Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
www.smart-bus.hu
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
( a természetben ez a visszahúzódás, a pihenés, a túlélés idõszaka... szerintem természetes, hogy nekünk is kevesebb ilyenkor az energiánk. )
www.smart-bus.hu
Ha még edzel külön az adott testrészre akkor az jóval izmosabb lesz ami mellett az a kevés zsír jobban "elveszik" mint amúgy. Szóval nyilván szebben fog kinézni és azt hiszi hogy jobban lefogyott pedig nem. Arról nem is beszélve hogy általában ez extra mozgást is takar amúgy pedig ülne szépen a kanapén.
Viszont amiért a kérdés alapvetõen értelmetlen az az hogy amúgy is megedzel mindent nem? akkor meg?
De biztosat csak laboratóriumi körülmények között lehetne, boncolással hogy tényleg pontosak legyenek. Ráadásul elég nagy mintával lecsökkentve az egyedi genetikai jellemzõket. (Amúgy is ez a fõ gond szerintem amikor ilyen 1-2 ember példájából indulunk ki és rengeteg körülményt nem tudunk róluk)
Szóval ki áldozza fel magát a tudomány oltárán? :)
F
spam. sry
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
spam. sry
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
köszi a válaszokat, akkor kipihenem rendesen
www.smart-bus.hu
Zsíros / szálkás vagyok kérdésben nálam a tükör a döntõ. Esetleg fotó, aztán megnézem a gépen és kielemzem.
Szálkásításkor rakhatsz (de ugyanúgy tömegeléskor is) glutamint a turmixba. Tömegeléskor inkább szõlõcukor. Szálkásításkor is rakhatsz bele végülis, de 30 grammnál ne legyen több semmiképpen, mert csak a májglikogént akarod visszatölteni.
És, hogy mi az a képen? Olvasd el a #21677-et, továbbá lásd a #21688-at :)
mov ah,4ch int 21h end
Nektek melyik az elsõ számú, melyik hús jön az elsõ számú csirkemell után? Kíváncsi vagyok, nálam inkább a disznó sajnos (disznóvágásból kiiundlva) de a sertés után a marha jön :) Hja, és múlt héten, egy kisebb fajta coopban, kemény 700Ft volt a csirkemell :o csak sajnos már csak 2 kilógramm maradt. :/
Nektek am mi a mérvadó, mi az elsõ számú "vizsgálóbizottság", aminek az eredményét nézitek, ami alapján aszt mondjátok, hogy zsíros/szálkás vagyok. Én most 87 kilorammtól kezdenék szálkásítani anyagi hiány okozta problémából, és inkább "csak" szálkásítok, minthogy tömegelés és aztán szálkásítás.
Haver tud natúr tejsavót 2400ért kilójaként, ízestlen, hát ilyen tényleg kommersz, márka nélküli, de ugye nem az íz meg a fehérje a lényeg.
Nah azt gondoltam, hogy reggeli+este egy adag power protein+ zab+túró, edzés után meg tejsavó, így okés lenne?
Hja és ti szálkásításkor szoktatok az edzés után szõlõcukrot beletenni a fehérjébe, vagy tisztán, vagy glutaminnal?
Bocsi, szófosás, csak egy kicsit üt :D
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
jól néz ki egyébként :))

mov ah,4ch int 21h end
Nem kell semmi misztikusra meg órákig tartó nyújtózkodásra gondolni, akit érdekel az keressen rá az öt tibeti jógagyakorlatra, ez 5 gyakorlatból áll és mindegyiket háromszor kell elismételni, kb 4perc az egész, nem egy nagy kaland.Hetente kettõvel meg kell toldani az "ismétlések" számát, amíg a napi 21-et el nem érjük. Én mióta csinálom sokkal jobb a közérzetem és a kedvem, hajlékonyabb vagyok, és a derekam sem fáj egyátalán, ébredés után napi 3 perc megér ennyit.
500g zabpehely,5 ek méz,6 marék mazsola,5 adag por,1,5 dl olaj és 150g kókus reszelék. Én ennyit pakoltam bele,majd képet tolok<#nemtudom>#nemtudom>
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Én most tovább már azon pörgetem az agyam, hogy miként lehet majd azt megoldani, hogy ne kelljen felvizezni a fehérjeport, mivel az én koncepcióm a gyors fogyaszthatóságot akarta megoldani, és így az a 100 g zab + 1 adag fehérje baromi nagy "szelet" lesz :) Már van 1-2 gondolatom, ha lesz eredmény, akkor mindenképpen közzéteszem :)
mov ah,4ch int 21h end
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Hát ez kibaszott finom :DDDD Tökéletes csemege. citromos túrós alapanyagból készült. nagyon jó :DDD