Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
lényegtelen, engem nem zavar a stílusa, de ez csak személyes vélemény.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"hogy ne fulladj meg például, de egyébként ez egy elképzelhetetlen dolog, intuitive nem lehet kitalálni, minimum el kell végezni a lomonoszov egyetemet!"
ezen a válaszon felröhögtem 😄
Betegség után ma megyek vissza edzeni,hát kíváncsi vagyok h mi lesz de túl jót nem jósolok magamnak...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ha edzegetni fogsz, akk elkerülhetetlen az erõnövekedés, tehát az biztos nõni fogsz, érdemes tudni, h milyen tápláléktól lesz erõd edzésre, vagy mi kell edzés utánra.
8 óra alvás sem kell, nincs ilyen szabály az evolúcióban, h 8 órát kell aludni. aludd ki magad normálisan, és kész. ez nem csak az edzésnél fontos, hanem a mindennapi életben is.
a remegés meg attól lehet, h nem viszel be elég szénhidárátot edzés elõtt(na itt jön ki az étrend fontossága), leesik a vércukrod, és remegni kezdesz. nem mind1, hogy az izmaid remegnek, vagy a kezed.
A gyümi finom, de abból vitamint nem kapsz sajna. A sok husi és rizs jó lenne hét közben is.
Nekem nem az a célom, hogy méteres karjaim legyenek, ezért nem is szedek táplálékkiegészítõket sem. Inkább csak erõsödni akarok. Ez sem megy helyes étrend nélkül?
Nem lesznek méteres karjaid, még akkor sem lehetne, ha akarnád 😊 Erre 90% esély van 😄 A kajálás pedig fontos, nagyon... Javaslom az alapismereteket 😊
Fekvenyomásnál jött elõ, hogy kb 40 kg-ot akartam nyomni, de iszonyatosan remegett a kezem. Levettem a rúdról minden súlyt, de úgy is remeg nagyon a kezem. Ez mitõl lehet?
Elõfordul, nem tudom mitõl lehet, valszeg nem vagy hozzászokva a súlyhoz.
2 hete gyúrok heti 3 alkalommal. Felmerült viszont pár kérdés.
-Azt olvastam, hogy sok húst kell enni, meg étkezésre oda kell figyelni, mert enélkül nem megy.
Az nagy baj, ha kb minden nap megeszek 5-6 szendvicset, este meg valami leves, hétvégén pedig hús(elég sok) meg rizs? Gyümölcsöt viszont rengeteget eszek.
Nekem nem az a célom, hogy méteres karjaim legyenek, ezért nem is szedek táplálékkiegészítõket sem. Inkább csak erõsödni akarok. Ez sem megy helyes étrend nélkül?
-Azt is olvastam, hogy minimum 8 óra alvás kell. Ha nekem csak 6-7 van meg, az miben jelent hátrányt?
Utolsó kérdésem:
Fekvenyomásnál jött elõ, hogy kb 40 kg-ot akartam nyomni, de iszonyatosan remegett a kezem. Levettem a rúdról minden súlyt, de úgy is remeg nagyon a kezem. Ez mitõl lehet?
Ja és ez a kézremegés gyúrás után is elõfordul. Pl ma akartam a telefonommal képeket csinálni a kondiba, de remegett a kezem miközben fogtam a telefont.
Elõre is köszi a válaszokat, és bocs, ha hosszú voltam, vagy hülyeségeket kérdeztem.😊
tükör, olaj, mell komplexus...tagadhatatlan.
bár ha minden jól megy, két ünnep között tudok edzeni kicsit =)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
1 nem vagyok meleg (terel)
2 vannak barátaim az életben (0)
3 még csajom is van (hogyne...)
meg a fél topic ott volt, de csak tömegben, de veled beszélgettem. vendéglátós téma volt, nem gyúrós 😊))
MJ rulz Pink Team The Only One
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb