Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
Bocsánat! Az izületvédõket kifelejtettem a rangsorból. Ennek fontosságát csak az méri fel, akinek volt már ilyen jellegû problémája. De elõbb-utóbb mindenki találkozik vele ebben a sportban. Betenném õket mondjuk a 3-ik helyre.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Hú milyen alakok fordulnak meg itt :)

Havi 3-4000-bõl szinte semmit nem lehet kihozni, mert az édeskevés. Ezért a pénzért, ha azt mondod nem tudod rendesen megoldani a kajálásodat, akkor miért nem kaját veszel? De én kb csak ennyit költök havi szinten a szénhidrátra (rizs & zab), és akkor még hol a hús? De felállítok ide egy ranglistafélét, ami az egyes táplálékok és kiegészítõk lépcsõfokozatait óhajtott szimbolizálni fontossági sorrendben.

1) Hús, tojás, túró, szénhidrát (rizs, zab, krumpli, teljes kiõrlésû gabonafélékbõl készült tészta, zöldségek), víz
2) Multivitamin pakk, C-vitamin
3) Fehérjepor
4) Kreatin
5) Glutamin és BCAA
6) Egyéb extrák (pörgetõk és bedurranást fokozók, tesztoszteron fokozók, stb...)

mov ah,4ch int 21h end

csuszi
sõt jövõre se

MJ rulz Pink Team The Only One

Tyler1
bennem kezd körvonalazódni ez az egész "2 hónapos" dolog, és válasz: NEM, NEM LESZEL BRAD PITT TAVASZRA, DE MÉG NYÁRRA SEM!!!!!!!!!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jazzy
És innen küldöm neki:

http://www.youtube.com/v/IpLOjrnz6W0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
jazzy
Update:

Nyomorék életû buszsofõr ellen ment a hivatalos panasz a rendõrségrõl. Az eredményre még várok. Hivatalos személytõl értesülve már volt ilyen esetben 100k forintos büntetés.
Brolly
Érdekelni érdekelheted, csak ne kérdezz hülyeséget :D mert amit eddig kérdeztél az az volt, és ne csodálkozz, hogy így reagálnak rá, mert érthetõ.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

jazzy
Ha nem a szer szót használtad volna, segítettünk volna. A "szer" az mifelénk szteroid. Ha helyesen a táplálékkiegészítõ szót írod le, akkor az teljesen mást jelent.
csuszi
mert nem hívnád szernek

Brolly miért nem hiszed el hogy elolvastam???:DDD
De attol függetlenül még érdekelhet a ti véleményetek...
Brolly
Akkor fogsz látni valamit, ha elolvasod az alapismereteket, de könyörgöm, olvasd már eeel! Ott minden kérdésre választ kapsz. Nem kell neked még "szer", csak kezd el a gyúrást az alapismeretek alapján, ennyi!

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Effe88
ha becsülettel csinálod és jól csinálod emellett a kajára is oda figyelsz heti 4 edzéssel meg fogod látni a változást elég hamar az tuti....

Jahh és Dragon nem semmi esetre sem kokszra gondolok, hanem arra hogy az étkezésemet nem tudom teljesen ugy alakitani ahogy szeertném és jó lenne ha lenne valami jó étrendkiegészitõ...
Effe88 a kérdést tettem fel hülyén....nem azt várom a szertõl sem hogy 3 edzés után én leszek az új akcióhõs a tv-bõl.....hanem hogy mondjuk ha heti 4 szer lemegyek akkor két hónap után már lássak is valamit....
Effe88
"Olyan szer kellene amitõl tényleg hamar meglátszana, hogy edzem is...."
hát ezen besírtam :D:D

dragon11
A többieket ezzel felbszod. A Testépítés nem az a sport, ami hetek-hónapok alatt meglátszik. Az egész fogalmazhatunk úgy is, hogy kitartásra épül..

ha még az étrended sincs rendben, de komolyan veszed az edzést is fogsz nõni minimálisan, de ahhoz kitartóan kell csinálnod..

Remélem nem koxra célzol, hanem tápkiegekre.. de ez eleinte felesleges, majd erre visszatérünk akkor, ha utánanéztél a dolgoknak illetve már minimum fél éve edzesz.

sok kitartást kívánok..

Brolly
Ha most kezdted el, és normálisan edzel+kajálsz, "szer" nélkül is fogod látni a fejldõsét, hamarabb mint gondolnád.

Most is azt olvasom, sorry ha bárkit zavartam hülye kérdéssel....viszont arra változatlanul eltérõ véleményeket látok csak milyen szert szedhet az ember.....de nem ezt a kérdést hagyátok figyelmen kívül ha zavaró.
bocs mégegyszer
Ha olyat fogsz kérdezni ami nem szerepel benne, hidd el választ fogsz kapni a tapasztaltabbaktól...

www.smart-bus.hu

Vaxi
leszel szíves elolvasni az alapismereteket, és akkor nem lesznek ilyen kérdéseid :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Kedves Solt elolvastam egy csomó weboldalt már, de ettõl függetlenül vannak még kérdéseim.....
Vaxi
szerinted én is magamra gondoltam, amikor összeszedtem a linkeket, amikbõl én is tájékozódtam? ki is van téve a bannerba, szép nagy piros betûkkel ki van linkelve.

Direkt csinálod? Ha megfogadsz bármilyen tanácsot, akkor javaslom az Alapismeretek elolvasását... ez egy ilyen küzdõs sport... ez a belépõ.

www.smart-bus.hu

Rád is gondolunk, azért nem állunk le írkálni milyen fosokat szedj be 3-4ezerért amik egy életre károsíthatják az egészségedet. Pá :)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

lusta meg már bocs de egyáltalán nem vagyok.....mert minden edzésrõl ugy jövök el hogy ki vagyok purcanva, minden erõmet felhasználom.....de szeretném ha értelme is lenne....
Itt nem errõl van szó, én megfogadom bármilyen tanácsot is adtok de csak azért mert én kezdõ vagyok és mert most kezdtem még nem kell piszkálni ahelyett hogy segitenétek.
Munkatársam dettó....egy baj van veletek, hogy csak magatokra tudtok gondolni...
Meglepett volna, ha még nem neked állt volna feljebb... nem elég, hogy lusta vagy, még egoista is... szerintem inkább legyél emos... <#idiota>

www.smart-bus.hu

jazzy
Már most hiányzol apukám.
Jó akkor nem irok be több kérdést, elnézést csak azthittem jóindulatu emberek vannak itt akik talán azért is olvasság ezt a fórumot mert tanácsokat adnak a kezdõknek....Te meg apukám ordits az anyukáddal...
na sziasztok
Vaxi
:D

Tyler1
<#eljen>

az egész dologról fogalma sincs, de még arra is lusta, h a kurva alapismereteket elolvassa, akkor mit akar egyáltalán elérni magával?(költõi kérdés)

én azt mondom testvér, hogy ha majd rájössz ennek a sportnak a lényegére, a kitartás fogalmára, és az emberi test mûködésére, akk majd próbálkozz újra, addig fogadd meg a tanácsot és felejtsd el.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

BUMP

jazzy
Ha most szemtõl szembe lennénk, ordítanék veled. De így csak szimplán nem válaszolok.
akkor azok a cuccok amik egykét boltban a polcon vannak pl kreatin 3200 ért az szart sem ér???
Felejtsd el ezt az egész edzés dolgot szerintem.

Sickness
havi 3-4000 még kondibérletre sem elég. <#idiota>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sziasztok!

Tudom, hogy ennek is utánnaolvashatnék, de mindenki mindenhol mást mond, ir.Mivel eddig is itt kérdeztem ezért nem hagyok fel a jó szokásommal és zaklatnálak titeket egy ujabb kérdéssel.Tudom sokan ellenzitek a különbözõ szereket ezért kérem aki ellenzi ne is vegye figyelembe a bejegyzésem.
Olyan szer kellene amitõl tényleg hamar meglátszana, hogy edzem is....
Heti 4 szer járok le és szeretném ezt a jövõben is fenntartani.
Tudom nem megy egyik napról a másokra....ez is oké.....de edzéseken sokszor erõtlennek érzem magam, nameg tudom ha nem fogom látni hogy történik is valami nem leszek elég kitartó....
Segitsetek légyszi.
Jahh olyan kéne ami nem egy vagyon.....mondjuk ami kijönne kb havi 3-4.000 bõl...

köszi
csuszi
nem olajat írtam ;) lenmag

Sickness
Nem vagyok valami vastag gyerek, de a hasam és a csípõm az üt rendesen. Meg már annyiszor elterveztem, hogy ledobom azt a pár kilót, de a diétáig még nem jutottam el soha, sõt, néha az edzésig sem. És hát nem utolsó sorban az asszony is néha-néha megemlíti... :d

Na de, köszönöm a tanácsokat, a lenmagolajat még akkor felírom, a többit meg majd kitapasztalom.

Jó éjt.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

jazzy
Kéne már rég, de sajnos 8 vizsgám van, okosodnom kell :( Csak ilyenkor vna idõm kockulni. :)
csuszi
amúgy meg rájöttem, durum a nyerõ, annak jó a gi is, meg viszonylag laktató.
na megyek aludni (hazudik, várják a kuncsaftok)

csuszi
Életkor: 18-25 között
amúgy meg menjé aludni, nem szabad ilyen sokáig fenn lenned.

csuszi
<#puszi>
de az, éjjelicsusziblog, aki elõfizet kamerázok is, oszt megy a densz meg a strip (de te ezt tudod, elõfizetõkém)
:)

jazzy
Na mit spammelsz itt, ez nem blog <#conf><#idiota>
csuszi
visszavonom, a zabnak jó a gi indexe, de ettõl még szarabb mint a lenmag. meg a rizs is szar, csak nincs jobb. vadrizs az jó köszi, ára? fõzési ideje? elõfordulás bótban? basmati ugyanúgy, barna is, marad a jó kis rizsa...
ennyi poszt elég lesz, megyek aludni,
puszkó

csuszi
gi, mindig gk-át írok, hatvan éve...

csuszi
ahogy a gk indexe is szar, ahogy a rizsnek is, a barna meg 100 év alatt fõ meg. még a krumpli is jobb lenne, de ott meg felfordulnék ha annyit ennék amennyi a megengedett ch, a rizs legalább megdagad, a krumpli térfogaTA nem nõ, tehát én is rizsezek, de mert akaratgyenge szar vagyok. amúgy krumpliznék, 70-80g ch-nyit.

csuszi
pl a zabpelyhet isteníti mindneki, de kapásból kibasznám belõle és beraknám a lenmagot helyette. mire is jó a zabpehely diétában kérdezem én? mi az amiben jobb mint a lenmag? rost töredéke, ch több (minek?), lenmag kivégzi a napi rostszükségletet könnyedén (2kg zöldséggel ér fel), illetve beviszi a tökéletes zsírt is, nem beszélve arról hogy rengeteg betegség megelõzésére jó, és egészséges is. a zabpehely pedig egy szimpla ch forrás, annak jó, de minek? van a lenmagban is, le kell darálni, bebaszni narancslébe vagy túróba és kész.

csuszi
azon kívül hogy nem kell diétáznod, végre egy ember aki olvas és nem ír faszságokat.
annyi hogy a bringa ébredés után legyen, megemeli a vérben azokat a hormonokat amik pörgetik az anyagcserét, és napokig is kitart (mint minden váltakozó int. gyakorlat) és nem egyenletes bringa legyen, hanem akkor csinálod jól, ha pörgetõs és pihenõ szakaszok váltogatják egymást - kb 30sec-1min sprint, onnan addig pihenõ amíg a pulzus leesik 120-130 körülre. de mint mondottam, neked felesleges, még 90 körül se mondanám ehhez a magassághoz, akkor se ha hájpacni vagy, inkább izomtömeg növelése kellene.
a normális diéta, pedig egy 3lábú szék, kaja, súlyzós edzés és intervall vagy aerob, ami elhagyható belõle az az interv/aerob, csökkenti a diéta minõségét és a sebességét, de nem vészes, inkább mint kiégj.
a kajádat át nem számolom, de az alapanyagok jók, én tennék bele lenmagot is rostnak és omegának és zsírnak.
így saccra a ch sok, napi 150 a max szerintem. ha nagyon gyors a fogyás, akkor se a ch-át növelném hanem a proteint. ne engedd hogy a fogyásod gyorsabb legyen heti 1kg-nál.
turmixra meg ne költs ennyit, illetve ne legyen ennyi mesterséges kieg., inkább pluszba kis túró, tojás.
naponta ne csinálj 2 aerob-ot, inkább heti 2-3-4 20 héten át, mint napi 2 3 héten át. lelkileg 1% bírja, vagy annyi se. lehet te vagy az új maraton örült, de inkább nem.

az ilyen embernek szívesen segít az ember, üzenem a sok faszkalapnak aki állandóan pofázik hogy senkinek nem segítek, nem írok semmi normálisat. ja, és bekaphatjátok a pöcsöm ;) és csak azért nem a faszomat, hogy jazzyt ne hozzam kellemetlen helyzetbe, hogy engem kelljen regulázni.
<#puszis>

Aerobot éhgyomorra szokták ajánlani, inkább csináld reggeli elõtt, este pedig hagyd a futást szerintem.Érdemes súlyzós edzést is csinálni közben, mert ugye így sokkal jobban is fogsz kinézni, de szerintem külön csináld a kettõt, pl úgy hogy 1. nap súlyzós edzés 2. nap aerob 3.nap ismét súlyzós stb..

A kaja nekem jónak tûnik, hajrá. :)