Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Profi testépítésben nem sok naturál van, de tegyük hozzá, hogy más orvosi felügyelet mellett ilyenekhez nyúlni, mint amikor a barom gyerek bemegy a terembe, aztán szúrja magát dupla adaggal, mer akkor tuti kétszer olyan gyorsan fejlõdik. Ja, és persze kaja mellette nuku. Nem kell. Amatõr szinten a legnagyobb baromság, amit tehet az ember magával, profiknál meg szinte kötelezõ.

Drugs bunny jól megmondta. Mindenki azt hiszi, hogy a profi testépítõk a cucctól nõttek meg, de azt senki nem látja, hogy kõkemény, több évnyi édzés, és kajálás van a hátuk mögött, és ez "csak" arra kell nekik, hogy azt a plusz 5-10%-ot kihozzák magukból, amikre a testük önmagában nem lenne képes.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tyler1
21 éves, de már ez sem naturál.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Most volt kórházban valamiért azt hiszem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Brolly
Nem tudom, ismeritek Alex Lesukov-ot, valami eszméletlen ez a srác :o

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Kértem már beutalót röntgenre a vállam miatt, és szerintem akkor fogom majd megkérdezni, mert aki itt van, az csak erre jó, meg, hogy gyógyszereket írjon fel.. csak az a baj, hogy csak jövõ héten tudok menni :S gondoltam megkérdezem, hátha találkozott itt valaki hasonlóval.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Roger6
Doki?

Brolly
Nem tudjátok véletlenül, hogy az mitõl lehet, hogy már vagy 1,5 hete folyamatosan el van zsibbadva a bal kisujjam+félig a gyûrûsujjam :S nagyon zavaró tud lenni, fõleg edzés közben :/

Én a magam fõnöke vagyok, úgyhogy sajnos nincsenek ilyen kiváltságaim. 😄
De amúgy elég idegesítõ tud lenni hogy megvettem hétfõn a bérletet 7k-ért és csak tegnap tudtam egy félórára elslattyogni egy kis fos bicepszezésre, de nem voltam az igazi úgyhogy haza kellett jönnöm.. Remélem holnapra jobban leszek és le tudok már menni egy normálisat edzeni mert megzavarodok ebbe a tehetetlenségbe 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
Az én fõnököm volt olyan rendes, hogy kaptam egy egész éves bérletet a konditerembe. <#eljen> Tavaly is. Prémium helyett, de ez bõven megfelel, hiszen havi 5-6 rongyot jelent. Örültem is neki, mint az állat. <#nyes>

Köszi a linkeket, akkor inkább marad a jó öreg tojás 😊

Fszom kivan amúgy, végre a héten már tudtam venni bérletet és mennék is meg minden, erre persze hogy nekem most kell elkezdeni köhögni mint az állat meg az orromnak is most kell bedugulni...

SeanJRRussel
Caprius

Builderen cikk:

Katt

Mást nem találtam de ezek is inkább cukrászoknak gyártanak nagy tételben de ha pesti vayg érdemes megnézni a helyet.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
sztem már mindenki látott fehérjelevet, mert elég gyakori jelenség, 1-2 szupermarket árul is, de olyan vicces áron, h annyiért inkább az egész tojást érdemes venni. ez inkább cukrászdáknak, éttermeknek biznisz.

gondolom Amerika már árul ilyet kiegészítõ szinten is, erre gondolsz te, én még itthon nem láttam ilyet, de õszintén nem is vennék, mert Coleman is olcsóbban jönne ki a natúr tojással, csak õ megteheti(és meg is kell), h ezeket tolja.

itt írnak is az egyik fajtáról

Nem arra vonatkozott a kérdésem, hogy Eggology márkájút lehet-e itthon venni, hanem sima tojásfehérjét. Ha félreérthetõ volt, akkor soz.

Roger6
Nesszórakozz már! Ezer éve láttuk már a BB TV-ben, de te nem ezt kérdezted.

Effe88
még anno vmelyik bbtv be bunny elmondta és el is mentek venni
ha jól emlékszem személyesen ott a gyárba tudsz vásárolni ilyen terméket
de hívd fel a céget ott van alul a telszám😊

Találtam! Edzõválaszolból sikerült kibogarászni, elvileg ez a cég elõre fõzött tojásfehérje rudat is árul, az sem lehet rossz. Csak sajnos azt sehol nem találtam hogy hol lehet ilyet kapni :\

SeanJRRussel
Nem akarlak elkeseríteni de 100dollártól indul a legkisebbk iszerelés ami átszámítva 21000FT+adó+vám....Itthoni gyártó sztem tuti nincs,nem tom h lehet e külföldról rendelni de sztem felejtõs dolog me rohadt drága.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tojásfehérje "levet" látott már valaki valahol? A Ronnie Coleman-es videóban láttam hogy ilyet eszik reggelire, valami Eggology a neve, egy doboz és csak tojásfehérje van benne. Valahol olvastam már hogy itthon is lehet kapni, de fogalmam nincs milyen néven.

dragon11
mik vannak.. még nem ad jegyet :S

Vaxi
az igggen, na ez nem egyszerû..
egyébként is ki van írva az ajtóra, hogy a buszvezetõnek kötelessége díjfizetés ellenében menetjegyet kiadni. problem?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Csodálom a türelmed, errefelé Szabolcsban már kihúzták volna a buszsofõrt a jegy kiadó ablakon keresztül 😄
Menj is be és reklamálj egyet, hagy basszák ki a köcsögöt. Nekünk a rendõrökkel volt hasonló afférunk, konkrétan egy kis mitugrász hatvan kilós seggdugasz gumibottal leütötte az egyik haveromat, szerencsétlen meg vissza ütni ugye nem fog mert akkor mehet a sittre.. Rendõr kapitány ismerõsnek ment is a telefon már aznap, másnap a kapuban könyörgött a fickó hogy ne rugassák ki, beszéljék meg... 😊

És nálunk a spárban 1300 a csirkemell, basszameg! 😄

csuszi
szolnok, na majd tavasszal elugrok edzeni egyet veletek
puhapöcsök

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
a kurva anyádért lehet bebasztam volna egyet

jazzy
Én 7-800ért veszek csirkemellet, egyik cimborámnak a muterja húsiparban dolgozik 😊

off:

Mese következik, hátha van kedvetek esti mesét olvasni. Most jöttem haza, lementünk ezzel a cimborámmal akit említettem az elõbb biliárdozni.
Megittam 1 pohár száraz fehérbort csak a célzás kedvéért.
Játszottunk, játszottunk ( egyébként is fel kellett avatni a karácsonyra kapott dákót 😊), nyertünk sokat, ügyesek voltunk.
Eljött az este, 9:30, ideje indulni haza, kajaidõ van, meg úgy amúgyis, jó lesz lassan bepattanni az ágyba. -423432432 fok, állunk a buszmegállóban, jön a busz. Vaxinak mondom, vagy aki szolnoki, 24-es, buszpálya elõtti megálló. Ugye hó van mindenhol, csúszik minden, kurva hideg van. Tehát ott tartunk, hogy jön a busz, mi, mint azt hiszem minden normális utas, beállunk az elsõ ajtóhoz, a srác jegyért, én bérlettel a kezemben. A busz elmegy mellettünk, mintha ott se lennénk a kibaszott megállóban, elkezdek neki integetni meg ordítani, hogy helló, nem tûnik fel, hogy 110 kiló itt áll nagykabátban bazdmeg? Kurvára nem vagyok feltûnõ valószínû. Vagy idõközben átlátszó lettem. Na megáll úgy, hogy a 4. ajtó van az orrom elõtt és kinyitja az elsõ ajtót.

Havon, latyakon keresztül felmászok a buszra, jó nem haragoskodok, mutatom a bérletemet erre jön a válasz: Mi a kurva anyádat integetsz?
Micsoda? Nem hiszek a fülemben, a kopasz gecinek áll feljebb, hogy én fel akarok szállni a buszra? Mondom nem tudom feltûnt-e, de nem azért állok ott kezemben bérlettel, mert haza akarok gyalogolni, talán a BUSSZAL AKAROK MENNI, világos ez valamennyire? Na ne szórakozzál velem, ott integettél, hogy menjek tovább. Persze, az utasok mindig integetnek a busznak bérlettel a kezükben, hogy menjen tovább, gyakori jelenség.

Neki ez az utolsó fuvarja, ne szórakozzak vele. Mondom inkább haladjál adjál egy jegyet, sietek. Nem ad. Szálljunk le most azonnal, mit képzelünk, amúgy is részegek vagyunk. Aha, 2 deci fehérbortól, biztos, jobb kifogás van? Hívja a rendõrséget. Haha, van a családban rendõr, gondoltam én, mondtam neki hívjad, idõm mint a tenger. Nem hívta.. 😞

Pattogott a faszi vagy 3 percig, közben az utasok csak lesnek, hogy szálljunk le azonnal, NEM HAJLANDÓ ADNI JEGYET! Mondom na akkor most tisztázzuk a dolgot, kissé hangosabban, nem azért fizetek a volánnak havi 3-5ezer kibaszott forintot, hogy egy senkiházi kopasz kis fasz aki azt hiszi a világ közepe pattogjon itt nekem a buszon, mint egy idióta, hogy én mit képzelek, hogy az általam kifizetett szolgáltatást igénybe akarom venni és a buszvezetõtõl elvárom, hogy normális hangnemben szóljon hozzám, ugyanis ha nem vennéd észre, TE VAGY ÉRTEM ÉS NEM ÉN ÉRTED. Ha én nem vagyok, neked sincs munkád se fizetésed, ezt szögezzük le. Adott jegyet, még pattogott kicsit.

Szóval jegyet elraktam, illetékes telefonszám megvan és mit ad isten az üzletági igazgatót pont véletlen ismeri a család, rendszám megvan, idõpont is, járatszám is, holnap telefonálok, de ha kell be is megyek személyesen.

Szánalmasnak tartom, hogy a mai világban ez a sok bunkó paraszt mit meg nem enged magának, amikor annyi normális ember lenne aki most munkanélküli, hogy betöltse az õ helyét.

Mese vége, off vége, annyira felbasztam magam, hogy tiszta ideg vagyok.
csuszi
nyitni kék
oszt hull a zsé

SeanJRRussel
Örülj neki hogy nálad van iylen hely mert itt borsodban sajna 1300 alatt nem kapsz filét.Ez van,ezt kell szeretni én is szívesen venném hentestõl vagy marinénitõl ha árulna de nincsen.

dragon11
jó csuszi, de te egy lufiember vagy😄

am viccen kívül jól csinálod, én is így fogom😊

csuszi
pest

1000pengõ, csirkemellfilé darálva

csuszi
én is azt mondom szivi 😊 amit linkeltem az pesti simán gugliztam, de a darált csirke 1000-ért nem hinném hogy csontos, szerintem bõr sincs benne, de ki tudja😉
szal én a filét veszem 1100ért, ráadásul mivel törzsvendég vagyok, szépen fel is szelik, vagy darálják, amit kérek.
a tesco meg geci drága a sima hentesekhez képest, és ami a lényeg, az áru sokkal rosszabb is, illetve a büdös életben nem leszel törzsvásárló, akinek mondja a hentes hogy ezt most ne, meg most van pult alatt kis õzike vagy vaddisznó 😊 és kapaszkodj meg, még az itthoni késem is megfenik, ha beviszem, úgy hogy egy kibaszott szamurájkard lesz belõle 😊

oliwwer
Szerintem énis lassan felülök a 4es villamosra és vásárolok a TESZKÓBAN egy kis csirkerizst. Csak nem tudom hogyan kéne elkészíteni.. kukoricásrizs lesz, az biztos, meg esetleg felkockázom a mellet aztán megpirítom sóbanborsban.
SeanJRRussel
Én a filét mondom Csuszi,így alanatúr olcsóbb persze bõröstûl meg csontostól csak akkor már nincs 1kg a hús.

SeanJRRussel
TESCO (lehet fújolni)

csuszi

Vaxi
az igen! asszem keresnem kellene lassan egy megbízható hentest 😄

csuszi
én 1100ért veszem a darált csirkemellet és a pulykamellet a hentes bácsinál 😊
sertésmáj mennyi?
csirkemáj?
marhamáj?
mind nagyjából az alábbi adatokat tudják, kicsit kevesebb/több ch kicsit kevesebb/több zsír.

Vaxi
Szerintem sem kötelezõ csirkét enni. Én spec. imádom, és amikor akciós a csirkemell, betárazok a fagyasztóba belõle.. De senki nem fog belehalni, ha combot eszik vagy mittomén... 😊
Ez a darált alsócomb viszont tetszik. hol veszed?

csuszi
nem tûnik rossznak, de valamiért tuti nem ajánlják.
Sertésmáj 569 / 136 19,5 2,5 5,3
kj kcal feh ch zs
passzolom miért szar - most az a pár g ch és zsír nem a világ, koleszterint pedig jelenleg leszarom, én kipróbálom, köszi a tippet.

SeanJRRussel
Én spec nem csirkézek emrt már 1400-1500ft/kg áron osztják mifelénk és ugyebár 0,5kg/nap fogasztással igen drága 1 hét.megveszem a darált pulyka alsócombot 20g fehérje van 100g-ban és 500g a kiszerelés 524FT-ért úgyhogy én ezen vagyok most.Persze ezt lehet támadni de még mindig jobb mint a semmi és zsírszegény hús.

hát amiket leirtam helyethesíthetik vmijen szintene a csirkemellet mivel kb majdnem annyi fehérje van bennük.
sapkafej
mi a kérdés.

György

Ti hogy vagytok a csirkemell helyettesítõkkel, példáúl ha az ünnepek lenulláztak. Tápérték táblázatban láttam hogy a csirkecomban 21g /100g a sertésmájban pedig 19g/100g fehérje van.
Roger6
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy olcsó húsnak híg a leve. Maradok az edzés utáni minõségi fehérjénél (anabolikus kapu ugyebár), máskor nem iszok, hanem a pénzt kajába "ölöm", lehet jobban megéri. Bár nyilván embere válogatja, de a régebben általam használt olcsóbb fehérjék nem váltak be. Viszont az edzés utáni minõségi turmix dobott rajtam.

Vaxi
köszönöm <#eljen>

SeanJRRussel
Nekem annyi bajom volt vele h olyan mintha homokot innnál meg én speciel fostam tõle.Ez a készítmény télleg annajk jó akinek nincs lóvé és azért ezzel még mindig jobban jár mintha nem venne semmit,nem egészítené ki a kajálását.Felkelés után meg elfekvés elõtt jó,edzés után inkbb a savó,de telejsen egyet értek veled.

oliwwer
Oldódása nagyon szar, shaker aljára tapad, rázni kell egy darabig.
Íze borzalmas, szója fehérje, ez van, de mivel olcsó ezért lenyomom, nem az íze miatt vettem. Olyan mintha lisztes vizet innál. Én vaniliásat vettem, mert a csokisnak alacsonyabb a fehérjetartalma, de semmi vanilia ízt nem érezni rajta. Engem ez nem hajt meg mint a tejsavó. Összességében megéri szerintem, azért mert nagyon olcsó. Mindig is ugy gondoltam, hogy most nem egy tejsavó vagy szójafehérje fogja megdobni a fejlõdésed hanem hogy hogyan kajálsz mellette, ezért nem mondom hogy ennyit hízol majd meg annyit. Kiegészíteni jó a szarabb napokat, amikor nemjön össze a normális kajálás, de edzés utánra érdemes beszerezni egy minõségibb fehérjét, márcsak a felszívódás gyorsasága miatt is.
SeanJRRussel
Bunnynak az audioblogját pláne a kezdõk hallgassák meg.Oylan 14. perctõl a vége fele. TESSÉK

Vaxi
majd véleményezd 😊
Én is boldog új évet kívánok mindenkinek.
Most pedig megyek, és megkeresem azt a faszállatot, amelyik teleitta a gyomromat tegnap... 😄

oliwwer
Na megvolt az idei év utolsó csirkerizse is. Mostpedig odateszünk kicsit a kondinak. buék még1x a gyuróaknak.
Tyler1
nem rád gondoltam a fényezésnél, hanem úgy általánosságban 😊

oliwwer
Én is most a power proteint próbálom, másra nincs pénz. Buék.