Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyan kérdésem lenne hogyha elkezdem szedni a tömegnövelõt egy izomcsoport kiadós edzése után megiszok x mennyiséget belõle akkor az egészet az az izomcsoport veszi fel? Mert nem akarom, hogy iszom mindig és egy része meg lerakódjon a hasamra ígyis elég lusta vagyok ha hasizomedzésrõl van szó...:/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
a régi ismerõsök tudják, hogy 15vagyok és nem rég óta csinálom igazából.. de az újaknak azért megemlítettem mégegyszer😊
a karról csak annyit, hogy már alakulóban.😊 nem találtam arról normális képet, amit azért ide felrakhatnék:S majd legközelebb skacok 😊
UI: köszi mindenkinek a segítséget a legelejétõl való támogatást is😄
Külön napon menj sztem is.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Jóideje olvasgatom a topikot, de egy égetõ kérdésre nem találtam választ, ill mindenhol mást írnak.:
Szaunát mikor érdemes.. _szedni?_
Ha edzés elõtt beugrom 5-10percre felébredni az hátráltathat a fejlõdésben? (olyan helyre járok ami inkább uszoda meg szauna mint konditerem, de egy helyen van mind a 3dolog )
köszi
Amúgy köszi a válaszokat.
piscano"
"köszi! ezúton is köszönöm ádámnak, aki felajánlott egy laptopot, hogy jobbá tegyük a tibi életét - így ki tudja irni magából a gondolatait és böngészni tud a neten, mert isznyat információéhsége van!" <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
2.létezik-felülések hasprés stb. alacsony testzsír százalék,diéta
3.hát edzésével
4.nem tom mennyi a keret a proteinre egyébként semmi mellékhatása nincs nem lesz tõle semmi bajod
5.örülj neki azt jelenti jól kivitelezed a gyakorlatokat-bedurran ezáltal vérbõség lép fel a testben ott ahol edzetted természetes folyamat hogy elmúlik röviddel az edzés után
2 diéta
3 mindenkinek kiáll
4 nc, nem szer, színvonalon aluli kérdés
5 vérrel telített
ui elnézve
MJ rulz Pink Team The Only One

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kb másfél hónapja járok gyúrni heti 2-3 alkalommal. Szerencsére már megismerkedtem a gépekkel, súlyokkal, és már tapasztalom is a hétköznapokban, hogy erõsebb lettem. Azért megfogalmazódott bennem néhány kérdés, amit szeretnék most feltenni nektek😊
1. Melyik hatásosabb? Fekvenyomás egyenes v. ferde padon?
2. A kockahas tényleg nem létezik? Mégis hogyan lehet a hason karcsúsítani?
3. A hátamból kicsit kiáll a 2 lapockám. Nincs gerincferdülésem. Ezt az apró "problémát" lehet orvosolni edzéssel? Ha igen mikkel?
4. Úgy érzem, hogy nem eszem elég húst. Melyik proteint ajánljátok? Nincsen ezeknek a szereknek késõbb semmilyen mellékhatásuk sem?
5. Miért van az, hogy gyúrás után sokkal nagyobb pl a mellizmom, meg a bicepszem, mint kb fél órával késõbb?
Elsõ alkalommal ennyi lenne csak😄 Elõre is köszi a válaszokat.
UI. Nézzétek el nekem, ha valami orbitálisan nagy hülyeséget kérdeztem😊
Az a helyzet h elég durva diétán vagyok, és edzéseken tudom h a szálkásításnak az a lényege h kevesebb kaja ugyanannyi súly, de egyszerüen nincs erõm :S elõtte vmennyi idõvel rizs csirkemell vagy esetleg zabpehely?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
ajánlom neki még a fitness szalagot, a pilates rudakat, meg egy gimnasztika labdát, és készülhet a Mr. Olimnpiára. de kreatint semmiképpen nefelejtse ki, mert anélkül nem mûködnek ezek az eszközök.
és még azt mondják nem biznisz a teleshop, lófaszt nem. komolyan ha vmi strandszépe gyerek kapanyelet emelgetne a tv-ben olyan szöveggel, h a testépítés netovábbja, ha napi 5ször megemeled, még 10 ezret is adna érte 1-2 szuperokos barom.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
www.smart-bus.hu
mov ah,4ch int 21h end
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ebéd: 3 fõtt virsli, 1 szelet trappista, 3 szelet szezámkenyér, ketchup, paprika, desszert: kakaó"
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
szerk: de legalább annyi, hogy van mozgás is.. 😄
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Próbáld ki! Szerintem bõven megfizethetõ az ára.
az a baj hogy az ízületeim nembírják a szabadsúlyos vállazást
elég egy rossz mozdulat és hónapokra kiütöttem magam, ezt nem akarom.
kezdésnek elég ez is ahogy írtátok, majd meglátom mennyire erõsödök meg
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
én speciel volt hogy 50kg-al tolódzkodtam, de nem tartom olyan jó gyakorlatnak hogy bénázzak egy valag súllyal...úgyhogy évek óta nem nyomom. húzódzkodás más, alapgyakorlat, kötelezõ hátra.
Tigero: Ha a vállad van lemaradva, akkor miért húzóckodsz? Az fogástól függõen hát és bicepsz gyakorlat. Tolóckodás pedig mell, tricepsz.
Paul: Tényleg jó kis gyakorlat, egy ideig. Aztán kinövöd a súlyod és szart sem ér, mert nem progresszív edzés. Én is nyomtam egy ideig, de aztán kinõttem, mert már 15 fölé nem akartam menni. Mondjuk baromira hiányzik, mert semmi nem adta be úgy hátra, mint az a gyakorlat.
Ma mindenkibe belekötök.
A tolóckodás viszont szerencsére jól megy és imádom.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az lenne a problémám,hogy a fekvenyomás nem igazán megy,ahogy kellene,ehelyett mit érdemes csinálni,ami a legjobban stimulálja a mellizmot?