Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeanJRRussel
Jah és én pl Californi Fitness-el kezdtem edzeni majd jött a power protein úgyhogy azért naggyából látom mostmár a termékek közti különbséget.

Mindenkinek erõben,egészségben,tömegben és motivációban gazdag boldog újévet szeretnék kívánni!!!<#love11><#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

oliwwer
Tény, nem rossz, de nekem nem éri meg azt az árkülönbözetet.
SeanJRRussel
Tévedsz koma,mert abszolút nem fényezem a scitecet.Nekem jobban bevált mint a biotec és ennyi.De ezt le is írtam.Nálam nem only brand,most pl API fehérjém van azelõtt volt prolab,muscletech,labrada....
Túl van reklámozva az tény,de szvsz nem is rossz és ennyi.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Csak egy valami felett elsiklasz a scitec csak itt Magyarországon ekkora név, max még pár környezõ országban ismert és ennyi.egyébként az biztos hogy itthon tényleg nagyon sokat tettek a testépítésért ha másért nem márcsak ezért érdemes a termékeit preferálni,amiknél egyébként vannak jobbak finomabbak(és nem feltétlenül drágábbak).
Tyler1
nem alaptalan, elsõ osztályú gyártó az tény, csak én egyre inkább azt veszem észre, h ez ilyen ríszpekt kérdés egyes körökben, h ha vki scitec kieget szed, az strong és brutál, aki nem azt, az már köcsög 😊

ez olyan dolog, mint a Nike vagy Adidas, ami egyeduralkodó a sportszereknél több évtizede, de attól még az Umbro, vagy Lotto is elsõ osztályú termékeket gyárt, csak kevésbé elterjedtek. marketing kérdése az egész.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
azért a scitec fényezése nem alaptalan, ezt el kell ismerned 😊 Plusz amit a magyar sportért tesznek, az sem elhanyagolható 😊
Viszont a btu-ról én nem sok rosszat hallottam még, szóval szerintem az sem lehet szar 😊
De totál noname gyártónak még a vitaminját sem lennék hajlandó beszedni. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tyler1
nekem még semmi panaszom nem volt rá, és nem is egy bóvli gyártó. ez a scitec fényezés már kicsit túlzás szerintem, több marketing van benne, és egybõl mindenki azt hiszi, h párja nincs. létezhet különbség a 2 gyártó termékei között, de nem mérföldes, amatõr szinten meg elhanyagolható. akinek rendben van a kajája, annak a biotech is segíteni fog, akinek nincs, az a scitec-el is kitörölheti...

a btu-nak vannak gyengébb termékei, de ezek is inkább ízben térnek el, az összetétel annyira nem hazudhat. én sem scitec-el kezdtem, hanem hasonló kieggel, és mégis jött rám tömeg.

SeanJRRussel
Bioteches cuccokat én hanyagolnám ahelyedben me sok ember panaszkodik h szart nem érnek.Inkább Scitec 100% Whey pro vagy anabolic wey és az tuti hogy rendben lesz.

SZerintettek a 2.2kg-os NItro pure whey gold fehérje 8 ronygért megéri?
Vagy jobban megérné a 4.kg-os Mass Power?
oliwwer
Meg normális kaja!
oliwwer
Ha nagyon nehezen hízol, akkor egy Jumbo táp.
Effe88
<#eplus2><#nevetes1>

Panzermeyer
Áh, csakis a csodaszerektõl lehet fejlõdni. Megesznek napi 3 lekváros fánkot (mert finom), és bedobják mellé a Hyper-mega-serious-jumbo-optimum-pro-über-fast-MASS 10.000 nevû terméket, melyben nem csak fehérje van, hanem protein is, és amiben az Amazonas menti õserdõben kifosott banánhéj kivonat található és akkor attól lehet csak nõni, mert egyébként mindent frankón csinálnak. <#mf2>

Ez smafu!

mov ah,4ch int 21h end

Effe88
kaja rendben van és az edzés???

kraawz
Hali. Már járok edzeni több mint egy éve, saját magamhoz képest sokat erõsödtem, de vékony testalkatú vagyok, tömeget kellene növelnem, mert úgy érzem, megrekedtem egy szinten. Kérdeztem az egyik ismerõsöm, aki ért ehhez, hogy õ mit ajánl, és mondta, hogy ha erõsödni és hízni szeretnék, szerinte ezeket éri meg szedni.

Edzés elõttre BSN No Explode vagy Scitec Big Bang.
Tömegnövelõnek pedig Optimum Serious Mass (õ lenne az)

Mit szóltok hozzá vagy ti mit ajánlanátok ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Tyler1
azt én sem vágom, h nem jönnek rá, h amit õk csinálnak nem koksz. kaját nem mutatták, csak, h ki miket szed, volt aki kreatint, volt aki növényi kivonatot, volt aki tehén elõtejet(ez állítólag ez a legjobb természetes teljesítményfokozó és tömegnövelõ).

Brolly
Köszi!
Ezt nem értem: "Egyik fiatal sem tudja, melyik csoportba tartozik" Ezt, hogy tudják megtrükközni, az ok, hogy az elsõ két csoport nem tudja melyikbe tartozik, de a 3., a sima teljesítménynövelõk miért gondolnák azt, hogy lehet, hogy az 1 csoportba tartozik valamelyikük?
Meg az elõbbi "receptet" amit írtál.. 😄 akkor a kajákat mindenki magának csinálja, nem egyforma adagokat, egyforma ételeket esznek, mert szerintem úgy lenne értelme.. igaz, ott van a testsúly is.. nah mindegy, meglesem inkább.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Effe88
jó de azért végeredménynek ha az fog kijönni hogy jobban fejlõdött az aki nem kapott szteroidot akkor azon besírok😄😄

Jamirofan89
Tudnátok grillsütõt ajánlani? 20E Ft-ot tudnék rá szánni.
Nehogy egy hitványat vegyek és azt mondjátok pénz kidobás volt.<#wink>

Tyler1
Teljesítményfokozók
itt van részletesebb ismertetõ.

Brolly
Ez jól hangzik, mi a címe a sorozatnak?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Tyler1
spektrumon indult egy sorozat a szteroidokról. egyik csapat felének szteroidot nyomnak be, másiknak placebót, és 6 héten keresztül figyelik a teljesítmény indexüket. egész érdekes dolgok vannak benne.

volt egy okos, aki kb. 10 deka kreatint bevert 2 deci vízzel, meg vmi juharsziruppal, fél perc múlva már csak a wc ajtót mutatták 😊

Effe88
jó is lenne....😄😄

oliwwer
Jóltanult kolléga lehet.
Vaxi
Virsli.
"(élelmiszeripari szakemberek szerintük a bõrke ugyanolyan értékes fehérjeforrás, mint az izomfehérje)" Na ezen azé' felröhögtem 😄DDD

Effe88
<#nevetes1><#nevetes1>

oliwwer
Hát ha nemvagy alapjáraton negró, akkor nehézkes😄
dragon11
sajnos te egy vesztes vagy, mert nem koxolsz. Hogy a fenébe képzeled ezt? ÍGY SOHA nem fogsz nõni..<#taps><#hehe>

csuszi
én kérdezném hogy van valami amitõl erõs leszek?
és amitõl nagy?
és amitõl szálkásodok?
én úgy szeretnék kinézni mint ronnie coleman, megoldható?

MJ rulz Pink Team The Only One

Nemmészinnen

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ANABOLIKA.ATW.HU

HA VAN VALAMI KÉRDÉS ÍRJATOK
Vaxi
Kb 😄

Egyébként aki nagyon remeg a kajáláson, nézze meg a mostani flash-t. Tóth Dani a kajálásáról is beszél. Ha neki belefér csaló nap (persze diétán kívül), akkor nekünk 7 csalónap is belefér kb 😄DD

SeanJRRussel
Teljesen igaz.Nem vagyunk profik szerintem felesleges kínozni magunkat a nagyon kötött kajával.Ami jól esik azt enni kell persze azért szem elõtt tartva h mi a cél.Szvsz iylen amatõr,hobbi szinten bármi belefér a kajába...Legalább is én próbálok a fehérjére figyelni h az meglegyen de ha nem diétázok akkor hogy a ch és zsír mibõl és hogyan viszem be higyegen hagy.Pláne most az ünnepek alatt<#integet2>

Roger6
Mivel nem vagyunk body-s versenyzõk, így simán belefér (szerintem). Persze mindenki maga tudja.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
az szép😊
én azért havonta néha iszogatok egy kicsit<#eplus2>

Én már nem edzek a héten, pénteken úgyis jól leiszom magam 😄 Júliusban ittam utoljára .)

Vaxi
Végre holnap lesz idõm edzeni 😊
December közepén voltam utoljára 😞

Én rákerestem direkt edzõ válaszolban, és csak jókat olvastam róla 😊

Panzermeyer
Egyenesen Bunny szájából hangzott el, ha jól emlékszem, akkor az edzõ válaszolban.

mov ah,4ch int 21h end

Melyik szentírás szerint?😄

Panzermeyer
Hát nem rossz, nem rossz... csak az a baj, hogy a szentírás szerint a zabkorpa szar, emiatt diétába pont nem való <#idiota>

Más: egyszer ettem turmixolt rizst. Soha a büdös k. életbe többet nem kell. Majdnem visszajött <#vigyor3>

mov ah,4ch int 21h end

Közben sikerült kikísérletezni a zabkását, ha valakit érdekel:

Én korpából csinátam, 2-3 evõkanálnyit( sok ) bele raktam olyan 3 deci forró vízbe, és összefõztem néhány perc alatt, mint a tejbegrízt. Folyamatosan gyorsan kavarni kell közben, mert összecsomósodik. Amikor már jó grízes, sûrû állagú, akkor félre kell rakni pár percre hogy hûljön, ezután már csak ízesíteni kell, ízlés szerint. Én kakóport kevertem bele, meg banán karikákat. 😊 Nem egy sült kolbászos rántotta, de diétában nagyon jó és hasznos, napi 1-2 evõkanál zabkorpa vagy pehely teljesen letisztítja a belek falát, így segít abban hogy minél több tápanyag felszívódjon, a zsírokat és haszontalan szénhidrátokat pedig épp megakadályozza ebben. 😊

SeanJRRussel
Én 108kg vagyok így az ünnep végére de még ott a szilveszter ami megint csak kajálós 24 óra.

csuszi
ez amúgy elég gyenge flame volt.
na essünk neki, valami izmosabbat ha lehet.

fekvenyomás szar, csak a buziknak való.
én az ugrókötelezésre esküszöm, meg a sok felülésre.
aki nem ismeri a 21-et álljon a sarokba.
aki nem üti meg a 90kg-ot az nem férfi.
aki nem nyomja ki 10szer ferdén a testsúlyát az még csak nem is lány, nemhogy férfi.
én kurva okos vagyok.

csuszi
dögöljek meg tudtam hogy te fogsz kihúzni a szarból, nem véletlen veled álmodtam 😉
<#puszis><#puszis>

jazzy
Tyler1
persze, és ha okosabb lettem volna, akk politikusnak állok, és erre nem lenne gondom, mert napi 6szor a csicskásom csinálná a kajámat, miközben én mások pénzébõl élek, de hát nem az lettem bassza meg, ilyen az élet<#circling>

ez nem visszavágás, csak az én világomban gyakrabban látok reggel szarul kinézõ embereket, és suliban lázasan leckét író gyerekeket, sõt még ebédszünet nélküli munkahely is van. persze, erre is van megoldás tudom, mint mindenre... 😊

csuszi

csuszi
nem, a turmixból (nincs is turmixgépem 😊)

csuszi
azt írtad, hogy akinek nincs ideje fõzni, annak alternatíva a turmix.
roger csupán arra világított rá, hogy ez csak akkor igaz, ha nyersen tolod a rizs csirke kombót a turmixba, hisz ha fõzöd, akkor a turmixolás plusz idõ.
ami pedig a fogyasztási idõt illeti - nem ezt írtad. de dögöljek meg inkább eszem pár perccel tovább, mint turmixolva egyem a csirkét 😉
de ízlések és pofonok, ha neked ok, nekem is.
amúgy az elõnyei csupán a felszívódás, de annyira nem vagyok hc. sõt diéta alatt nem vagyok rest néha csokit enni, sajtot a csirkére, meg többi halálos bûnt amit egy pro nem követ el. de nem vagyok pro, még a kibaszott halra se bírom rávenni magam, jó nekem a csirke baszki. 😊
meg úgy an bloc tele van az egész kajálásom hibával egy pro-hoz képest, de hát ez van, ennyit tudok elviselni.
de természetesen nem abba ugatok bele hogy te hogy kajázol és mit, minden tiszteletem ha te ennyire bírod és hc vagy, csak a logikai bukfenchez szóltam hozzá amit roger felvetett.