Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én konkrétan nem tudok olyan testrészt, ami 10-12 munkasorozatnál (tehát a bemelegítéseket nem számoljuk) jobban meg tudok terhelni. Ez kb. 35-40 perc, úgyhogy ha esetleg két testrész van, akkor is jó eséllyel beleférek az 1 órába, mert a 2. testrész mindig olyan, aminek kevesebb is elég (pl. bicepsz)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2015.02.12. 18:48:28
Swedish people are albino monkeys
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyszer próbáld ki, hogy tárgyilagos maradsz egy vitában, nem egyből a személyt támadod, ha nincs eszközöd, pláne ha interneten csinálod arc és név nélkül (csak egy tanács).
Még véletlenül se a Klokov videóra írtam, és nem is rá értettem, nyilván akkor nem többesszámot használok. Sőt példát sem írok, mert azok biztos a 2%-hoz tartoznak, oké. De igazából összeveszni nem fogok senkivel ezen. Ami infóm van azt a tv-ből szerzem, ha ott szakkommentátorok taglalják a sportág kockázatait, a versenyzők sérüléseit, műtéteit, akkor azt én hajlamos vagyok elhinni. Nyilván irodalmi túlzás volt a lentebbi beírásom, persze ezt te szó szerint értelmezted csakhogy legyen valami flém generálható pontod. Amire gondoltam, hogy ekkora súlyoknál már óriási a kockázat a sérülésre, és sokan bele is sérülnek, elég sokan komolyabban is.
De mindegy is, számomra ez egy bolha értékű ügy, amiből te csináltál elefántot. Ha például a Haraszti Ádám hülyeséget beszél a tv-ben, aminek köze nincs a valósághoz, na azt én leszarom, mert van fontosabb dolgom is az életben, mint 190-es pulzussal verni a billentyűt és beírni a Digi Sport oldalára szép arrogánsan, csakis személyeskedve, hogy mekkora tudatlan suttyó. Ezért nem is reagáltam a kérdésedre, mert tudtam, hogy hozni fogod a várhatót, annyira meg engem nem hoz lázba ez az sg fórum, hogy folyamatosan nicknevekkel szájkaratézzak huszadrangú dolgokról.
Igazad van, nincsenek is gyakrabban műtőben, mint szabadságon. Na.
A legparasztabb az, hogy kérek arra bizonyítékot, amit te ideokádsz Klokov-val kapcsolatban, akkor elintézed annyival, hogy biztos tudom használni a netet. Érted azt, hogy ez nem így működik? Ha odamegyek telefosni a focis topicodat, akkor vagy alátámasztom bizonyítékokkal az írandóm, vagy egy szava hihetetlen ember vagyok, nem? De.
Persze, vannak olyanok, akiket sokszor műtenek, de az olimpikonok nagy része nem tartozik közéjük, éppen ezért olimpikonok. Mert a legszarabb napjukon is bármiben lenyomnak, mint te a legjobbadon x 10. Már látom előre, hogy nem fogod fel amit írtam, és belinkelsz pár példát, ami nagyjából az olimpikonok 2%-ra igaz. Azt sem fogtad fel múltkor, hogy ha egy cikket aláírnak, hogy ki írta, akkor tényleg az írta. Pedig nem bonyolult...
Amúgy meg minden élsportolónak fáj valamije, mégsem műtik szarrá magukat, mint ahogy állítod.
Tavaly ősszel volt a vb Kazahsztánban, ott mondta valamelyik viccesen, hogy ha egy reggel felébredsz és nem fáj semmid, akkor valószínűleg meghaltál.
Cikkek meg biztos vannak, de azt ugyanannyi idő neked is kikeresni, internethasználatra meg gondolom megtanítottak már.
mert guggolásnál, szépen, szabályosan csinálják, simán. De ez a kifeszített könyökös mozgás, nézni is fáj 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!

http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/magazin/testepites-cikkek/felhivas-a-kedves-agyhalott-medianak
Meg sok okos hozzászólás...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.01.28. 19:43:29
Ui.: Már ha eszi valaki
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.01.28. 17:39:42
Én anno használtam HOS-t, nem volt rossz, de most lenyomtam 2 hónapot Mastodon+Macatron kombóval, és ez brutál komoly volt. Tény, nem olcsó, de rohadtul érezni. Kell egy két hét töltés neki mire elkezd hatni, de utána hétről hétre, minden gyakorlatnál elkezdett drasztikusan nőni az erőszintem. Talán egy próbát megér ha belefér anyagilag. Állítólag külün-külön se rossz, én együtt próbáltam őket. A HMB is jó, de az inkább hosszútávú használat alatt érződik, kell neki pár hónap.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kaja:
- 2.5-3g/tskg (zsírmentes testtömegre számolva) fehérje, ami nálam ~200-220g körül jön ki
- először 2g/tskg szénhidrát, aztán ezt fokozatosan csökkentem az első két hétben 1-ig
- zsírt minimalizálni, de lenmagolaj azért mehet, plusz zöldség minden étkezéshez (kivéve persze a turmixokat, kicsit erős lenne egy cappucino-s fehérje uborkával)
- tulajdonképpen csak hal és csirke + ch forrásnak édesburgonya, illetve kínai kel + uborka, esetleg rászoktatom magam valahogy a brokkolira, de egyelőre még utálom, csak a délutáni csirke mellé már nem akarok szénhidrátot, max ezt a pár gramm növényit
Tápkieg:
- BCAA + glutamin, közös koktélban: reggel, edzés előtt, edzés után és este
- kreatinkúra, hogy valamit kapjon az erőnlét is közben, mert masszív, de kevésbé intenzív edzésekkel számolok
- váltott H.O.S. és valamilyen HMB (nekem a WOD Crusher bejött nagyon!) kúra, havi bontásban
Természetesen napi 4-5 liter folyadék, plusz egy aerob edzés, 45 perc körül, lehetőleg reggel, de ezt majd megmondja az adott nap, mert sajnos(?) elég változatos az életem.