Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"aki kómában nem tud még 1 szelet kenyeret sem vágni" - én amióta ezt az életmódot folytatom, elõbb kelek fél órával, és láss csodát, rohadjak meg energikusabb vagyok, reggel felszeletelek neked egy raklap kenyeret is akár. <#nezze>#nezze>
"esetleg suliban ahol a szünetben még matek házit is kell írni" - tudom, ez is hihetetlen, de amíg megírod OTTHON matekleckét, meg tudod csinálni a csirkerizst, és szünetben tudsz kajálni helyette. Most tényleg én vagyok a hülye?<#idiota>#idiota>
Csak ennyit megjegyzésként. Védheted magad, erre bizony lenne idõd minden nap, csak talán tenni kéne érte valamit..<#nyes>#nyes> Nem nehéz ám.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
pl. 8 órás munkaidõben egyszeri kajaszünet nem fér össze a 2-3 óránkénti kajálással. vagy reggelire, aki kómában nem tud még 1 szelet kenyeret sem vágni, esetleg suliban ahol a szünetben még matek házit is kell írni.
de most komolyan a turmix elõnyeit kell megmagyaráznom pont itt?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ha elõzõ nap megfõzöd és utána leturmixolod az mivel kevesebb idõ mint megfõzöd megeszed? roger csak erre akart utalni...
"szóval akinek nincs ideje mindig fõzõcskézni"
MJ rulz Pink Team The Only One
aki esetleg nem tudja:
csirke az a szárnyas dinoszaurusz, rizs amit a pocsolyás földön szednek az 50 éves mamik, turmix meg az elektromos konyhakasza<#ravasz1>#ravasz1>
Biztos karácsonynak köszönhetõ, de elértem a 85 kilót végre, most belehúzok az edzésbe is, kicsit komolyabban.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
A body.builder.hu-n olvasgattam, meg van egy Feszüljön az izom! c. könyvem (http://bookline.hu/product/home.action?id=2100478581&type=10&_v=Weider_Ben_Kennedy_Robert_Feszuljon_az_izom_)
Perszi VAXI kolléga babán lírta a lényeget.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
De csak mert karácsony van, próbálok túllépni azon, hogy telibefosod a banner alatti linket 😊 Igyekszem válaszolni, de javaslom a link áttanulmányozását.
Elküldve: 2010.12.25. 18:23:06 Hozzászólás témája:
Ez tetszik. Hány fórumba másoltad még be ezt? 😄
-Hogy lehet gyorsabban fejlõdni? Ha egy nap 1 v 2 izomcsoportot terhel az ember, vagy ha kompletten átmozgatja a testet?
Attól függ. Ha most kezded, akkor átmozgatót érdemes csinálni, késõbb pedig bontott edzés lesz a megfelelõ (bár errõl is sok embernek más a véleménye)
-Milyen kiegészítõket használtok? Hogyan lehet kialakítani szálkást testet?
Sok féle van. Diétával.
-Milyen táplálékkiegészítõket használtok? Inkább isztok egy pohár fehérje poros shaket edzés után v bedobtok pár tojást/virslit? Ha igen, akkor mennyi felel meg abból egy pohár fehérje shakenek?
Igen, például C-vitamin! Mivel az is táplálék kiegészítõ! A szilárd kaja mindig jobb, mint a kieg, egyetlen kivétellel, edzés után a turmix jobb. Ha érdekel miért, megtalálod a választ az alapismeretekben. A virslit meg nem tudom honnan szedted...
-Edzés elõtt érdemes meginni egy kávét vagy egy energiaitalt? Jobban felpörget az ezdésre, vagy inkább még negatívan befolyásolja?
Van aki csinálja, nekem magas a vérnyomásom, szóval biztos felrobbanna az agyam tõle. De van erre is külön tápkieg, Hot Blood a neve (én nem használtam még)
Olvastam ezekrõl már, de nagyon kíváncsi lennék a válaszaitokra, mert úgy látom, hogy van jó pár szakértõ itt!
Kétlem, hogy sokat olvastál volna 😊 szakértõk meg vannak, de most sajna be kell érned velem.
Köszönöm szépen!
Remélem tudtam segíteni, de azért ALAPISMERETEK!
szép napot
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
Nekem is lenne pár kérdésem, köszönöm szépen a segítséget elõre is!
-Hogy lehet gyorsabban fejlõdni? Ha egy nap 1 v 2 izomcsoportot terhel az ember, vagy ha kompletten átmozgatja a testet?
-Milyen kiegészítõket használtok? Hogyan lehet kialakítani szálkást testet?
-Milyen táplálékkiegészítõket használtok? Inkább isztok egy pohár fehérje poros shaket edzés után v bedobtok pár tojást/virslit? Ha igen, akkor mennyi felel meg abból egy pohár fehérje shakenek?
-Edzés elõtt érdemes meginni egy kávét vagy egy energiaitalt? Jobban felpörget az ezdésre, vagy inkább még negatívan befolyásolja?
Olvastam ezekrõl már, de nagyon kíváncsi lennék a válaszaitokra, mert úgy látom, hogy van jó pár szakértõ itt!
Köszönöm szépen!
ügyes húzás, értelmezésbõl osztályozhatatlan
www.smart-bus.hu

csuszi kicsit többet tett le az asztalra, mint Te.. de ebbõl is látszik, hogy újonc vagy, mert nem ismered a stílusát.-> ergó ismeretlenül lefaszoztad. GRAT!
semmi baj azzal ha valaki nem ért hozzá, semmi baj azzal ha valaki kezdõ, csak ne szarja telibe más munkáját és ne várja el hogy fényesre nyalják a seggét ingyen.
ami pediglen a stílust illeti, igen én olyan közegben nevelkedtem, hogy a tradicionális dolgokat ne vegyem szentírásnak, hogy ne azt nézzem hogyan mondja hanem hogy mit, és hogy a lényeg mélyebben van elásva.
de legalább a kulturáltan szót képes vagyok rövid u-val írni 😉 már ha kultúránál tartunk.
bár azt hiszem az edzõteremben nem eltartott ujjal kell tartani a teáscsészét, amiben egy jó kis earl grey angol tea lapul tejjel ízesítve, hanem maradjunk a kurva eget ezt most kinyomom bazdmeg (igen z-vel írva) és kurvára leszakítom az égboltot ha nem megy ki.
lady boy-oknak meg ott a parkettás tükörterem, ahová "kezitcsókolommal" megyek be.
a testépítés meg nem az a picsogós hobbi/életstílus, ha az edzõteremben vagy akárhol megszólnak...?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
sajnos szerintem koránt sincs elegendõ. bár igaz, ahhoz bõven elég, hogy valaki megértse az egész lényegét (és láthatóan, ha 10 emberbõl 7 arra is szarik, hogy utánaolvasson a dolgoknak, akkor még sok is az ami van)
"saját kis egóját és tudását ajnározza." -- ööö.... talán tudása van is, és nem kicsi, nem gondolod?
Viszont ha visszaolvasol engem az zavar amilyen stílusban teszi, és tele van felesleges tartalommal, ahol csak a saját kis egóját és tudását ajnározza.
és ingyen.
mert egy fasz, mi?