Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4:52 tõl nézzétek,a nagyok is lefelé nézõvel csinálják 😊
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
mov ah,4ch int 21h end
(amúgy igen, az a befelé nézõ tenyér)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
berto17: Fehérjének több értelme van.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Anno az volt a szlogen, hogy a tej az maga az élet, maga az erõ és maga az egészség. Igazából ez akkor sem volt teljesen így, de jobb alternatíva nem igazán volt. Ma meg már egyáltalán nem állja meg a helyét, fõleg mert amit mi a boltban tej felirattal megveszünk, annak már bizony semmi köze a tejhez. Tudod, múltkor írtam, hogy ami a szervezetnek jó, abban enzimek vannak, amik miatt viszont megromlanak, nem állnak el a dolgok. Hát próbáld meg a tartós tejet felbontva kint hagyni egy hétig a pulton. Vagy meg sem romlik ennyi idõ alatt, vagy egyszerûen csak megpenészesedik, mint a kóla. Csak ez utóbbihoz nem egy hét, hanem egy év kell… Az, hogy a testépítõknek miért nem ajánlják tejjel fogyasztani a turmixot, elég köztudott dolog. Lassítja, vagy meggátolja a fehérje felszívódását. Edzés után meg ugye pont a gyors felszívódásra van szükség. Ezért vízzel hígítjuk a fehérje port. De ez még nem minden. A felnõtt ember szervezete nincs felkészülve más emlõs állatok tejének megemésztésére. Az emberi szervezet az elsõ néhány hónapban rendelkezik a tejcukor emésztéséhez megfelelõ enzimmel. Ez is csak az anyatejre és nem más állatok tejére vonatkozik. Késõbb az emésztés nem mûködik jól, sokakat puffaszt a tej, de a tejcukor érzékenyek tudnának errõl szép történeteket mesélni. A tej emésztésekor számos savasító melléktermék is keletkezik. A tejben található kalcium emészthetetlen környezetben van, tehát a szervezet nem tudja hasznosítani. Láthatod, hogy nem egy hasznos táplálék. A lényeg, hogy a fehérjeport ne rontsd el tejjel!"
Részemrõl téma lezárva, én tudom, hogy így jövök ki a legolcsóbban, hogy csirkét eszem, és tömegnövelõ étrendet hajkurászva.<#eljen>#eljen><#zavart1>#zavart1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tudom, h 60 kilóra van szabva az étrend, de nekem is ugyanannyi a csirke mint a hikomatoknak, csak nem mind1 mennyit eszel.
nagyobb testsúly, nagyobb fehérje bevitel, sajnos ez ilyen dolog.
végre találtam körtés teát 😄DD
mov ah,4ch int 21h end
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én fizetek lakástörlesztõt, egyedül tartom fent a lakást, a kutyámat, magamat, úgyhogy tudom, milyen nehéz kijönni egy havi fizetésbõl (egyetemen több zsetonom volt vazzeg), de érdekes módon, mióta betartom az étrendet, jobban kijövök, mint elõtte. Persze így is megesik, hogy utolsó héten váltok combra, felsõcombra, de a lényeg, hogy még így is a legolcsóbban jövök ki. Nem beszélve arról, hogy akinek van mekis kajára, meg heti 3-4 pizzára pénze... Na ugye értjük amit karcolok itten-e.
Egyébként meg itt van homeless étren. És kezdésnek pl. a protein turmixokat ki is hagyhatja, attól is jön rá a kiló, ha ránéz a TV-ben egy kupac rizsre.
Nem akartam bunkó lenni, szóval bocsánat, ha megbántottam valakit.
Egyébként meg lassan jöhetnek az év végi formáról a képek, ki hogyan-merre tart.<#eljen>#eljen>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én 81 kiló vagyok 178cm-s magassághoz, és naponta megeszem kb fél kiló húst, kb fél kiló rizst, plusz zöldség, gyümölcs...
Számold ki, hogy neked a 61 kilódhoz mennyi szénhidrátra, és mennyi fehérjére van szükséged. Én azt javaslom, hogy 65 kilóhoz lõdd be a mennyiséget... ha eléred, akkor 70-hez, és így tovább addig, amíg el nem éred a kívánt súlyt.
Fontos, hogy ne "dzsuvát" egyél, tehát az izomtömeg növekedjen, ne a háj. Lehet "vétkezni", de én a helyedben a gyors éttermi kajákat mellõzném...
5 hét alatt 7-8 kilót "híztam" azzal, hogy megettem azt a mennyiséget, amit meg kellett ennem... én sem vagyok hízékony...
www.smart-bus.hu
én kurvahálás vagyok azért, hogy nem kell koplalnom, hanem teletömhetem a pofámat rendesen. 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
kezdõknek meg bõven elég, ha tudatosan, hulladékmentesen táplálkozik napi 5-6szor, és nem fog belehalni a mezei kenyérbe, meg a disznó húsba. persze, ha van lóvé, akk nyomja ezt az étrendet, de a nagyátlag örül ha él manapság.
A szénhidrátokról meg annyit, hogy nem tudom láttad-e már Michael Phelps étrendjét <#nevetes1>#nevetes1>