Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
inkább itthon köhögök hasra, meg görcsöltetem a vádlim
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Persze mivel csak kiegészítõ ugye nem kell egész nap ezt inni, én reggel tolok egy kanállal meg edzés után kettõt, utána mehet a szilárd kaja egész nap.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De emberek, ti mondjuk nem takarítotok? Porszívózás? Mosás? Mosogatás? Ezek ismerõsök? Ezt is minden héten többször megcsinálod, ami nem negyed órás mûvelet, úgyhogy ne mondjátok, hogy nincs idõtök elkészíteni, megenni, és elmosogatni magad után a csirkerizst. Hát ez hihetetlen! Bakter, van egy saját lakásom, egyedül vezetem a háztartást, van egy kutyám, van egy barátnõm, heti 4-szer edzek, mégis össze tudom rakni a napomat úgy, hogy legyen elég idõm magamra, a kajámra. Pedig nem egyszer fordul elõ egy héten velem, hogy reggel fél 8-kor indulok, és este 9-re érek haza. Ja igen, el is felejtettem, egy kibaszott Superman vagyok. <#idiota>#idiota>
Ööö... még egy apró kérdés: hol jelentettem ki azt, hogy felesleges a tápkieg? Kérlek, mutasd meg az a hozzászólásom. Köszönömszépenviszonhallásra!
Egy apró megjegyzés: kifogást mindig találni...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
1 shake elkészítés és megivása: 30 msp
1 csirke+rizs menu elfogyasztása (készítés nélkül): 15 perc
heti 14 shake, évi 730 shake az összesen 182,5 óra megtakarítás.
Nem beszélve a csirkerizs utáni takarításról, a körülményes elfogyasztásáról.
Ha tényleg nincs jobb dolgom akkor én is csirke+rizst preferálnám, de az idõ sokszor pénz, és bõven megéri ezért tápkieget használni (mondjuk 15 percet spórolsz étkezéskor, azaz 1000 Ft-os órabér mellett 250 Ft-ot). Pl reggel sietek melózni, egy shake-re mindig van idõ. Edzés után fontos a gyors felszívódás -> shake. Este hullafáradt vagyok és kell valami lassú felszívódású cucc mielõtt kidõlök - nem kezdek el fõzöcskézni, shake. Nem viszek magammal 30 fokos melegben csirke+rizst, hogy fincsi kis baktérium tenyészet legyen belõle. A shake könnyebben lecsúszik. Aznap elszámoltam magam és nincs elég csirke+rizs vagy valaki belekajolt az adagomba -> shake. Unom a csirke+rizst -> shake.
Amúgy nekem a legtöbb étkezésem normális, de azt mondani a tápkiegekre, hogy feleslegesek elég meredek kijelentés.
spam. sry
Eggyel lejjebb... nem neked.. :S
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.smart-bus.hu
Hidd el pont elég azt a maradék 4-5 étkezésre való kaját megcsinálni... megváltás amikor az egyik csak annyiból áll, hogy vizet hozzá, oszt jó napot! 😊 Na, de off, off! 😊
www.smart-bus.hu
Szvsz nyugodtan lehet használni õket, amennyit akarsz, csak 1 dolgot kell megérteni, ha a normális kajálásod nincs rendben, akkor nem fogsz olyan eredményt elérni, mint amilyet szeretnél.
De én itt be is fejeztem,mert kár tele nyomni a topicot a kettõnk agyalásával 😄
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
www.smart-bus.hu
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ugatom itt mar egy ideje....
es az is jobb ha vilagos, itt a 99,99999% marad is ezen a szinten.
MJ rulz Pink Team The Only One
Néhány szösszenet:
-hátat és lábat nem edzünk egy nap mert képtelenség rendesen megedzeni a kettõt együtt
-Nem kell tápkieget használni a "pályafutásod" elején,természetes források elõnyben
-3 óránként vmit be kéne vmi a szervezetbe,shake,szilárd kaja bármi amiben van elég minõségû és mennyiségû tápanyag
-Fiatal korban nem kell csirke rizsen élni,ehetsz bármit mert szüksége van a szervezetednek a változatosségra stb,csak fos mekis kaját ne tolj
most 4k-ról le van árazva 3550-re 100% tejsavó fehérje,meg aminostar creatine plus 8k(!!!)-ról 3500-ra,300 kapszulát tartalmaz,1 kapszula 17g,ha naponta csak 3-at nyomok azis 100 napra elég,ami szerintem 3500 ft-ért kihagyhatatlan! Megvárom a véleményetek,mielõtt megvenném ezt a két cuccot. a fehérje 1kg-os
mov ah,4ch int 21h end
de nem értem miért nem jó a Jumbo sima (ha kevésbé tud hízni) vagy Prof..(amiben több fehérje van)
www.smart-bus.hu
De szerintem kicsivel jobb a tömegnövelõ mint a sima dextróz+tejsavó kombó. Pl VM35-tõl sosem volt semmi bajom míg a másiktól egyszer a hasam ment (szerintem túlsok dextróz volt benne). Annyival nem drágább, úgyis csak edzés után szedem, szóval heti 300 gr fogy tehát egy bödön néha fél évig is elég. A leírás szerint a VM35-ben azért van más is ha megnézed.
spam. sry
<#shakehead>#shakehead>
how to get a body like Brad Pitt in 6 months<#nezze>#nezze>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Azóta 2 év telt el. Most kb 70 kg vagyok szálkásan. Egy fél éves tömegelés alatt kb. 3-4 kg izmot szedek fel.
spam. sry
spam. sry
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx