Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UltraZord
az arca?

SeanJRRussel
:DDDDD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Különc
Majd ha eljut a technológia arra a felbontásra amire ráfér a teste, majd akkor <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SeanJRRussel
Csuszi, képet mikor tolsz már??? :)

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Annyit még hozzátennék,hogy a dona,mint a többi hasonló termék is porcépítõ,vagyis a gyulladásos izületbántalmakra nem jó. Arra másfajta gyógymód kell. Bár gondolom te ezt már úgyis tudod,de talán más nem.

Triathlon for life

Vaxi
<#nyes><#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Panzermeyer
Ja igen, és a darálást tõled vettem :)

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Vaxi! Kipróbáltam a sütireceptemet úgy, hogy ledaráltam a zabpelyhet. Így mégjobb :) Én most fahéjasat Power Proteinnel csináltam. Nagyon finom. Jó étvágyat nekem! :)

mov ah,4ch int 21h end

Igen, mondjuk én hátazáskor is nagyon éreztem/érzem az alkarom, de úgy vagyok vele fejlõdjön csak még 1elõre. Úgyhogy hevederrõl még hallani se akarok, majd esetleg ha elérek olyan szintet hogy nem bírja a kéz.

#22129: Látod, a növés beleszólhat a dologba. Azért a 14 elég nagy különbség, adj annak a 27esnek keményen! Szerintem ha mindig úgy fogod a súlyt hogy össze akarod törni a rudat+beteszel pár sorozatot alkarra, mindenképp javul az arány. Sokan alábecsülik az alkar/kéz kérdést, 2 hónapja még én is így voltam vele. Márpedig sokat számít 1részt ugye az arányosság, meg azért megdobja a teljesítményt felsõtest-gyakorlatoknál.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

tigeroo
az alkarom 27, a felkarom nekemis pont 41-es.

meg az hogy "elvileg" parasztgyerek is vagyok, mais pl. vízhólyagos lett a tenyerem annyit kapáltam, mázsás zsákokat cipelek háton is létrán fel/le szal ilyen gondoknak aztán tényleg nem kellene lennie, ezért nem értem én sem most a bicepsz miatt miért jött ki.
valszeg az lehet hogy az utóbbi 1-2 évben elég sokat nõttem, és a csontjaim nem tudtak igazodni ehhez (195cm vagyok)
csuszi
megint erdekesen latom ugy latszik a dolgokat, szerintem az alkar mar attol fejlodik ugy ahogy kell, ha csak rendesen megfogjuk a sulyokat edzes kozben, illetve szepen elpakoljuk a "korongokat" magunk utan, de csak megfogva, nem felemelve. nekem olyan 35-36os 41es felkarhoz, mindketto sima adat nem durrant. eletemben nem alkaroztam egyet se...

MJ rulz Pink Team The Only One

Vaxi
Köszönöm, valószínûleg nem ilyen baja lehetett a vállamnak, mert mostmár javul. De asszem nem volt hiába való beszarnom, legalább beszereztem a jointxet :) (mindenesetre megjegyzem a Dona-t)

Ajánlanám a Dona izületvédõt is,mert nagyon jó. Kapszulában és porban is lehet kapni. A térdem elég rendesen helyrerakta. Viszont az izületvédõkhöz türelem kell,mert minimum 3-4 hónap alatt fejti ki a hatását. Most én is a joint-x-et szedem,megelõzõ szándékkal.

Triathlon for life

jazzy
Csak éppen fura, mert az alkar általában hátazásnál probléma, nem bicepszezésnél.
Szerintem nem kell annyira félni a súlytól hogy 35-40 kiló az milyen sok. Nekem sem erõsségem a bicepsz, de azért kezd alakulni, fõleg az erõ terén. A faltámaszos témát személy szerint idõpocsékolásnak tartom, a 2kezes bicó nem az a gyakorlat, ahol szuperszabályosnak kell lenni(legalábbis ha erõ és tömeg a cél).Szal azon túl, hogy nagyobb súlyt lehet használni, a törzsstabilitáshoz is fontos pl. hogy ne legyen faltámasz. A másik, az tényleg az alkar. Én is csak mostanában kezdtem rá direktbe edzeni, de tényleg sokat számít hogy azért kb. arányban legyen a felkarral.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Panzermeyer
Ja és patikában sokkal olcsóbb a Proenzi, mint a sárga oldalon. Érdekes.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Sajna az izületek nagyon lassan veszik fel a táplálékot. Igaz, hogy már rövid idõn belül érezni a kis javulást, de még akkor is fájogat egy ideig.

Én úgy csináltam most, hogy minden nap dupla adag proenzi 3-at szedtem egy hónapig. Majd 2 hétig másfélszeres adagot. Most szedem a normál adagot, és már hat. Mindeközben napi 2 szem 1000 mg-os halolajkapszulát is ettem. Az a helyzet, hogy megelõzõ szándékkal akinek már volt izületi problémája ajánlatos szedni az izületvédõt, mert újra elõ fognak jönni a gondok. Sajnos a súlyzós edzés eléggé nyírja. Kétféle ember létezik ebben a sportban, akinek már van izüelti problémája, és akinek majd lesz :D

Tapasztalatom szerint ami még jó az izületre: fokhagyma, taurin, erõspaprika, zselatin, tribulus terrestris.

Proenzi 3 krém csodákra képes, ezt komolyan mondom.

mov ah,4ch int 21h end

csuszi
:D

MJ rulz Pink Team The Only One

Jól van, kezdtem befeszülni! :D

www.smart-bus.hu

tigeroo
igen, természetesen kétkezesrõl van szó :D
DaemoonHunter
Ki beszélt itt 1 kezesrõl? Francia rúddal, állva...nem tudom miért ilyen hihetetlen ez. Egyébként se a pumpa gyakorlatokat részesítem elõnyben, szóval bedurranást nem ettõl várom.

Szerintem két kezesrõl van szó, aki azt mondja hogy 40 kg-os egykezessel csinálja, az hazudik, vagy õ ronikólmen álruhában :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Különc
Szerintem ti valamit elnéztek, álmotokban bicepszeztek ennyivel vagy nagyon szabálytalanul csináljátok, ráadásul a bicepsznek nem kell nagy tömeg hogy bedurrantsd, szvsz értelmét se látom ha igaz

A Kaszas
remélem 2 kezesrõl van szó:D

DaemoonHunter
Kb nálam is ez van, én 2 éve edzek, bicepszben egyáltalán nem érzem erõsnek magam, 35, lassan 40 el is megy 3x6, szinte minden 2. héten emelek 'kicsit' a súlyon, bár az alkarfájás csak csak pár napig tart, és mint nálad is nem izomláz szerû.

jazzy
Rendben, nem szeretném kétségbe vonni, lehet nekem nagyon gyenge a bicepszem, csak nagyon nagyon gyakran látok nálam nagyobb súllyal bicepszezõ embereket akik minden mást 20-40 kilóval alattam csinálnak..
tigeroo
kb. másfél éve edzek (na jó, ebbõl az utóbbi félév a "tudatos, alapismeretolvasott", ennél a gyakorlatnál amúgy 3x6 szabályosan megvan (rendesen fal elõtt egyenes háttal stb.)

MaRee: túledzés kivan zárva, hétvégente tudok 1x fekvenyomni meg bicepszezni.

egy ismerõsöm plusz kalciumbevitelt javasolt a csont miatt, jövõ héttõl elkezdem és majd meglátom hogy miujság

jazzy
Én nem tudom mióta edzel, de az a 35 kgos bicepszezés nekem soknak tûnik.
Ahogy én eddig olvastam pl edzõ válaszolban, mindig azt írta Bunny, hogy az alkar fájdalom az túledzés. Egyébként nem tudom, nekem is szokott, de inkább hátazásnál.

SeanJRRussel
Gyenge az alkar,többet kéne edzeni.

tigeroo
én ilyen bioboltos "porcmax" tablettát szedek
(napi 2x tabiban van: 664mg glukozamin, 600mg MSM, 400mg kondroitin-szulfát, 108mg magnézium meg kis csalán kivonad)

amióta rápihentem kicsit és hanyagoltam a váll terhelést, plusz mellé szedem ezt azóta jobban bírom, szóval helyrehoztam magam so-so.

más:
nekem amúgy a jobb alkarom fáj egy ideje, vagyis a csontom amióta nagyobb súllyal bicepszezek (35kg-al) ez mitõl van? meg ilyenkor mit érdemes csinálni? a bicepszem igényli, az alkarom meg akkor valszeg gyenge...
Én toltam belõle egy kúrát, de ugyanúgy ropogtam, kattogtam tovább. Igaz, én 35 vagyok, lehet már valami erõsebb kellett volna...

www.smart-bus.hu

Vaxi
Már régóta akartam venni, de a vállfájásom rákényszerített: beszereztem egy doboz joint x-et. Remélem helyrehozza a vállamat, de megelõzésnek jó lesz (pláne a hozzám hasonló gyíktestûeknek)
valaki használ még ízületvédõt?

bakkerman
jajmimellevan

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SeanJRRussel

Hát igen... dehát ugye minek is a sport... fogyjon le az összes nõ mozgás nélkül;):D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sapkafej
ez egy istennõ

György

Bele fulladnék a kakálójába szivesen <#law>

bakkerman
jajistenem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Egy edzés nõknek, férfiaknak egyaránt
Csak mind2 nemnek másként:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Vaxi
na igen

Különc
Pénz

Vaxi
elismert sport egyetlen egy van, a foci.. talán még egyik személyes kedvencem, a vízilabda is ismert, meg a kézi, aztán csókolom..

Különc
...de nem lesz

sapkafej
a nátha egy vírus, nem a hideg rakja beléd, mert lengén öltöztél. booya!

György

Vaxi

Vaxi
én is elég sokáig érzem. a mai edzés helyett meg nyugodtan rajzolgathattam volna pónikat. úgy befájt a vállam, mint annak a rendje.. lehet meghúztam kosarazáskor :DD

tigeroo
igen, aki meg nem gyúr mellbimbóra azé így fog kinézni
SeanJRRussel
Nekem egy frankó melle dzés után 5 napig izomlázam van,feszül mint állat szal nem erõltetem még 1+ edzéssel.Különben ilyenekbõl lehet izomszakadás,sztem felesleges 2X edzeni,vagy pedig ha mégis akkor vmi rudas téma egyik edzésre és szabadsúlyos másikra.

Panzermeyer
Voltam, de én egy állat vagyok és csak azért is megcsináltam az edzést. A szakik egyébként nem javasolják. Emlékszem amikor elkezdtem ezt az egészet, és szombat-vasárnap edzettem csak, volt olyan, hogy majd egy hétig is izomlázam volt :)

mov ah,4ch int 21h end