Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár be valóm , a mostaninak a nyomába se lép <#wink>#wink> Twinlab
ebben a cikkben is rengeteg ilyen eset van.
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Rajtam kívül járt már úgy valaki hogy elkezdtem inni a Max Gain Plus-t de a 6-7.ik adag után már csak a szagától is rosszul vagyok XD
Úgy elég nehéz meginni hogyha hányinger kerülget tõle de ha már 4k -t kiadtam érte már csak meg kéne inni:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sajna az én kajálásom is elég trének mondható, bár így vizsgaidõszak után már sokkal jobban odafigyelek. remélem meg is lesz az eredménye :)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
spam. sry
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
de egyébként tényleg érdemes olvasgatni :)
én is mindig csokisat veszek, de higgyétek el, nem olyan fontosak ezek a dolgok mint ahogy hiszitek. én inkább fûszernek használom, édességnek, vagy ahogy vesszük. szerintem a 10 év alatt vettem 30-40kg-ot.
ezerszer többet ér a hentesbót
MJ rulz Pink Team The Only One
mov ah,4ch int 21h end
Összeturmixolva whey proteinnel nem ízlík egyáltalán, bár praktikus és hatásos.
spam. sry
www.smart-bus.hu
:DDD
természetesen meg ki kell válogatni a szemetet, de ha 10 emberbõl 10 azt mondja, hogy az adott termék fos, akkor nagy valószínûséggel tényleg trutyi :D szóval nem szabad arra alapozni, de szerintem érdemes megnézni :)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
www.smart-bus.hu
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
www.smart-bus.hu
Amúgy aki jót akar magának az ne vegyen málnás csokis ízû whey prot, é szabályosan rosszul vagyok tõle és még mindig van kb fél kilóm <#beka3>#beka3>
Odaszoktam figyelni a rendes táplálkozásra, de még ígyse vagyok megelégedve a hasammal. Akkor ezekszerint nincs mit tenni inkább iszom a tömegnövelõt, hogy besegítsen a mell, bicepsz, tricepsz és vállizom fejlõdésben és majd ledolgozom utána mint fordítva, hasam legyen kockás, de az elõbb említett izmaim ne fejlõdjenek rendesen mert akármennyire is szoktam õket edzeni nagyon lassan látom csak a fejlõdést.
Kockás hasad nem a hasazástól lesz, zsír alá dolgozol /de azért eddzed, mert kell, diétakor elõjön/. Azt le kell diétázni. Eddzél szépen, aztán majd ha megnõsz rendesen, akkor lediétázol és lesz kockahas. Fordítva nem jó, tehát elõbb tömegelj.