja nélkül a kreatin = 0, de hát nem nagyon érdekelte, vett. Utána meg elmondta, hogy õ ezt meg azt a kreatint már próbálta, de az szar mind, nem jó semmire, parasztvakítás. Aztán mit reggeliztél? Vajaskenyeret -.- Jóvankoma, te tudod...
De egyébként sima kajálással havonta (kezdõként) simán fel lehet szedni 1-2 kilókat. Aztán ez ugye exponenciálisan csökken, tehát egyre kevesebbet tudsz magadra építeni.
én is azt mondom, hogy sürgõsen kezdjél bele a zabálásba. 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Fehérjébõl pedig olyan 120-130gramm naponta.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Ám visszatérve,a túledzés nem az edzésnapoktól függ,hanem attól hogy mennyit kajálsz.Ha nem tudod fedezni faszentosan a napi szükségleteket akkor edzhetsz te 3X is akkor is túleddzetté válhat a tested.Szal kajára alaposan odafigyelni!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nekem most hozta a futár =)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A 4 edzés alapja az, hogy a lábat külön napra teszed. Kezdõ szinten úgysem fogsz egy durva lábedzést megcsinálni 1 órán át, ezért bõven elég 3, de haladó szinten igenis meg kell dolgoztatni keményen a lábat, mert a testednek elég nagy részét adja, ha arányokban nézed. A többi 3 napra pedig szétdobod a többi testrészt, mell, váll, bicepsz, tricepsz, hát, has, vádli, alkar, csuklya attól függ ki mit edz még.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha hájat akarsz fogyasztani, akkor csökkentsd a szénhidrát bevitelt, és minden reggel tekerj 45-50 percet ideális pulzus szám mellett. E mellett szigorú diéta... a véleményem szerint ez optimálisabb, mint a súlyzós edzések számának növelése.
www.smart-bus.hu
Eddig A-B-A; B-A-B edzést csináltam és most álltam át a 4 naposra, mert ráérek és, hogy többet edzek, mert ezzel (is) fel akarom gyorsítani a (hájból) való fogyásomat.
www.smart-bus.hu
Edzés alatt meg a súlyzós napokat értettem.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Itthonra néztem szobabicót, de nincs annyi pénzem most... pedig jó lenne mondjuk filmezés közben tekerni😄
#20833: értem, köszi... akkor ezek szerint ezt a részét én (is) rosszul tudtam... ennek nem olvastam utána, illetve konditerembe az összes "nagy" ezt mondta, hogy sokat kis súllyal... de akkor ez tényleg rossz ötlet volt:/
www.smart-bus.hu