Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
egyébként nálunk suliban basszák szét örökké a kondigépeket...
és köszi az oldalt amúgy, majd körülnézek rajta. még anyám is örülni fog hogy én fogok fõzni :DDD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"illetve szerintem ne várja el senki hogy én 1 hét alatt elolvassam az összes PDF filet a bodybuilderrõl"
Nem várja el tõled senki. Viszont, ha idejön valaki olyan kérdéssel, hogy mi az a fehérje, akkor ne csodálkozzon, ha el lesz küldve a picsába. Én, 1 éve, amikor elkezdtem terembe járni, minden nap olvasgattam a dologról egy kicsit. Azóta nem telik el nap, hogy ne foglalkoznék a témával, hiszen mindig tanul újat az ember, pláne, ha olyan zöldfülû, mint én. Tehát én azt javaslom, hogy szépen sorban az alapismeretekben felsorolt cikkeket olvasd végig. A sportika cikkek nem lesznek egyszerûek, azoknak többször neki kell futni, de szvsz megéri elolvasni.
zöldtea: nagyon helyes, hogy iszod. Mondjuk én nagy teás vagyok, minden teát imádok, de a zöldtea különösen egészséges, DE! ne várd tõle, hogy 2 hét alatt 10 kilót fogysz tõle.
továbbá! nem kell minden nap ugyanazt enni, mert ráunsz a picsába, és az nem jó. a nosalty.hu a kedvenc receptes lapom, annyi csirkemelles / marhás / halas receptet találsz ott, hogy beszarás.
Sok sikert kívánok egyébként, és tényleg jó, hogy nem durcizás ment, hanem visszajöttél.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A fõ baj, hogy mindenki valamilyen szemétkaja feltéttel eszi a pékárukat pl margarin, lekvár, krémsajt, felvágott, a zsíros kenyérrõl már ne is beszéljünk. Azokban van a sok felesleges zsír, ch. Pl egy csirkemelles, salátás szendviccsel nincs nagy gond.
spam. sry
amúgy értem a célzást. inkább megkeresem magamtól. de legalább ösztönöztél a keresésre, kösz!
off: tdu2zni szoktál ?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tudtommal szénhidrát az a kenyérfélékbe van, zsír meg a gyorskajákba illetve a rosszabb minõségû húsokban, fehérje az meg a hús ugye. legalábbis én eddig ezt vettem le, de valószínûleg tévedek :)
más: zöldteás témáról van valami véleményed vagy tapasztalatod? vagy hülyeség szerinted?
Cél: 10-15 kiló ledobása
Terv:
hétfõ: futás
kedd : kondi (majd még kitalálom melyik nap mit)
szerda: futás
csütörtök: kondi
péntek: futás
szombat: kondi
emellett naponta 4x étkeznék (reggel: 1 bögre zöldtea, gyümölcsturmix és puffasztott búzaszelet vagy puffasztott rizs) (suliban egy sajtos szalámis szenya ) (itthon megzabálom az épp aktuális ebédet ami nem zsíros és lehetõleg hús van benne, a tésztát kerülöm, ebéd után pedig 1 bögre zöldtea) (uzsonnának eszek valamit, igazából ezt nem tudom hogy mit... erre ötleteket várnék) és vacsora helyett pedig ugye futás lenne illetve egyelõre itthoni kondi, és 1 bögre zöldtea.
Nem tudom ettõl a tervtõl mennyire készülne ki a szervezetem, illetve kb. mennyi idõ lehet mire megszokja a csökkentett számú étkezést (eddig naponta 5-6x kajáltam).
Továbbá az az 1 óra futás távja olyan 3-4kilóméter kocogva, 1 dombon felfutás (sprintelve) illetve 4 sorozat lépcsõzés.
Szerintetek ez mûködhet? Köszi annak aki végigolvasta és elõre is köszi a válaszokat. Akinek esetleg van más ötlete azt szívesen meghallgatom (body buildert mostmár rendszeresen olvasgatom, de elég sok anyag úgyhogy idõt vesz igénybe).
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Volt már hasonló valakinek? Mennyi idõ egy ilyenbõl teljesen felépülni?
<#banplz>#banplz>
szal lesz még itt meló
D
na megyek, holnap meg van egy felelmetes csocsedzes, a kancsocs elleneben...
jo8 falka
MJ rulz Pink Team The Only One
:)
most szetszedjuk vagy nem szedjuk kedves farkasfalka ? :)
tegnap csinaltam a kepet, csak nem mertem feltolteni sehova, elkaptal :)
de komolyan mondom, talan eletem formajaban vagyok, hajam az mar nem sok van :), de a fizikalis resz nem olyan rossz, persze nagyon fontos, hogy nem mindnekinek ugyanaz a celja, a lenyeg hogy mindenkio a sajat maga altal felallitott cel fele ugessen, illetve az idealjat erje el, ha az nem cutler, vagy nem brad pitt, vagy csak atlag az se baj, csak ne tantorodjon el.
és azt szeretném eltüntetni azért ide irok mert gondolom más is küszködött vagy küszködik ilyen problémával de gyorsan vagy ha éppen lassan is:)hogy tudnám eltüntetni?:)Nem sok a felesleg rajta de azért van mit fogni...
Valaki segitene egy kicsit:)köszönöm elõre is