Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
bicepszre meg emelgeted a távirányitót

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Vaxi
minek? nem akarok olyan lufiember lenni, mint a képen, ráadásul a teremben leizzadok, és dolgozni kell.
inkább itthon köhögök hasra, meg görcsöltetem a vádlim

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

oliwwer
Edzeni sem árt mellé. 😊
Vaxi
Én sem értem mit kell ezen pörögni, a tápkieg szép és jó, de normális kajálás nélkül a hajadra kenheted. Ennyi

bakkerman
én például nem vérok csodát tõle,ugyanúgy meg lesz az étrendem,csak mellé tolom a shaket is,ennyi. nem értem miért kell felfújni ezt az ügyet. egyébként van rá ellenpélda is,pár éve középsuliban osztálytársam elkezdett edzeni,rögtön vett is fehérjét,meg tömegnövelõt,étrendje nem votl,hébe hóba evett,6 hónap alatt 8kg-ot hízott,és a karja 5cm-et nõtt. szervezettõl is függ,ki a hízékony,meg ki kevésbé.

Nagyobb hülyeségen már nem lehetne vitatkozni mi? A tápkieg az azért TÁP.KIEG. mert KIEGÉSZÍTI a TÁPLÁLÉKOT. És igen, egy 2-3 adagos vm35 simán kivált egy étkezést, mert bizonyosan van, aki nem ér rá épp fõzõcskézni magának, vagy nem tud, vagy csak lusta. Én most épp natúr zabkását tolok és whey pro-val öblítem le, mert én reggel nem bírok enni, de szerintem ér annyit, mintha megennék egy rántottát.

Persze mivel csak kiegészítõ ugye nem kell egész nap ezt inni, én reggel tolok egy kanállal meg edzés után kettõt, utána mehet a szilárd kaja egész nap.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
Úristen, te mirõl beszélsz? 1.000 Ft-os órabér mellett 250-et spórolsz???? Mivan? Te, ugye nem 0-24 melózol, mert ha nem, már buktad is az elméleted. (És hát mivel ugye a tápkieg drágább, mint a csirkerisz, eleve baromság így számolni.)

De emberek, ti mondjuk nem takarítotok? Porszívózás? Mosás? Mosogatás? Ezek ismerõsök? Ezt is minden héten többször megcsinálod, ami nem negyed órás mûvelet, úgyhogy ne mondjátok, hogy nincs idõtök elkészíteni, megenni, és elmosogatni magad után a csirkerizst. Hát ez hihetetlen! Bakter, van egy saját lakásom, egyedül vezetem a háztartást, van egy kutyám, van egy barátnõm, heti 4-szer edzek, mégis össze tudom rakni a napomat úgy, hogy legyen elég idõm magamra, a kajámra. Pedig nem egyszer fordul elõ egy héten velem, hogy reggel fél 8-kor indulok, és este 9-re érek haza. Ja igen, el is felejtettem, egy kibaszott Superman vagyok. <#idiota>

Ööö... még egy apró kérdés: hol jelentettem ki azt, hogy felesleges a tápkieg? Kérlek, mutasd meg az a hozzászólásom. Köszönömszépenviszonhallásra!

Egy apró megjegyzés: kifogást mindig találni...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

iko
Szerintem a táplálékkiegészítõ igen is hasznos dolog: idõt takarít meg.
1 shake elkészítés és megivása: 30 msp
1 csirke+rizs menu elfogyasztása (készítés nélkül): 15 perc
heti 14 shake, évi 730 shake az összesen 182,5 óra megtakarítás.
Nem beszélve a csirkerizs utáni takarításról, a körülményes elfogyasztásáról.

Ha tényleg nincs jobb dolgom akkor én is csirke+rizst preferálnám, de az idõ sokszor pénz, és bõven megéri ezért tápkieget használni (mondjuk 15 percet spórolsz étkezéskor, azaz 1000 Ft-os órabér mellett 250 Ft-ot). Pl reggel sietek melózni, egy shake-re mindig van idõ. Edzés után fontos a gyors felszívódás -> shake. Este hullafáradt vagyok és kell valami lassú felszívódású cucc mielõtt kidõlök - nem kezdek el fõzöcskézni, shake. Nem viszek magammal 30 fokos melegben csirke+rizst, hogy fincsi kis baktérium tenyészet legyen belõle. A shake könnyebben lecsúszik. Aznap elszámoltam magam és nincs elég csirke+rizs vagy valaki belekajolt az adagomba -> shake. Unom a csirke+rizst -> shake.

Amúgy nekem a legtöbb étkezésem normális, de azt mondani a tápkiegekre, hogy feleslegesek elég meredek kijelentés.

spam. sry

<#sniffles>

Eggyel lejjebb... nem neked.. :S

www.smart-bus.hu

jazzy
<#vigyor>
Roger6
Heheheheh... Beszarok, még mindig ez a téma? Ez egy kajálós sport, akinek nincs ideje kajálni, menjen sakkozni. Ennyi. Tápkiegtõl meg mindenki csodát vár, pedig hát nem az, hiába hiszitek, hogy kivált egy étkezést. Hát nem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
Nem is elkészíteni. Van olyan amikor az embernek nincs ideje belapátolni. Étteremben csúcsidõben, meg amikor bejön egyszerre 15 asztal, aztán még 10, aztán egy rendezvény, rendezvény után még 10 asztal nincs kb 10 szabad másodperced se, 1 turmixot bevágni inkább van, mint csirkerizst majszolni.
Így van... ha valaki annak használja, mint ami a nevébõl következik, azzal semmi gond... de, ha valaki csodát vár tõle, az így járt! 😊

www.smart-bus.hu

Megcsinálom. És? Viszem magammal hûtõtáskában és a hideg rizst meg csirkét eszem? 😊

Hidd el pont elég azt a maradék 4-5 étkezésre való kaját megcsinálni... megváltás amikor az egyik csak annyiból áll, hogy vizet hozzá, oszt jó napot! 😊 Na, de off, off! 😊

www.smart-bus.hu

Vaxi
Szerintem az a hatalmas baj ezzel az egésszel, hogy sokan túl sokat várnak a tápkiegtõl.

Szvsz nyugodtan lehet használni õket, amennyit akarsz, csak 1 dolgot kell megérteni, ha a normális kajálásod nincs rendben, akkor nem fogsz olyan eredményt elérni, mint amilyet szeretnél.

SeanJRRussel
Én nem akarok veled vitázni mert a tiédnek is van értelme meg az enyémnek is,én jobban preferálom azt h inkább este vagy délután vagy bármikor miko haza ér csinálja meg a kaját másnapra mert 20 percnél nem több.

De én itt be is fejeztem,mert kár tele nyomni a topicot a kettõnk agyalásával 😄

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Szerintem meg elég stabil lábakon áll! 😊 Majd, ha szezonban te is napi 12 órákat dolgozol úgy, hogy nem irodában, nem mûhelyben, stb, vagy, akkor még jobban megérted mire gondolok. Fõleg, ha mindent magadnak kell megcsinálnod... 😉

www.smart-bus.hu

SeanJRRussel
Akinek nincs 10 perce magára az cumi,értem én hogy mit mondasz de nem áll stabil lábakon,de irodában könnyebb keverni egyet mint otthon elõre megcsinálni.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Plusz meg is kell azt még fõzni, sütni ami idõ és energia. És mint említettem, pont az a lényeg, hogy egy teljes értékû étkezésed megvan 380.- Forintból kb 2 perc alatt. Akinek olyan munkája van, hogy nem tud melegíteni, sütni, fõzni, annak ez tökéletes alternatíva.

www.smart-bus.hu

SeanJRRussel
Jah 380 ft ból veszel 150g cs.mellet ami kb 180ft a maradék 200 ból azért majdnem egy kiló rizsát még pluszba mellé.Szal olcsóbban kijössz mint vm35 el....

Nem kell, de, ha nincs idõd fõzni, melegíteni egy VM35 azért még mindig kivált egy teljes étkezést, és pár perc alatt megvan... ráadásul 380.-Ft egy adag. Ennyiért elég nehéz egy teljes normális étkezést prezentálni... 😊

www.smart-bus.hu

SeanJRRussel
De hátha elhiszik egy olyan embernek aki egy Jay Cutler mint egy mezei badisnak mint te vagy én.Direkt ezért írtam le.

csuszi
"-Nem kell tápkieget használni a "pályafutásod" elején,természetes források elõnyben"
ugatom itt mar egy ideje....
es az is jobb ha vilagos, itt a 99,99999% marad is ezen a szinten.

MJ rulz Pink Team The Only One

SeanJRRussel
Itt egy vidi,angolsook elõnyben

Néhány szösszenet:
-hátat és lábat nem edzünk egy nap mert képtelenség rendesen megedzeni a kettõt együtt
-Nem kell tápkieget használni a "pályafutásod" elején,természetes források elõnyben
-3 óránként vmit be kéne vmi a szervezetbe,shake,szilárd kaja bármi amiben van elég minõségû és mennyiségû tápanyag
-Fiatal korban nem kell csirke rizsen élni,ehetsz bármit mert szüksége van a szervezetednek a változatosségra stb,csak fos mekis kaját ne tolj

bakkerman
találtam egy nagyon jó oldalt,bodybuildingbolt.hu
most 4k-ról le van árazva 3550-re 100% tejsavó fehérje,meg aminostar creatine plus 8k(!!!)-ról 3500-ra,300 kapszulát tartalmaz,1 kapszula 17g,ha naponta csak 3-at nyomok azis 100 napra elég,ami szerintem 3500 ft-ért kihagyhatatlan! Megvárom a véleményetek,mielõtt megvenném ezt a két cuccot. a fehérje 1kg-os

Panzermeyer
2 adag fehérje, kb ugyanennyi szõlõcukor, 5-10 g kreatin és máris kész a legolcsóbb, legalapvetõbb tömegnövelõ. Ha turbózni akarod még, akkor hozzá kell dobni 3 g taurint, és plusz 5-10 g glutamint. Ettõl tuti lehet fejlõdni, ha emellett a nap folyamán is eszel rendesen.

mov ah,4ch int 21h end

bakkerman
akkor lehet fehérje lesz a dologból

Tibi7
Szénhidrátot akartam írni, nem tudom miért járt az eszem edzés utánon. És nem azt mondom, hogy a jumbo nem jó, de nekem fontos az anyagi vonzata is a dolognak, és nálam például a tömegnövelõ nem váltott ki olyan hatást mint a fehérje+szénhidrát...
dragon11
Inkább azt akartad mondani, hogy hosszútávon vegyen fehérjét és szénhidrátot külön..

de nem értem miért nem jó a Jumbo sima (ha kevésbé tud hízni) vagy Prof..(amiben több fehérje van)

Miért?

www.smart-bus.hu

iko
Az a baj a tápkiegekkel, hogy nagyon nehéz meggyõzödni a hatásosságukról. Maga a szervezetnek is vannak spontán jobb és rosszabb idõszakai. Lehet placebo hatás is. És sehogy nem tudsz dupla vaktesztet csinálni saját magaddal. Nálam pl nem hozott semmit a kreatin, nem szedek glutamint se bcca-t se aminosavat. Ami alap: tejsavó reggelire, vitamin pakk, izületvédõ, este meg 360 protein. Hot blood helyett pl sima cukormentes energiaitalt szoktam inni edzés elõtt vagy kávét kardió elõtt, egyszerûen az is eléggé bepörget.

De szerintem kicsivel jobb a tömegnövelõ mint a sima dextróz+tejsavó kombó. Pl VM35-tõl sosem volt semmi bajom míg a másiktól egyszer a hasam ment (szerintem túlsok dextróz volt benne). Annyival nem drágább, úgyis csak edzés után szedem, szóval heti 300 gr fogy tehát egy bödön néha fél évig is elég. A leírás szerint a VM35-ben azért van más is ha megnézed.

spam. sry

Tibi7
Szerintem a tömegnövelõ csak pénzkidobás. Inkább vegyél szõlõcukrot, meg valami jó fehérjét, plusz egy kis vitamint és kész. Hosszú távon jobban megéri.
A Kaszas
jumbo

bakkerman
kajak olyan a testalkatod mint nekem,én is valahogy így nézek ki,csak én sajna még csak 1 hónapja álltam rá a dologra

bakkerman
na hali,1 hónapja edzek,ugyanennyi ideje van már étrendem is,tömegnövelõn vagyok,eddig nettóban 2kg jött fel,ami szerintem nem rossz. a napi fehérje bevitelem 120g,a szénhidrát az többnyire 250g,de néha felmegyek 300g-ra is,ha "bûnözök" 😄 Az lenne a kérdésem,hogy én most vacilálok a fehérje,és a tömegnövelõ között,és nem tudom melyiket vegyem. nézegettem a volumass 35-öt,meg a whey delite-ot,és a kérdésem az,melyik illene jobban az étrendemhez,és a tömegnöveléshez? Vagyis ez így hülye kérdés,de remélem értitek,melyiknek lenne több értelme.

dragon11
rossz vaxi<#mf1>

jobbulást.

Vaxi
igen, csak el akarom lógni az edzést igazából <#idiota>

Panzermeyer
Most nem értem mit szimulálsz <#nemtudom> <#idiota>

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
Hát srácok, ha érzitek, hogy betegség kerülget, ne menjetek le edzeni. Nem akartam kihagyni az edzést -> 39 fokos láz -> nem edzhetek többet a héten.
<#shakehead>

sapkafej
😄DDD

György

iko
Legyél Jay cutler és 6 hónap alatt ess jól össze 😊

spam. sry

Aha kösz a választ. 😊

Tyler1
na látom indul a szezon.

how to get a body like Brad Pitt in 6 months<#nezze>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

iko
én 58 kg kezdõsúly mellett 0,5 év után így néztem ki (baloldal diéta elõtt, jobboldal 1 hónap diéta után 63 kg):

Azóta 2 év telt el. Most kb 70 kg vagyok szálkásan. Egy fél éves tömegelés alatt kb. 3-4 kg izmot szedek fel.

spam. sry

iko
ha a kaja ok, akkor fél év alatt már látszik sok minden. Erõben mindig látványosabb a fejlõdés mint tömegben. Testépítõ kinézethez sajnos évek kellenek. Sok meló, de hát épp ezért nem lesz mindenkibõl izomhegy.

spam. sry

Lenne egy kérdésem. 17 éves vagyok, 182 cm és 67 kg. Elkezdtem gyúrni ( fekpad-->fekvenyomás, bicepszezek(állva rúddal), és csukjára(rúd a kezemben és vállvonogatás) edzek.) Két naponta edzek, mindig addig, amíg be nem "durranok" tehát lefáradásig, mindig érzem az edzés hatását. Na és azt akarom kérdezni, lehet h hülyeség, de ha a fentebb leírottakat szigorúan betartom,(kétnaponta, keményen) fél év múlva fog már látszani vmi? Mert ugye akkor lelkes az ember ha látja a hatását. Most 34-es a bicepszem bedurranva, am 32. Elõre is köszi a választ.

iko
ja persze.

spam. sry

Szerintetek érdemes evezõpadon végezni aerob edzést?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Panzermeyer
Jóságos ég... Jay nagyon túldiétázta magát <#nyes>

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi