33479
-
Mka #24737 Attól, hogy Magyar vagyok és tisztelem a hazám miért ne lehetne angol felirat rajtam?
Ha nekem ez tetszik..Nem vagyok annyira diszkrimináns, hogy ne legyek nyitott más nyelvek/országok felé...
Az van rajtam ami nekem tetszik és sokat jelent :)
És nekem ez az ami nagyon megtetszett és már rég óta akartam..És tudod pont erről beszéltem.Elismerés helyett beszólás...
Te is benne vagy abban a bizonyos 90 %-ban :P
DE off vége, csak gondoltam letisztítom itt a dolgokat... -
#24736 Én sem értem, de mostanában már mindent ezzel magyaráznak. -
#24735 lol
mi köze ennek bármi féle morálhoz
azt varrat mindenki magára amit akar -
Neoncsoves #24734 azok akik tavaszi fáradtsággal küszködnek, azoknak javaslom a ginzenggyökér kapszulát, vagy ginzenggyökeres teát. 1 napja kezdtem, de már most tapasztalom a pozitív hatásait, egyszerűen frissebb vagyok és a szellemi teljesítményem is jobb!
shopbuilderen 3ezer 100db kapszula (Scitec márka) -
#24733 Én alapból tetoválásért kezdtem el kondizni mert úgy jobbam mutat , meg egy hölgyemény miatt , de ez átment abba hogy saját magamba akarok bizonyítani :D -
#24732 Megint a kötekedés, ti mind rohadt tökéletesek vagytok, nem is értem miért írtok ebbe az alja topicba -
#24731 de szerencsére lefordította, hogy mi is értsük. -
KaBuTo666 #24730 Nekem tetoválás se kell ahhoz hogy tudjam miért harcoljak, na erre varrjál gombot. -
#24729 olyan a magyar morál hogy muszáj volt angol szavakat magadra firkáltatnod.ehhez is grat. -
Mka #24728 Köszönöm :)
Augusztustól megint vissza egy alapétrendhez majd tömegelés jövő júniusig, ott már 80+ a cél ugyanis k1-es versenyeim lesznek és végre valahára nem pehely súlyba kell indulnom :D
A környezetemben sokan példát is vettek rólam mert mindig is vékonyka voltam és látták mit értem el, bár nagyon sokan azt mondják biztos koxolok,meg szúrom magam nap mint nap, de hát sajnos ilyen a magyar morál.
Vagy nem csinálsz semmit és le vagy nézve, vagy csinálsz valamit és akkor csaló vagy :D
Én büszke vagyok magamra és amíg tudok sportolok :)
Csináltattam egy tetkót, mert úgy éreztem most van az a pillanat amit érdemes megörökíteni(életmód váltás)
Egy bmx van rajta rámpástól ami a sportot jelképezi, és alá az van vésve, hogy:
Stay Strong, ami pedig azt jelenti hogy maradj erős..
Ahányszor csak elgyengülök vagy rossz napom van, nem úgy jönnek össze a dolgok csak ránézek és tudom miért harcolok :)
Jó edzést kívánok mindenkinek júliusban jelentkezem a diéta eredményével :) -
#24727 gratulálok, nagyszerű eredmény!!!
hajrá, és kitartást! -
#24726 okés a dolog, mondjuk én belehalnék ha csak ennyit ehetnéka kérdés már csak az hogy meddig bírod.grat az eddig elértekhez,sok sikert, kitartást!vettem egy biotech nitro pure whey gold fehérjét amiben van plusz glutamin.íze (a feketecsokis kifejezetten finom) oldódása teljesen rendben van 78%-os tejsavó és 3-4000-el olcsóbb a scitec 100%-nál.lehet átpártolok biotech-re. -
Mka #24725 Nah mától kezdem a diétát úgy döntöttem :)
Kis előzmény:
Szeptember 1.-én úgy döntöttem le rakom a cigit a piát és kissé egészségesebb életmódot választok nem beszélve a 178cm/51-2 kg-ról....
Az evés és a kemény munka meghozta gyümölcsét, most 73 kg vagyok stabilan :)
A gond ugye, hogy azért nem gyengén jött fel zsír is...
Most neki álltunk nagyon keményen bmxezni meg gyalogolgatni(Készülünk a Mátra túra 40-50 km-es ágra)...
Csináltam magamnak egy étrendet véleményt kérnék szépen...Annyival egészíteném ki, hogy este menne még BCAA...
DIÉTA
Köszönöm :)
-
#24724 Molnár Peti riport.
tipikus kérdésekkel :D -
#24723 Nekem 10kg-hoz volt szerencsém egyszer(hozzáteszem cipőben), de az is elég volt, hogy 1 perc alatt 3 deci vért leadjon szegény lábujjam :) -
#24722 de 25 kilóval, cipőbe is :D hacsak nem acélbetétes bakancsba járok gyúrni... -
#24721 A papuccsal sem az az elsődleges baj, hogy leesel róla és nem tudsz megállni, mert nekem pl olyan 10 éves papucsom van, ami még mindig papucs, bőr, és nem csúszik ki a lábam belőle akármit csinálok.
Hanem az, amit most sikerült megoldanod, ha a kezedből csúszik ki a 25 kilós tárcsa és onnan esik rá búcsút inthetsz a lábujjadnak. -
#24720 Érd, itt 20 fokra ráesett az eső ma, a terembe olyan párat volt, hogy az ablakon nem láttam ki. :D
zokni az jó, olyan mint ha mezitláb lennél, ha jó az állásod, szal nincs O lábad, faszán meglehet állni, és még bele sem rohad a cipőbe.
viszont papucs az tabu. :D -
#24719 Zokni az még jobb -
#24718 Hol laksz hogy már nyár van? -
#24717 25 kilónál tök mind1, amúgy zokniba voltam, mert brutál büdös lesz nyáron a zárt csukába... : / -
#24716 Remélem papucsban voltál -
#24715 - nem raktál vissza a helyemre! - Mondta a 25 kilós súly és rábaszódott a lábujjamra.
end of story...
(még épp hogy mozog :D ) -
#24714 Ilyet is érdemes beszerezni szerintem
[IMG][/IMG] -
#24713 http://hajdetrening.blog.hu/2012/03/17/negyutemu_fekvotamasz
-
Champy #24712 Sziasztok
Pontosan 20 napja elkezdtem fekvőtámaszozni, segített leszokni a cigiről, nem tudom hogy, de azóta nem kívánom.
Az első nap csináltam kb 5X10 et, utána 2 napig izomláz de nagyon. Folyamatosan növeltem a számot, ma már 20X10 -et csinálok minden nap, kivéve szombat az pihenőnap.
AZ volna a kérdésem hogy szerintetek hogy kéne csinálnom ? több pihenőnappal ? vagy többet nyomjak ? Sajnos nincs túl sok időm, de ha jól tudom elég jó alakformáló a fekvő. Egyébként szélesebben nyomom kicsit, akkor jobban megy a mellre azt olvastam.
Hogy érhetnék el leggyorsabban valami látványossági eredményt ?(csak fekvővel) :)
Köszi
Üdv Gábor -
#24711 Ha megvan a megoldás, akkor mindenképpen oszd meg velünk!!
Egyébként szerintem fizess havi ~55.000Ft-ot hogy heti 4x15 percig rázza a tested egy gép, mert egy alkalom felér 1 óra edzőteremben töltött idővel. A tévé monta!!!
Ezt nem lehetne szoláriummal ötvözni? -
#24710 Kockás hashoz pedig hasprés, felülés ezerrel és természetesen olyan étrend, amitől nem zsírósodsz el. -
#24709 Amúgy nincs olyan, hogy szálkásító edzésterv, a szálkásítás/tömegnövelés a kaján múlik!!! -
#24708 tessék, válogass -
Jman1122 #24707 Helló!
Szeretnék elkezdeni edzeni. Nyáron akarom elkezdeni, és remélem szeptemberre látszani fog már valami:) Keresgéltem a neten, de nem igazán találtam olyan tervet amit szeretnék. Ezeket találtam: P90X, Insanity:Beacbody Asylum. Ezek elég jónak tűnnek, de nem igazán ilyenre gondoltam, mivel ezek főként szálkásítanak. ugyanakkor szeretnék izmot is építeni. A testépítés és a szálkás külalak között szeretnék lenni. Szeretnék kockás hasat meg elkülönült izmokat, de az átlagnál kicsit nagyobb izmokat is. Szóval, a kettő között van valami edzésterv, ilyesmi?
Lehetőleg programokat, programok neveit küldjétek, mint amiket fent írtam. -
#24706 hajrá;) -
#24705 most sem vagyok vastag, 75 vagyok jelenleg. de dolgozom az ügyön. :)) -
#24704 52 kg-ról kezdted??:Datya ég:D
most mennyi vagy?:D
-
#24703 Baromság a pankráció, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elárulom, h Rock nyeri a meccset :D -
#24702 kibaszott durva formában van Molnár Peti
(uccsó kép esküszöm) -
#24701 viasat 6-on The Rock fog pankrációzni. Most épp beszél...) -
#24700 a tiéd is jogos, sokan többet várnak a kiegtől, mint amennyit kéne.. :D
tőlem meg nem kapsz mínuszt saját véleményért, az biztos :) -
#24699 Jah, 60 kilóról lehet nőni kajával, fehérjét meg akkor ha megálltál. Persze én is úgy vagyok a sékkel, hogy alig várom, hogy lezuhanyozzak és felöltözzek, majd az előtérbe kiülve elkortyolhassam:) -
#24698 (bár ez a hsz-ed amúgy teljesen jogos, én akkor is kajára költeném a pénzt --> saját vélemény / amiért itt az SG-n szépen lemínuszolnak az idióták )