33479
-
#24536 Nem, mert a vegetáriánus eszik/ehet tojást, tejterméket, a vegán meg semmit ami állati eredetű. -
#24535 mi az hogy vegan vagy :D
Vegetarianus lettel? -
#24534 :D
kipróbáltam oszt jobban érzem magam így. ennyi.
meg legalább a testzsírom is lement szépen (igaz a karom is...)
sajna most nem is tudom megoldani hogy ezzel foglalkozzak, legalább őszig. -
#24533 -
#24532 én paradicsomszósszal öntöttem fel mindig picit, akkor jó szaftos lett.
(az más kérdés hogy december közepe óta vegán vagyok, 96 ról leis fogytam 76ra azóta) -
#24531 ő, már megettem mind
de pont így nézett ki:
enyémben picit kevesebb volt a padlizsán :) -
#24530 micsoda edzés lehet ám, ha egy nap leedzi a mellét és a hátát is, ráadásul kétszer egy héten :DDDDD -
#24529 "cigányvitamin mellé tornázni se érdemes." ezen a válaszon felröhögtem :DDDDDDD -
#24528 Az ész csak addig jutott, hogy megvegye.
Ez olyan, mintha venne magának egy kocsit, aztán meg kérdezősködne, hogy miként indítható el.
-
MaRee #24527 Köszi :)
Amúgy tessék egy gyakorikerdesek.hu gyöngyszem:
Hogy tornázak Danabolra?
Csak azok vállaszojanak akinek van tapasztalata!!!!
Eddig 1héten 4 nap tornáztam 1napos pihenőkel.
Hétfő:bicepsz,mell,hát,has
Szerda:tricepsz,váll,láb
Péntek:mint hétfőn
Vasárnap:mint szerdán
Mivel,hogy szteroidot szedek meg felel ez a edzés program????Vagy az öszes napokon kellene edzenem??? -
#24526 finomnak hangzik. kép esetleg? :) -
#24525 Mostanában ilyennel síkosítom a csirkét.Bár nem diétás de legalább nem porzik a csirkemell. -
#24524 Mega Daily One,az kb 2 hónapig elég és tűrhető is vészhelyzet esetén,persze azért ajánlatos kis C vitaminnal megtoldani.Én úgy oldom meg mostanába a helyzetet hogy veszek 1 doboz Multi Pro-t meg egy haverral ketten 1 doboz Megát aztán egyik nap a Multit tolom,másik nap Megát,így viszonylag takarékos és a minőség sem romlik annyira.Még e mellé 1100 C-t szoktam venni. -
MaRee #24523 Multi pro helyett milyen multivitamint ajánlotok? 3-4000 forint lenne a max, nem igazán tudok most többet rászánni sajnos. Esetleg azon is gondolkodtam, hogy több féle olcsóbb vitamint veszek és úgy oldom meg, de nem igazán tudom mit. Bioteches cuccok olcsónak tűnnek. -
mjanika #24522 Köszönöm!
Tavaly Görögben nyaraltunk, ott ettünk egy igen finom csirke tálat, azon volt olyan finom öntet, hogy azóta is kísérletezünk itthon, hogy legalább hasonlót csináljunk. -
#24521 A hétvégén megírom, csak még nem tudtam utánaérdeklődni. :D -
Freeeee #24520 Felkelés után,még reggeli előtt,és kora délután ( ebéd,és uzsonna között) szedem. Az hogy van -e edzés éppen vagy nincs az nem számít. Legalábbis nálam,de mindenkinek más a szervezete. -
Mik #24519 Akkor érdemes a napi második adagot edzés előtt fél órával bedobni, főleg ha aznap kardio/aerob edzés van. -
Freeeee #24518 Nem vészesen. A bevétel után fél órával éreztem kicsit magasan,de kb. 10 percig. A 3. héttől már szinte semmit. -
#24517 mennyire dobta meg a vérnyomásod? -
Freeeee #24516 Én 1 hét 1x1, majd 2x2 szedtem. Nem láttam szükségét a 3-nak,de szerintem nincs vele semmi gond. -
#24515 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Mik #24514 Adipokill-t szedett közületek valaki? Ajánlott a 2*3 egy nap? -
#24513 twinlab cuccokról mi a vélemény?pl. a fehérjéről?felér egy szkájtekkel? -
#24512 A kocsiba is így ül be vezetni? Vagy sose látott ülést? -
#24511 uuuh bazmeg az elsőt nem könnyű megemészteni :D -
#24510 Amikor azt hiszed, hogy már mindent láttál...
Ezek meg vagy favágók, vagy csak kurvanagy légycsapó kapható a megyében.
-
#24509 Ebből se lesz egy magas gyerek. :D -
#24508 Elég szépen térdszintre engedi a mellkasát, ahogy a doktorbácsi előírta.
-
MaRee #24507 Gratulálok a szülőknek. -
#24506 10 éves kislány
-
#24505 hoppá hoppá, mivé lett a cserebogár?
-
Lehetne csinálni receptmegosztósdit. -
mjanika #24503 Guszta!
Milyen öntet van rajta?
Már régóta vadászok egy fincsi öntet receptjére... -
#24502 Nem rossz, de egy IKEA-s asztalt nem nehéz összerakni. :) -
#24501 Tegnap este csináltuk barátnőmmel:
-
#24500 Van meg egy par ilyen oldal, eroltesd meg magad, nem nekem kell :D -
#24499 vaterán nézegettem , állítható padot nem találtam (csak egyet piszokdrágán 80 körül) , és tolódzkodót is csak bordásfalasat. Az sajna nálam nem játszik . -
#24498 Ilyen cuccokat licitalos oldalakon lehet talalni. -
#24497 Hat abban biztos lehetsz hogy nem csak csirket meg rizst evett :D