Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
1. van két közismert liftyle natural bádisunk , tudjuk hogyan néznek és , hogy milyen eredményeik vannak nemzetközi szinten, amibõl következik hogy a videon aki náluk sokkal vastagabb volt jó kondícióval az nem lehet natural <#nezze>

2. nem nagyon voltak színesbõrûek a videón, pedig köztudottan nekik a legjobb a genetikájuk meg a struktúrájuk
3.nem kell ám fikázni a kox-ot mert valószínüleg az emberek 99%-a kox-szal se nézne ki úgy , mint egy "tehetséges" versenyzõ naturálon ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Vaxi
szerintem is ez az a videó amire <#eljen><#eljen><#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
http://www.youtube.com/v/cnLsXWC2eIo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szekrény
jógához kifejezetten ajánljuk a jumbo-t mert a jógában szereplõ gyakorlatok nagymértékben megnehezítik a különbözõ záróizmok feszesen tartását így az eddig gázosodásmentesnek ismert kiegészítõk eme jótékony hatására is gyakorol némiképp ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Én ilyen fagyiról hallottam múltkor... és HIÁNYCIKK volt:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Különc
Börtönökben már az

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tigeroo
a következõ trend meg az apatej lesz?:D:D:D:D
Különc

Vaxi
én ott döglenék meg a helyszínen, ha tejjel kéne innom, pláne ha dextróz is van benne.. :D

A Kaszas
troll

jazzy
Nem isszuk tejjel.
Különc
MR. Olympia cím dölhet el rajta hogy mivel isszuk <#vigyor1>

Vaxi
tejben szerintem már ihatatlanul édes lenne (nekem 100%) + igaz, hogy rontja a felszívódást is. De ha tejjel szeretnéd inni, nyugodtan ihatod azzal, nem akkora probléma. Ám azt biztosan mondhatom, hogy a scitec whey profok nagyon finomak vízzel is!

shaba23
köszi
A 100% whey pro professional tökéletes erre a célra.

Van, a tej lassítja a felszívódást és rontja az emészthetõséget, vízbe keverd.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

shaba23
hali!

Ha diéta mellé keresek fehérjét, akkor a scitec protein professional jó lehet, vagy esetleg tudtok mást ajánlani?
Elolvastam amit a gyártó ír, de tapasztalat kéne, nem reklámszöveg.
Cél természetesen a meglévõ zsír csökkentése és az izom növelése.
Ja és még 1 kérdés, lehet leugattok érte...
Hatásában lehet különbség, ha vízben, vagy ha tejben keverem el?<#zavart1>
Ja hülye vagyko félre olvastam! Akkor a fogyáshoz a hízást képzeljétek be :D

Vaxi
tömegnövelés a cél, nem fogyás :)

Hülyeséget kérdeztél, a jóga arra jó hogy a közérzeted rendben legyen és hajlékony legyél, én is jógázom. Semmi köze a fogyáshoz, a jógátol nem fogsz lefogyni, Jumbot meg edzés nélkül szedni hülyeség, ennyi erõvel ehetnél egy kanál kristálycukrot szalonnával minden nap :D

Vaxi
a jóga nagyon jó dolog, de ha kizárólag jóga mellett fogyasztod a jumbo-t, akkor nagy valószínûséggel csak zsírosodni fogsz :)
jóga mellett kellene valami kis edzés is, és természetesen törekedni kellene a helyes kajálásra is :)

Üdv!
Nemrég kezdtem el jógázni, egyébként nehezen hízó típus vagyok. Viszont nagyon szeretnék már felszedni jópár kilót. Szerintetek érdemes lenne tömegnövelõt (Jumbo!) szedni a jóga mellett?
Ha hülyeséget kérdeztem, akkor se ordítsátok le a fejemet! :D
Elõre is köszi!
Haverjai õk a halálnak, csak ismerõsök szerencsére :D De hát minden teremben vannak ilyen csodabogarak, multkor azt hallgattuk végig az öltözõben, hogy a "dana" meg a "stana" az gyerekeknek való vitamin, keményebbet kell szúrni <#bdead>

Fasza haverjaid vannak:D:D

szekrény
crea-bomb, nekem atóól sosem volt izomláz csak teltségérzet, pedig szájon át szedtem <#vigyor5>

Különc
Egyik ismerõsöm unokatestvérének és annak munkatársának az egyetemi szobatársa volt, aki...

már nem tudom mi

Arról meséltem már aki HALTÁPOT akart venni, hogy attól majd hízik? <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Vaxi
kedves egészségére, legközelebb még üljön bele egy lófaszba is, az is hatásos lehet :D

Van faszfej ismerõsöm aki bespeedezve ment el edzeni, mert úgy jobban bírja <#idiota>

xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A Kaszas
lol

Vaxi

iko
76 kg, kezd megállni a fogyás, de úgy érzem tovább szálkásodom. Nem tudom mi lehet. Lehet, hogy a bcaa és glutamin miatt van. Mondjuk van még felesleg. A derék bõségem még kb 3-4 cm-el nagyobb mint máskor diéta végén. De azért add egy lökést, hogy alakul a forma :).

spam. sry

Nekem meg (szerencsére) még mindig nem jó a térdem és ezzel elkerültem a lábazás kérdést... edzem én azt az elliptikus trénerrel:D

csuszi
en meg 5 evente egyszer 10 percet, hogy rajojjek mennyire szar barataim elete, akik hetente guggolnak, kegyetlen kemeny egy gyakorlat :)
bar a multkor tarogatas utan majdnem elajultam, rendesen szedultem, valszeg a guggolast is megszoknam, hala isten nem kell.
de minden elismeresem a kemenyen labedzok fele.

MJ rulz Pink Team The Only One

iko
Esetleg:
Mental Focus

spam. sry

Roger6
Én kéthetente lábazok csak, így a probléma kiküszöbölve. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát igen, csak akkor itt jön képbe a kérdés hogy megéri-e ez annyira, hogy cserébe minden héten úgy járkálok mint nagyapám :)

Roger6
Szerintem ez természetes. Minden guggolás után ez van nekem is a mai napig.

Izomlázra nem tudtok valamit? Tudom én, hogy no pain no gain meg hasonlók, de ez így annyira nem adja, hogy guggolás után 5 nappal is úgy fáj a lábam hogy alig bírok felállni :D

Panzermeyer
Zöldségek (különösen a zöld színûek, mint a brokkoli), gyümölcsök. Csirkehús helyett pulyka, vagy tengeri hal.

mov ah,4ch int 21h end

Engem meglepett ez az infó, de nekem azt mondták, hogy a citrom lúgosít. :)

www.smart-bus.hu

SeanJRRussel
Srácok,lúgosítani mivel lehetne jól a szervezetet?Régebben írtam h kijött egy ekcéma jobb kézfejemen és most pár hónapra rá egy kicsi a balon.A turmixom az 1 adag edzés után,nem tom hogy alergiás vagyok e vmi mesterséges kemikáliára vayg hogy mitõl lehet.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Valaki nem tudja egyébként hol lehet még Ben-Gayt kapni esetleg netrõl rendelni? Mert a gyógyszertárban azt mondták hogy már nem árulnak, shopbuilderen sincs már :\

Panzermeyer
Ja és azt elfelejtettem, hogy a szója csökkenti a koleszterin szintet... csakhogy pont a jó koleszterin szintet.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Amikor felfedezték a szójaproteint, akkor nagy mértékben sztárolták, mert csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Az elején jelentek meg olyan kutatási eredményekrõl hírek, amelyek szerint növeli az anabolikus hormonok és a tiroid (anyagcserefokozó) hormon szintjét. Azonban a szója rossz a benne található genistein és daidzein izoflavonok miatt. Ezek az alfa ösztrogénreceptorokhoz tudnak kapcsolódni. Az alfa ösztrogénreceptor tehetõ felelõssé a mellrákért, a megnövekedett testzsírért, és a vízvisszatartásért.

De akkor ez jó is lenne, ha lekötik és így nem aktiválódik. Azonban a helyzet a valóságban pont fordítva van. Azzal, hogy hozzákapcsolódnak, jelentõs mértékben megnövelik a receptor felületét (?), ezzel fokozva a szövetnövekedést (rákos sejt, zsírsejt).

Egy kutatás kimutatta, hogy a szójafehérje fogyasztás tesztoszteronszint csökkenést okozott férfiakban. Ugyancsak megfigyelhetõ volt ez a jelenség az egérkísérletek során is. Azon vemhes egereknek, amelyek szójafehérjét fogyasztottak, az utódjaik kisebb súllyal születtek. Azon fiatal hím egereknél, amelyek genisteint kaptak, csökkent a spermatermelés, kisebbek lettek a herék, csökkent a testsúly, és késõbb indult meg a késztetés arra, hogy párosodjanak.

A genistein csökkenti a fehérjeszintézist és gátolja az izomsejt fejlõdését, már a legkisebb mennyiségben is, de ez a hatás az elfogyasztott mennyiséggel arányosan növekszik. Ha prohormont fogyasztunk, akkor azok sem tudják teljesen kifejteni a hatásukat, mert beleavatkozhat a 4-androstenediol tesztoszteronná alakulásába.

Úgy nagyjából ennyi a lényeg.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Pár nap alatt ki fog derülni a dolog. Ha izomláz, akkor elmúlik a masszírozástól, és valamilyen izomlazító krémtõl. Ha izület, akkor aligha.

mov ah,4ch int 21h end

Azt mibõl tudom megállapítani hogy a vállizületem fáj-e, vagy csak izomláz van az elsõ vállamba? Mert fájdogál most kicsit a vállam, de nem tudom hogy most ez gáz-e.

tigeroo
zanzásítva letudod írni a cikk lényegét?