Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
az elszakadt izmot potolja, ha elszakadt, valaminek tartania kell a cuccot ;)

na megtalaltam a nemezisem, sushi!!!!!!!!
iszonyat finom...lottek a dietanak :) najo nem, csak egy kis pause :)

MJ rulz Pink Team The Only One

az új olimpiai sportra gondolsz a 100 méteres véraláfutásra?

/troll

Az csak véraláfutás:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SeanJRRussel
Már láttam ma korábban a képet de egyet nem értek,hogy minek van rajta neki az a sok szalag,hogy ne dörzsölõdjön vagy mi célt szolgál?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
fasza, egyszer már a mellizom szakadása is volt. hát igen, vannak finom hátrányai is ennek a sportnak :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

aucs :S

Szegény Zoli... <#sir> Remélem hamar meggyógyul, elvileg a hátizma elszakadt vagy ilyesmit írkálnak.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
Komolyan kérdezed? Akkor 280. Komolytalanul 300.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Most tényleg komolyan kérdeztem!

Roger6
Mondjuk úgy 300-ig. Így okés?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
Nagyon remélem, hogy tényleg kocsis alregje vagy.

Akkor inkább felteszek egy értelmesebb kérdést: mekkorára lehetne megnövelni a 40-es karomat, anélkül, hogy telenyomnán szerekkel, és ami még normálisan nézne ki?

Egy kis olaj azért csak kéne a tûzre... kár, hogy nincs idõm! :D

www.smart-bus.hu

Ronnie karja 60-as, de az még egész jól néz ki.

Vaxi
Már akartam éppen írni, de kussolok inkább, és

Igen, már akartam jelezni én is! :D

www.smart-bus.hu

Vaxi
Synthol. Sok sikert..

Vaxi
Figyelem, hamarosan vitaminflém a humorosban! :D

Akkor inkább nem akarok mégse 80-as kart, ez rohadt rondán néz ki.

Tyler1
hajrá

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

dragon11
most hülyülsz?

1óra alatt el lehet érni..

10 év alatt sem lehet elérni?

jajj

Ezek szerint akkor nem lehet elérni csak edzéssel, szerek nélkül 80-as kart???

ÉN IS KOMOLYAN GONDOLOM!!!

Te nem véletlenül a bátyám van?XD
Nah jó nem lehetsz, mert õ tudna ilyet írni, viszont komolyan is gondolnáXDXD

Sephirot T
"Én gyakorlatilag az elmúlt 4 évben nem csináltam semmit, csak feküdtem, így rengeteg felhasználatlan energiám van, úgyhogy szerintem képes vagyok arra, hogy keményen edzzek akár éveken át!"

Ezen mekkorát szakadtam <#nevetes2>

Különc
Nagyon ráérsz ilyen késõ este regényeket írni kocsis

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ez nekem szólt?

MEdievil
Félelmetes hogy a trollkodásba egyesek mennyi energiát fektetnek :D

F

Amúgy van itt ezen a fórumon valaki, akinek 80-as karja van, vagy legalább megközelítõleg majdnem 80-as?

jazzy
finoman
Sziasztok!

2 héte kezdtem el testépítéssel foglalkozni, amatõr szinten, de nagyon elszánt vagyok, és egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek el lehet- e érni, csak természetes edzéssel, mindenféle tömegnövelõ szerek meg ilyenek nélkül, el lehet -e érni azt, hogy 80 centis karom legyen? (Most így alapból 40-es). Valamint még azt szeretném megkérdezni, hogy a 80 centis karhoz a többi izomnak ( comb, vádli, mell stb.) mekkorának kellene lenni, hogy arányos legyen a többi izom is a karhoz képest?
És mennyi idõ alatt lehetne elérni ezeket az izomméreteket?

Lehet, hogy komolytalannak fogjátok venni a kérdésemet, de én halálosan komolyan gondolom!!! Elhatároztam, hogy MINDENÁRON én szeretnék lenni a legnagyobb kigyúrt állat a világon!

Egyébként 185 centi vagyok, 110 kg, 23 éves, igazából még nem sportoltam úgy komolyabban semmit, de szerintem még egyáltalán nem is vagyok elkésve (a nagy Ronnie is csak 26 éves korában kezdett el testépítéssel foglalkozni komolyan, és mégis õ lett a legtöbbször Mr Olimpia)

Megkérlek titeket, hogy próbáljátok komolyan venni a kérdésemet, és komolyan válaszoljatok rá!

Én gyakorlatilag az elmúlt 4 évben nem csináltam semmit, csak feküdtem, így rengeteg felhasználatlan energiám van, úgyhogy szerintem képes vagyok arra, hogy keményen edzzek akár éveken át!

Ha azt írjátok, hogy kb 10 év alatt lehet elérni a 80 centis kart, és az ahhoz arányosan illõ izomméreteket, az se baj, akkor edzzek 10 évig, a lényeg, hogy sikerüljön elérni, és csak természetes edzéssel, szerek nélkül!

Köszi elõre is a válaszokat!

Vaxi
a zõdtea finom dolog <#nevetes1>

SeanJRRussel
Én azt mondom h ha az a mozgás amit leírtál nked tervben van 3 hétnél nem saccolok töbet.Futni elég lenne 1-2 alkalommal a héten.Ahogy írták rá kell állni az aerob mozgásra.Erre jó a séta,szobabicikli....

A sajtos szenya meg zöldtea...no comment.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Amúgy említetted, hogy nem tudnál monotonan futópadozni, vagy szoba biciklizni... ilyesmi... én is ezt hittem, hogy uncsi, de tudod milyen jó dolog 2 edzés alatt megnézni egy filmet közben?<#idiota>

õõ ja a tesióra nem sokra jó, de legalább a bemelegítõ 15 perces futást tisztességesen lefutom. és mint írtam szeretek futni :D de oké, fél múlva is megkérdezheted még mindig csinálom-e a futást :)

amúgy ja kilométer az rövid o :D

csuszi
nem attack, de a kilometer rovid "o". ;)
a tesiora meg nem mervado eletmodvaltasnal, az csak arra jo, hogy az igy is elbaszott fiatalsag ne legyen meg elbaszottabb, es talan megkedvelje par emberke a sportot ugy altalaban.
de te tudod, de majd olyan fel ev mulva megkerdem, meg mindig futod-e a napi 3-4 km-t.

a futás tõlem sosem volt idegen. nálunk a tesitanár futásmániás, szóval már megszoktam. a fokozatossággal meg egyetértek, de nekem a 3-4 kilóméter kocogás pont jó, ezen még növelni fogok szép fokozatosan.

csuszi
az hogy kell e kihagyni futas kozben napot, napokat az kor es szervezettol fugg, regeneralodas, serulesveszely. a mentalis kiegesrol nem is beszelve, ritka az, aki hirtelen beesik a forumba, tulsullyal kuzd, hirtelen sportol, fut, edz, fogyozik es ezt tartja elete vegeig. minel inkabb hajtja a "bicajt" annal veszelyesebb a visszaeses...fokozatossag a kulcsszo mindenben, ebben is.

igen errõl olvastam már.

Különc
Pulzusfüggõ mi aerob és mi nem

köszi a válaszokat! szép lassan kialakítok akkor magamnak egy edzéstervet egy étrenddel együtt. végre kialakulóban van az egész és látom valahogy hogy lesz értelme az egésznek. Egyébként az 1 óra futásom ilyen kocogás szinten megy, tehát aerob. (nem futógépezek, hanem városban egy 3-4kilóméteres távot lefutok kényelmes tempóban) mindig is utáltam a körbe-körbe illetve az "egyhelyben" futást. a biciklizés meg jó ötlet, el is felejtettem :)

Egyébként fogyni akarok, ez az elsõdleges, az izomszedés nálam már csak másodlagos lenne.

Különc
Simán lehet mindkettõt csak idõbeosztás és pihenés kérdése,futni lehet edzés elõtt átmozgatásként viszont utána max a turmix és a kanál emelgetése történhet.

Ha fogyni akarsz akkor is jobb inkább az aerob( bicaj, elliptikus tréner) a futás helyett. Edzés elõtt nem futkározunk, maximum utána. Az aerob edzésnek amúgy is az a lényege hogy lassú mozgást végzünk hosszú ideig, tehát 10 perc nem elég belõle, edzés után pedig gondolom nincs még kedved / erõd egy órát tekerni, meg értelme sincs.

Én úgy csináltam, hogy 1 kondi - 1 aerob - 1 kondi - 1 aerob, de csinálhatod úgy, hogy mondjuk 3 nap súlyzós edzés, utána 2 nap aerob. Egy napon semmiképp ne csináld a kettõt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

nah igen:D

Különc
Ja,én félreértettem,de akkor sem kell pihenni,futni 10 perc bõven elég súlyzós edzés elõtt,1 óráig inkább sétálj bár kérdés h mi a célod vele?

Én heti 5x edzek... 3 súlyzós edzés + 1-1 óra elliptikus trainer és 2 nap csak kardio... gyengülök is rendesen, de ez csakis a kajálásom miatt van sajna:/
Szóval ha fogyni akarsz és izmot is akarsz felszedni, akkor táplálkozz normálisan (alapismeretek) és a futásodat aerob üzemmódba végezd:D
Ha meg csak fogyni akarsz, akkor fuss nyugodtan (de a kaja persze itt is ugyan olyan fontos:D)
Ez hülyeség, hogy ki kell hagyni 1-1 napot 2 futás között...