Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Triathlon for life
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
mov ah,4ch int 21h end
#22129: Látod, a növés beleszólhat a dologba. Azért a 14 elég nagy különbség, adj annak a 27esnek keményen! Szerintem ha mindig úgy fogod a súlyt hogy össze akarod törni a rudat+beteszel pár sorozatot alkarra, mindenképp javul az arány. Sokan alábecsülik az alkar/kéz kérdést, 2 hónapja még én is így voltam vele. Márpedig sokat számít 1részt ugye az arányosság, meg azért megdobja a teljesítményt felsõtest-gyakorlatoknál.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
meg az hogy "elvileg" parasztgyerek is vagyok, mais pl. vízhólyagos lett a tenyerem annyit kapáltam, mázsás zsákokat cipelek háton is létrán fel/le szal ilyen gondoknak aztán tényleg nem kellene lennie, ezért nem értem én sem most a bicepsz miatt miért jött ki.
valszeg az lehet hogy az utóbbi 1-2 évben elég sokat nõttem, és a csontjaim nem tudtak igazodni ehhez (195cm vagyok)
MJ rulz Pink Team The Only One
Triathlon for life
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
mov ah,4ch int 21h end
Én úgy csináltam most, hogy minden nap dupla adag proenzi 3-at szedtem egy hónapig. Majd 2 hétig másfélszeres adagot. Most szedem a normál adagot, és már hat. Mindeközben napi 2 szem 1000 mg-os halolajkapszulát is ettem. Az a helyzet, hogy megelõzõ szándékkal akinek már volt izületi problémája ajánlatos szedni az izületvédõt, mert újra elõ fognak jönni a gondok. Sajnos a súlyzós edzés eléggé nyírja. Kétféle ember létezik ebben a sportban, akinek már van izüelti problémája, és akinek majd lesz :D
Tapasztalatom szerint ami még jó az izületre: fokhagyma, taurin, erõspaprika, zselatin, tribulus terrestris.
Proenzi 3 krém csodákra képes, ezt komolyan mondom.
mov ah,4ch int 21h end
www.smart-bus.hu
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
MaRee: túledzés kivan zárva, hétvégente tudok 1x fekvenyomni meg bicepszezni.
egy ismerõsöm plusz kalciumbevitelt javasolt a csont miatt, jövõ héttõl elkezdem és majd meglátom hogy miujság
(napi 2x tabiban van: 664mg glukozamin, 600mg MSM, 400mg kondroitin-szulfát, 108mg magnézium meg kis csalán kivonad)
amióta rápihentem kicsit és hanyagoltam a váll terhelést, plusz mellé szedem ezt azóta jobban bírom, szóval helyrehoztam magam so-so.
más:
nekem amúgy a jobb alkarom fáj egy ideje, vagyis a csontom amióta nagyobb súllyal bicepszezek (35kg-al) ez mitõl van? meg ilyenkor mit érdemes csinálni? a bicepszem igényli, az alkarom meg akkor valszeg gyenge...
www.smart-bus.hu
valaki használ még ízületvédõt?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Csak mind2 nemnek másként:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mov ah,4ch int 21h end