Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az igen..!! :D
Nem a lényeg, hanem a fontos!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Na, megyek bedobok egy gramm E300-at így estére, ezzel is károsítom magam. Ja nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: balintk, 2015.02.22. 20:22:10
Kathi Bélás válasz :D
"Na g*ci...így kell bevinni a napi folyadékot 10 perc alatt g*ci, vágod? Megittam edzés előtt másfél liter glutamint g*ci, meg fél liter fehérjét. letoltam vízzel b*meg, aztán rá a bedurrantót, de abból kettőt mert egy már nem elég.
De már 3 napja nem edzettem, azt sem tudom mit edzek, mellet vagy kart."
Erre a válasz: "mert buzi vagy"
Nincs semmiféle keret,vagy egyéb. Negativba teszem a padot igy mélyebbre lehet menni, vagy forditva ülök bele, és egy székre vagy hasonlóra teszem a lábam, ami magasabban van.
Elérhető guggoló-, vagy más keret nincs?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Viszont akkor félreértettem amit irtál, mert én erre gondoltam. Te pedig akkor a súlyemelő felhúzásra.
A bicajozás meg elég vegyes, beton, és földes út szintén játszik. Dombra,hegyre föl-le szintén, szóval elég kombinált a dolog. :)
Mike77:.
Én személy szerint nem csináltam, hát-váll edzésnapomba szoktam egy felhúzás szerűt csinálni a végén, nem számolom, kifulladásig.
Utoljára szerkesztette: MrKane, 2015.02.19. 12:21:00
A lábazást is elkezdtem újra edzeni, hogy szokja a terhelést, de csak kis súllyal, többet, és egy kis izometrikus gyakszi.
Majd kialakul, muszáj neki!! :D
Utoljára szerkesztette: Anonymuser, 2015.02.18. 15:45:53
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Nem utolsó sorban a combok is alakultak a bringától, és idén elkezdtem heti rendszerességgel lábazni - guggolás, kitörés, lábtolás számomra nagy súlyokkal - és abszolút nem érzem a térdem. Bár csak a felsőtestem is ilyen gyorsan fejlődne... <#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.02.18. 00:28:01
Mostanság kezdtem el újra súllyal lábazni, de csak combfeszitő/hajlitó és egy kis izometrikus gyakorlat.
Utoljára szerkesztette: MrKane, 2015.02.17. 23:13:58
Személyes kedvenc volt vagy épp van, ami jó eredményeket hozott?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit ajánlotok vagy javasoltok szénhidrát tartalmú étrendkiegészitő vételére? Mivel lehet komolyabb tömeget felszedni?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
MJ rulz Pink Team The Only One
Ma óvatosan duhajkodtam a 30-45° mellről nyomással, mert éreztem, hogy kicsit így is fáj :(
Hétfő: Hát
Kedd: Láb
Szerda: Pihenő
Csütörtök: Mell (most értem haza, 12 és fél óra meló után kurva jól esett leedzeni <#hawaii>#hawaii>)
Péntek: Kar
Hétvégén idióta edzőtársam fut, én meg bringázok. Hátazáskor néha nyomatunk pár váll gyakorlatot, mert az el van maradva mindkettőnknél, szóval arra gyakorlatilag kétszer edzünk egy héten. Ez így bejött.
Swedish people are albino monkeys