Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeanJRRussel

4:52 tõl nézzétek,a nagyok is lefelé nézõvel csinálják 😊

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Én csak lefele nézõ tenyérrel csinálom mert másképpen érzem a bicepszemet és van amikor fáj is.De hát ahány ház annyi szokás...A lényeg az akár hogyan is csinálod hogy érezd hogy télleg a vállad dolgozik és nem más izom.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Panzermeyer
Én azt tapasztaltam ezzel kapcsolatban, hogy amikor lefelé van fordítva a tenyér, akkor mintha nagyobb lenne a használt vállizomzat kiterjedése, viszont ez így sokkal nehezebb, kényelmetlenebb, és sérülésveszélyes is. Ha a tenyér befelé néz, akkor viszont az elülsõ delta kapja a terhelést. Én ezért döntött szögben hajtom végre ezt a gyakorlatot. Nagyon szuper kis gyakorlat, van mikor egyszerûen utálom (idõközönként rámjön minden gyakorlattípusnál ilyen), de a hatásossága elvitathatatlan.

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
na ha már nem csak szerintem az, akk lehet benne vmi 😊
(amúgy igen, az a befelé nézõ tenyér)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ha jól tudom érdemesebb befele nézõ tenyérrel csinálni, épp a sérülésveszély miatt. Egyébként én úgy értem a befele nézõ tenyeret mint ahogy a kalapács bicepszet csinálom, csak hogy egyrõl beszéljünk 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tyler1
áhhá, de elõbbi esetben a vállak kifordulnak, és ha ezt nehéz súlyokkal a kezünkben tesszük, akk nem sérülésveszélyes?

SeanJRRussel
Persze.Befele könnyebb me a bicepsz sokat húz.

Tyler1
elõre emelésnél van különbség, ha a tenyér lefelé néz, vagy ha befelé?

bauer15
Köszi szépen😊

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Igen.

bauer15
Hello az lenne a kérdésem hogy a cápaporcot lehet e szedni gyúrás nélkül?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bakkerman
jó nagy melle van,akármelyik nõ megirigyelhetné...😄DD elégg fasz az a pali

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SeanJRRussel
<#taps><#eplus2>

jazzy
Még szép, hogy önzõ, a tiedet oldd meg magad! <#idiota>
Tyler1
de szigorúan 3x15-be kismarokkal, az szálkásítja.

Vaxi
<#gonosz1>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

19 évesen nem érsz vele semmit, olyan 40 év körül már igen.

Önzõ vagy... 😄

www.smart-bus.hu

Probálta már valaki a Tribulus Terestis termékeket?
Nem szabad, lemegy a teszto szinted <#eplus2>

berto17: Fehérjének több értelme van.

Vaxi
Úgy érzem, hogy linkgyûjtés helyett többet ért volna az, ha kiverem a pöcsömet

Használ a Tribulus terestis 19 évesen? dob erõben 1 kicsiit? VAgy több értelme van ha inkább veszek ennyibol 1 kg fehérje port?
Roger6
Én meg a héten mindent lilahagymával ettem, asszem engem sem szerettek. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

😉 Én most halas hetet tartok, most is ruszlit nyomatok 😄 Menekülnek is a közelembõl 😄 😄

Vaxi
na asszem akkor lesz egy utam a spárba 😊

Nekem ízlik. Simán olajban kisütöttem, mint a hekket.

Vaxi
Tej

"Anno az volt a szlogen, hogy a tej az maga az élet, maga az erõ és maga az egészség. Igazából ez akkor sem volt teljesen így, de jobb alternatíva nem igazán volt. Ma meg már egyáltalán nem állja meg a helyét, fõleg mert amit mi a boltban tej felirattal megveszünk, annak már bizony semmi köze a tejhez. Tudod, múltkor írtam, hogy ami a szervezetnek jó, abban enzimek vannak, amik miatt viszont megromlanak, nem állnak el a dolgok. Hát próbáld meg a tartós tejet felbontva kint hagyni egy hétig a pulton. Vagy meg sem romlik ennyi idõ alatt, vagy egyszerûen csak megpenészesedik, mint a kóla. Csak ez utóbbihoz nem egy hét, hanem egy év kell… Az, hogy a testépítõknek miért nem ajánlják tejjel fogyasztani a turmixot, elég köztudott dolog. Lassítja, vagy meggátolja a fehérje felszívódását. Edzés után meg ugye pont a gyors felszívódásra van szükség. Ezért vízzel hígítjuk a fehérje port. De ez még nem minden. A felnõtt ember szervezete nincs felkészülve más emlõs állatok tejének megemésztésére. Az emberi szervezet az elsõ néhány hónapban rendelkezik a tejcukor emésztéséhez megfelelõ enzimmel. Ez is csak az anyatejre és nem más állatok tejére vonatkozik. Késõbb az emésztés nem mûködik jól, sokakat puffaszt a tej, de a tejcukor érzékenyek tudnának errõl szép történeteket mesélni. A tej emésztésekor számos savasító melléktermék is keletkezik. A tejben található kalcium emészthetetlen környezetben van, tehát a szervezet nem tudja hasznosítani. Láthatod, hogy nem egy hasznos táplálék. A lényeg, hogy a fehérjeport ne rontsd el tejjel!"

Vaxi
Tényleg finom? hogy készíted el?

Kaja témához még: Tegnap vettem a spárban Royal Greenland márkájú tõkehalfilét, fél kiló 600 HUF volt. Finom, jó minõségû hal, és magas a fehérje tartalma 😊

Tibi7
Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni. Tegnap egy rossz megmozdulás után tiszta erõmbõl belerúgtam a fal élébe. Éppen nem tört el a lábfejem, de rendesen megzúzódott, és csontfájdalmam is van, alig tudok ráállni. Vizesruházom, de szeretném mással is segíteni a gyógyulást. Én kalciumra gondoltam, de ezen kívül mivel érdemes ilyenkor gyorsítani a folyamatot? Köszi a segítséget!
Roger6
"s akkor ott van még a túró, hal, tojás, stb., legyen meg a vitaminod, a kiegészítõd" - na pont erre írtam, hogy nem kell sírni. Nagyon is tisztában voltál a sport mikéntjével. Ha csak hülyéskednél a teremben, akkor soha nem kerested volna meg ezt a topic-ot pl, de mivel itt vagy, gondolom érdekelt a dolog már régóta, és tudtad mi vár rád. Szóval igen, drága sport, és minél nagyobb a testsúlyod, annál drágább lesz. De ezt mindenki tudja, éppen ezért nem értem ezeket a hsz-eket, hogy ez annyira sokba kerül, meg vitamin legyen, meg hal, megizéfaszom... Nem kell ez a szöveg, mindenki pontosan tudja, mennyibe kerül.

Részemrõl téma lezárva, én tudom, hogy így jövök ki a legolcsóbban, hogy csirkét eszem, és tömegnövelõ étrendet hajkurászva.<#eljen><#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tyler1
utánaszámoltam, bár igaz ez hikomat adagokra van mérve, de te is számoljál utána, h esetleg annak mennyi a kaja, aki azt a 400grammot egy huzamra eszi meg. és akkor ott van még a túró, hal, tojás, stb., legyen meg a vitaminod, a kiegészítõd. 10g csirke is kurva olcsó...egy pincsi kutyának.
tudom, h 60 kilóra van szabva az étrend, de nekem is ugyanannyi a csirke mint a hikomatoknak, csak nem mind1 mennyit eszel.
nagyobb testsúly, nagyobb fehérje bevitel, sajnos ez ilyen dolog.

Roger6
Szerintem Õ az igazi lufiember. <#ticking>

tigeroo
Vaxi
apropó tea 😄
végre találtam körtés teát 😄DD

Panzermeyer
Na jó, amint az kiderült, neked teljesen felesleges még a kreatin, mert azt sem tudod hogyan kell rendesen táplálkozni. Így tehát teljesen mindegy, hogy azon a pénzen, amit arra szánnál gyümölcsteát, csokoládét vagy kreatint vennél. Nyilván a csokitól tudnál a legjobban hízni, úgyis azt akarsz... <#pardon1>

mov ah,4ch int 21h end

Roger6
Pont azt mondtam, hogy egyetem több pénzem volt pl. Középsuli a húzós, vagyis nekem az volt. Csak azt nem értem, hogy mit vártatok. A testépítés kajálós sport. Nincs zseton = nincs kaja = nincs izom, ezt nem kell tovább ragozni, és sírni meg fõleg nem. Egyébként nem Tyler-rõl volt szó, az étrendeket nem neki írtam.

Azért abba is gondolj bele, hogy valakinek még nincs keresete... nem tudom Tyler hány éves, de nekem 19 évesen sokkal nehezebb ilyesmit kivitelezni.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Roger6
Drága???!!! Te utánaszámoltál, ember? Hát ez kurvára nem sok, 300 g csirke + 100 g marha. Aki ennyit nem tud kifizetni, az mehet sakkozni, vagy homokórát szerelni. Csirke kb. 400 Ft, hát az rohadtul nem sok naponta, és a többi összetevõre sem hinném, hogy olyan drága lenne. Mindenki azt hiszi, azért mert van egy étrendben hús, akkor az valami hihetetlen megfizethetetlen dolog. Csirke olcsóbb legtöbbször, mint a párizsi meg a sok szemét szar szutyok felvágott, rizs aztán meg kurvadrága tényleg, brokkoli, spenót... Hát mirõl beszélünk? Számoljatok! Utálom, hogy rávágnak hülyeségeket, aztán azt sem tudják mi-merre.

Én fizetek lakástörlesztõt, egyedül tartom fent a lakást, a kutyámat, magamat, úgyhogy tudom, milyen nehéz kijönni egy havi fizetésbõl (egyetemen több zsetonom volt vazzeg), de érdekes módon, mióta betartom az étrendet, jobban kijövök, mint elõtte. Persze így is megesik, hogy utolsó héten váltok combra, felsõcombra, de a lényeg, hogy még így is a legolcsóbban jövök ki. Nem beszélve arról, hogy akinek van mekis kajára, meg heti 3-4 pizzára pénze... Na ugye értjük amit karcolok itten-e.

Egyébként meg itt van homeless étren. És kezdésnek pl. a protein turmixokat ki is hagyhatja, attól is jön rá a kiló, ha ránéz a TV-ben egy kupac rizsre.

Nem akartam bunkó lenni, szóval bocsánat, ha megbántottam valakit.

Egyébként meg lassan jöhetnek az év végi formáról a képek, ki hogyan-merre tart.<#eljen>

XDXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

dragon11
LOOL😄

Vaxi
<#nevetes1>

jazzy
Zsírégetõ mekdonálcot a népnek! 😄
Tyler1
zsírégetõ lisztbõl készült biztos 😊

jazzy
Most erre mondanám, hogy bekaphatod, hogy heti 3-4 pizza meg meki mellett megvolt a kockahas, de nem mondom, mert egy igazi úr vagyok.
Úgy látom nem megy át amit mondanak! 😊 Naponta, hangsúlyozom NAPONTA MEG KELL ENNI azt a mennyiséget, amitõl lesz energiád edzeni, és amitõl az izom tömeged nõni tud!

Én 81 kiló vagyok 178cm-s magassághoz, és naponta megeszem kb fél kiló húst, kb fél kiló rizst, plusz zöldség, gyümölcs...

Számold ki, hogy neked a 61 kilódhoz mennyi szénhidrátra, és mennyi fehérjére van szükséged. Én azt javaslom, hogy 65 kilóhoz lõdd be a mennyiséget... ha eléred, akkor 70-hez, és így tovább addig, amíg el nem éred a kívánt súlyt.

Fontos, hogy ne "dzsuvát" egyél, tehát az izomtömeg növekedjen, ne a háj. Lehet "vétkezni", de én a helyedben a gyors éttermi kajákat mellõzném...

5 hét alatt 7-8 kilót "híztam" azzal, hogy megettem azt a mennyiséget, amit meg kellett ennem... én sem vagyok hízékony...

www.smart-bus.hu

Vaxi
örülj neki.
én kurvahálás vagyok azért, hogy nem kell koplalnom, hanem teletömhetem a pofámat rendesen. 😄

bakkerman
gyakorlatilag amik ezekben az étrendekben benne vannak,kb mindegyiket szoktam enni 1 hét alatt,csak nem mindennap...egyébként nem eszek keveset,normálisan táplálkozok,nincsenek kint a csontjaim sehol,csak ilyenek a hülye géneim,nem vagyok hízékony tipus 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
tömegnövelõ étrendek, de kinek? a király fiának esetleg. jelenlegi helyzetben jó ha megtudja magának venni a húst az ember, nem hogy napi 3-4x még külön állatból táplákozzon.
kezdõknek meg bõven elég, ha tudatosan, hulladékmentesen táplálkozik napi 5-6szor, és nem fog belehalni a mezei kenyérbe, meg a disznó húsba. persze, ha van lóvé, akk nyomja ezt az étrendet, de a nagyátlag örül ha él manapság.

Egyik étrendben sem láttam leírva a cukros ételeket, csupán nagyon sok interjúból, fórumból és edzõ válaszolból vontam le, hogy tömegnövelésnél LEHET ilyesmit enni, én sem azt mondtam hogy KELL. Csak nem kell aszkéta életmódot élni és csak teljes kiõrlésû kenyeret enni csirkemellel meg rizzsel, mert hamar elmegy a kezdõk kedve.Tömegelésnél lehet "csalni", csupán ennyi volt a mondanivalóm lényege.

A szénhidrátokról meg annyit, hogy nem tudom láttad-e már Michael Phelps étrendjét <#nevetes1>