Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
kicsit ahhoz tudnám hasonlítani a forrófejûséget, mintha egy bölcsész beírna a programozó topicba, hogy "Sziasztok! Hogy kell programozni?"
ráadásul a banner alatt ott is van szépen pirosan, hogy olvasd el, mielõtt kérdezel. ahogy mondtam, más topicokban olyan kérdésért, amire a válasz a faq-ban van, csúnyán elküldenek a kurva anyádra.
nem kell megsértõdni, meg durcizni, ez nem az emo topic. Úgy kellene csinálni, ahogy neoncsoves, rászánta magát, és elolvasta amit kellett, majd a kérdéssel, amire nem kapott választ ott, visszajött a topicba. ennyi.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
mov ah,4ch int 21h end
Nem kell novella, de aki komolyan veszi és érdeklõdik pl. edzés tekintetében, azért annak lehet tippeket adni. Annál is inkább, mert hiába mondjuk ugye h nagyrészt kajáláson múlik a dolog. Aki nem tud úgy kaját/kieget venni mondjuk amennyi a nagy könyvben meg van írva, ott mégiscsak a hatékony, kemény edzés az ami jobban számít, és pozitív oldalra billentheti a mérleget.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Túlragozod az egészet.. aki elolvasta és felfogta a leírtakat, de még úgy van benne kérdés bátran felteheti annak szívesen válaszolok/válaszolunk..
Személy szerint továbbra is úgy állok hozzá a témához, hogy hozzám bárki fordulhat tanácsért, a tõlem telhetõ maximális részletességgel válaszolok. Nem akarom magasztalni magam az egekbe, de pl. a "mesterrel" ellentétben én itt ingyen segítek, nem kérek sms-t, meg fa** tudja mit... Ez az igazi különbség 1 számító, önös érdekbõl vmit végzõ vki, meg 1 olyasvalaki közt, akinek a jutalma a sporttárs elõbbre jutása. ENNYI!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
György
Kontra
"valakitöl most halotam hogy reggelire,estére mûzli,ebéd meg csirke vagy pulyka sok zöldséggel.jó az?"
Komolyan, ne csináljunk már segget a szánkból, jöhet ide bármilyen Paprika Jancsi, trollhuszár, strandfazonnegger vagy a Jóisten, nincs az a Teréz anya aki ennyi türelemmel rendelkezik, van Nõk lapja Café, veszel egy Kiskegyedet és találsz benne jó FOGYÓKÚRA tippeket.
Mi nem kérünk az ilyen hülyegyerekek hülye kérdéseibõl és a sírásból, hogy itt csak koxos köcsögök fogyasztják egymás és csuszi falloszát, gondolom ha már ennyire jártas vagy a topik életében, észrevetted hogy a normális, építõ jellegû kérdésekre szoktunk válaszolni is.
Szokásos "azt hallottam hogy xy azt mondta" kérdés volt ez is megint és ezt mindennap megteszi n-1 ember ebben a topikban, hidd el rém unalmas már, nem véletlen került oda a piros szöveg sem.
Ez nem szakmai fórum, nem célunk csak azért ide írogatni, hogy a müzlis idiótaságokra válaszoljuk ugyanazt mindennap és nem tudom hogy te miért írod elõ nekünk és várod el, hogy fogjuk a kis kezecskéd mikor átmész a zebrán.Az internet adta lehetõségek tárháza végtelen, az már csak az agyi kapacitástól függ hogy a nagy információhányad részének mely részét és milyen minõségben teszed magadévá.
Tegyük fel, hogy mi vagyunk az utolsó emberek, az utolsó mentsvár aki csak válaszolhat, addig mi történik míg nem írunk konkrétumot?
1. Megeszik 2 fokhagymás, kacsazsíros kenyeret, megnéz egy filmet majd visszajön trollkodni a negatív fogadtatás után
2. Rákattint a rendkívül ismeretlen "Google" nevû keresõre és utánanéz a dolgoknak
3. VAGY RÁKATTINT A PIROS SZÖVEGRE és veszi a fáradtságot, hogy legalább az õt érdeklõ részt átfutja, nem elolvassa, átnézi, semmi több.
A helyes válasz: egyik sem, mert szarik az egészre és aki szarik az egészre, annak magyarázzuk el, hogy a legjobb minõségû fehérjéket és szénhidrátokat kell fogyasztania naponta 5-6x KIMÉRT adagokban + éjszaka is keljen fel kazein tartalmú fehérjét enni?
Hogy naponta ne 3 csak 2 Red Bullt toljon el a doboz cigi mellé?
Magyarázzuk el, hogy a testépítés de csak maga testkompozíció változás SÚLYOS HÓNAPOK, ÉVEKBE telnek?
Magyarázzuk el, hogy "mitõl jönnek ki a kockák?"
Magyarázzuk el, hogy lehet a büdös életbe nem lesz kockás hasa, mert a DNS láncában neki "máshogy áll valami" mint az újságban pózolónak?
Én kérem ki magamnak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
persze lehet, hogy rosszul emlékszem.
nálam egyébként hatásosak a magasabb ismétlés számok, néhány izomcsoportnál.
szerintem ez is egyén függõ.
viszont rám ezzel a sorszámozásos flegmázással nem hatsz 😊
György
ez csak arról szól, hogy lusta voltál/inkább beszélsz, kérdezel róla mint csinálod.
ugyanazt fogják mondani neked, mint ami az alapismeretekben van, azért lett kitéve, hogy ne kelljen mindig leírni.
György
ez nem azt jelenti, hogy nem segítünk.. de azt a bazinagy piros szöveget el kéne olvasni..
sokat segit azoknak akik erdemesek ra.
penzt keres vele, de nem azoktol szedi be, akiknek segit.
sot, meg a gyoker olyan dolgokat is felkarol, mint drogellenes kampany, meg szeminariumok ingyer.
mellette karomkodik mint a kocsis, polgarpukkaszto es turelmetlen.
elsot leszarom, en is. ez nem sakk, nem golf...
masodikhoz meg tapsolok is.
harmadikat pedig meg tudom erteni, ebben a topikban is ez csapodik le.
szamtalanszor segitettunk mar, tobbszor irtam privat levelet, mint ahanyszor te ide benyogtel valamilyen frappansnak hitt mosollyal teletuzdelt baromsagot. annak, aki megerdemli, aki elobb olvas, aztan kerdez. de meg csak azt sem varja el az ember hogy elolvassa az internetet, vagy az osszes linket, de azert fussa mar at a szemevel. en sem ezzel a tudassal szulettem (bar amilyen tokeletes vagyok), de kepes voltam olvasni, konyvtarba elmenni es nem ugatni ha nem kapom a keszpicsamelegmalet a pofamba...
de igazabol a troll te vagy, biztos szarul esik a kis lelkednek, hogy "nem kapod a pultostol a nevedhez tartozo kulcsot az oltozobe" - mar ha kepes vagy ilyen bonyolult kepet felfogni.
restellem, hogy nem basztam tele a hsz.omat "😄"-vel es "😊"-val, de nem akartam leterhelni az amugy szukos agykapacitasodat...
MJ rulz Pink Team The Only One
legalább is erre a kérdésre.
valakitöl most halotam hogy reggelire,estére mûzli,ebéd meg csirke vagy pulyka sok zöldséggel.jó az?
Diétáról nem tudok még véleményt alkotni, de azt elmondhatom, hogy mindenkinek magának kell megtervezni az étrendet. természetesen mozogni, edzeni kell hozzá
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
persze büszkék is lehettek arra amit sok sok olvasással és munkával értetek el
(😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
ez pont feljogosít arra, hogy senki ne merjen kérdezni
de legalább ti ittvagytok egymásnak
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak