33479
-
#23646 :DD -
#23644 Hm... na akkor lehet én is elszaladnék magamtól -
#23643 Ha olyan fejed lenne mint neki, és meglátna a fél vesém az biztos, hogy elszaladna -
#23642 Én a szabadpózaival vagyok úgy, hogy nem igazán jön be. A fizikumáért odaadnám a fél vesédet -
#23641 Kai Greene * -
#23640 Nekem Kai Green valahogy nem szimpatikus egyáltalán kinézetre, nagydarab, definiált, de olyan unszimpatikus a felépítése az egész embernek, fura, hogy top3-ban végezhetett..
Grat Philnek. De szerintem Jay jövőre visszavág. Bár én annak örülnék legjobban ha Victor Martinez bekeményítene :) -
#23639 BB-tv: Schwarze doku Vörös Zolival
nem egy újabb életrajzi film, ellenben sok érdekesség kiderül Arnie bácsiról. -
#23638 Fél Hét lett az első -
#23637 Mr. Olympia 2011
1. Phil Heath
2. Jay Cutler
3. Kai Greene
4. Victor Martinez
5. Dennis Wolf
6. Dexter Jackson
7. Toney Freeman
8. Brandon Curry
9. Ronny Rockel
10. Hidetada Yamagishi -
Retsu #23636 Értem, köszi! A pulzusnövelőket hónapok óta kerülöm, már kávét, kólát se iszok soha. A bk.h-ról azt mondták sok mindentől lehet(vérnyomásingadozás, állítólag az edzéstől is kialakulhat). De az úgy néz ki eddig h nem jelentős mert csak 2 mm-t vastagodott, így még nem veszélyes ha minden igaz. Más kérdés hogy ugyan fog alakulni a későbbiekben. -
#23635 Mindenképpen egyrészt egy orvossal, másrészt külön egy sportorvossal is beszélj erről.
SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM ÉS ERRE NE ALAPOZZ SEMMIT, CSAK AZ ORVOSOKÉRA: A ritmuszavart ha kezelik gyógyszeresen akkor annak mindegy, hogy edzel-e, a gyors pulzusnak szintén, de hot blood meg ilyen pulzusnövelő cuccokat tuti el kéne kerülnöd.
A bal kamrai hipertrófiáról abszolút nem tudok semmit. Így erről nem is merek írni. -
#23634 kétlem, h itt erre érdemleges választ kapsz. ezt egy orvosnak tedd fel inkább.
egyik ismerősömnek is szívbaja van, 15 évet letolt a teremben, és neki is le kellett állnia orvosi utasításra(más kérdés, h baszott rá). -
Retsu #23633 Szevasztok! Van 1 (szerintem nagy) gondom. 3 hónapja nem edzek. Eléggé kikészültem idegileg, attól tartok közrejátszhatott az edzés is. Szal szedek antidepresszánsokat és nyugtatót. Sajnos van más is: kiderült, hogy a szívemmel sincs minden rendben egészen, ritmuszavarom van, tachycardiám(gyors pulzus), és enyhe bal kamrai hipertrófiám(tehát megvastagodott az a rész). Visszatérhetek-e ilyen dolgokkal az edzéshez, vagy búcsút mondhatok a vasaknak? Most rohadtul el vagyok keseredve h nem folytathatom:( -
#23632 remélem nem Cutler nyeri, már unalmas lenne. mondjuk többiről fingom sincs, ennyire nem vagyok benne, 1-2 név ismerős, de esélyeket tippelni nem tudnék.
na majd ha egyszer Lesukov kijut(az egyetlen lufthansa, akit nagyjából figyelemmel követek jelenleg)... -
#23631 Mr. Olympia 2011.
Ahogy elnézem az indulókat, Tóth Dani simán beférne szvsz. -
Na ez mi? Elfotosoppolták, vagy megrövidült a keze alvás közben? -
#23629 CSóri világ életében így nézett ki meg asszem vmi harcművészeti stílusban is jeleskedett/jeleskedik.Ám meg tutira nem naturál,pláne hollywoodban nem de attól függetlenül nagyon jó kis fizikuma van. -
#23628 hát ezt sztem lehozza genetikából, meg a pár évtizedes, napi szintű edzéséből. bár Hálivúdban sosem lehet tudni, milyen elvárásoknak kell megfelelni egy filmért... -
#23627 tényleg nem semmi. már csak az a kérdés, hogy naturál-e? Mondjuk ez a fizikum még hihető naturálként is. -
#23626 nem testépítő, de kurva bitangul néz ki Michael J. White is, így 40 fölött!
(miért nem születtem én is fekának?)
-
#23625 eeehhheeeehheee
diamond meg master az a bronz ;) -
#23624 -
#23623 Bronz legbelsőbb bugyraiban, bár elég régen léptem be -
#23622 Namérteholvagy, amúgy meg nem szabad offolni :D -
#23621 4000 meccs, kőkemény bronz liga középalja, sokat ér az az acc -
#23620 majd csak figyejjé ;) -
#23619 Barlangban laksz, husi? -
#23618 arra még várhatsz cirka 2 évet szerintem -
#23617 Az nekem a diablo lesz:) -
#23616 másfél havi kondibérlet évekre szórakozás
én így gondolkoztam :) -
#23615 ööö ja :D szegény vagyok hogy megvegyem :( -
#23614 ájjj ájjj olyan 4ezer meccses accot? ;) :) -
#23613 Ah pedig azt hittem eladod az accodat egy steakért :D -
#23612 örökké :) -
#23611 Csuszi még mindig sc2 kockulsz? -
#23610 Egyé rovarokat.
Magas fehérje tartalom.
http://www.ted.com/talks/marcel_dicke_why_not_eat_insects.html
-
#23609 Én aprócsontút veszek bakker -
#23608 Nálunk már 750, 800, 850 Ft a bőrös csirkecomb, alsó is, felső is. Az agyam eldobom lassan. Még a régi hentes szokott néha egy 50-100 Ft kedvezményt adni, ha van neki, mert már csak hébe-hóba nyit ki. -
#23607 bár kiszámolhatnád hogy mennyi a ft/kg bőr és csont után ;)
én most 1000-ért veszek mellet!!! :) -
#23606 én leszarom a mérgeket, van nekem májam ;)
az íze volt egy idő után kibaszott unalmas
zsír nem tétel
fehérje jó benne