Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEdievil
Strandra az minek :D

F

Sephirot T
úristen komolyan mondod hogy nem lábazol? n/c...

pipaszár vádli? én egyáltalán nem edzek lábra mégis elégedett vok vele:D leszarom ki mit gondol ilyen téren, én inkább csak a felsõ testre megyek mindenféleképpen.

Ja jön a nyár, ha nincs légkondi abban a teremben ahova jársz akkor sztem még átváltasz majd félmeztelen öltözékre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
régen rossz, ha egy teremben még a kondicionálás sincs megoldva.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mert hosszúba jobban szeretek, idegesít a pipaszár vádlim :D Meg máskor megy a légkondi, most zsidók voltak bekapcsolni. De mostmár rövidbe fogok menni, mert így nembírom.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

miért nem mentél rövid nadrágba?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Életem legszarabb edzése volt a mai <#szomoru2> Kb 25 fok volt a teremben, én meg persze fekete hosszúnadrágban leálltam guggolni meg stb... Három gyakorlatot bírtam, utána majd elájultam olyan melegem volt meg hányingerem. Nem tudom hogy fogom bírni a nyarat, már most rohadok meg <#bdead>

Így van, 73-75kg körül mozgom. Carnitin is azért van, hogy fogyjak. A reggeli fehérje el lesz törölve, ha a carnitinnel együtt hashajtó hatású lesz. Alap felállás a reggel, edzés után és este, az adagokat majd megvariálom, kösz.
szekrény
1. hány kiló vagy ? ha legalább 70 kg körül akkor edzés után legyen 2 adag , reggel 1 adag, pihenõnapon reggel másfél adag, lefekvés elõtt másfél adag ! jjja , hogy egy adag, akkor az reggel ...
2. l-karnitin ? fogyózó ? mér csak edzés elõtt ? tudsz róla hogy napi 4000mg (4g) alatt felesleges szedned ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Edzés után a fehérjébõl mindenképpen menjen két adag. A harmadik adag mehet lefekvés elõtt, vagy amikor jólesik.

Különc
Akkor mikor szükség van rá, felkeléskor, edzés után, éjszaka (ha fel tudsz kelni)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Szevasztok,

Adott a délelõtti edzés. L-carnitin és a sciteces 100% whey protein pro is.
A carnitin-t edzés elõtt fél órával, de a fehérjét mikor érdemes inni, ha napi 2-3 adagot számolok? Edzés elõtt vagy után, illetve inkább igazítsam a táplálkozáshoz? Pihenõnapokon egy adag lesz belõle.
szekrény
én is vettem anno de annyira nincs íze hogy drágább ízesíteni ezt az "olcsót" mint ha vennél gyári ízesítettet...
hasmenéses tüneteket nem okozott ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Bezony ám... :))

www.smart-bus.hu

Vaxi
hatalmas respect érte egyébként! :)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jazzy
Legalább bevallod:)
Vaxi
:DDDDDD

:D:D

www.smart-bus.hu

Lazarus
Na, ígértem hogy írok reviewt vaterás tejsavóról... tömören és velõsen: Színtiszta hashajtó, már fáj a seggem sok wc papírtól. Vödrös wpc80-at nem ajánlom senkinek... jó, ti megmondtátok elõre, de saját tapasztalatból tanul az ember igazán :P
Panzermeyer
Nekem saját tapasztalaton alapuló véleményem nincs, de itt van hasonló kérdés, amire válaszoltak.

Anabol-5

mov ah,4ch int 21h end

inter94
Anabol-5 Nutrex-rõl mi a véleményetek ?vki szedett esetleg?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Különc
Miért akkor flameltek, mikor nem vagyok itthon?

Roger6
Te egy idióta vagy. Ez meg az én érvrendszerem szerint van. <#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
21 új üzenet :O

szerk: miért gondoltam bazdmeg, hogy flém volt :DDD

Panzermeyer
Na és a fekete fehér kép? Ott is látod a különbséget, szakértõ úr? :) Nos, én már unom ezt, kiszálltam. Legyen a tiéd az utolsó poszt. Nem tudok mit kezdeni az érvelési rendszereddel.

mov ah,4ch int 21h end

jazzy
Csak a kedvedért az isten bassza meg az 5 éves érvelést
szekrény
olyan mértékû definiáltság és szárazság különbség van a két kép közt hogy egy laikus is felismerné a különbséget ...

Panzermeyer
Meg persze mindenki akkor legyen ezerrel vízmentesítve.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Pl az egyik színpadi világítás, a másik meg egy szobában van... Ennyire ne legyél már együgyû, mert ha ilyen érvrendszerre alapoztad az eddigi állításaidat, akkor az annyit is ér.

mov ah,4ch int 21h end

szekrény
má mé ne lennének ? a balos kép 98-as natural olympia a másik meg nemrégi magyar SB ...
ennyit nem fejlõdött a scitec ... <#hehe>

Panzermeyer
Na jó, ez a vita eléggé meddõnek tûnik. Az a baj az egésszel, hogy nincsenek azonos körülmények között. Úgy derülne csak ki az igazság.

mov ah,4ch int 21h end

szekrény
keskeny a magyarok vállöve amirõl nem tehetnek , de a többi ...

Panzermeyer
Igen, láttam õket nem szárazon is. De méretre akkor sincsenek ekkorák :) Na akkor már mindenkit lehet növivel gyanúsítgatni szerintem. A növi az azért naturál, mert még nem tudják kimutatni... Bár kimutathatnák már valahogy.

mov ah,4ch int 21h end

szekrény
nézd meg a két kópé is mekkora ha nem száraz simán kinéznek így mint az usacsávó, meg aztán hallani ezt-azt a natural olímpiaról, a növi az még belefér nekik mi ...

Panzermeyer
Örülnél te, ha ennyire nagyon vizes lennél. Abban az idõben még nem kellett magad a halálba vízmentesítened, mint most. Ha csak a szálkásságot nézzük, I.N. és L.L. a nyerõk. Ha a méreteket, akkor veszítettek.

Egyébként semmi bajom a két fentebb említett úriemberrel. A hazai testépítõ sport kiválóságai.

mov ah,4ch int 21h end

szekrény
ilyen vizesen superbosy-n norbi és lajos után lenne ...

szekrény
2004 natural olympia top 3:

2004 mr. olympia top 3:

Egy régi idõk bodisa: John Hansen
szekrény
linkejjé egyet

Már hogy ne lenne naturál az, aki jobban néz ki, mint Illés Norbi vagy Lénárt Lajos? Csak attól függ milyen és mennyi tápkiegre van pénze, meg mennyi a szorgalma, és nem utolsó sorban milyen a genetikai és fizikai felépítése.
szekrény
nincs írva hogy natural topik, amit meg én írtam az eu-ba online vásárolható hivatalosan recept nélkül ... <#nezze>

<#eljen>

www.smart-bus.hu

jazzy
Mellõzzük a kox témát innen, köszönöm.
szekrény
akkor mit linkeltek fake natural szarságokat ?
te is koxolsz mert naponta megiszol 4-5 KV-t meg beb*szol 3 energiaitalt...

szekrény
nna az ilyen birka hsz-tõl rettegnek az emberek a kox-tól, még a világ élvonalban szereplõk között is kevés az ilyen betegedés több évtizedes használat mellett, akkor majd a kishülye egy 8 -hetes kúra alatt biztos belehal ilyen mindenféle 30-40 éves lófasz kox-októl , max ha valami hamisított pancsot szúr, akkor lehetnek ilyen-olyan fertõzések meg stb. amúgy is a belsõszervi dolog a szájonát szedett szartól van , injekciótól max 2 herével kevesebb lesz a magas fehérjebevitel kox-szal megdobva talán jobban igénybe veszi a belsõségeket
valaki próbálta már a magas hatóanyagú tabis wintrol-t ?

Különc
Szerintem sokkal durvább dolgokat is bevállalnak a tourosok, diszkószvetõk, futók stb mint a testépítõk, ez nem csak ebben a sportban van jelen, csak itt a leglátványosabb

bakkerman
1:04-nél lévõ csávó,aki mellezik kb annyira natúr mint én légiutaskisérõ :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
persze,van elõnye a steroidnak,hamarabb/könnyebben érheti el az ember a kívánt testet,csak ha sokáig tolja magába a szarokat,akkor baszhatja a 45-ös kart meg a nagy hátát ha 10 év múlva meg mûvese kezelésre kell járnia,vagy jobb esetben nem tud pisálni,meg máj zsugora/nagyobbodása lesz :) persze minden azon múlik,hogy az ember megtalálja-e az egyensúlyt,de én maradok a zabánál

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szekrény
ezt most velem írtad vagy ellenem ...

Tyler1
profi szinten semmivel nem különb a naturál, mint az igazi hardcore-os testépítõk. mindegyik csoportnak más céljaik vannak. de azért õk tudják mit, hogyan, mennyit, miért, mivel, stb...
nem román/ukrán szarokat vesznek az x. spanjuktól, aztán étkezés az nuku, edzés meg csak respektér'. hiába él ez a köztudatban, hogy a szteroid nem jó, meg csak a tudatlan majmok tolják, megfelelõ használattal tud az pozitív hatású is lenni(kockázat meg mindenbe benne van).

meg aztán meg bizonyítsa be vki, hogy a nagy "naturál" versenyzõk is, csak a csirkemell-rizst tolják halomra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.