33479
-
#23484 én kettlebell-es könyvet olvastam tőle, az is odabaszós.
-
MaRee #23483 Aki még eddig nem tette, az sürgősen olvassa el a Meztelen Harcos c. könyvet. Egy Pavel Tsatsouline nevű fickó írta, aki az orosz spetsnaz különleges egység kiképzőtisztje, valamint az amerikai tengerészgyalogságnál is tartott szemináriumokat erőfejlesztés témában.
Nem izomnövelésről van szó a könyvben, hanem színtiszta erőnövelésről, olyan (átlagemberek által) ismeretlen technikákat mutat be, amit olimpiai atléták, erőemelő bajnokok, katonák, és harcművész mesterek használnak. Hihetetlen a könyv, garantálom hogy aki veszi a fáradtságot és végig olvassa, minden gyakorlatban nőni fog az ereje, olvasás közben úgyis próbálgatni fogja a technikákat és meglátja :)
Ne tántorítson el, hogy az elején az egykezes fekvőtámaszt és egylábas guggolást írja mint fő gyakorlatokat, nem kötelező ezeket csinálni, de a felsorolt technikák a testépítésben is jól felhasználhatók. Nem hosszú, 200 oldal, de ennek nagyrésze kép. Jó minőségű pdf, komolyan megéri elolvasni.
-
#23482 Rólam van szó:) persze eleget iszok, csak most találtak laza 5 db-ot bennem:/ De nem szeretném abbahagyni a tömegnövelést. Köszi a segítséget
-
#23481 Én kizárt dolognak tartom. Rendben van a napi vízfogyasztása az adott illetőnek? -
#23480 A glutamin biztosan nem. Szerintem a Jumboban sincs semmi olyan ami esetleg hozzájárulhat.
A táplálékkiegészítők nem "okoznak" semmit, esetleg hozzájárulhatnak amúgy is kialakult / kialakuló dolgokhoz. -
#23479 Sziasztok! L-glutamin vagy Jumbo professional okozhat vesekövet? -
sztanko15 #23478 kiírják általában..:) -
#23477 kiírják. vagy nem. van amikor csak meglepi... -
#23476 Ezt honnan lehet tudni mikor mennyit ér? Nekem 30 pontot adott 18:00-kor.. -
sztanko15 #23475 Mostantól, 18:30-ig megint 500 pontot ér a nap képe!:)) -
#23474 Valaki adna valami tippet marhahús elkészitéséhez? -
#23473 jaja, holnaptól meg még kevesebb lesz.
nem pontot fognak osztani később, hanem valami ajándék rendszer lesz.
részleteket nem árultak el -
#23472 Én meg a mai szavazás után csak 30 pontot kaptam. -
#23471 jah, cumi:) -
#23470 nem, erről lemaradtunk :) -
#23469 viszont akkor nem kaptam 500-at, mivel összesen csak 600 van... -
#23468 Pff..reggel...én 00:05kor :)
Szabadságra ment az edzőtermem 10 napra...a mai edzésem 2 ajtó kibontása tokostól, 2 szoba tapétátlanítása, 5m2 aljzatbeton feltörése. -
#23467 reggel már lenyomtam :(
hajrá hajrá :) -
#23466 A nap képe facebookon ma 500 pontot ér!! :) -
#23465 A böjt sem egy hülyeség.
http://www.bodybuilding.com/fun/matt31.htm -
center86 #23464 Valaki szokott esetleg magának sütni kenyeret? Hol szerzi be a teljes kiőrlésű lisztet?
Kicsit más. Lidl-ben vettem mogyoróvajat. Fél kilós üveg 500 ft körül van, nagyon finom és magas tápértéke miatt tömegeléshez nagyon hasznos. Érdemes kipróbálni szerintem. -
#23463 nézegettem melyiken mekkora ruhanemű mennyire feszült, és akkor vettem észre azt amiről tik aszt hiszitek hoty a szterojid összezsugoríccsa ... -
#23462 Megoldható,csak elsütöttem egy humorbonbont. xDD -
#23461 Lehetne, hogy a Real Madrid és a Barca topik után ezt se látogasd? -
#23460 Szerintetek mindent jól csinálok? Milyen turbókaját egyek?
-
#23459 Nem akarok gay test-tel viccelődni, de nagyon nehéz megállni... -
#23458 petinek meg kilóg a zacsi -
#23457 most vettem észre hogy béci magasabb mint zotya pedig én ilyen 180 alattinak gondoltam azt hittem lauter magasságú annyira tömör szegénykém -
#23456 Imi pólója picit gay -
#23455 azért a molnárpeti messze esztétikusabb a lajosnál ....
de így ruhában látszik milyen kisgyerek egy necsörel bádibildör ...
-
#23454 1. hideg izmot nem nyújtunk!!!
2. max nyomáshoz 6-8 ismétléses piramisba kell felmenni 4-5 szériával , nem szabad az izmot bedurrantani csak legyen bemelegedve ,meg az izület is felkészüljön a nagy súlyra
3. remélem nem egyedül akar csúcsokatnyomni ... -
#23453 Oké, Jay meg Markus meg Ronnie.. nekik ilyen a felépítésük.. de nem csak ők profik, hanem pl Dexter Jackson, vagy Victor Martinez is..
-
#23452 A testépítő nem a nagy tömeg által elfogadott esztétikumokat tartja szem előtt. Nem kelvin klein modellé akarja izmosítani magát, hanem mint a nevéből adódik (testépítő) valamivel nagyobb (szó szerint) célja van azzal, hogy le jár az edzőterembe. Ha valaki profi testépítő, az nem biztos hogy azért csinálja mert a strandon akar villogni. Főleg ha megnézed, akkor a ráérős időszakban baszott nagy disznókká képesek hízni. Szóval ez tök másról szól. -
#23451 -
#23450 Megint kezdődik... -
#23449 Mondjatok bármit, de a profi testépítő izmos de nem esztétikus. Szerintem a esztétikus kinézet addig tart, amit az ember tisztán ki tud hozni magából. Nem hiába vannak a genetikai korlátok. A gének tesznek minket emberré, akik e fölé akar nőni az már más kategória és elveszíti a természetes arányosságot. Szerintem el kéne felejteni ezt az amcsi képregényhős kinézet kultuszt nekem pl. Lénárd Lajos fizikuma közelebb az ideálishoz mint Jay-é:
-
#23448 Tényleg lájkolni való, hogy beolt mindenkit, aki ide ír.
Én úgy szoktam maxot nézni, mondjuk fekvenyomásnál, hogy elkezdem a normális edzésem, első gyakorlat fekvenyomás: 25-öt tolok az első súlyba nyújtás után, bemelegítés gyanánt, aztán lenyomom az első szériát, felmegyek 8-ig, (máskor 14-ig felmegyek első szériában), másodikba felmegyek 6ig kicsit nagyobb súlyba, és harmadikba nyomok maxot. Negyedikbe pedig pumpálok, koncentrált mell. Nekem ez vált be, de majd a többiek is leírják, aztán válogatsz. -
center86 #23447 Kár hogy itt nem lehet lájkolni! Tolnék egy +1-et szekrény utolsó 2 HSZ-ére :)
Más téma. Szeptemberben kezdek tömegelni. Az érdekelne, hogy mi a legjobb módszer, hogy az 1 ismétléses maximumot "bemérjem"? Gondolom nem edzés végén kellene ezt csinálni. Ti hogy szoktátok? A válaszokat előre is köszönöm. -
#23446 mit vittél te hová hányperces mikkel mennyi idő alatt ? nőklapjaedzésterv ... -
#23445 30 fokos
45 fokos
negatív dőlésszög
a 118-as AQ-dal (kb. ennyi van egy kultúrnövénynek) milyen következtetéseket vonsz le ...
hány fokos ez a pad ?
és milyen dőlésszögű ez ?