Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek erõben,egészségben,tömegben és motivációban gazdag boldog újévet szeretnék kívánni!!!<#love11>#love11><#integet2>#integet2>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Túl van reklámozva az tény,de szvsz nem is rossz és ennyi.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
ez olyan dolog, mint a Nike vagy Adidas, ami egyeduralkodó a sportszereknél több évtizede, de attól még az Umbro, vagy Lotto is elsõ osztályú termékeket gyárt, csak kevésbé elterjedtek. marketing kérdése az egész.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Viszont a btu-ról én nem sok rosszat hallottam még, szóval szerintem az sem lehet szar 😊
De totál noname gyártónak még a vitaminját sem lennék hajlandó beszedni. 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
a btu-nak vannak gyengébb termékei, de ezek is inkább ízben térnek el, az összetétel annyira nem hazudhat. én sem scitec-el kezdtem, hanem hasonló kieggel, és mégis jött rám tömeg.
Vagy jobban megérné a 4.kg-os Mass Power?
Ez smafu!
mov ah,4ch int 21h end
Edzés elõttre BSN No Explode vagy Scitec Big Bang.
Tömegnövelõnek pedig Optimum Serious Mass (õ lenne az)
Mit szóltok hozzá vagy ti mit ajánlanátok ?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ezt nem értem: "Egyik fiatal sem tudja, melyik csoportba tartozik" Ezt, hogy tudják megtrükközni, az ok, hogy az elsõ két csoport nem tudja melyikbe tartozik, de a 3., a sima teljesítménynövelõk miért gondolnák azt, hogy lehet, hogy az 1 csoportba tartozik valamelyikük?
Meg az elõbbi "receptet" amit írtál.. 😄 akkor a kajákat mindenki magának csinálja, nem egyforma adagokat, egyforma ételeket esznek, mert szerintem úgy lenne értelme.. igaz, ott van a testsúly is.. nah mindegy, meglesem inkább.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Nehogy egy hitványat vegyek és azt mondjátok pénz kidobás volt.<#wink>#wink>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
volt egy okos, aki kb. 10 deka kreatint bevert 2 deci vízzel, meg vmi juharsziruppal, fél perc múlva már csak a wc ajtót mutatták 😊
"(élelmiszeripari szakemberek szerintük a bõrke ugyanolyan értékes fehérjeforrás, mint az izomfehérje)" Na ezen azé' felröhögtem 😄DDD
és amitõl nagy?
és amitõl szálkásodok?
én úgy szeretnék kinézni mint ronnie coleman, megoldható?
MJ rulz Pink Team The Only One
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
HA VAN VALAMI KÉRDÉS ÍRJATOK
Egyébként aki nagyon remeg a kajáláson, nézze meg a mostani flash-t. Tóth Dani a kajálásáról is beszél. Ha neki belefér csaló nap (persze diétán kívül), akkor nekünk 7 csalónap is belefér kb 😄DD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
December közepén voltam utoljára 😞
mov ah,4ch int 21h end
Más: egyszer ettem turmixolt rizst. Soha a büdös k. életbe többet nem kell. Majdnem visszajött <#vigyor3>#vigyor3>
mov ah,4ch int 21h end
Én korpából csinátam, 2-3 evõkanálnyit( sok ) bele raktam olyan 3 deci forró vízbe, és összefõztem néhány perc alatt, mint a tejbegrízt. Folyamatosan gyorsan kavarni kell közben, mert összecsomósodik. Amikor már jó grízes, sûrû állagú, akkor félre kell rakni pár percre hogy hûljön, ezután már csak ízesíteni kell, ízlés szerint. Én kakóport kevertem bele, meg banán karikákat. 😊 Nem egy sült kolbászos rántotta, de diétában nagyon jó és hasznos, napi 1-2 evõkanál zabkorpa vagy pehely teljesen letisztítja a belek falát, így segít abban hogy minél több tápanyag felszívódjon, a zsírokat és haszontalan szénhidrátokat pedig épp megakadályozza ebben. 😊
na essünk neki, valami izmosabbat ha lehet.
fekvenyomás szar, csak a buziknak való.
én az ugrókötelezésre esküszöm, meg a sok felülésre.
aki nem ismeri a 21-et álljon a sarokba.
aki nem üti meg a 90kg-ot az nem férfi.
aki nem nyomja ki 10szer ferdén a testsúlyát az még csak nem is lány, nemhogy férfi.
én kurva okos vagyok.
<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
ez nem visszavágás, csak az én világomban gyakrabban látok reggel szarul kinézõ embereket, és suliban lázasan leckét író gyerekeket, sõt még ebédszünet nélküli munkahely is van. persze, erre is van megoldás tudom, mint mindenre... 😊
roger csupán arra világított rá, hogy ez csak akkor igaz, ha nyersen tolod a rizs csirke kombót a turmixba, hisz ha fõzöd, akkor a turmixolás plusz idõ.
ami pedig a fogyasztási idõt illeti - nem ezt írtad. de dögöljek meg inkább eszem pár perccel tovább, mint turmixolva egyem a csirkét 😉
de ízlések és pofonok, ha neked ok, nekem is.
amúgy az elõnyei csupán a felszívódás, de annyira nem vagyok hc. sõt diéta alatt nem vagyok rest néha csokit enni, sajtot a csirkére, meg többi halálos bûnt amit egy pro nem követ el. de nem vagyok pro, még a kibaszott halra se bírom rávenni magam, jó nekem a csirke baszki. 😊
meg úgy an bloc tele van az egész kajálásom hibával egy pro-hoz képest, de hát ez van, ennyit tudok elviselni.
de természetesen nem abba ugatok bele hogy te hogy kajázol és mit, minden tiszteletem ha te ennyire bírod és hc vagy, csak a logikai bukfenchez szóltam hozzá amit roger felvetett.