Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drugs bunny jól megmondta. Mindenki azt hiszi, hogy a profi testépítõk a cucctól nõttek meg, de azt senki nem látja, hogy kõkemény, több évnyi édzés, és kajálás van a hátuk mögött, és ez "csak" arra kell nekik, hogy azt a plusz 5-10%-ot kihozzák magukból, amikre a testük önmagában nem lenne képes.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
De amúgy elég idegesítõ tud lenni hogy megvettem hétfõn a bérletet 7k-ért és csak tegnap tudtam egy félórára elslattyogni egy kis fos bicepszezésre, de nem voltam az igazi úgyhogy haza kellett jönnöm.. Remélem holnapra jobban leszek és le tudok már menni egy normálisat edzeni mert megzavarodok ebbe a tehetetlenségbe 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Fszom kivan amúgy, végre a héten már tudtam venni bérletet és mennék is meg minden, erre persze hogy nekem most kell elkezdeni köhögni mint az állat meg az orromnak is most kell bedugulni...
gondolom Amerika már árul ilyet kiegészítõ szinten is, erre gondolsz te, én még itthon nem láttam ilyet, de õszintén nem is vennék, mert Coleman is olcsóbban jönne ki a natúr tojással, csak õ megteheti(és meg is kell), h ezeket tolja.
itt írnak is az egyik fajtáról
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ha jól emlékszem személyesen ott a gyárba tudsz vásárolni ilyen terméket
de hívd fel a céget ott van alul a telszám😊
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
egyébként is ki van írva az ajtóra, hogy a buszvezetõnek kötelessége díjfizetés ellenében menetjegyet kiadni. problem?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Menj is be és reklamálj egyet, hagy basszák ki a köcsögöt. Nekünk a rendõrökkel volt hasonló afférunk, konkrétan egy kis mitugrász hatvan kilós seggdugasz gumibottal leütötte az egyik haveromat, szerencsétlen meg vissza ütni ugye nem fog mert akkor mehet a sittre.. Rendõr kapitány ismerõsnek ment is a telefon már aznap, másnap a kapuban könyörgött a fickó hogy ne rugassák ki, beszéljék meg... 😊
És nálunk a spárban 1300 a csirkemell, basszameg! 😄
puhapöcsök
MJ rulz Pink Team The Only One
off:
Mese következik, hátha van kedvetek esti mesét olvasni. Most jöttem haza, lementünk ezzel a cimborámmal akit említettem az elõbb biliárdozni.
Megittam 1 pohár száraz fehérbort csak a célzás kedvéért.
Játszottunk, játszottunk ( egyébként is fel kellett avatni a karácsonyra kapott dákót 😊), nyertünk sokat, ügyesek voltunk.
Eljött az este, 9:30, ideje indulni haza, kajaidõ van, meg úgy amúgyis, jó lesz lassan bepattanni az ágyba. -423432432 fok, állunk a buszmegállóban, jön a busz. Vaxinak mondom, vagy aki szolnoki, 24-es, buszpálya elõtti megálló. Ugye hó van mindenhol, csúszik minden, kurva hideg van. Tehát ott tartunk, hogy jön a busz, mi, mint azt hiszem minden normális utas, beállunk az elsõ ajtóhoz, a srác jegyért, én bérlettel a kezemben. A busz elmegy mellettünk, mintha ott se lennénk a kibaszott megállóban, elkezdek neki integetni meg ordítani, hogy helló, nem tûnik fel, hogy 110 kiló itt áll nagykabátban bazdmeg? Kurvára nem vagyok feltûnõ valószínû. Vagy idõközben átlátszó lettem. Na megáll úgy, hogy a 4. ajtó van az orrom elõtt és kinyitja az elsõ ajtót.
Havon, latyakon keresztül felmászok a buszra, jó nem haragoskodok, mutatom a bérletemet erre jön a válasz: Mi a kurva anyádat integetsz?
Micsoda? Nem hiszek a fülemben, a kopasz gecinek áll feljebb, hogy én fel akarok szállni a buszra? Mondom nem tudom feltûnt-e, de nem azért állok ott kezemben bérlettel, mert haza akarok gyalogolni, talán a BUSSZAL AKAROK MENNI, világos ez valamennyire? Na ne szórakozzál velem, ott integettél, hogy menjek tovább. Persze, az utasok mindig integetnek a busznak bérlettel a kezükben, hogy menjen tovább, gyakori jelenség.
Neki ez az utolsó fuvarja, ne szórakozzak vele. Mondom inkább haladjál adjál egy jegyet, sietek. Nem ad. Szálljunk le most azonnal, mit képzelünk, amúgy is részegek vagyunk. Aha, 2 deci fehérbortól, biztos, jobb kifogás van? Hívja a rendõrséget. Haha, van a családban rendõr, gondoltam én, mondtam neki hívjad, idõm mint a tenger. Nem hívta.. 😞
Pattogott a faszi vagy 3 percig, közben az utasok csak lesnek, hogy szálljunk le azonnal, NEM HAJLANDÓ ADNI JEGYET! Mondom na akkor most tisztázzuk a dolgot, kissé hangosabban, nem azért fizetek a volánnak havi 3-5ezer kibaszott forintot, hogy egy senkiházi kopasz kis fasz aki azt hiszi a világ közepe pattogjon itt nekem a buszon, mint egy idióta, hogy én mit képzelek, hogy az általam kifizetett szolgáltatást igénybe akarom venni és a buszvezetõtõl elvárom, hogy normális hangnemben szóljon hozzám, ugyanis ha nem vennéd észre, TE VAGY ÉRTEM ÉS NEM ÉN ÉRTED. Ha én nem vagyok, neked sincs munkád se fizetésed, ezt szögezzük le. Adott jegyet, még pattogott kicsit.
Szóval jegyet elraktam, illetékes telefonszám megvan és mit ad isten az üzletági igazgatót pont véletlen ismeri a család, rendszám megvan, idõpont is, járatszám is, holnap telefonálok, de ha kell be is megyek személyesen.
Szánalmasnak tartom, hogy a mai világban ez a sok bunkó paraszt mit meg nem enged magának, amikor annyi normális ember lenne aki most munkanélküli, hogy betöltse az õ helyét.
Mese vége, off vége, annyira felbasztam magam, hogy tiszta ideg vagyok.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
szal én a filét veszem 1100ért, ráadásul mivel törzsvendég vagyok, szépen fel is szelik, vagy darálják, amit kérek.
a tesco meg geci drága a sima hentesekhez képest, és ami a lényeg, az áru sokkal rosszabb is, illetve a büdös életben nem leszel törzsvásárló, akinek mondja a hentes hogy ezt most ne, meg most van pult alatt kis õzike vagy vaddisznó 😊 és kapaszkodj meg, még az itthoni késem is megfenik, ha beviszem, úgy hogy egy kibaszott szamurájkard lesz belõle 😊
sertésmáj mennyi?
csirkemáj?
marhamáj?
mind nagyjából az alábbi adatokat tudják, kicsit kevesebb/több ch kicsit kevesebb/több zsír.
Ez a darált alsócomb viszont tetszik. hol veszed?
Sertésmáj 569 / 136 19,5 2,5 5,3
kj kcal feh ch zs
passzolom miért szar - most az a pár g ch és zsír nem a világ, koleszterint pedig jelenleg leszarom, én kipróbálom, köszi a tippet.
Íze borzalmas, szója fehérje, ez van, de mivel olcsó ezért lenyomom, nem az íze miatt vettem. Olyan mintha lisztes vizet innál. Én vaniliásat vettem, mert a csokisnak alacsonyabb a fehérjetartalma, de semmi vanilia ízt nem érezni rajta. Engem ez nem hajt meg mint a tejsavó. Összességében megéri szerintem, azért mert nagyon olcsó. Mindig is ugy gondoltam, hogy most nem egy tejsavó vagy szójafehérje fogja megdobni a fejlõdésed hanem hogy hogyan kajálsz mellette, ezért nem mondom hogy ennyit hízol majd meg annyit. Kiegészíteni jó a szarabb napokat, amikor nemjön össze a normális kajálás, de edzés utánra érdemes beszerezni egy minõségibb fehérjét, márcsak a felszívódás gyorsasága miatt is.
Én is boldog új évet kívánok mindenkinek.
Most pedig megyek, és megkeresem azt a faszállatot, amelyik teleitta a gyomromat tegnap... 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.