Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Ott van banner alatt: alapismeretek. Ha elolvasod, minden hasznos dolgot tudni fogsz, az edzõ válaszol csak hab a tortán, és megmondom õszintén, hogy az ott feltett kérdések 90%-a benne van az itt található linkekben. Ott vannak a hasznos dolgok, ott keresd, és nem azt a topicot olvasd emiatt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

UltraZord
mert ti rajongók vagytok, én meg csak olvasni szeretnék hasznos dolgokat

Roger6
Engem sem zavar a stílusa.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
Én jót nevettem néhány válaszán. a stílusa meg olyan, amilyen. Gondolom szépen lassan megtelt a fasza a "milyen port szedjek és társai" típusú kérdésekkel. normális kérdésre meg normálisan válaszol.
lényegtelen, engem nem zavar a stílusa, de ez csak személyes vélemény.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

UltraZord
Szerintem szomorú, hogy az a primitív állat válaszol ilyenekre, pedig nem kéne, pláne nem ilyen stílusban. Tök felesleges ugyanis, a többi hasznos meg sokkal nehezebben lesz kereshetõ.

Vaxi
"Hello Bunny! Nem igazán találom a kérdésemre a pontos választ. Mi a szerepe erõkifejtéskor a kilégzésnek? Köszi: kagabor"

"hogy ne fulladj meg például, de egyébként ez egy elképzelhetetlen dolog, intuitive nem lehet kitalálni, minimum el kell végezni a lomonoszov egyetemet!"

ezen a válaszon felröhögtem 😄

SeanJRRussel
Jaj anyám azt hittenm már h egy jó hónapot zárunk de nyomja az agyakat a meleg front<#idiota>

Betegség után ma megyek vissza edzeni,hát kíváncsi vagyok h mi lesz de túl jót nem jósolok magamnak...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Hmm... Internet Warrior? Kemény.

oliwwer
ok. 😄
Brolly
Te meg büszke lehetsz a stílusodra.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem vettem eddig észre, hogy hülyének, meg gyökérnek neveznénk egymást... persze, ha úgy érzed! 😄

www.smart-bus.hu

Tyler1
nem-e? <#banplz>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Szerintem zsibbadj el... itt ez a stílus nem divat!

www.smart-bus.hu

😊 2 hete? 3. éve lesz te gyökér, kiváncsi vagyok te miylen eredményt értél el eddig, gondolom büszke vagy a 80kg os fekvenyomásodra😄
Picit gyúrjál még agyra

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

jazzy
Tyler1
biztos szedik a port, és hát köztudott, h az kopaszít és bunkósít 😄

Roger6
Hehh! <#taps><#nezze><#eljen> Én nem nagyon nézek TV-t, de ez a jelenet megvan! <#zavart1>

oliwwer
Ezt megmosolyogtam😄 kicsit olyan CSI-os volt. Elképzeltem ahogy felrakod a napszemüveget😄 vágod.
Roger6
Lehet, hogy szarul fogalmazta meg, de a válaszában a kezdeti "akkor te hülye vagy" szavak talán a szerzõt minõsítik. Degeciokos vagyok. <#zavart1> Mondjuk az erre adott válasz sem gyenge (irgalmatlan faszságot beszélsz). Na mindegy, hát itt a karácsony, mint látszik...<#idiota>

Tyler1
nem akart kioktatni, csak szarul fogalmazta meg. nem nagy bûn, nem kell mindjárt savazni egymást.

oliwwer
Irgalmatlan faszságot beszélsz.
Mellhez húzás széles fogással, pontosan ezt írtad. Itt Keresd csak ki a HÁT gyakorlatok közül.

Állig húzás amirõl te beszélsz. Itt Ez megy vállra.

Imádom amikor az ilyen kis szar csírák kioktatnak, mert már vagy 2 hete lejár gyúrni.
Hülyén fogalmaztad meg. Amúgy azt csuklyára szokták csinálni de ne csináld mert szétbassza az izületeid.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

akkor te hüyle vagy olivér, ha fogod a rudat és a melledig huzzod FEL szerinted hát izom erosito. NEM mellhez lehuzásrol írtam.
nem is, mert elõre😄

oliwwer
Szerintünk az hátra megy 😄
Vállgyakorlatnak mellhez húzás széles fogással néha szûkkel szerintetek jó?
csuszi
99,9% nem 90 kis optimista 😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Vaxi
ha cukor miatt remeg az veszélyes dolog, tényleg érdemes rá odafigyelni 😊

Tyler1
ha nagy izomzat a célod, normális testalkat, akk fontos az étrend. ha hikomat alak is jó, de erõt akarsz akk nem szükséges a tökéletes kaja, viszont érdemes azért oda figyelni mit eszel.
ha edzegetni fogsz, akk elkerülhetetlen az erõnövekedés, tehát az biztos nõni fogsz, érdemes tudni, h milyen tápláléktól lesz erõd edzésre, vagy mi kell edzés utánra.
8 óra alvás sem kell, nincs ilyen szabály az evolúcióban, h 8 órát kell aludni. aludd ki magad normálisan, és kész. ez nem csak az edzésnél fontos, hanem a mindennapi életben is.

a remegés meg attól lehet, h nem viszel be elég szénhidárátot edzés elõtt(na itt jön ki az étrend fontossága), leesik a vércukrod, és remegni kezdesz. nem mind1, hogy az izmaid remegnek, vagy a kezed.

Vaxi
Az nagy baj, ha kb minden nap megeszek 5-6 szendvicset, este meg valami leves, hétvégén pedig hús(elég sok) meg rizs? Gyümölcsöt viszont rengeteget eszek.
A gyümi finom, de abból vitamint nem kapsz sajna. A sok husi és rizs jó lenne hét közben is.

Nekem nem az a célom, hogy méteres karjaim legyenek, ezért nem is szedek táplálékkiegészítõket sem. Inkább csak erõsödni akarok. Ez sem megy helyes étrend nélkül?
Nem lesznek méteres karjaid, még akkor sem lehetne, ha akarnád 😊 Erre 90% esély van 😄 A kajálás pedig fontos, nagyon... Javaslom az alapismereteket 😊

Fekvenyomásnál jött elõ, hogy kb 40 kg-ot akartam nyomni, de iszonyatosan remegett a kezem. Levettem a rúdról minden súlyt, de úgy is remeg nagyon a kezem. Ez mitõl lehet?
Elõfordul, nem tudom mitõl lehet, valszeg nem vagy hozzászokva a súlyhoz.

Sziasztok!

2 hete gyúrok heti 3 alkalommal. Felmerült viszont pár kérdés.

-Azt olvastam, hogy sok húst kell enni, meg étkezésre oda kell figyelni, mert enélkül nem megy.
Az nagy baj, ha kb minden nap megeszek 5-6 szendvicset, este meg valami leves, hétvégén pedig hús(elég sok) meg rizs? Gyümölcsöt viszont rengeteget eszek.
Nekem nem az a célom, hogy méteres karjaim legyenek, ezért nem is szedek táplálékkiegészítõket sem. Inkább csak erõsödni akarok. Ez sem megy helyes étrend nélkül?

-Azt is olvastam, hogy minimum 8 óra alvás kell. Ha nekem csak 6-7 van meg, az miben jelent hátrányt?

Utolsó kérdésem:
Fekvenyomásnál jött elõ, hogy kb 40 kg-ot akartam nyomni, de iszonyatosan remegett a kezem. Levettem a rúdról minden súlyt, de úgy is remeg nagyon a kezem. Ez mitõl lehet?
Ja és ez a kézremegés gyúrás után is elõfordul. Pl ma akartam a telefonommal képeket csinálni a kondiba, de remegett a kezem miközben fogtam a telefont.

Elõre is köszi a válaszokat, és bocs, ha hosszú voltam, vagy hülyeségeket kérdeztem.😊
csuszi
sexy bitch

Nekem "szerencsére" csak a 27.ei héten, mert utazunk+szilveszter... amikor még korábban se tudok lemenni, mert a mi termünk bármilyen létezõ ünnepnapon zárva van😄

Tyler1
ez ilyen. minden gyúrós buzi, kivétel nincs<#ravasz1>
tükör, olaj, mell komplexus...tagadhatatlan.

Vaxi
nekem most valszeg január6ig pihi lesz :S
bár ha minden jól megy, két ünnep között tudok edzeni kicsit =)

Nah jó... abbahagyom az edzést... mindig is gyanús volt nekem, hogy egyesek a sok izzadt pasikkal töltött órák után picit belangyulnak<#zavart1><#idiota>

Vaxi
jah. arról nincs szó, hogy kinek a testét kell itt formálni, mi? 😄DDDD

jazzy
😄D na testépítés-testformálás-ismerkedõs topic
😄😄

www.smart-bus.hu

csuszi
láttad volna a ringó popsiját...

Elforduljunk? 😄 Nem szívesen állnék egy ilyen bimbódzó kapcsolat útjába... 😄

www.smart-bus.hu

csuszi
ja és veled álmodtam, pedig
1 nem vagyok meleg (terel)
2 vannak barátaim az életben (0)
3 még csajom is van (hogyne...)

meg a fél topic ott volt, de csak tömegben, de veled beszélgettem. vendéglátós téma volt, nem gyúrós 😊))

csuszi
<#wave><#eljen>

jazzy
Nem emelek elõre, csak oldalra, marhaságnak tartom az elõre emelést..
SeanJRRussel
Nekem az tetszik Branchben hogy nem egy olimpia alkat de õ ilyen igazi hardcore zúzós pali,láttam néhány edzõ videóját de komolyan mondom a legbetegebb ember edzés terén,igazi underground stílusba nyomja az öreg és eszméletlen brutál!!!!De azért az se semmi hogy kinevelt 2 profit a Metroflex Gym.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
<#eljen>

SeanJRRussel
a nagy jelzõ nem a méreteire utalt de mind1.Azt is elmondtam h tök 8 hogy hogyan csinálod csak érezd a válladat és ennyi.Különben is minnél több szögbõl edzed a vállad annál jobb...

Roger6
Akkor õ kicsi? 2:32-tõl a lényeg. Branch Warren.