Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól gondolod, ez egy faszság 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sziasztok.

Felmerült bennem még egy kérdés mint kezdõ az edzõteremben.
Az igaz hogy nem szabad egyszerre idézõjelesen ellentétes izmokra gyurni???pl ugyanazon az adzésen belül pl felválltva bicepsz tricepsz???
Mert ez számomra badarságnak tûnik....
Sickness
hayhó
El akarom kezdeni életem elsõ diétáját és lenne egy két kérdésem. Elõször is, az aerob edzést érdemes keverni a súlyzós edzéssel? Én úgy gondoltam, hogy minden nap reggeli után szobabiciklin tekernék 30-40 percet, meg este egy kis 40 perces futás / kocogás és persze ezek mellett heti 3 alkalommal súlyzós edzés menne.
A másik pedig a kajálás lenne. Összedobtam azt is úgy, ahogy tudtam (0 tapasztalattal).:
1. 80g zabpehely + fehérjeturmix ( Ez után lenne a szobabicikli )
2. 160g csirkemell + 45g rizsa
3. ugyan ez.
4. 2-3szelet pufirizsa + 80g csirkemell.
5. ha van súlyzós edzés akkor utána egy turmix.
6. 100g csirkemell + zöldség. ( Ez után pedig a futás vagy ismét bicikli )
7. turmix.

Vélemény? Sok a turmix, vagy még belefér? Most 185cm vagyok és 82kg.
Danke schön.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

SeanJRRussel
Hülye vagy,az bicepsz és tricepsz me minnél nagyobb ez a2 azim annál nagyobb lesz a V alak<#ravasz1>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

jazzy
Ha V hátat szeretnél akkor venned kell genetikát a helyi boltban.
Effe88
ha V-hát akkor vádlira kell edzeni😉

Roger6
Jól beszél abszolút. Az 5-6 edzés meg szerintem kezdõnek elég durva. Egyébként meg: itt a lényeg!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Még azt szeretném megkérdezni, hogy ha V hátat szeretnék mire kéne gyúrnom? hátra és mellre ha jól tudom.
Tyler1
tömegnövelés és kockahas egyszerre nem mûködik. az meg, hogy 8 órát ülsz semmit nem számít, ha mellette megvan a megfelelõ mozgástartomány és a helyes táplálkozás.
de kezdõként, ha komolyan gondolod az egészet, akk még ne a hasaddal foglalkozz, hanem a rendes 5-6 kajálással, megfelelõ fehérje, és szénhidrát bevitellel, minimális zsír bevitellel(fõleg ha pont kockákat akarsz), mert az izom sem nõ magától.

amúgy meg alapismeretek ott van a bannerban, ajánlom a figyelmes tanulgatását.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

és még egyszer semm vérzett az orrom
nem szedek semmit sem
Effe88
nem halottad még azt a mondást "hogy az vagy amit megeszel"??😊

Sziasztok!

Kezdõ edzõnek számítok eddig kétszer voltam edzeni, szóval...😄
De remélem elég kitartó leszek.
Szeretnék izmosabb testet.
Azt olvastam, hogy ahhoz hogy nõljenek az izmaid ahhoz rendszeresen 5-6 szor kell enni.
A problémám a következõ és ez kapcsán kérdeznék.
Ülõ irodai munkát végzek napi 8 órában.Minden másnap áll módomban lemenni a terembe.
Edzéstervez már találtam, és elég megbízhatónak tünik.
De ha napi 5 ször eszem akkor a hasam sosem lesz kockás, mert az ülõ munka mellett tul sok rakodik le...Sehol nincs rajtam felesleg csak a hasamon.
Mit tegyek milyen edzést és mien étkezést javasoltok, ha azt szeretném hogy az izmaim nõljenek de a hasamról tünjön el a felesleg és legyen minimum feszes ha már a kockás has nem is elérhetõ....
Effe88
4-5 évvel ezelõtt még gimiben volt egy osztálytársam akinek hasonlóan magas volt a vérnyomása,órán csak úgy megindult az orra vére de õ szedte a jó kis naposimot😊
lehet te is?!

hy all.
17 éves vagyok 70kg. Suliban volt egy orvosi vizsgálat ahol megmérték vérnyomásom és 180/ valamennyi volt után lement késöbb 140re. Voltam már régebben is kivizsgáláson de minden rendben volt. Otthon átlagos szokott lenni 130 vagy 140 fõle nem is megy. Montam nekik, hogy 2hónapja kondizok és azt mondták, hogy hadjam abba mert nem ajánlott ilyen vérnyomás mellett kondizni helyette inkább menjek futni és úszni. Szerintetek folythathatom tovább a kondizást? Én nem szeretném abba hagyni.
Roger6
Van egy baromi nagy szerencsém - õ a terem tulaja: Standinger István. Talán õ tud segíteni kicsit a mutatványban. <#nezze><#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Grat,nekem még 4,5 évem van de szerdán megyek vizsgázni,ha az megvan akkor letudtam ezt a félévet...

Roger az cink ha eddig nem húztál fel,mert a derekat illetve a hát alsó részét nagyon jól edzi meg a combfeszítõket is erõsíti.Annyi h nagyon figyelj a helyes végrehajtásra mert ha görbe a hátad meg a derekad akkor nagyon könnyen lesérülhetsz,pucsíts végig és akkor fasza lesz.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Effe88
grat!
nekem még van egy évem...<#idiota>

Vaxi
köszi, bár nem emlékszem rá, hogy beírtam volna 😄
ahhoz képest viszont el se basztam 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jazzy
Naaaaa gratulálok, ezt meg kell majd ünnepeljük 😊
Ezt a gyakorlatot tudom ajánlani

<#banplz>

Roger6
Gratulálok Vaxi! Sok sikert az edzésekhez jövõ héttõl!

Olivér! Köszi a tippet. <#eljen> Ahogy néztem, még ez is zsír lesz számomra. Életemben nem csináltam, ezt mindig akkora súlyokkal nyomták a teremben, mondom én ezt ki nem próbálom! <#vigyor3> De hát új év van, úgyhogy bele kell húzni.

Vaxi
A mai napon (illetve tegnapi napon) a diplomások dicsõ körébe léptem. Ezzel lezártam azt az agyatlan hónapot ami mögöttem van (kurvasok tanulás, 1 hónap alatt 3 edzés, kajálást inkább nem is mondom). jövõhéttõl viszont a lovak közé csapok 😄
csak józanodjak ki a mai este után.....

oliwwer
<#idiota><#idiota>

Roger6: törzshajlítás egykezessel.
Így hirtelen erre a problémára EZ ugrik be...

www.smart-bus.hu

Roger6
A hát középsõ és alsó részét mely gyakorlatok edzik meg a legjobban? Vastagodni kéne alul kicsit.<#zavart1>

Két edzés között 2 napnál többet semmiféleképp nem érdemes...
A haverodnak meg azt ajánlom, hogy tartson másfél-2 hetes szüneteket... szenvedjen egy picit õ is😉

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tigeroo
inkább olvass utána, az ismerõsöd meg röhögd körbe legközelebb hogy mennyire bután osztja az észt.
Roger6
Nem bunkóságból, de:

Sziasztok, nemrég keztem súlyzózni és azt szeretném tudni mennyi ideig kell pihenni, egy ismerõsöm úgy mondta hogy egy nap súlyzózás egy nap pihenés majd megint súlyzózás, így a leghatékonyabb, de nekem három- négy napig fájnak az izmaim, és napokig eléggé merevek alig birok mozogni, várjam meg míg elmúlik a fájdalom és a merevség vagy egy nap pihi útán kezdhetem elõröl. Az is érdekelne hogy ha nincs izomlázam az azt jelenti hogy nem jól edzek vagy ez nem gond? Sokszor már olyan fáradt vagyok hogy még egyszer nem bírnám felemelni a súlyt de izomlázam nincs. Most még nagyon vézna vagyok az ismerõsöm azt mondta azért nincs izomlázam mert nagyon vékony vagyok, de szerintem ha kevés izmot dolgoztatok akkor is kéne érezzem vagy ez nincs mindekinél így? Én torna útán csak borzasztó fáradt vagyok és másnap ha mozogni próbálok akkor nagyon fáj és nagyon merev vagyok de ha nem mozgok alig érzem az izmaim. A segítséget elõre is köszönöm.

Vaxi
szerintem azért a profiknak is van annyi eszük, hogy kerülik azt az okádást.
de ki tudja 😄

oliwwer
Pont ezt akartam írni, hogy olyan mintha syntholos lenne a melle. De gondolom hogy ezen a szinten van annyi esze hogy ilyet nemhasznál.
Panzermeyer
Én csak a mellizmát furcsállom Lesukovnak. Rettentõ furcsa formája van, mintha gyno lenne, vagy synthol. De amúgy eléggé meggyõzõ felépítése van. Dobogós szerintem nem lesz az idei Arnold Classicon, mert hát a nevek és a szponzorok ugyebár sokat nyomnak a latba, meg ez lesz az elsõ versenye az USÁ-ban. Gondolom a valahol a 10-ik környékére rakhatják majd így elsõre. Szerintem is pár éven belül az ismert bajnokok között fogjuk üdvözölni õt, ha elkezd indulni a rangos amerikai versenyeken és sikerül a formát hoznia. Én drukkolok neki.

mov ah,4ch int 21h end

SeanJRRussel
Jaj má megint nyomja a teszto az agyatokat.A lényeg,amatõr szinten tök mind1 hány éves vagy de pláne ha 20 alatti nyema cucc me felesleges.

Ha meg profi vagy,vagy a testépítésre szánod a lelked az életed mindened,akko cucc 1000X csirke 3000X edzés 10000000000000X és ennyi.Azért egy profi 35-38 éves korára kiöregszik a sportból és ez tény.Persze vannak kivételek akik még szenvednek egy picit vagy éppen összejött nekik még a forma de ezek elenyészõek.

Ez az orosz srác iylen fiatalon mutat olyan formát h szvsz 3 éven belül olympia top5 gyanús a figura és lehet h címekben is elég sok lesz neki.Ez az a sport amit nem lehet elég hamar elkezdeni.

Tyler1
na látod, ez a kötekedés 😊 én csak szövegelek, tök mind1 mit írok...

egyként meg volt az halálbüntetéses dolog pár éve mikor Arnie elutasított egy kegyelmi kérelmet, amire a nagy Svarci-fan graziak megvonták a díszpolgárságot, erre Svárci azonnal követelte a stadion átkeresztelését, és megtiltotta nevének akármely módú felhasználását.
ezt csak azért írtam, mert azóta sorra megjelennek olyanok, akik némi anyagi támogatás fejében "nagy igazságokat" osztanak meg Arnie-ról a médiának.

na de én lezárom a flémet, szándékomban nem állt kötekedni, csupán a véleményembõl adódó félreértésekre reagáltam.

Effe88
A Kaszas
béke és szeretet járja át eme topikot😄

Roger6
Jaaaaajjj teeeeee... ez mitõl kötekedés... Hagyjuk a szövegelést oké? Mai nap lényege: megtudtad Schwarzi bácsiról az igazat, nagyon szívesen.<#eljen>

"h pont ott mondanak róla igazat, ahol elvileg annyira már nem is csipázzák az öreget" - nemtom feltûnt-e a Schwarzenegger stadion a filmben vagy miaz. Tuti utálják, hogy róla híres a település. <#idiota>

Egyébként igen, igazad van, én sem mondtam, hogy ilyen korán kell kezdeni, csak annyit mondtam, hogy hozzátartozik a profi életéhez. Kort egy másodpercre sem említettem. Ugye? <#eljen>

Brolly
Ez nagyon jóó :o 2. részben a 4. percnél, ott hány éves lehetett?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Tyler1
Arniról meg azt mondtam, amit én olvastam róla, és amit elvileg Õ nyilatkozott! bár én nem tennék rá sok forintot, h pont ott mondanak róla igazat, ahol elvileg annyira már nem is csipázzák az öreget.

ettõl függetlenül nem változott a véleményem, h hülyeség fiatalon a kokszolás még orvosi felügylet mellett, mert ha nem pont akkor, de évekkel késõbb biztos kiüt az egészségen, mint ahogy pont Svárcin is kiütött párszor, és nem alapszintû orvosi stáb cirógatja mai napig.

Tyler1
ez mitõl kötekedés? írtam a videóra, h 21 évesen nem normális aki már szerezik. erre te, mint megmondó ember, egybõl jöttél, h de háát az profiknak kell, kötelezõ, nélkülözhetetlen, meg Bunny is megmondta.

de végülis akk megint csak én vagyok a köcsög, kötekedõs, mert elmondtam a véleményem, h a fiatalkori szteroid használat nem vmi egészséges dolog.

Effe88
De zsír!Ezt még nem is láttam Arnoldról.
thx😊

Roger6
És nem értem, miért kell kötekedned velem folyton. A belépõd is ez volt a topicba, akkor is valamit beszóltál valamit...

Roger6
Inkább hallgattál volna Arniról... Talán okosabb maradtál volna.<#shakehead>

Nézd és hallgasd, meg figyejjjé - 1. rész
Nézd és hallgasd, meg figyejjjé - 2. rész

Amire nagyon figyelj oda: 2. rész, 2 perc 12 másodperctõl.
Nos? <#ejnye1>

Tyler1
szteroidokról volt szó, rémlik vmi? hát az orvosi felügyeletes szöveg? nem volt régen pedig<#rolleyes>

Arnold most hogy jön ide? õt dobta a random gép? mert õ 21 éves korában ment Amerikába, és elõtte még csak a szteroid szót sem ismerték Európa nagy részén, Ausztriába meg fõleg. 74-ben vallotta be elõször, h használja a cuccot 3 éve(71tõl), na most akkor az...öhhm igen, 24 évesen. ez az orosz gyerek meg kb. 18-19 éves kora óta.

Roger6
"21 éves kor elõtt orvosi vagy amatõr szinten is faszság." Orvosi szint? Azmiaz? <#zavart1>

"aki ennyi idõsen nem elégszik meg a naturál testével, az egész egyszerûen hülye!" - a rohadék, szemét, hülye Arnold Schwarzenegger! Az mekkora hülye volt, mi? Hogy dögõt vóna meg-e! Ez csupán genetika kérdése, semmi másé véleményem szerint. Természetesen profi szinten. Igen, ez már a fiatal évek alatt el fog dõlni, kibõl lesz profi, ez ugyanis fejben dõl el. A többi mehet a levesbe, amatõr szinten legalábbis. (Felõlem is az csinálja, aki akarja, mert az ilyen embereket leszarom. Egyszerûen hülyék.)

Vaxi
bicikliset ki kérem magamnak 😄DDDDD ( vágom egyébként mire gondolsz 😉 )
egyébként a kokszról én még mindig csak annyit tudok mondani, hogy csinálja aki akarja, én biztos nem fogom. 😊

BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Tyler1
21 éves kor elõtt orvosi vagy amatõr szinten is faszság. jó, ha kialakult a normális hormonháztartása, nem egybõl a normál több 1000-szeresével bombáznia magát. hiába van orvosi ellenõrzés mellett, ilyen fiatalon rohadt megterhelõ az ekkora izomzat, meg az ezzel járó megpróbáltatások. és aki ennyi idõsen nem elégszik meg a naturál testével, az egész egyszerûen hülye!

Na igen, sajnos mostanában a legújabb divat a drogozás mellett a gyúrás lett, természetesen kizárólag szteroidokkal. Az én baráti és ismerettségi körömbõl aki ezd, MINDENKI szteroidozik, persze mondanom sem kell hogy 90%-uk 20 év alatti.. Mindenki akkora már mint egy ló, és aláírom vannak akik kibaszott jól néznek ki, de azért 17 évesen nem kellett volna már több kúra winstrol meg mittudomén mit beszúrni/szedni..

Mindegy nem érdemes ezzel foglalkozni, majd jövõre más lesz a divat, tavaly mindenki emo volt meg biciklis meg deszkás 😊