33479
12316971501353788406.png
  • pamparampa
    lassan kell csinálni mindent de nem túl lassan
  • Viktorr
    A héten így edzettem,meg is meredtem mint a kígyó az izomláztól,de akkor miért írták,ha nem jó?
    Milyen edzésmódszert ajánlasz csuszi ?
  • sapkafej
    na visszajött Viktorr, a fasz módszerek védőszentje :)
  • csuszi
    nem tetszik.
    bizonyos súlynál még biztos nem ártalmas az ízületekre, de amikor az izmaid már túlnőtték az adott súlyhatárt, ott már romboló lesz az biztos...
  • Viktorr
    Sziasztok,
    Kezembe akadt egy 2008-as bodys újság,olvastam benne a lassú ismétléses edzés módszerről.Minél lassabban kell a súlyokat emelni,lehet szakaszosan is stb. Írták,hogy ezt kisebb súlyokkal kell csinálni,de eredménye így is lesz.Na most én megálltam a fejlődésben ezért akarom ezt a módszert kipróbálni.Akinek van esetleg tapasztalata ezzel a módszerrel kapcsolaban,azt szívesen meghallgatom:)
  • DarkHorSe
    csirkemellel minde az
  • pamparampa
    ma 2x is majdnem elájultam lábedzésnél, most tolom a jól megérdemelt palacsintátamúgy az bodys kaja?
  • MaRee
    De hallottam, de sajnos én nem normális embereknél napi szinten látom az amúgyot ám-nak rövidítve, mindegy
  • shaba23 #24608
    Tegnap nézett a barátnőm egy Bones epizódot és abban beszéltek a Jersey Shore-i jóarcú emberek rövidítésekben, és 2-3 betűs "szavakból" álló sms-eket küldtek egymásnak.
  • Roger6
    Ejjha, elég régen láttam bakter.
  • pamparampa
    ajjj, nem holmi koppintás :)
  • Roger6
    Kertvárosi gettó?
  • Vaxi
    a Jersey Shore-ra gondoltam, hogy mi a fasz az, de kigugliztam
  • Vaxi
    nem is hallottam még, hogy az amúgy-ot am-nak rövidítenék
  • jazzy
    Az ám -nak köze sincs normális embernél az am(amúgy) szleng rövidítéshez.

Nem hallottad még pl azt, hogy "Úgy ám!" vagy "Tudtam ám!".
  • pamparampa
    "MONDD EZT MÉG EGYSZER, HOGY HOGY MI. MONDD MÉG EGYSZER, HA MERED..."
  • shaba23 #24600
    Mi hogy mi?
  • Vaxi
    hogy mi?
  • shaba23 #24598
    A kávé az megy reggel, megpróbáltam, le tudok róla szokni 2 napnyi fejfájás árán, de hiányzik az a 10 perc melóban, meg az itthoni szertartás, hogy inkább bevállalom azt a 2 kávéskanál barnacukrot meg a 2 kortynyi tejet :)
    Sajna az úszógumi nehezen tűnik el diéta nélküli, de kb optimalizált szénhidrátbevitel mellett, erre gondoltam rásegíteni. Mondjuk nem baj, ha lassan szívódik fel a zsír, legalább nem marad utána leeresztett traktorbelső.
  • pamparampa
    hát szerény véleményem szerint igen, meg lehet inni kávét is mert annak is van némi zsírégető hatása.persze nem ám cukorral meg tejszínnel :P

ez a rizstej lényegében agyonfőzött rizsának a leve? :)
  • shaba23 #24596
    az L-karnitin használatához tényleg "elég" kiegészítő lehet a zöld tea? Természetesen a mozgás+diéta mellett?
  • shaba23 #24595
    Ez a Jersey Shore nyelvezet integrálódása a magyar írásos szóhasználatba.
  • Pluskast
    Igen ilyesmit csinálok:)
  • Neutronlovag
    Sziasztok!

Mivel a testépítésben is fontos a hajlékonyság és erről elég kevés a fellelhető magyar szakirodalom amely nem elavult ezért ide is felteszem ezt a felhívást, kérést.
    Egy néhány fős csapat azon dolgozik, hogy házilag lefordítsa Pavel Tsatsouline Relax into Streach című művét, mely a hajlékonyságról szól, hivatalos fordításra minimális az esély. Ehhez a projekthez gyűjtők lelkes fordítókat. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését kérem írjon a [email protected] címre.

Jó edzést mindenkinek!
  • pamparampa
    l-karnitin + kardió + diéta és már tűnik is el a zsír :)
  • Vaxi
    :DDDD
  • Vaxi
    jelen esetben az "ám" nem rövidítésként szerepel, hanem önálló szóként, talán a "de" egy finomabb formájaként. :D
  • MaRee
    OFF

Mindig is érdekelt, miért írják egyesek az am-rövidítést(ami gondolom amúgy akar lenni) ám-nak?
  • jazzy
    Mennyél ki az építkezésre és kérjél téglaport :P
  • Vaxi
    :DDD köszi, ám poén volt a kérés :))
  • Pluskast
    Háát nagyon mással nem is lehet igazán meginni. Amúgy egy kérdés. A ReForm féle zsírégető tablettát ismeri valaki? Van valakinek tapasztalata vele? Tudom, hogy 80% az étkezés ami számít és nem az ilyen tabletták de én mellette szeretnék zsírégetőt szedni mert hasból nagyon nehezen jön le még szigorú napi négyszeri étkezés mellett is.
  • Roger6
    Máshogy nem tudok segíteni, sajnálom. Remélem összejön.
  • Vaxi
    már voltam, nem volt náluk :DD
    (ám mondták, hogy hamarosan rendelnek, majd akkor visszamegyek)
  • Roger6
    Egészen biztos vagyok benne, ha ide bemész, tudnak segíteni ezen a gondodon: szegedi builder shop.
  • Vaxi
    keressél nekem kérlek olyat, amit szegeden meg tudok venni thx :DDD
  • pamparampa
    humiariból
  • Sephirot T
    Ott az oldalon van más hasonlo termekek kozt ajanlat ha jol latom
  • Roger6
    Most én keressek neked, vagy be tudod írni google-be? Nekem már van is 4-5 találatom.
  • Vaxi
    státusz: Nem rendelhető
  • Sephirot T
    ilyen van nekem mar lassan 1 eve használom az edzőtársammal együtt