Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
jó azért csak kibírod gyorsan megiszod iszol rá vizet rágó aztán annyi

Kövesdi A
Érdekes , én abból 2db 3kg dobozzal , simán el fogasztatóm
Bár be valóm , a mostaninak a nyomába se lép <#wink> Twinlab

jazzy
Na nézzenek oda én is azt a fost ittam így..
oliwwer
Igen, az ananászos cyto whey pro-t én is így ittam.
csuszi
az a bajom a tesztoszteronnal, hogy mindig szándékosan telebasszák a cikkeiket idegen, tudományosnak ható szavakkal, ezzel is mutassák hozzáértésüket, kompetenciájukat és hogy õk mennyire geci okosak.
ebben a cikkben is rengeteg ilyen eset van.

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
Igen jártam már úgy, csak én 5 kilósat vettem kóstolás nélkül amitõl 6. adag után a hányinger kerülgetett.. be kell fogni az orrod mielõtt megiszod, vagy odaadod valakinek, máskor pedig kérsz mintát és megkóstolod elõtte. Szoktak lenni ilyen 1 adagos minták.
Attila8805
Ok belátom elõbb írtam mint olvastam:(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
hali!
Rajtam kívül járt már úgy valaki hogy elkezdtem inni a Max Gain Plus-t de a 6-7.ik adag után már csak a szagától is rosszul vagyok XD
Úgy elég nehéz meginni hogyha hányinger kerülget tõle de ha már 4k -t kiadtam érte már csak meg kéne inni:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tyler1
nálam nem az a gond, hogy nem óramû pontossággal eszek, hanem hogy én 3 óra után már baszott éhes leszek :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

A Kaszas
jumbot neked:D

Vaxi
szerintem is elég fontos dolog a kajálás, de abban igazat adok, hogy páran túlzásba viszik az aggódást. most nem rád gondolok Tyler, hanem pl voltak ilyen kérdések az edzõ válaszol-ban, hogy "jajj bunny nem tudtam délben enni, csak egykor, milesz most jajjj ajjjajaj"..
Sajna az én kajálásom is elég trének mondható, bár így vizsgaidõszak után már sokkal jobban odafigyelek. remélem meg is lesz az eredménye :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
Szerintem meg fontos, hogy egész nap kapjon tápanyagot a tested, ezért fontos, hogy 2-3 óránként egyél. Persze ez saját vélemény. Egyébként meg: "akkor eszem amikor megéhezem " - én csak reggel vagyok éhes felkelés után, aztán a nap többi részét szépen végigeszem. De tudod mit jelent, ha a szervezeted jelzi, hogy éhes/szomjas? Nézz utána, Bunny is írt errõl...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

iko
Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem túl van misztifikálva ez a gyakori étkezés dolog. OK, hogy diéta alatt muszáj gyakran enni hogy az anyagcsere a toppon legyen, de tömegelés alatt szerintem az összkalória számít. Én legalábbis úgy látom, hogy míg régebben beosztottam óra percre az adagokat, mostanában akkor eszem amikor megéhezem és annyit amennyi jól esik (figyelve azért az elegendõ fehérjebevitelre). Ennek ellenére nem igazán érzem a különbséget.

spam. sry

Tyler1
nálam most a melóhely tesz be rendesen. 5 óránként tudok csak zabálni, és a hulladék szó nem kifejezés arra, amiket tudok. még egy rohadt sékre sincs idõm. mondjuk hazaérve már próbálok 2 óránként lapátolni rendeset, csak hát faszom...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Húbameg... Én egész nap tudnék csirkét enni. Én még a csirkét is csirkével enném rizs helyett, ha lenne pénzem. Pedig nem vagyok vastag gyerek, meg túlsúlyos. Mégis az étvágyam néha csillapíthatatlan.<#nezze><#awink>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nos ez nézõpont kérdése, nekem sajnos nincs étvágyam a napi 150-160gramm fehérjémet megzabálni, egyszerûbb olyan 70 grammot meginni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vaxi
ott van az ;)
de egyébként tényleg érdemes olvasgatni :)

Roger6
Persze, ez érthetõ, de én havonta nem fogyasztok el 1 kilót sem, te is tudod, hogy a szilárd étkezés híve vagyok. Szóval nekem a 3-4 kiló fél évig kitart bõven, ami 3-4 ízt jelent.

csuszi
igen, csak ha kisebb kiszerelésben veszel, akkor nem elhanyagolható a veszteség egy 5kg-oshoz képest. 3-4 íz pedig egy 5kg-ossal olyan 70-80rugó.

én is mindig csokisat veszek, de higgyétek el, nem olyan fontosak ezek a dolgok mint ahogy hiszitek. én inkább fûszernek használom, édességnek, vagy ahogy vesszük. szerintem a 10 év alatt vettem 30-40kg-ot.
ezerszer többet ér a hentesbót

MJ rulz Pink Team The Only One

Egyébként shop.builderen találtam egy fasza kis oldalt, nagyon sok érdekes cikkel. Lehet benne van az alapismeretekbe, de én ott nem láttam.

Hát én általában 3-4 kilós kiszerelést szoktam venni, egy általában olyan 1- másfél hónapig elég nekem. Edzés napokon 4 kanállal iszok, pihenõnapokon eggyel.

Roger6
Nyilván az én példám nem egy követendõ dolog, mivel én a fehérjét csakis edzés után fogyasztom, de nekem mindig van 3-4 fajta belõle. Vagyis 3-4 ízben, természetesen én csak 1 kilósakat veszek.

Sajnos nem szponzorál egyik cég sem, hogy egyszerre több fehérjém legyen itthon :))

Roger6
Hát tarts otthon többfélét, marha egyszerû.

Ja ez a baj ezekkel a kombinált fos ízûekkel, lehet egy fél-1 kilóst még be lehet tologatni belõlük de 3-4 kg után már eléggé émelyeg tõle az ember, nem is tudom most milyet vegyek majd ha elfogy.

Panzermeyer
Nekem az a tapasztalatom, hogy hosszú távon csakis a csokisat szeretem. Egyszer vettem kb 18-ért 5 kilós tejszínes erdei gyümölcs vagy milyen scitec fehérjét. Az elsõ 1-2 alkalommal rettentõ finom volt, aztán szépen fokozatosan elkezdtem megutálni. Még most is kiráz a hideg, ha rágondolok.

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
Nyomós érv a "nyakból nyomás" ellen! Érdemes megnézni mindenkinek :)

SZerintetek a magas embereknek,(én 190) bicepszre jobb a szûk fogásu karhajlitás?
iko
Nekem új kedvenc zab fogyasztási módom tömegelés alatt: Tejjel és kakaóporral. Simán lemegy akármennyi.
Összeturmixolva whey proteinnel nem ízlík egyáltalán, bár praktikus és hatásos.

spam. sry

Jó, hát látványra nem valami szívderítõ... :D

www.smart-bus.hu

Vaxi
:DDD

Én is bele öntöttem a zabkásámba reggel, életemben nem ittam ilyen moslékot :D :D

Vaxi
pl. olyanokkal nem kell törõdni, aki egy kevert fehérjéhez (mint pl. a power protein) odaírja, hogy a scitec whey pro sokkal jobb... (captain obvious)

:DDD

Vaxi
javaslom, hogy a bb oldalán nézzél szét a termékek adatlapján.
természetesen meg ki kell válogatni a szemetet, de ha 10 emberbõl 10 azt mondja, hogy az adott termék fos, akkor nagy valószínûséggel tényleg trutyi :D szóval nem szabad arra alapozni, de szerintem érdemes megnézni :)

Victor1103
Oké rendben megfogadom a tanácsod:)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

oliwwer
*Cytogen whey pro
oliwwer
Én ezt a helyedben nem venném meg. Vegyél egy 3kg-os Cytogen when pro-t. Tejsavó, 3kg 12000ft. Vehetsz még mellé egy 2 kiló szõlõcukrot. Edzés után 30-40gr fehérje, és a súlyoddal megegyezõ mennyiségû (gramm) szõlõcukor. Olcsóbban kijössz és jóabb is.
Én ezzel öntöm fel reggeli a zabpelyhet... teszek bele még banánt, esetleg mazsolát. Este be a hûtõbe, reggelre jól összerohad, és kurva finom... szerintem! :)

www.smart-bus.hu

Victor1103
Ma bementem Biotech boltba és akciósan ajánlották a BioTech American Weight Gain 2000 (4500 g)-t, hogy az állítólag jó. Valaki issza ezt a fajtát? tapsztalatok?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hát nem tom az elején még nekem is bejött de így már kb 2 kiló után szívesebben innék hugy ízût is mint ez.

Nekem az van, de szerintem nagyon jó, és finom... :))

www.smart-bus.hu

Na, most látom hogy lejjebb már leírta Olivér, bocs de edzés után kába vagyok. :D

Amúgy aki jót akar magának az ne vegyen málnás csokis ízû whey prot, é szabályosan rosszul vagyok tõle és még mindig van kb fél kilóm <#beka3>

Ha "gyorsan" és jól akarsz fejlõdni, akkor az optimális fehérje adagot számold úgy, hogy 2gramm / testsúly kg kell(1 kiló csirkében 200 gramm fehérje van kb), tudom hogy ez soknak hangzik de sajnos ez egy ilyen sport, táplálékkiegészítõkkel(valami fehérje ugyebár minimum - A VITAMIN UTÁN) ki tudod egészíteni az étkezéseid és így nem kell annyit enni egy nap.

Victor1103
Szoktam enni minden nap gyümölcsöt, tejterméket, illetve zöldséget is bõven, édességek meg a cukos üdítõszarok kivannak zárva, sok vizet iszok, a napi étkezési adagjaimat pedig elszoktam osztani szóval nem zabálok ebédre meg vacsira egy fél disznót. Vacsorát leszámítva mindig van hús a kajámban, de amit Olivér írt az elõbb az arányokról úgy néz ki nem elég.. Az ebéd általában inkább tápanyagdúsabb szokott lenni, de ott is azért figyelem a mennységet.

Roger6
"Odaszoktam figyelni a rendes táplálkozásra" - ezt (ha nem vagyok túl indiszkrét) kifejtenéd bõvebben? Mibõl áll a napi kajálásod? Igazából az érdekel, hogy mit takar nálad a "rendes táplálkozás" kifejezés.

Victor1103
Persze én se úgy gondoltam, hogy edzek utána megiszom a löttyöt és attól leszek izomagy:D
Odaszoktam figyelni a rendes táplálkozásra, de még ígyse vagyok megelégedve a hasammal. Akkor ezekszerint nincs mit tenni inkább iszom a tömegnövelõt, hogy besegítsen a mell, bicepsz, tricepsz és vállizom fejlõdésben és majd ledolgozom utána mint fordítva, hasam legyen kockás, de az elõbb említett izmaim ne fejlõdjenek rendesen mert akármennyire is szoktam õket edzeni nagyon lassan látom csak a fejlõdést.

oliwwer
Nem ugy van az, hogy ha tápot iszol, akkor megnõ az izom amit edzettél. Szinten kell tartani mindig a fehérjebevitelt a szervezetben, ezért kell 5-6-szor kajálni egy testépítõnek, hogy mindig elég fehérje legyen a szervezetében, és szénhidrát persze. Úgy jó, hogyha a súlyodnak a 2xesét betolod fehérjébõl, tehát ha vagy 60kg, akkor 120gr fehérje kell. Egy 100gr csirkemellben 24gr van. Szénhidrátból 4-5gr kell, de az szinte mindenben van, szóval arra ne költs pénzt, Vidd be rizsbõl, krumpliból.
Kockás hasad nem a hasazástól lesz, zsír alá dolgozol /de azért eddzed, mert kell, diétakor elõjön/. Azt le kell diétázni. Eddzél szépen, aztán majd ha megnõsz rendesen, akkor lediétázol és lesz kockahas. Fordítva nem jó, tehát elõbb tömegelj.
Victor1103
Hát én beérem egy igennel vagy nemmel is, de felõlem valaki jöhet oszt le is olthat csak azzal én nem leszek beljebb, az illetõ érezheti magát max jobban:D

oliwwer
húú, ezért mitfogsz itt kapni :DDD