Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na megtalaltam a nemezisem, sushi!!!!!!!!
iszonyat finom...lottek a dietanak :) najo nem, csak egy kis pause :)
MJ rulz Pink Team The Only One
/troll
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Nah jó nem lehetsz, mert õ tudna ilyet írni, viszont komolyan is gondolnáXDXD
Ezen mekkorát szakadtam <#nevetes2>#nevetes2>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
2 héte kezdtem el testépítéssel foglalkozni, amatõr szinten, de nagyon elszánt vagyok, és egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek el lehet- e érni, csak természetes edzéssel, mindenféle tömegnövelõ szerek meg ilyenek nélkül, el lehet -e érni azt, hogy 80 centis karom legyen? (Most így alapból 40-es). Valamint még azt szeretném megkérdezni, hogy a 80 centis karhoz a többi izomnak ( comb, vádli, mell stb.) mekkorának kellene lenni, hogy arányos legyen a többi izom is a karhoz képest?
És mennyi idõ alatt lehetne elérni ezeket az izomméreteket?
Lehet, hogy komolytalannak fogjátok venni a kérdésemet, de én halálosan komolyan gondolom!!! Elhatároztam, hogy MINDENÁRON én szeretnék lenni a legnagyobb kigyúrt állat a világon!
Egyébként 185 centi vagyok, 110 kg, 23 éves, igazából még nem sportoltam úgy komolyabban semmit, de szerintem még egyáltalán nem is vagyok elkésve (a nagy Ronnie is csak 26 éves korában kezdett el testépítéssel foglalkozni komolyan, és mégis õ lett a legtöbbször Mr Olimpia)
Megkérlek titeket, hogy próbáljátok komolyan venni a kérdésemet, és komolyan válaszoljatok rá!
Én gyakorlatilag az elmúlt 4 évben nem csináltam semmit, csak feküdtem, így rengeteg felhasználatlan energiám van, úgyhogy szerintem képes vagyok arra, hogy keményen edzzek akár éveken át!
Ha azt írjátok, hogy kb 10 év alatt lehet elérni a 80 centis kart, és az ahhoz arányosan illõ izomméreteket, az se baj, akkor edzzek 10 évig, a lényeg, hogy sikerüljön elérni, és csak természetes edzéssel, szerek nélkül!
Köszi elõre is a válaszokat!
A sajtos szenya meg zöldtea...no comment.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
amúgy ja kilométer az rövid o :D
a tesiora meg nem mervado eletmodvaltasnal, az csak arra jo, hogy az igy is elbaszott fiatalsag ne legyen meg elbaszottabb, es talan megkedvelje par emberke a sportot ugy altalaban.
de te tudod, de majd olyan fel ev mulva megkerdem, meg mindig futod-e a napi 3-4 km-t.
Egyébként fogyni akarok, ez az elsõdleges, az izomszedés nálam már csak másodlagos lenne.
Én úgy csináltam, hogy 1 kondi - 1 aerob - 1 kondi - 1 aerob, de csinálhatod úgy, hogy mondjuk 3 nap súlyzós edzés, utána 2 nap aerob. Egy napon semmiképp ne csináld a kettõt.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szóval ha fogyni akarsz és izmot is akarsz felszedni, akkor táplálkozz normálisan (alapismeretek) és a futásodat aerob üzemmódba végezd:D
Ha meg csak fogyni akarsz, akkor fuss nyugodtan (de a kaja persze itt is ugyan olyan fontos:D)
Ez hülyeség, hogy ki kell hagyni 1-1 napot 2 futás között...