33479
-
#24697 Nem tudjuk honnan indult, én is 52 kilóról kezdtem :D
szavazzuk meg neki a bizalmat ;D -
#24696 És gondolod ha 60 kiló, a kaja rendben van, mi? Logikus... -
#24695 :O
-
#24694 ha a kaja rendben van, és marad rá keret, miért ne vehetne egy adag tejsavót?
nekem egyébként egyfajta jutalom is, mivel finom, és nem igazán szoktam édességet enni azon kívül. -
#24693 Szerintem te egyed el a tápkiegre szánt pénzt. Jobban jársz vele, és hatásosabb is. Bár nem olyan menő, mint a szkálytekes séker pohár. 60 kilóról havi 1-1,5 kg-ot simán lehet nőni megfelelő táplálkozás mellett. Olvass étrendek után, és próbáld betartani őket. Többet fog érni, mint a tápkieg.
Mondjuk nem értem, hogy miért akar mindenki egyből fehérjét nyomatni, ha tudja, hogy a saját súlya (jelen esetben 60 kg) az lepkefing? Önmagában az nem fog tömeget pakolni rád, ha nincs a kaja rendben. Kicsit tájékozódj a témában. Vagy add oda egy csövesnek a pénzt, kb. hasonló hatásfok lesz. (Mielőtt belém állnátok, ott van, hogy kb ) -
#24692 Hali. 17 éves vagyok, 60 kilo (...) a kérdésem az lenne,hogy (szilárd étel mellett) reggel, edzés után dextrozzal, este tisztán 100% Whey Pro, vagy napközben és edzés után Power X-mass lenne a jobb? A cél a tömegelés (60 kiló lepkefing) sajnos mindkettőre nincs keret:( -
#24691 :D:D most aztán jól megmondta a tutit:DD: -
#24690 Nem tudom, szánalmas egyszerűen. -
#24689 De eleve az ilyen minek lájkolja be az oldalt? Látszik, hogy ilyen 2 hetes intenzív gyorstalpalón szerezte az internet-, és facebook-felhasználói tudását a helyi önkormányzatnál, és 60 évesen belájkol egy olyan oldalt, amihez semmi köze, nem is ért hozzá, de fikáz olyan valakit, aki igen :D
Kb. mintha én beírnám a Don kanyar veterán túlélői oldalra, hogy "kabátban nekem is ment volna höh" :DD -
#24688 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bírom ezeket az embereket amúgy, akkor bizonyítsa már be, hogy neki is menne, persze ilyenkor az a válasz, hogy nem akarja tönkretenni magát..... -
#24687 válasz rá:
"Poral =Porral
Nekm = Nekem
si = is
Mene = Menne
4 szóból egy se ment
Inkább írni tanuljon meg
IQ fighter"
:DDDDDDDDDDDDDD -
#24686 Scitec Fb-re feltölt egy képet a srác a formájáról, erre ilyet kommenttel alá egy papa, idézem: "PORAL NEKM SI MENE". Hát én akkorát röhögtem, hogy az nem igaz :DDDD -
#24685 nincs problémám:)
csak kicsit furcsáltam, hogy törlésre került egy bodys(Schwarzis) kép ráadásul kérdésem is lett volna a képpel kapcsolatban...de hát ha nem hát nem:) -
#24684 Amennyiben problémád van a moderálással abban az esetben jelentheted a moderátori topicban. -
#24683 komoly -
#24682 fél hét
-
#24681 Ronnie a mostani FIBO-n
-
#24680 Egy Schwarzis kép nem fér el itt????Nem értelek de hát ha nem hát max kitörlöd ezt üzit is;) -
#24679 Effe88 nem látunk itt szívesen a marhaságaiddal együtt. Főleg azzal a stílussal amit a tippmix topicban is képviselsz. -
#24678 aha aha, nem -
#24676 igen.
amikor helyreállítod a vitamintbevitelt, akkor vitaminhiányos reakciókkal válaszolhat a szervezet pár hétig. 1-2. -
#24675 -
#24674 20 kg-onként 1 liter mehet. Szóval két liternél igyál csak többet. -
#24673 töményből? -
#24672 Ha töményből, akkor verigúd! -
#24671 én 2 liternél kicsit többet iszok naponta? iz det gúd? -
#24670 Én is éreztem mostanában (a héten) hogy dög fáradt vagyok, de rájöttem, hogy hanyagoltam a folyadékbevitelt. Miután pótoltam, elég gyorsan helyreállt a rend. -
#24669 Nem éreztem volna, hogy fáradtabb lennék , mióta szedem, pont egy kicsit az ellenkezője :)
Bár multi pro után persze másabb.... -
#24668 Én is ezt szedem, de csak napi egyet. Igaz előtte semmit nem toltam, így ez is elég jól teljesít számomra. -
MaRee #24667 Létezik, hogy a vitamintól levert és álmos vagyok? Vettem egy Bioteches One-A-Day-t, most nem telik jobbra. Két szemet nyomok egy nap, ez így meg sem közeliti a Multi-Pro vitaminmennyiségét, de mióta kb egy hete szedem minden nap kurva fáradtan ébredek és egész nap gyenge vagyok.. Lehet a vitamintól? Vagy vmi más lesz? -
#24666 Nagyon szépen köszönöm :) -
#24665 Mindegyik jó, szép nagy szemekből áll, nem kell hogy drága legyen. Lidlös német, osztrák fajtát szoktam enni -
#24664 az az :))) gyermeki megszokás :)) -
#24663 Mármint zabpehely? -
#24662 Tudnátok , műzli félét/márkát mondani? Illetve hogy hol lehet kapni? :)) -
#24661 egyet, egy jó nagyot. :D ez most kurva nagy mák volt. -
#24660 Mennyi kupont nyertél te amikor összeszarta magát? -
#24659 Ja még egy dolog mind a Biotechnél és Scitec-nél érdemes megrendelni a kártyát így akkor náluk akciósan 5%-os kedvezménnyel veheted meg a fehérjét. -
#24658 Énis Powerpro-n gondolkoztam második fehérjének a Scitec-es mellé, de szerintem most jobban megéri itt a baloldali ami most akciós
-
#24657 na, neked meg mi bassza a csőröd? csak nem bannoltak wowból?
egyébként az ötvenet még nem értem el, de dolgozom az ügyön..