Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. nem nagyon voltak színesbõrûek a videón, pedig köztudottan nekik a legjobb a genetikájuk meg a struktúrájuk
3.nem kell ám fikázni a kox-ot mert valószínüleg az emberek 99%-a kox-szal se nézne ki úgy , mint egy "tehetséges" versenyzõ naturálon ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Van, a tej lassítja a felszívódást és rontja az emészthetõséget, vízbe keverd.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha diéta mellé keresek fehérjét, akkor a scitec protein professional jó lehet, vagy esetleg tudtok mást ajánlani?
Elolvastam amit a gyártó ír, de tapasztalat kéne, nem reklámszöveg.
Cél természetesen a meglévõ zsír csökkentése és az izom növelése.
Ja és még 1 kérdés, lehet leugattok érte...
Hatásában lehet különbség, ha vízben, vagy ha tejben keverem el?<#zavart1>#zavart1>
jóga mellett kellene valami kis edzés is, és természetesen törekedni kellene a helyes kajálásra is :)
Nemrég kezdtem el jógázni, egyébként nehezen hízó típus vagyok. Viszont nagyon szeretnék már felszedni jópár kilót. Szerintetek érdemes lenne tömegnövelõt (Jumbo!) szedni a jóga mellett?
Ha hülyeséget kérdeztem, akkor se ordítsátok le a fejemet! :D
Elõre is köszi!
már nem tudom mi
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
spam. sry
bar a multkor tarogatas utan majdnem elajultam, rendesen szedultem, valszeg a guggolast is megszoknam, hala isten nem kell.
de minden elismeresem a kemenyen labedzok fele.
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mov ah,4ch int 21h end
www.smart-bus.hu
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
mov ah,4ch int 21h end
De akkor ez jó is lenne, ha lekötik és így nem aktiválódik. Azonban a helyzet a valóságban pont fordítva van. Azzal, hogy hozzákapcsolódnak, jelentõs mértékben megnövelik a receptor felületét (?), ezzel fokozva a szövetnövekedést (rákos sejt, zsírsejt).
Egy kutatás kimutatta, hogy a szójafehérje fogyasztás tesztoszteronszint csökkenést okozott férfiakban. Ugyancsak megfigyelhetõ volt ez a jelenség az egérkísérletek során is. Azon vemhes egereknek, amelyek szójafehérjét fogyasztottak, az utódjaik kisebb súllyal születtek. Azon fiatal hím egereknél, amelyek genisteint kaptak, csökkent a spermatermelés, kisebbek lettek a herék, csökkent a testsúly, és késõbb indult meg a késztetés arra, hogy párosodjanak.
A genistein csökkenti a fehérjeszintézist és gátolja az izomsejt fejlõdését, már a legkisebb mennyiségben is, de ez a hatás az elfogyasztott mennyiséggel arányosan növekszik. Ha prohormont fogyasztunk, akkor azok sem tudják teljesen kifejteni a hatásukat, mert beleavatkozhat a 4-androstenediol tesztoszteronná alakulásába.
Úgy nagyjából ennyi a lényeg.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end